Menu

Fotbal

Kvalifikace mistrovství Evropy - ženy

Česko – Moldavsko

7:0

konec (5:0)

01.12.2020, 15:00 • Letní stadion na Zadních Vinohradech, Chomutov • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.0 22.0 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Miroslav MRÁZOVÁ - 7:0

90+3

Česko právě vstřelilo branku!
Hostující obránkyně chybovala, když si nepohlídala skákavý míč. K němu se dostala MIROSLAVA MRÁZOVÁ, jejíž pokus po zemí zamířil do vzdálenější části branky. Česká republika tak porazí Moldavsko stejným poměrem, jako v prvním duelu.

54

54. Andrea STAŠKOVÁ - 6:0

54

Česko právě vstřelilo branku!
Česká děvčata se znovu radují! Zakončení Lucie Martínkové se odrazilo od tyče zpátky do hry a dostala s k němu osamocená ANDREA STAŠKOVÁ, která si nedělala hlavu a zamířila pod břevno. .

43

43. Kamila DUBCOVÁ - 5:0

43

Česko právě vstřelilo branku!
Na pravé straně šestnáctky se pohybovala Andrea Stašková, která zvedla hlavu a přihrála do druhé vlny, odkud se střelou do zadní části branky prosadila KAMILA DUBCOVÁ. Český tým vsítil pátou branku ještě před koncem úvodního poločasu.

36

36. Kateřina SVITKOVÁ - 4:0

36

Česko právě vstřelilo branku!
Moldavská obrana znovu propadlo a Češky vedou o čtyři kusy! Z pravé strany odcentrovala Kamila Dubcová, která našla osamocenou KATEŘINU SVITKOVOU. Česká reprezentantka si míč zpracovala, podívala se a přesně zakončila do horní poloviny branky.

26

26. Jana PETŘÍKOVÁ - 3:0

26

Česko právě vstřelilo branku!
K rozehrání přímého kopu se postavila Kateřina Svitková, jejíž rána mířila do pravé části branky. Munteanuová vyrazila balon jen před sebe, kde se pohybovala pohotová JANA PETŘÍKOVÁ, která moldavskou brankářku přehodila.

17

17. Klára CAHYNOVÁ - 2:0

17

Česko právě vstřelilo branku!
Znovu centr z pravé strany, o který se postarala Eva Bartoňová. Hostující brankářka míč vyrazila ke KLÁŘE CAHYNOVÉ, která nejprve předvedla kličku na střed a poté po zemi zamířila do pravého spodního rohu branky.

14

14. Andrea STAŠKOVÁ - 1:0

14

Česko právě vstřelilo branku!
Česká reprezentace se zaslouženě dočkala první vstřelené branky! Na pravé straně pracovala Vyštejnová, jejíž centr našel ANDREU STAŠKOVOU, která hlavou zamířila přesně. Z branky se sice ještě vydala Munteanuová, která se k útočníci nedostala v čas.

Česko – Moldavsko

7:0

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 14. Stašková, 17. Cahynová, 26. Petříková, 36. Svitková, 43. Dubcová, 54. Stašková, 90+3. Mrázová

Karty:   72. Dubcová (CZE) – 28. Cojuhariová (MOL), 70. Sivolobová (MOL)

Česko: Votíková (46.Sloupová) – Vyštejnová, Bertholdová (C), Cahynová, Petříková – Bartoňová (77. Šlajsová), Dubcová, Svitková, Szewieczková – Martínková, Stašková.
Náhradníci: Lukášová, Sloupová – Dlasková, Pochmanová, Šlajsová, Mrázová, Krejčiříková, Chlastáková, Ringelová, Necidová, Janíková. Černá.

Moldavsko: Munteanuová (C) – Sivolobová, Musteațăová, Cerescuová, Prisăcariová – Cojuhariová, Topalová, Colesnicencová, Țaburová – Caramanová – Chiperová (36. Mardariová).
Náhradníci: Panová, Cuţurubaová – Raileanová, Darenscaiaová, Mițulová, Petrovscaiaová, Trofimová, Druţăová, Mardariová, Peștereanová, Colnicová.

Rozhodčí: Guilleminová – Coppolaová, Bartniková (všechny Francie)