Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

BK Havlíčkův Brod – HK Kralupy nad Vltavou

2:3

po prodl. (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)

25.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 11. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

V Kotlině je dobojováno! Hosté po týdnu v Havlíčkově Brodě znovu vyhráli, když jim v prodloužení vystřelil bonusový bod po hezké individuální akci David Bradáček. Děkuji vám za pozornost, přeji vám hezký zbytek pátečního večera a příjemně prožitý prodloužený víkend. Zítra se vám z Kotliny ozvou u onlajnu moji kolegové při komentování havlíčkobrodského A-mužstva, které na domácím ledě přivítá Klatovy. Na shledanou! (19:49:33)

Konec zápasu.

63:06

Kralupy právě vstřelily branku!
Obrovský tlak Kralup, kdy brankář Vácha předvedl několik parádních zákroků, nakonec vyústil v branku a vítězství modrobílých! Kotouč uzmul za brodskou bránou DAVID BRADÁČEK a udělal to úžasně. Bleskově obkroužil Váchovu svatyni a kotouč zametl k přední tyčce dřív, než se tam jinak skvěle chytající gólman domácích stihl přesunout! Hosté získali bonusový druhý bod! Bez asistence.

62:39

Útočník Havlíčkova Brodu neustál ve velké rychlosti svůj průnik a vletěl do brány soupeře, která byla vychýlena ze svého předepsaného postavení. Buly v pásmu hostů.

61:57

Domácí trestuhodně propadli a domácí jeli sami dva na Váchu! Kočí vzal zodpovědnost na sebe a tvrdou ranou orazítkoval břevno!

61:27

Kutlvašr se vymotal zpoza brány a vystřelil z těžkého úhlu k přední tyčce. Brankář Milec u ní však prostor dobře utěsnil a po dobrém zákroku přerušil hru.

61:08

Kalenský odvedl dobrou práci, když rozkmital své nohy na pravém křídle a zavezl puk až do útočného pásma. Hra je přerušena, buly v pásmu Kralup.

60:50

To se jim povedlo až teď.

60:29

Bruslaři zblokovali ránu od modré čáry, ale nedokázali vyhodit.

60:15

Hosté kombinují v útočném pásmu.

60:01

Začalo prodloužení.
Čeká nás pětiminutové prodloužení. Hosté mají k dispozici ještě 58 sekund přesilovky.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:58

Těžké chvíle pro domácí! Němec z pravého kruhu o kousek přestřelil bránu a vzápětí Hájka vychytal skvěle betony brankář Vácha!

59:40

Nepřesná teč Kralup od modré čáry, hosté jsou stále v pásmu.

59:30

Hosté jsou v útočném pásmu.

59:05

Holenda chytře zavezl puk do útočného pásma a z úhlu prověřil střelou Milcovy betony.

58:59

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pokorný – 2 min., nedovolené bránění).

58:25

Tutovka hostů, jež hlasitě volala po gólu! Trupl trochu zaváhal při bránění a unikl mu do úniku Hanousek. Zblízka pálil nad lapačku, ale brankář Vácha vystřihl fantastický semafor a neskutečně podržel v těžké chvíli svůj tým!

57:47

Košťál sice dostal nahrávku do středního pásma, jenže byl v obležení protihráčů a v tísni jen postrčil puk do útočného pásma, po čemž domácí odjeli střídat.

57:19

Stupka se nestihl včas vrátit z útočného území a byl vystaven do ofsajdu. Buly v neutrální zóně.

56:56

O to samé se pokusili Bruslaři, ale rovněž bez zdárného výsledku.

56:45

Kralupy získaly puk a zakládají útočnou akci.

56:27

Děj hry se přesunul do pásma Bruslařů, kde brankář Vácha přikryl odražený puk od hrazení a přerušil raději hru.

56:02

Havel měl chviličku času v předbrankovém prostoru, ovšem nepovedlo se mu přesně zakončit. Domácí se dál drží na puku v útočném území.

55:32

Němec pálil v pokleku z první už při hře 5 na 5, rána mu ale sjela z hole a brankář Vácha měl usnadněnou práci. Kotouč vytěsnil do ochranné sítě za svou svatyní.

55:10

Stupka si šikovně narazil puk se Štibranem a vypálil z bezprostřední blízkosti! Střela mu však moc nesedla a našla náruč skvěle postaveného gólmana Váchy, který zabránil pohromě!

54:39

Domácí zblokovali ránu od modré čáry a vyhodili, hru teď navíc drží daleko od brankáře Váchy.

54:06

Domácím se povedlo vyhodit, ale už jsou schouleni v obranném postavení u své brány.

53:27

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vranka – 2 min., podrážení).

53:06

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Obrovská radost na straně Bruslařů, kteří využili přesilovku! Je vyrovnáno! Patrik Pokorný zpoza brány vykouzlil parádní pas k protější tyčce, kde stál ve správný čas na správném místě TADEÁŠ HOLENDA a pohotovou ranou z první zametl kotouč do odkryté brány, když brankář Milec nestihl zareagovat! Asistence: Patrik Pokorný.

52:48

Kdepak, Bruslařům stále dělá velké problémy usadit se u soupeřovy brány.

52:23

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Němec – 2 min., vysoká hůl).

52:09

Oba týmy jsou kompletní, přesilovka se Havlíčkovu Brodu nepovedla.

