Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Madrid – SD Huesca

4:1

konec (2:0)

31.10.2020, 14:00 • Afredo di Stefáno Stadium (Madrid) • 8. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.37 5.35 9.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Real Madrid právě vstřelil branku!
V závěru utkání Real přidává čtvrtý gól. Marcelo poslal centr na krajana Rodryga, který ještě nesobecky přiťukl pod sebe na KARIMA BENZEMU. Francouzský útočník hlavou snad ani nemohl minout, do střeleckých statistik se dnes zapsal podruhé.

74

Huesca právě vstřelila branku! Hosté zničehonic snižují! Za záda Ramose si naběhl DAVID FERREIRO. Mir mu poslal parádní centr, střídající hráč z bezprostřední blízkosti poslal balón za záda Courtoise.

54

Real Madrid právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Karim Benzema si vyměnil balón s Hazardem a zkusil odcentrovat. První pokus ještě zblokoval Pulido, ale druhý už našel volného FEDERICA VALVERDEHO, středopolař dělovkou k levé tyči propálil bezmocného Fernándeze.

45

Real Madrid právě vstřelil branku!
Druhý tvrdý direkt pro Huescu! Vázquez z pravé strany přetáhl centr na zadní tyč, kde byl KARIM BENZEMA. Francouz potrestal skutečnost, že Maffeo Berrera balón podskočil tím, že si míč zpracoval na prsa a poté křižnou ránou propálil Fernándeze mezi levou rukou a nohou.

40

Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak takhle se prolamuje střelecká smůla! EDEN HAZARD skóroval naposledy 5. října loňského roku, s čímž si ale teď vůbec nelámal hlavu. Z 25 metrů natáhl k dělovce slabší levačkou, balón zaplaval nechytatelně k levé tyči!

Real Madrid – SD Huesca

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 40. E. Hazard (Valverde), 45. Benzema (L. Vázquez), 54. Valverde (Benzema), 90. Benzema (Rodrygo) – 74. Ferreiro (Mir)

Karty:   79. Siovas (HSC), 88. Sandro Ramírez (HSC)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:9.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (52. F. Mendy), Militao, Ramos (C), Marcelo – Valverde (60. Isco), Casemiro (69. Kroos), Modrić – Asensio (60. Rodrygo), Benzema, E. Hazard (60. Vinícius Júnior).
Náhradníci: Altube, Lunin – Isco, Jović, Kroos, Vinícius Júnior, M. Díaz, F. Mendy, Rodrygo, Varane, Santos.

SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra, Pulido (C), Siovas, Luisinho (84. G. Silva) – B. García (57. Valderrama Doménech), Mosquera, Nwakali (57. Sandro Ramírez) – Gómez (46. Ferreiro), Mir, Ontiveros (46. Galán).
Náhradníci: Fernández Llorente – I. Doumbia, Escriche, Valderrama Doménech, Ferreiro, Galán, Insua, Carlos, Sandro Ramírez, Seoane, G. Silva.

Rozhodčí: González – Rodríguez, De Francisco