Menu

Hokej

KHL

Avangard Omsk – Barys Nur-Sultan

1:3

konec (1:1, 0:1, 0:1)

23.12.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.52 4.9 5.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:26:03)
Československá stopa v utkání

Šimon Hrubec (OMS) – 26 zákroků, 3 góly, 89,6%
Střely na branku: 26 – 29
Je konec! Barys nakonec zvládl duel na ledě Omsku a vítězí 3:1. Hosté v závěrečné periodě zvládli parádní defenzivu. Avangard se sice tlačil do zakončení, ale obránci Barysu zablokovali několik střel. Na opačné straně navíc v závěru udeřil Phil Varone.

Konec zápasu.

59:24

Jakob Lilja ještě prověřil pozornost Šimona Hrubce, ale český brankář si pohlídal prostor u levé tyčky a vyrazil puk mimo nebezpečí.

59:00

Hosté si přesilovku v závěrečných minutách doslova užívají a nikam už se neženou. Barys hraje s kotoučem na hokejkách a čeká na triumf.

58:14

Kazašský celek si navíc zahraje přesilovku. Čudinov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:41

57:41 Phil VARONE - 1:3

57:41

Barys právě vstřelil branku!
Podle všeho je rozhodnuto! Hostujícímu celku totiž vyšel rychlý přechod do útočného pásma! PHIL VARONE se před brankou dostal k odraženému puku, poslal jej bekhendem na brankoviště a domácí obránce si puk srazil do branky! Asistence: Matt Frattin.

57:10

Dillon Heatherington vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře a forhendem odehrál puk za modrou čáru. Barysu stačí držet domácí hráče daleko od branky.

56:35

Alexej Jemelin se zmocnil volného puku v rohu obranného pásma a obloučkem jej poslal do bezpečí. Hráči Avangardu se však nemohou dostat do zakončení.

56:10

Šimon Hrubec poslal přihrávku na Zernova, který se dostal až do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.

55:35

Alexej Solovjov si sjel na přihrávku na levou stranu a zakončil zápěstím. Proti jeho projektilu hostující brankář vůbec nemusel zasahovat.

55:10

Nail Jakupov se před vlastní brankou dostal k odraženému kotouči a vyhodil jej bekhendem do bezpečí. Avangard však potřebuje hrát na opačné straně.

54:38

Corban Knight nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, nicméně na jeho pobídku nedosáhl nikdo v černém dresu Avangardu.

54:10

Darren Dietz zablokoval přihrávku z levé strany a před dojíždějícím soupeřem odehrál puk do bezpečí. Omsk však v posledních minutách stupňuje tlak.

53:41

Znovu se hosté dostali k volnému kotouči a jednoduše jej posunuli za modrou čáru. Barys se během závěrečné periody soustředí jen na defenzivu.

53:20

Denis Zernov se dostal do zakončení od modré čáry, ale i jeho pokus zastavil pádem do rány obránce v bílém dresu.

52:38

Jiří Sekáč dostal další prudkou přihrávku do jízdy, navedl si jej na levý kruh, jenže střelou zápěstím nechal vyniknout brankáře Barysu.

52:10

Už sedm minut nemusel rozhodčí přerušit hru. Starčenko se po levém křídle tlačil do útočného pásma, jenže hned první obránce mu vystavil stopku.

51:41

Hosté se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče do útočného pásma. Brankář Hrubec vyjel ven z branky a pohotově pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.

51:10

Pavel Dědunov se řítil sám na hostujícího brankáře, pokusil se o forhendový blafák, ale pozorný brankář jeho šanci zneškodnil!

50:35

Jiří Sekáč se hnal za nahozením do útočného pásma, jenže si neporadil se zpracováním a kotouč mu utekl k dobře postavenému obránci.

50:10

Nikita Michajlis se tlačil do útočného pásma, jenže si neporadil se zpracováním kotouče a puk mu utekl k dobře postavenému obránci.

49:35

Anton Sagadejev si sjel na krásnou přihrávku mezi kruhy, jenže jeho pokus forhendem putoval k brance jen po ledě a Hrubec si připsal jistý zákrok!

