Menu

Fotbal

Polská Ekstraklasa

Górnik Zabrze – Wisla Krakov

0:0

konec (0:0)

25.09.2020, 20:30 • Stadion im. Ernesta Pohla, Zabrze • 5. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 1.56 4.07 5.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

Abramowiczův centr u pravé strany odvrátil Koj, druhý pokus stejného hráče dolétl na hlavu Bećiraje, ale ani on nedokázal umístit míč do soupeřovy brány!

90+4

Za zdržování hry uviděl žlutou kartu krakovský Burliga.

90+2

Střídal také trenér Brosz. Adam Ryczkowski vystřídal Giánnise Massoúrase.

87

Dvojité střídání na straně krakovského celku. Zraněného Mehremiče nahradil Klemenz a Saviče reprezentační obránce Sadlok.

82

82.

82

Z pravé strany vtrhnul do pokutového území jimenez, nachystal si míč na střelu, ale jeho pokus zastavil čistým skluzem Mehremič.

81

Ke změně sáhl domácí trenér Brosz. Bartosze Nowaka nahradil Krzysztof Kubica a Alassanu Mannenho Filip Bainović.

76

Další změna v krakovském celku. Yeboaha nahradil Boguski.

75

Další velká šance domácí družiny! Górnik zakombinoval před šestnáctkou, poté přilétl centr Nowaka z pravé strany na hlavu Ściślaka, který usměrnil balón k pravé tyči, kde se ještě natáhl gólman Lis a balón vytáhl mimo bránu!

71

Zdravotně indisponovaného Jeana Carlose nahradil Fatos Bećiraj.

68

Domácí tlačí! Po centru Wiśniewského z pravé strany hlavičkoval v pokutovém území Jimenez, jeho prudká střela ale zamířila jen do míst, kde byl brankář Lis, který jeho ránu chytil do rukavic!

66

Jimenez přeloboval krakovskou obranu, odkud se vydal na soupeřovu bránu Krawczyk, počkal si, až vyběhne brankář Lis a střelou ke vzdálenější tyči minul bránu! Rozhodčí následně posoudili celou akci jako ofsajdovou.

62

Trma vrma před krakovskou brankou! Sérii střel domácího celku odrazila krakovská obrana, celou akci zakončil prudkou ranou nad bránu Jimenez!

58

Dvojité střídání na domácí straně. Utkání skončilo pro Procházku a Sobczyka, místo nich přišli na hřiště Ściślak s Krawczykem.

58

Domácí obrana trochu pozapomněla na Jeana Carlose, ten pláchl po pravé straně, v pokutovém území ještě přihrál volnému Savičovi, který si míč nachystal na střelu a ranou z hranice šestnáctky ofoukl břevno Chudého brány!

54

Po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval v pokutovém území Sobczyk, míč po jeho střele prolétl několik decimetrů nad břevnem!

46

Trenér Skowronek sáhl o poločase k jedné změně. Nevýrazného Žukova nahradil Basha.

39

Po rohovém kopu Wisly se domácí vydali do rychlého protiútoku, rozběhnutého Massoúrase nedovoleně zastavil Adi Mehremič a rozhodčí Marciniak mu věnoval pohled na kartu žluté barvy.

38

Šance střídá šanci! Savič vypálil zpoza šestnáctky technickou střelu a míč po jeho pokusu orazítkoval břevno Chudého brány, dorážku Yeboaha zablokoval domácí obránce.

36

Stadionem to nyní zahučelo! Janžův přímý kop ve vzduchu lehce lízl Gryszkiewicz, balón trochu změnil směr a prolétl vedle levé tyče krakovské branky.

34

Pár sekund po přímém kopu fauloval na levé straně Yeboaha domácí Manneh a inkasoval žlutou kartu.

33

Janža fauloval vedle pokutového území, Yeboahův centr z přímého kopu zamířil na prvního hráče. Domácí hráč odskákal svůj počin osobním trestem v podobě žluté karty.

28

Obrovská šance Wisly! Abramowicz utekl po levé straně, prudkou přihrávkou na bližší tyč vybídl do šance Yeboaha, který prvním dotekem napálil balón do tyče!

19

Po tečované střele Jimeneze domácí zahrávali rohový kop. Nowak našel v pokutovém území hlavu Sobczyka, ale ten ve vynikající pozici přibližně o metr minul levou tyč Lisovy brány!

12

První žlutou kartu z rukou rozhodčího Marciniaka uviděl český obránce Michal Frydrych.

7

Velká šance na druhé straně! Po přihrávce Saviče z levé strany míč prolétl kolem dvou hráčů Wisly až k Yeboahovi, který byl na levé straně nikým nehlídaný a prudce vypálil po zemi k pravé tyči domácí branky, kde se však natáhl gólman Chudý a nepříjemnou ránu vyrazil vedle brány!

4

Obrovská šance domácího celku! Z levé strany prudce vypálil Janža, Frydrych míč zblokoval pouze k Jimenezovi a nejlepší střelec soutěže z akrobatické pozice napálil balón na branku! Brankář Lis fantasticky zasáhl a gólovou střelu vyrazil!

Górnik Zabrze – Wisla Krakov

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   33. Janža (GOR), 34. Manneh (GOR) – 12. Frydrych (WIS), 39. Mehremič (WIS), 90+4. Burliga (WIS)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 9:8. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 2:8. Fauly: 18:15.

Górnik Zabrze: Chudý – Gryszkiewicz, Koj, Wiśniewski – Janža, Manneh (81. Bainović), Massoúras (90+2. Ryczkowski), Procházka (58. Ściślak), Nowak (81. Kubica) – Jimenez, Sobczyk (58. Krawczyk).
Náhradníci: Kudła – Kubica, Ryczkowski, Paluszek, Pawłowski, Hajda, Ściślak, Krawczyk, Bainović.

Wisla Krakov: Lis – D. Abramowicz, Mehremič (87. Klemenz), Frydrych, Burliga – Plewka, Kuveljić, Żukow (46. Basha) – Savić (87. Sadlok), Yeboah (76. Boguski) – Silva (71. Bećiraj).
Náhradníci: Buchalik – Sadlok, Klemenz, Basha, Boguski, Bećiraj, Chuca, Niepsuj, Duda.

Rozhodčí: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz.

Diváci: 12492