Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina

4:0

konec (3:0)

26.09.2020, 19:00 • 8. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 2.8 3.77 2.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:50:30)
Je konec! V dnešním utkání celkem jasně vítězí domácí tým, a to 4:0! V druhém poločase jsme viděli jednu branku, o kterou se postaral Alexandros Kyziridis, který střelou k tyči rozvlnil síť. Žilina toho směrem dopředu moc nepředvedla, nakonec ani neskórovala.

90+1

Konec zápasu.

90

Nastavovat se bude jedna minuta!

89

Na pažitu zůstává ležet Anton Sloboda, který se drží za břicho. Nakonec ale nepotřebuje ani ošetření a domácí fotbalisté si jdou pro vítězství za tři body.

87

Hosté to zkusili po levé straně a viděli jsme takový pokus. Z velkého úhlu to zkusil jeden z hostí, ale na jeho ránu byl znovu připravený Adrián Chovan.

86

A nyní přece jen trochu přišla změna. Domácí fotbalisté vybojovali vhazování na útočné polovině, ale nejspíše se zde s míčem dlouho nezdrží.

85

Ne, v posledních minutích opravdu nesledujeme ani trochu zajímavou podívanou. Spíše je to nadále jedna smyčka, které se neustále přetáčí.

84

Fotbalisté v černém už se dopředu vůbec nehrnou a jen bez větších problémů brání svůj čtyřgólový náskok. Žilina dnes moc gólovek neměla.

83

Fotbalisté ve žlutozeleném se však snaží vstřelit alespoň nějakou kontaktní branku. Z rohového kopu si však nebezpečnou příležitost nepřipsali.

82

Ze strany Žiliny je to dnes opravdu spíše zmar. Ján Minárik to vyzkoušel z velkého vápna, ale mířil přesně do míst, kde byl připravený domácí brankář.

81

Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Denis Duga, přichází Marián Šmatlák.

Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Tomáš Ďubek, přichází Vladimír Tkáč.

80

Samuel Petráš se nejspíše i trochu lekl napadajícího soupeře, a tak balón odkopl mimo hrací plochu. Napadajícímu hráči je však pískáno ofsajdové postavení.

78

Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Matúš Rusnák, přichází Adrián Kaprálik.

77

Tentokrát jsme viděli dlouhou přihrávku na straně fotbalistů ze severního Slovenska, na kterou však nikdo z hostů nemohl dosáhnout. U míče je znovu Chovan.

76

Žilina předvedla jen další neúspěšnou akci. Balón se odrazil mimo hrací plochu, a tak domácí gólman znovu bude odkopávat někam na polovinu hřiště.

75

Do konce zápasu už nám chybí posledních patnáct minut a nějaké nastavení. Domácí fotbalisté budou vhazovat a nadále pevně kontrolují zápas.

74

Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Alexandros Kyziridis, přichází Martin Chren.

FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Balaj, 35. Ďubek (pen.), 41. Hrnčár, 56. Kyziridis

Karty:   65. Sloboda (ZMO)

FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Moško, Menich, Čonka – Duga (81. Šmatlák), Sloboda – Hrnčár, Ďubek (C) (81. Tkáč), Kyziridis (74. Chren) – Balaj (64. Grozdanovski).
Náhradníci: Lukáč – Chren, Grozdanovski, Haspra, Šmatlák, Tkáč, Mihálik.

MŠK Žilina: Petráš – Vallo, Minárik (C), Kiwior, Javorček – Gono, Bernát (67. Bičachčjan), Myslovič (52. Fazlagić) – Rusnák (78. Kaprálik), Kurminowski, Ďuriš (67. Iľko).
Náhradníci: Teplan – Kopas, Kaprálik, Bičachčjan, Iľko, Anang, Fazlagić.