Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – Hellas Verona

1:1

konec (0:0)

25.10.2020, 20:45 • Allianz Stadium, Turín • 5. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.4 4.92 8.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro Juventus je velkou nepříjemností, že dnes nedohrál kvůli problémům s kolenem Bonucci a po zranění Chielliniho z utkání na půdě Dynama Kyjev musí kouč Pirlo řešit obsazení stoperské dvojice. Juventus čeká již ve středu duel na Barceloně.

Děkujeme za pozornost, mějte se fajn. (22:55:36)
Hosté posléze velice dobře vstoupili do druhého poločasu a prvních patnáct minut bylo v jejich režii. V 55. minutě otevřel skóre zápasu střídající Favilli z druhé vlny, kdy udeřil po posunutí Zaccagniho zleva na penaltu. Nutno podotknout, že situaci předcházel minimálně hraniční zákrok rukou do oblasti obličeje Dybaly. Favilli si při vstřelení gólu ublížil a po sedmi minutách pobytu na hřišti musel přepustit místo na trávníku Antonínu Barákovi.
Co se týče prvního poločasu, tak v úvodních třiceti minutách byli hosté lepší. Závěr patřil domácím a ti dokonce skórovali, když Morata po hezké nahrávce Cuadrada přehodil brankáře Silvestriho na zadní tyč. Nicméně nacházel se o špičku kopačky v ofsajdu a radost Juvnetusu tak byla předčasná.
Andrea Pirlo nezažívá úplně ideální start na lavičce Juventusu. Ten potřetí z pěti duelů italské ligy remizoval, z toho podruhé za sebou v duelu, kdy byl výrazným favoritem. Po ztrátě na hřišti Crotone nedokázali jeho svěřenci zvítězit ani doma proti Hellasu. Ten podal velice sympatický výkon a bod si (asi) zasloužil. Víceméně 60 minut byl domácímu mužstvu vyrovnaným protivníkem. Pak Juventus zabral. Uvědomil si, že mu teče do bot. Povedlo se mu střídání Kulusevskiho a ten srovnal v 77. minutě. Následoval tlak Juventusu a několikráte zloba na hlavního arbitra. Ten však dnes žádnou penaltu neodpískal. Nakonec ve vyhroceném závěru se Hellas ubránil a (zřejmě) s remízou bude spokojený, na rozdíl od Juventusu.
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:18.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Po závaru ve vápně přizvedl tvrdý pokus levačkou Cuadrada z pravé strany spoluhráč nad horní tyč.

90+6

Colley ještě zůstal ležet na trávníku. Posléze rozehrál Faraoni na hlavu Baráka, ten prodloužil míč na Zaccagniho do ofsajdu.

90+5

Barákovi se nelíbil zákrok Frabotty rukama na pravé straně. Hosté mají času dost.

90+5

Juventus se neprosadil rohem zprava.

90+4

Cuadrado obešel na pravé straně Lazoviće, ten si dával pozor, aby jej ve vápně nefauloval. Následně vypálil Cuadrado tvrdě na přední tyč, kde zasáhl Silvestri rukama.

90+3

Dybala si chystal střelu z levé strany. Silvestri ji vyrazil nad sebe a hlavou ještě posunul míč na hranu malého vápna a stejnou část těla Moraty, ten v obrovské šanci mířil do rukavic brankáře!

90+2

Faraoni provokoval Kulusevskiho a Morata bránil svého spoluhráče. Následovala strkanice, do které se možná zapojili i hráči z lavičky. Kartu dostal první dva zmiňovaní.

90+1

Nastavuje se pět minut!

90+1

Juventus vrátil balón soupeři a Lovato, který odešel z placu, se hned hlásí o návrat. To domácí nemohou skousnout.

90

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Giacomo Vrioni.

90

Lovato leží na zemi, bude ošetřený.

89

Frabotta zrychlil hru centrem zleva, míč si ale nezpracoval jeho spoluhráč ve vápně.

Juventus FC – Hellas Verona

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 77. Kulusevski (Morata) – 60. Favilli (Zaccagni)

Karty:   90+2. Kulusevski (JUV) – 39. Vieira (VRN), 57. Lazović (VRN), 69. Empereur (VRN), 90+2. Faraoni (VRN)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:18.

Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Bonucci (C) (74. Frabotta), Demiral – J. Cuadrado, Arthur, Rabiot, Bernardeschi (61. Kulusevski) – Ramsey (90. Vrioni) – Dybala, Morata.
Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Portanova, Frabotta, D. Peeters, Kulusevski, Vrioni, Rafia, Bentancur, McKennie.

Hellas Verona: Silvestri – Ceccherini (55. Magnani), Lovato, Empereur – Faraoni (C), Vieira, Zaccagni, Lazović – Tameze (51. Ilić), Colley – N. Kalinić (55. Favilli, 62. Barák).
Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Danzi, Dimarco, Barák, Ilić, Terracciano, Cancellieri, Rüegg, Favilli, Amione, Magnani.

Rozhodčí: Pasqua – De Meo, Imperiale