Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leeds United – Burnley FC

1:0

konec (1:0)

27.12.2020, 13:00 • Elland Road • 15. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.7 3.9 4.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Leedsu United, kterému k výhře stačila jediná branka, o kterou se už po pěti minutách hry postaral Patrick Bamford. Druhý poločas nám totiž přinesl poměrně nezáživnou podívanou, jenž přinesla opravdu málo zajímavých momentů. Přesto více ze hry mělo Burnley, kterému se ovšem nepovedlo překonat brankáře Mesliera. Leeds si v průběhu druhého poločasu pořádně zahrával, jenomže i se štěstím nakonec jednobrankové vedení uhájil až do konce. Leeds tak bere velice cenné tři body a v tabulce se posouvá na jedenáctou pozici. (14:50:22)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:12. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:12.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Tak ještě jeden rohový kop.

90+2

Westwood se chopil dost možná posledního rohového kopu, při kterém v pokutovém území číhal také brankář Pope. Meslier znovu vyrazil míč před sebe.

90+1

Brankář Pope si přichystal další odkop, který si na opačné straně dokázal najít kolega Lowton. Toho na poslední chvíli zastavil Ayling, jenž odehrál míč do zámezí.

90

Žlutou kartu dostává Ashley Barnes (Burnley FC).

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Leeds se dostává pod obrovský tlak. Ještě musíme počítat s nastaveným časem.

88

Barnes se dostal k dalšímu střeleckému pokusu, který zkoušel uklidit k pravé tyči. Meslier znovu podržel svůj celek, který bude ale čelit dalšímu rohovému kopu.

87

Nápor hráčů ve tmavém kompletu se stupňuje. Sledovali jsme rozehrávku dalšího rohového kopu, který Meslier vyboxoval. Při následném kontru daleko nedošel Poveda.

86

Hlavní sudí ponechal domácím výhodu, jenomže Hernández naprosto nepochopitelně odevzdal míč soupeři. Ten to zkoušel pasem na Wooda, který se neprosadil.

85

Do volného prostoru si poté dokázal seběhnout domácí Shackleton, který poměrně zbytečně centroval do pokutového území, kde se nacházel jediný spoluhráč.

84

Do konce tohoto zápasu navíc zbývá poslední desetiminutovka, domácí stále vedou nejtěsnějším možným způsobem. Burnley FC se na vyrovnání krátí čas.

83

Centr na zadní tyč si dokázal najít střídající Rodríguez, který se dostal k prudkému zakončení levou nohou. Jeho rána nebyla přesná a Meslier tak nemusel zasahovat.

82

Nekompromisním odkopem to poté vyřešil obránce Mee, který poslal míč na opačnou stranu hrací plochy, kde ideálně zpracoval těžký odkop pozorný Alioski.

79

Žlutou kartu dostává Ashley Westwood (Burnley FC).

78

Hernández na jistotu zkoušel odkopnout na opačnou polovinu, kde ovšem ve vzduchu kraloval hostující obránce Mee, který na jistotu odhlavičkoval do zámezí.

77

Pohotovým centrem to zkoušel také Brownhill, kterému se rovněž nepovedlo oslovit nikoho ze svých spoluhráčů. Burnley FC se znovu nadechlo k náporu.

Leeds United – Burnley FC

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Bamford (pen.)

Karty:   28. Tarkowski (BLY), 79. A. Westwood (BLY), 90. A. Barnes (BLY)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:12. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:12.

Leeds United: Meslier – Dallas, Ayling (C), Struijk, Alioski – Phillips – Raphinha (70. Poveda), Rodrigo (59. P. Hernández), Klich (66. Shackleton), Harrison – Bamford.
Náhradníci: Casilla – Casey, Costa, L. Davis, P. Hernández, Jenkins, T. Roberts, Poveda, Shackleton.

Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Ch. Taylor – Benson (74. D. Stephens), A. Westwood, Brownhill, Pieters (74. Jay Rodriguez) – Wood, A. Barnes.
Náhradníci: Peacock-Farrell, Norris – Bardsley, Dunne, K. Long, D. Stephens, Jay Rodriguez, Mumbongo, Gomez Mancini.

Rozhodčí: Jones – Cann, Greenhalgh