Menu

Fotbal

Niké liga

MFK Zemplín Michalovce – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

2:0

konec (1:0)

26.09.2020, 19:00 • 8. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 2.32 3.29 3.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Dnešní utkání sleduje 377 diváků.

88

Kapitán Zemplínu Michalovce Igor Žofčák opouští hřiště za potlesku spoře zaplněných tribun, na závěr zápasu místo něj přichází ukrajinský mladík Maxim Hirnyj.

85

A jako obvykle byl z žiarského rohu brejk a velká šance Zemplínu! Domácí běželi dokonce tři na jednoho, Kountouriotis našel zleva volného Ricarda Phillipse, který šanci úplně zazdil. Míč si příliš předkopl a Jenčo mu ho skluzem sebral.

80

Nejlepší střelec Pohronie Bon-Fils Caleb Bimenyimana dnes neuspěl, útočníka z Burundi mění na place Kojo Matić.

78

Žofčák odrazem o hostujícího Jacka nabídl nečekanou šanci devatenáctiletému Trusovi, který chtěl zatočit míč k zadní tyči. Střela se mu vychýlila vedle a tak dnes zatím svůj dvougólový počin celé loňské sezóny nezopakoval.

73

Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Dimitrios Popovits, opačným směrem jde jeho krajan Christos Kountouriotis.

69

Střídání v mužstvu Pohronie: anglický záložník James Weir má dohráno, nahradil ho Patrik Abrahám.

67

Na zadní tyči si našel Phillipsův rohový kop Spoljaric a prudký „koníček“ kyperského fotbalisty se o zem odráží těsně nad břevno.

66

Roh vedl opět jen k rychlému kontru Zemplínu! Režisér Žofčák poslal přesný míč Philipsovi, ten dal do uličky Popovitsovi a křížnou střelu řeckého levého záložníka vyškrabuje Jenčo na roh.

56

Střídá i Pohronie: místo Petráka nastupuje také z dresu Liberce a Olomouce známý Michal Obročník.

56

Poprvé střídají Michalovce: odchází Sergej Ivanov, na jeho místo přišel Danilo Spoljaric, kyperský fotbalista, který na Zemplíně hostuje z Apollonu Limassol.

52

Michalovce daly gól! Vzápětí poté, co Zemplín přežil obrovskou šanci hostů, bleskově udeřil. Žofčák skvěle sklepl dalekonosný nákop a nepokrytý MATEJ TRUSA z náběhu propálil Jenča.

51

Nádherná žiarská akce! Fadera našel v šestnáctce Blahúta, který šajtlí z první předal napravo zcela volnému Mazanovi. Také jeho centr byl na jedničku s hvězdičkou, Petrákovu prudkou hlavičku ze tří kroků však likviduje Matej Marković!

15

Michalovce daly gól! Pinův dlouhý pas převzel Popovits, jemuž hodně pomohlo uklouznutí hostujícího Badola. Řecký křídelník přihrál pod sebe a velezkušený IGOR ŽOFČÁK napnul síť placírkou do protipohybu brankáře.

8

Exsparťan Igor Žofčák narazil do běhu Martinu Kolesárovi, který svůj výpad korunoval krásnou střelou z 22 metrů kousek kolem šibenice. Jenčo plachtil vzduchem, ale zasahovat nakonec nemusel.

Vzájemné zápasy
Po postupu do ligy remizoval Žiar nad Hronom před 973 diváky doma s Michalovcemi 2:2, na Zemplíně pak před návštěvou 1127 diváků zvítězili domácí 1:0 gólem Sidibeho. Také v poslední druholigové sezóně, kdy se oba celky potkaly, vyhrály všechny tři duely Michalovce.

MFK Zemplín Michalovce – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Žofčák, 52. Trusa

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 14:21.

MFK Zemplín Michalovce: Marković – Kolesár, Soler, Vovkun, Vojtko – Neofytidis – Phillips, Ivanov (56. Spoljaric), Žofčák /C/ (88. Hirnyj), Popovits (73. Kountouriotis) – Trusa.
Náhradníci: Dráb – Vaško, Méndez, Siopis

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Badolo, Pavlík /C/, Jacko, Župa – Blahút, Mazan, Weir (69. Abrahám), Petrák (56. Obročník) – Fadera, Bimenyimana (80. Matić).
Náhradníci: Dovec – Pellegrini, Kramár, Lindsay

Rozhodčí: Kráľovič

Diváci: 377