Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina

4:0

konec (3:0)

26.09.2020, 19:00 • 8. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 2.8 3.77 2.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56

Zlaté Moravce daly gól! A to opravdu hodně, jelikož domácí hráči přidávají další branku! Dávid Hrnčár skvěle sklepl balón proti noze ALEXANDROSE KYZIRIDISE, jehož utažená rána k tyči se zatřepotala v síti.

41

Zlaté Moravce daly gól! Neskutečné, stačí jedna rychlá akce a domácí vedou už o tři branky! Na dlouhý pas si naběhl DÁVID HRNČÁR, který to neměl vůbec jednoduché. Byl sice rozhozen před střelou, přesto zamířil neomylně k tyči!

35

Zlaté Moravce daly gól! Domácí přidávají další branku a nemají to dnes rozehrané vůbec špatně! Míč na penaltový puntík si postavil kapitán TOMÁŠ ĎUBEK, který ranou do šibenice nedal gólmanovi nejmenší šanci.

6

Zlaté Moravce daly gól! Domácí se dostávají do vedení! Tomáš Ďubek sice svým pokusem trefil jen tyč, jenže balón se odrazil přesně k nohám FILIPA BELEJE, jenž měl jednoduchou pozici.

FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Balaj, 35. Ďubek (pen.), 41. Hrnčár, 56. Kyziridis

Karty:   65. Sloboda (ZMO)

FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Moško, Menich, Čonka – Duga (81. Šmatlák), Sloboda – Hrnčár, Ďubek (C) (81. Tkáč), Kyziridis (74. Chren) – Balaj (64. Grozdanovski).
Náhradníci: Lukáč – Chren, Grozdanovski, Haspra, Šmatlák, Tkáč, Mihálik.

MŠK Žilina: Petráš – Vallo, Minárik (C), Kiwior, Javorček – Gono, Bernát (67. Bičachčjan), Myslovič (52. Fazlagić) – Rusnák (78. Kaprálik), Kurminowski, Ďuriš (67. Iľko).
Náhradníci: Teplan – Kopas, Kaprálik, Bičachčjan, Iľko, Anang, Fazlagić.