Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – SD Huesca

4:1

konec (1:0)

25.10.2020, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • 7. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 1.8 3.59 5.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Huesca dostala balon do sítě, Rafael Mir si ale na hranici malého vápna znovu nepohlídal ofsajdovou pozici. Jeho lehká teč po stříleném Gómezově centru z pravé strany tak nebyla uznána.

76

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Cristian Portugués, přichází Modibo Sagnan.

76

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází David Silva, přichází Roberto López.

76

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Jon Bautista.

75

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Zdá se, že je rozhodnuto! Dimitris Siovas trestuhodně nezastavil Silvův nákop, a tak spadl míč "do klína" ALEXANDERU ISAKOVI. Ten vyhrál rychlostní souboj s Gastónem Silvou a z hranice šestnáctky pálil přesně k pravé tyči.

71

Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Pablo Maffeo Becerra, přichází Javier Ontiveros.

71

Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Javier Galán, přichází Gastón Silva.

71

Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Jaime Seoane, přichází Kelechi Nwakali.

68

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Domácí celek navyšuje náskok! Střídající Alexander Isak se přízemní ranou neprosadil, jen o pár desítek vteřin později se ale zapsal do střelecké listiny CRISTIAN PORTUGUÉS. Toho uvolnil na pravé straně šestnáctky krásným pasem David Silva. Portugués následně našel střelou skulinku mezi bližší tyčí a brankářem Andrésem Fernándezem. Ten očekával, že bude domácí záložník přihrávat na zadní tyč a inkasované brance svým způsobem napomohl.

64

Mikel Oyarzabal je teď snad u všeho. Nyní stáhl ve středovém kruhu Sergia Gómeze, který se po něm v pádu ohnal a zasáhl ho do tváře. Žlutou kartu nicméně vidí pouze domácí záložník.

63

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Willian José, přichází Alexander Isak.

63

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Jon Guridi, přichází Mikel Merino.

60

Nově příchozí Dani Escriche strávil na hřišti sotva čtyři minuty a už si za svůj šlapák vykoledoval žluté napomenutí.

56

Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází David Ferreiro, přichází Dani Escriche.

56

Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Sandro Ramírez, přichází Sergio Gómez.

54

Real Sociedad právě vstřelil branku!
MIKEL OYARZABAL a jeho do třetice všeho dobrého! Z pravé strany odcentroval před malé vápno Andoni Gorosabel a Oyarzabal už byl nekompromisní – balon poslal hlavou přesně pod břevno.

51

A opět Mikel Oyarzabal! Tentokrát se autor jediné domácí branky opřel do skákavého balonu a poslal jej svou dělovkou jen těsně vedle levé tyčky!

50

Real Sociedad mohl jít znovu do vedení! Rychlou protiakci zakončoval po přihrávce z pravé strany Mikel Oyarzabal, Andrés Fernández ale jeho střelu parádně vyrazil!

47

Huesca právě vstřelila branku!
Bezprostředně po změně stran je srovnáno! Javier Galán odcentroval z levé strany na hlavu RAFAELA MIRA, který umístil balon přesně k levé tyči. Álex Remiro plachtil vzduchem marně.

45

Centr Davida Ferreiry domácí obrana odvrátila až k půlící čáře, pak ale přišel nákop, po kterém se na penaltovém puntíku zjevil zničehonic u míče Rafael Mir! Ten hledal přízemní levačkou skulinku mezi nohama vyběhnuvšího Álexe Remira, brankář Realu ale jeho ránu nadvakrát zlikvidoval!

35

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Autorem branky z pokutového kopu je MIKEL OYARZABAL. Třiadvacetiletý útočník poslal balon po zemi k pravé tyči. Brankář Andrés Fernández se vrhl na opačnou stranu.

34

Teď má ale Real Sociedad obrovskou možnost otevřít skóre! Centrovaný balon z kopačky Jona Guridiho zasáhl rukou Pablo Maffeo Becerra. Bude se kopat penalta!

24

Následovala standardní situace. Na centr si nabíhal kousek před malým vápnem Rafael Mir, míč ale nezasáhl podle představ. Jeho zakončení tak zvládl Álex Remiro vytěsnit reflexivním zákrokem vedle pravé tyče. Roh se poté nekopal, pískán byl totiž ofsajd.

23

Aritz Elustondo přišlápl v souboji dvou hráčů se šestkou na zádech nárt Sandru Ramírezovi a je prvním aktérem zápasu, který vyfasoval žlutou kartu.

Real Sociedad San Sebastian – SD Huesca

4:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 35. Oyarzabal (pen.), 54. Oyarzabal (Gorosabel), 68. Portugués (D. Silva), 75. Isak (D. Silva) – 47. Mir (Galán)

Karty:   23. A. Elustondo (RSC), 64. Oyarzabal (RSC) – 60. Escriche (HSC)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:0. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 12:11.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, A. Elustondo, Le Normand, Muñoz – Zubimendi – Portugués (76. Sagnan), D. Silva (76. Roberto López), Guridi (63. Merino), Oyarzabal (C) (76. Bautista) – José (63. Isak).
Náhradníci: Moyà, Ayesa – Aranbarri, Guevara, Isak, Bautista, Roberto López, Merino, Monreal, Navarro, J. Pacheco, Sagnan.

SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra (71. Ontiveros), Pulido (C), Siovas, Galán (71. G. Silva) – Ferreiro (56. Escriche), Seoane (71. Nwakali), Mosquera, B. García – Mir, Sandro Ramírez (56. Gómez).
Náhradníci: Fernández Llorente – I. Doumbia, Escriche, Gómez, Insua, Luisinho, Nwakali, Ontiveros, Carlos, G. Silva, Valderrama Doménech.

Rozhodčí: I. Díaz de Mera – C. Del Cerro, M. Martínez