49:11

Domácí v plném počtu.

48:41

Phil Varone ještě pálil z pravé strany útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na rameně pozorného Šimona Hrubce, který drží šance Avangardu nad vodou.

48:15

Nikita Michajlis se z rohu útočného pásma prosmýkl před Šimona Hrubce a zkoušel zakončit bekhendem. Jeho projektil však minul horní roh branky!

47:30

Znovu se domácímu mužstvo podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry až za branku soupeře. Zdá se, že Barysu tento obraz hry vyhovuje.

47:10

Reid Boucher dostal přihrávku do jízdy, protáhl se do středního pásma a jednoduše poslal puk za branku Barysu. Oba týmy nyní střídají.

46:39

Domácí znovu vyhodili kotouč až do obranného pásma soupeře. Hokejisté Barysu se zatím během této přesilovky nejsou schopni dostat do zakončení.

46:10

Alexej Běreglazov získal volný puk na pravé straně a bekhendem jej vyhodil do středního pásma. Omsk zatím další důležité oslabení zvládá.

45:11

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Corban Knight – 2 min., hákování).

45:10

Alexej Makljukov ustál souboj na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku mezi kruhy, jenže tam neměl nikoho ze svých spoluhráčů.

44:29

Šimon Hrubec si dal pozor na další prudké nahození a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Omsk se sice snaží, ale do šancí se nedostává.

44:10

Corban Knight zachytil nepovedenou rozehrávku soupeře. Domácí hokejista si kotouč skvěle zpracoval a rozehrál na levé křídlo.

43:35

Temirlan Gajtamirov se uvolnil v útočném pásmu, dokonce si položil domácího obránce, nicméně jeho pokus z ostrého úhlu jen líznul boční síť.

43:05

Další akce kazašského celku skončila prudkou přihrávkou na levou stranu a zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude před brankou hostů.

42:34

Darren Dietz dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pálil forhendem, ale jeho pokus příklepem zastavila brusle prvního obránce v černém dresu.

42:05

Kirill Semjonov se dostal k přihrávce mezi kruhy, jenže neměl dostatek prostoru pro zakončení a jeho pokus skončil vedle levé tyčky.

41:06

Šimon Hrubec si dal znovu dobrý pozor na dělovku z pravé strany a schoval kotouč do lapačky. Český brankář poté raději přerušil hru.

40:35

Kirill Gotovec si dal pozor na rychlý útok Barysu, vrátil se do obranného pásma a získal kotouč pro domácí mužstvo. Omsk tak může rozjet novou akci.

40:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování závěrečné třetiny dnešního souboje. Avangard se ihned vydal do útoku, ale nahození na levou stranu bylo moc prudké.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:50.
Střely na branku: 20 – 24
Druhá třetina končí! Po druhé části mohou být spokojenější hokejisté Barysu. Po změně stran se dlouho hrál velmi bojovný hokej, který vyústil v několik nedovolených zákroků a vyloučení na obou stranách. Až v závěru třetiny dokázal přesilovou hru využít Lilja. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:23

39:23 Jakob LILJA - 1:2

39:23

Barys právě vstřelil branku!
Hostující celek se nakonec před koncem druhé části dostává do vedení! Barys znovu využil přesilovku. Hosté se usadili v útočném pásmu. Na krásnou přihrávku před branku si sjel volný JAKOB LILJA a doklepl puk do sítě! Asistence: Phil Varone.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:06

Ilja Kablukov dostává dvě minuty za podrážení.

38:05

Starčenko si sjel na přihrávku do útočného pásma, obhodil si obránce, jenže neustál souboj s Dědunovem. Hráči Omsku mohou uklidnit hru.

37:41

Hosté v plném počtu.

37:02

Dillon Heatherington se v obranném pásmu dostal k volnému puku a bez váhání jej poslal přes celé kluziště za branku Šimona Hrubce.

36:35

Corban Knight dostal přihrávku na pravou stranu, poslal prudkou pobídku před branku, jenže ani na jeho nahození nedosáhl nikdo v černém dresu.

