Menu

Fotbal

Liga mistrů

FK Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid

1:1

konec (1:1)

03.11.2020, 18:55 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Skupina A • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 10.3 5.05 1.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Atlético Madrid v Moskvě jen remizovalo, se s vámi loučím a rád bych vás pozval k dalším přenosům z Ligy Mistrů. (20:55:10)
Statistiky zápasu:

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 1:5.
Střely mimo: 2:6.
Rohy: 1:10.
Ofsajdy: 0:4.
Fauly: 11:7.
Atlético Madrid celému zápasu dominovalo a přesto se musí spokojit s remízovým stavem. Naopak Lokomotiv Moskva bude spokojen, vždyť s vypětím všech sil bere bod proti španělskému gigantovi!

Ve druhém poločase se téměř neustále hrálo na polovině ruského celku, který přežil několik výborných příležitostí soupeře. Hlavním hrdinou zápasu je brankář Guilherme, jenž několikrát celek z Moskvy podržel. Nutno říct, že na jeho straně byla i obrovská porce štěstí, protože španělský celek dvakrát nastřelil břevno.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Žlutou kartu dostal ještě domácí trenér Marko Nikolič (Lok. Moskva), jemuž se nepozdával neodpískaný souboj na jeho hráče. Rozhodčí tedy zamířil k lavičce Lokomotivu a ještě jednou trestá.

90+4

João Félix na hranici vápna prostrčil míč na Luise Suáreze, který si jej pustil kolem sebe. Guilherme se vrhl soupeři pod nohy a je hrdinou okamžiku! To je velmi dramatická koncovka.

90+2

Z pravé strany odcentroval Kieran Trippier, na jehož centr naskakoval João Félix. Tomu se povedlo vybojovat pouze rohový kop. K hlavičce se sice tlačil José Giménez, jenž byl příliš krátký.

90+1

Budou se nastavovat ještě čtyři minuty nad rámec normální hrací doby. Španělské mužstvo dál drží soupeře u jeho pokutového území.

90

Héctor Herrera se pokusil o přenesení hry, avšak Renan Lodi balon na hrací ploše neudržel. Atlético Madrid už zkouší velmi těžké možnosti, musí hru zjednodušit.

89

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Anton Mirančuk, přichází Dmitrij Rybčinskij.

88

Ruští fanoušci bouří, sami musejí cítit, že Lokomotiv Moskva je blízko získání bodového přísunu. Naopak na madridském celku už je vidět jasná nervozita.

86

Těžko říct, zda Renan Lodi střílel nebo spíše přihrával. Hostující hráč si naběhl na levou stranu a míč putoval k zadní tyči. Situace nakonec skončila odkopem od brány.

85

Zmatků v obraně domácího mužstva chtěl využít Luis Suárez, který se na pravé straně velkého vápna dostal ke střele. Jenomže pokus to byl velmi slabý, a tak si Guilherme připisuje další zákrok.

84

Domácí mužstvo drželo balon, čím se přičinil především Zé Luís, jenž vyhrát tři souboje. Lokomotiv následně o balon přišel a bude se španělskému soupeři znovu bránit.

82

Na pravé straně rozhazuje rukama Kieran Trippier, který neměl s kým hrát. Madridští pokračovali v akci a po faulu na Thomase Lemara je odpískaný další faul.

80

Atlético Madrid rozehrávalo další rohový kop, centr do pokutového území poslal Thomas Lemar. jenomže míč nenašel žádného spoluhráče, avšak ruský celek se dál bránit. Znovu totiž odcentroval Lemar, jenže zaváhání obrany překvapilo také Félixe.

79

Thomas Lemar se snažil přihrát na nabíhajícího spoluhráče, ale trefil nohu soupeře. Lokomotiv se pak zmocnil balonu, který okamžitě letěl na tribunu.

78

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vitolo, přichází Lucas Torreira.

FK Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 25. An. Mirančuk (pen.) – 18. J. Giménez (H. Herrera)

Karty:   29. Cerqueira (LMO), 51. Krychowiak (LMO), 54. S. Rajković (LMO), 70. Žemaletdinov (LMO), 90+5. Marko Nikolic (LMO) – 24. L. Suárez (ATM), 44. Saúl (ATM), 49. Lodi (ATM)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:10. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:7.

FK Lokomotiv Moskva: Guilherme (C) – Živogljadov, S. Rajković, Cerqueira, Rybus – Ignatěv, Kulikov, Krychowiak, An. Mirančuk (89. Rybčinskij) – Smolov (64. Žemaletdinov), Luís.
Náhradníci: Savin, Kočenkov – Lyscov, Žemaletdinov, Éder, Kamano, Siljanov, Josifov, Černyj, Muchin, Lisakovič, Rybčinskij.

Atlético Madrid: Oblak (C) – Trippier, Savić, J. Giménez, Lodi – M. Llorente (69. Vitolo, 78. Torreira), Saúl (46. Koke), H. Herrera, Á. Correa (69. Lemar) – L. Suárez, Félix.
Náhradníci: Grbić – M. Sánchez, Torreira, Koke, Lemar, Šaponjić, Felipe, Vitolo, Hermoso, Camello, R. Sánchez, Valera.

Rozhodčí: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Frédéric Haquette (všichni Francie)

Diváci: 8 196