36:10

Omsk se sice usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v černém dresu se zatím nedostal do zakončení. Obrana Barysu hraje na hranici sebeobětování.

35:41

Omsk si nakonec zahraje přesilovku. Starčenko dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

35:23

Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Curtis Valk – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Denis Zernov – 2 min., hrubost).

35:10

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ville Pokka – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Phil Varone – 2 min., hrubost).

35:10

Omsk se dostal do útočného pásma, jenže Jiří Sekáč měl proti sobě přesilu obránců, kteří jej bez problémů dokázali odstavit od kotouče.

34:29

Nikita Komarov nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného, jenže obránci v bílém kotouč získali pro sebe a pohotově rozjeli další akci.

34:10

Zadáci Barysu uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Také domácí kouč posílá na ledovou plochu čerstvé síly.

33:32

Damir Šaripzjanov se prohnal do útočného pásma, jenže hned první obránce v bílém dresu jej skvělou poziční hrou vytlačil až do rohu ledové plochy.

33:05

Domácí se pokusili překvapit obranu Barysu nahozením do útočného pásma, jenže rozehrávka skončila zakázaným uvolněním.

32:15

Ville Pokka střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho pokus skončil na noze prvního obránce v bílém dresu hostujícího Barysu.

32:00

Hrubec vyjel za svou klec a zpracoval si prudké nahození po mantinelu. Gólman domácího Avangardu nakonec našel rozjetého Semjonova.

31:26

Dietz se v útočném pásmu dostal k volnému kotouči a dostal se do zakončení zápěstím. Jeho projektil však prosvištěl kolem levé tyčky.

31:05

Darren Dietz si dal pozor v rohu obranného pásma, vybojoval volný kotouč a odehrál jej ven z obranného pásma. Oba trenéři posílají na led čerstvé síly.

30:25

Alichan Asetov nahodil puk od modré čáry před Hrubcovu branku, jenže obránci v černém svému brankáři vypomohli a srazili puk mimo nebezpečí.

30:10

Ville Pokka se za brankou dostal k volnému puku a bez problémů jej poslal do středního pásma. Domácí hokejisté jsou nyní pod tlakem a musí se bránit.

29:24

Jakob Lilja se dostal do útočného pásma a zakončil forhendem. Jeho dělovka skončila na betonu připraveného Šimona Hrubce.

29:10

Denis Zernov se vrátil do rohu obranného pásma, získal volný kotouč a obloučkem jej vyhodil do středního pásma.

28:32

Jegor Petuchov poslal přihrávku do útočného pásma, jenže zadáci domácího Avangardu hráli dostatečně důrazně a nepustili soupeře do zakončení.

28:10

Alexej Běreglazov si udělal prostor kličkou v obranném pásmu a rozjel další akci Avangardu. Jeho pobídka skončila na holi rozjetého Pavla Dědunova.

27:25

Dillon Heatherington skvěle ustál souboj před hostující brankou a odehrál puk do bezpečí. Omsk v posledních minutách zvýšil svou aktivitu.

27:10

Corban Knight střílel od modré čáry, jenže Ortio si našel mezírku ve výhledu a schoval puk do své lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

26:28

Ville Pokka si dal pozor na rozjetého Starčenka, pohybem soupeře vytlačil k mantinelu a srazil jeho pokus do bezpečí. Zatím pokračuje bitva z první části.

26:00

Domácí v plném počtu.

25:35

Šimon Hrubec si dal pozor na nahození ze středního pásma a schoval kotouč do lapačky. Český brankář zatím v dnešním duelu podává spolehlivý výkon.

25:10

Denis Zernov střílel z pravé strany do protipohybu brankáře, ale Joni Ortio si dal pozor a špičkou betonu projektil vyrazil mimo tři tyče.

24:25

Hosté se drali do útočného pásma středem hrací plochy, jenže obrana Omsku skvěle bránila na modré čáře a odehrála puk do rohu kluziště.

24:00

Počet hráčů na ledové ploše se vyrovná! Dvě minuty za držení dostává Alexej Jemelin.

23:48

Omsk si zahraje přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Curtis Valk.

23:36

Až nyní musel rozhodčí po dlouhé době přerušit hru. Joni Ortio si totiž všiml dotírajícího soupeře a bez problémů před ním přikryl puk lapačkou.

23:12

Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Kazašský celek se znovu dostal do útočného pásma, ale pokus z pravého křídla minul branku.

22:32

Alexandr Chochlačov se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v černém dresu Omsku mu nepřijel pomoci a hráči Barysu se naopak stačili vrátit.

22:10

Alexej Makljukov poslal přihrávku na pravou stranu, dostal se do zakončení, jenže jeho dělovka mířila přímo do prostoru, kde stál pozorný brankář.

21:26

Alexej Makljukov se na levém křídle zbavil napadajícího soupeře a ihned poslal kotouč směrem na branku Avangardu. Pozorný Hrubec kotouč tentokrát vyrazil.

21:03

Barys se dostal do útočného pásma. Roman Starčenko se uvolnil na levém kruhu a jeho projektil skončil v lapačce připraveného brankáře.

20:21

Šimon Hrubec si musel připsat první zákrok během druhé části. Český brankář si dal pozor na zakončení z velké dálky a schoval puk do lapačky.

20:10

Domácí celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Avangard se ihned vydal do útoku, ale odražený kotouč skončil u obránce v bílém.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:55.
Střely na branku: 9 – 17
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej. Hostující Barys vlétl do zápasu jako velká voda a hned ve druhé minutě se prosadil Roman Starčenko, který využil přesilovku. Také domácí Omsk však využil přesilovku. V početní převaze vyrovnal v osmé minutě Kirill Semjonov. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:35

První třetina už se pouze dohrává. Ani jeden z týmů se v posledních minutách nikam nežene a hraje se spíše taková přehazovaná přes střední pásmo.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:34

Samat Danijar uklidnil rozehrávku Barysu v obranném pásmu a následně rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka však skončila u napadajícího Solovjova.

18:05

Curtis Valk získal volný kotouč na modré čáře, snažil se projet do útočného pásma, ale první obránce v černém dresu mu vystavil důraznou stopku.

17:26

Jegor Petuchov ustál souboj na modré čáře a proti přesile obránců vypíchl kotouč do středního pásma. Hokejisté Omsku tak musí rozjet novou útočnou akci.

17:04

Sergej Tolčinskij střílel od modré čáry. Hostující brankář Joni Ortio jeho projektil dobře viděl a bez problémů lapil kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

16:30

Další akci Barysu zastavuje postavení mimo hru. Roman Starčenko byl příliš netrpělivý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem.

16:10

Pavel Dědunov se od mantinelu natlačil až před branku soupeře, kde si puk přehodil na bekhend, ale v poslední chvíli těsně minul zadní tyčku!

15:32

Corban Knight se před brankou natahoval po nahození z pravé strany, jenže k zakončení mu scházel snad metr. Barys ustál nebezpečnou akci.

15:10

Jesse Blacker se dostal za vlastní branku, vzal si volný kotouč a rozjel akci Barysu. Domácí zadáci však skvěle napadají od červené čáry.

14:32

Pokka uklidnil rozehrávku svého mužstva za vlastní brankou a počkal si na vystřídání svých spoluhráčů. Také kouč Barysu pustil na led čerstvé síly.

14:10

Kirill Panjukov vybojoval volný puk v rohu obranného pásma a bekhendem jej poslal za modrou čáru. V posledních minutách sledujeme boj o každý metr ledu.

13:35

Další rozehrávka Omsku už byla nepřesná a skončila až u brankáře Barysu. Domácí hokejisté však rozehrávku soupeře napadali a rychle získali kotouč zpět.

13:10

Nikita Michajlis střílel z levé strany útočného pásma, jenže před brankou stáli obránci Omsku, kteří nenechali puk propadnout až na Šimona Hrubce.

12:26

Anton Sagadejev se dral do útočného pásma, kde přenechal kotouč Curtisi Valkovi, jenže jeho sraženou ránu Šimon Hrubec na poslední chvíli vyrazil.

12:10

Šimon Hrubec vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář poslal kotouč na levou stranu, kde byl volný spoluhráč.

11:33

Jiří Sekáč dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže při snaze o zpracování se mu puk odrazil až na střídačku hostujícího mužstva.

11:15

Ville Pokka se zapojil do rozehrávky v obranném pásmu. Finský hokejista poslal přihrávku na pravé křídlo, ale zadáci Barysu si znovu dali pozor.

10:34

Jakob Lilja se s pukem na hokejce prodral do útočného pásma, jenže jeho pokus bekhendem skončil na boční síti. Hraje se dlouho bez přerušení.

10:15

Hostující zadáci ustáli souboj v rohu obranného pásma. Domácí celek však po vstřelení vyrovnávací branky výrazným způsobem zvýšil svou aktivitu.

09:29

Semjonov se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, ustál souboj za brankou, jenže jeho bekhendovou přihrávku mezi kruhy zastavil první obránce.

09:10

Dillon Heatherington ustál souboj v rohu obranného pásma, prudkou brzdou se zbavil napadajícího soupeře a dokázal rozehrát.

08:37

Alexej Solovjov si dal pozor na přihrávku na rozjetého soupeře, rychle vystoupil a získal puk pro domácí Avangard Omsk, který může zaútočit.

08:15

Barysu se nepovedla další rozehrávka a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před klecí hostujícího mužstva.

07:49

07:49 Kirill SEMJONOV - 1:1

07:49

Avangard právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí celek nakonec dokázal využít přesilovou hru a dotahuje stav! Hostující brankář sice první dělovku vyrazil betonem, ale k dorážce se dostal KIRILL SEMJONOV, který dostal puk do sítě! Asistence: Maxim Čudinov, Alexej Běreglazov.

07:24

Další vyhození kazašského celku. Domácí Avangard se zatím během přesilové hry není schopen udržet v útočném pásmu a vytvořit si nějaký tlak.

07:00

Hosté se před svou brankou dostali k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodili přes celé kluziště za klec Šimona Hrubce. Barys zatím hraje skvěle.

06:28

Bude se znovu vylučovat. Přesilovku si tentokrát zahraje Omsk. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Makljukov.

06:10

Ilja Kablukov projel s pukem na čepeli do útočného pásma a nahodil jej na branku soupeře. Připravený brankář však vyrazil puk na zadní mantinel.

05:31

Reid Boucher si hokejkou klepl o přihrávku do rychlého brejku, jenže zadáci v bílém se rychle stačili vrátit a prudkou přihrávku srazili do bezpečí.

05:10

Nikita Komarov poslal přihrávku do útočného pásma, kam spěchali hned dva hráči v černých dresech, ale ani jeden z nich už nevypálil.

04:28

Nikita Komarov zkoušel střílet z prostoru mezi kruhy, ale rychle proti němu vystartoval obránce, který srazil jeho ránu mimo tři tyče.

04:00

Alexej Makljukov střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka mířila těsně vedle levé tyčky. Obránci Omsku následně získali volný puk a uklidnili hru.

03:15

Také hostující brankář musel zasahovat. Zakončení z ostrého úhlu však dobře viděl a bez problémů schoval puk do připravené lapačky.

03:00

Kirill Panjukov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud jej bez váhání nahodil před branku soupeře, kde nebyl nikdo v bílém dresu.

02:18

Šimon Hrubec musel znovu zasahovat. Český brankář si dal pozor na soupeře, který dotíral na brankovišti a udržel kotouč mezi betony.

02:00

Hostující zadáci se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči, nahodili jej do útočného pásma a uprchli na střídačku. Také Omsk pouští na led čerstvé hráče.

01:35

Hostující brankář musel také poprvé zasahovat. Po zakončení z levé strany vykopl kotouč levým betonem mimo tři tyče.

01:14

01:14 Roman STARČENKO - 0:1

01:14

Barys právě vstřelil branku!
Barys využívá hned první přesilovou hru a dostává se do vedení! Hosté se dostali do útočného pásma, kde si na přihrávku před branku sjel ROMAN STARČENKO a trefil odkrytou klec! Asistence: Nikita Michajlis.

00:44

Hosté si zahrají první přesilovku. Jakupov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

00:39

Domácí hokejisté získali volný kotouč za svou klecí a ihned se vydali do útoku. Další rozehrávku Avangardu Omsk zastavuje postavení mimo hru.

00:10

Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování. Omsk však rychle přišel o kotouč a hosté se vydali do útočného pásma. Ani první rána Barysu nemířila mezi tři tyče.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a kazašská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Omsk bude hrát v černém, zatímco Barys oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Čudinov, Šaripzjanov, Jemelin, Pokka, Gotovec, Běreglazov, Gončarov, Solovjov – Tolčinskij, Knight, Sekáč – Boucher, Zernov, Jakupov – Chochlačov, Jaremčuk, K. Semjonov – Dědunov, N. Komarov, Kablukov.

Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz, Heatherington, Samat Danijar, Blacker, Makljukov, Gajtamirov – Varone, Michajlis, Frattin – Lilja, Valk, Videll – R. Starčenko, Panjukov, Sagadejev – Musorov, Petuchov, Asetov – Ševčenko.

Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Gorděnko, Susujev.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vzájemný zápas

Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině listopadu. Omsk zvítězil v Kazachstánu 5:2.
Avangard Omsk

Domácí Avangard Omsk je na tom mnohem lépe. Ve třiceti šesti duelech vybojoval padesát jedna bodů a patří mu druhá pozice za vedoucí Kazaní. Omsk soupeřům vstřelil už 104 branek. V posledním duelu dokázal zvítězit vysoko 5:1 na ledě Kunlunu, čímž přerušil sérii dvou porážek v řadě.
Barys Nur-Sultan

Jediný kazašský celek v KHL se v letošním ročníku nepohybuje na pozicích, kde by chtěl být. Ve třiceti čtyřech duelech získal Barys pouze třicet devět bodů a patří mu osmá pozice Východní konference. V posledních duelech se mu však daří. Z posledních pěti duelů dokázal Barys hned čtyřikrát zvítězit. Naposledy porazil 3:2 Torpedo Nižnij Novgorod.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Avangardem Omsk a Barysem Nur-Sultan. Duel začíná v 15 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Avangard Omsk – Barys Nur-Sultan

1:3

konec (1:1, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. K. Semjonov (Čudinov, Běreglazov) – 2. R. Starčenko (Michajlis), 40. Lilja (Varone), 58. Varone (Frattin)

Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Čudinov, Šaripzjanov, Jemelin, Pokka, Gotovec, Běreglazov, Gončarov, Solovjov – Tolčinskij, Knight, Sekáč – Boucher, Zernov, Jakupov – Chochlačov, Jaremčuk, K. Semjonov – Dědunov, N. Komarov, Kablukov.

Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz, Heatherington, Samat Danijar, Blacker, Makljukov, Gajtamirov – Varone, Michajlis, Frattin – Lilja, Valk, Videll – R. Starčenko, Panjukov, Sagadejev – Musorov, Petuchov, Asetov – Ševčenko.

Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Gorděnko, Susujev

Průběh zápasu
1. třetina
00:44 OMS 2 Jakupov, nedovolené bránění
01:14 AST 0:1 R. Starčenko (Michajlis)
06:28 AST 2 Makljukov, nedovolené bránění
07:49 OMS 1:1 K. Semjonov (Čudinov, Běreglazov)
Po 1. třetině
2. třetina
23:48 AST 2 Valk, držení
24:00 OMS 2 Jemelin, držení
35:10 OMS 2 Pokka, hrubost
AST 2 Varone, hrubost
35:23 AST 2 Valk, hrubost
OMS 2 Zernov, hrubost
35:41 AST 2 R. Starčenko, nedovolené bránění
38:06 OMS 2 Kablukov, podrážení
39:23 AST 1:2 Lilja (Varone)
Po 2. třetině
3. třetina
45:11 OMS 2 Knight, hákování
57:41 AST 1:3 Varone (Frattin)
58:14 OMS 2 Čudinov, nedovolené bránění
Konec