51:40

Domácí mladíci se dostali do útočného postavení, jenže jen za cenu ofsajdu.

51:29

Domácí ne a ne se usadit v útočném pásmu. opět ztratili kotouč a soupeř se osvobodil dlouhým vyhozením.

51:03

Hosté teď drží hru v útočném pásmu a šetří cenné vteřinky ze svého oslabení.

50:34

Bruslaři kombinovali v útočném pásmu, ale puk ztratili a Středočeši vyhodili.

49:39

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kočí – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Šimůnek – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kalenský – 2 min., hrubost).

49:39

Před brankářem Milcem se po přerušení strhla pořádná mela! Zatímco minulý týden byli úspěšnější Bruslaři, tentokrát byli ve rvačce důraznější hosté.

49:18

Kralupy teď důrazně presují brodskou rozehrávku.

48:41

Domácí si už už vytvářeli kombinací dobrou palebnou pozici, finální nahrávce před brankoviště chyběla větší přesnost.

48:23

Hra je přerušena, buly ve středním pásmu.

47:35

Stále sledujeme v chladné Kotlině podobný obrázek hry. Kotouč se rychle stěhuje z jedné strany na druhou, v zakončení a v kombinaci však oběma soupeřům chybí trochu více přesnosti.

47:05

Holenda se opět nadechl k útočnému sólu, když si to opět neohroženě namířil mezi přesilu protihráčů. Byl sice zahnán za Milcovu bránu, kotouč však udržel.

46:34

Havel sklidil ovace od havlíčkobrodské střídačky, když obětavým obranným zákrokem zblokoval střeli soupeře.

46:00

Havlíčkobrodská družina se pokoušela nahozeními podél hrazení získat útočné postavení, hosté však byli u hracího předmětu dříve.

45:43

Havlíčkův Brod nedokázal efektivně rozehrát a bude si muset dávat dobrý pozor, protože sudí vhodí puk zpět do hry u jeho brány.

45:15

Bruslaři byli chvíli schouleni do obranné ulity, ale nakonec kralupskému útočnému řádění učinili přítrž a vybojovali kotouč na své hole.

44:55

Náhončík pláchl brodské obraně a hnal se sám na Váchu. Při kličce se však dostal do úhlu a jen vyprášil hruď brankáře domácích! Slibná šance!

44:37

Hostům zaskřípala komunikace při rozehrávce a je z toho jen zakázané uvolnění.

43:50

Hra je hodně rozháraná, kotouč se rychle stěhuje z domácích holí k hostům a naopak. oba týmy i podnikají útočné výpady, leč bez střeleckého efektu.

43:11

Hra se bleskově otočila na druhou stranu hrací plochy, Kralupy si však stále nemohou najít cestu přes zformovaný obranný val Bruslařů.

42:51

Trupl po vyhraném vhazování Bruslařů v útočném pásmu vypálil od modré čáry, ale kotouč prosvištěl daleko od pravé tyčky gólmana Milce.

42:28

Hosté ještě zakončili od modré čáry, ale domácí už jsou kompletní a soupeřovu tlaku čelí v plném počtu.

41:50

Hosté vyhráli vhazování ve Váchově blízkosti, jenže nahrávka mířila přesně mezi beky na modré čáře. Kralupy musejí zpět pro puk.

41:35

Štibran vypálil z pravého kruhu poměrně tvrdě, ale zároveň i nepřesně. O notný kus minul Váchovu bránu.

41:12

Domácí dvakrát v krátkém časovém sledu získali kotouč a vyhodili přes celou délku hřiště.

40:28

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kutlvašr – 2 min., podrážení).

40:18

Stupka se snažil probít k bráně, ale měl zatarasenou cestu protihráčem. Nahodil tak z velkého úhlu kotouč na brankáře Váchu, který si s přehledem poradil.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině už jsme se branek dočkali. Domácí se dostali do vedení zásluhou Mariana Havla, ale hosté bleskově vyrovnali z hole Miloše Hanouska a nakonec dokonali obrat, když se zapsal do střelecké listiny Kryštof Kapoun. Třetí perioda začne přibližně v 19:02, stav je 1:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

Ještě proběhne jedno vhazování před brodskou bránou.

38:47

To je obrovská škoda pro mladé Bruslaře! Holenda se statečně probíjel za obranu soupeře a vypadalo to, že byl před zakončením faulován. Pokračuje se však dál.

37:47

Kralupy vrhly své síly do útoku a teď obléhají havlíčkobrodskou bránu, kterou hájí brankář Štěpán Vácha, v kabině přezdívaný "Afghánec".

37:14

Bruslaři byli v přesilovce nebezpeční, ale nakonec gólu nedocílili. Brankář Milec má teď problémy s výstrojí, kterou si před vhazováním u své brány musel upravit.

36:48

Na ledě zůstal ležet po tvrdém souboji Pokorný a z brodské střídačky je slyšet nespokojený křik trenéra Cachnína. Náhončík byl tím, kdo přitvrdil muziku, sudí vylučovat ale nebudou.

36:08

Pártl vzápětí zahrozil, když zblízka nebezpečně zakončil, brankář Milec musel předvést v hodně krkolomné pozici opravdu těžký zákrok, ale poradil si!

35:40

Košťál byl blízko gólu! Šikovně tečoval kotouč před bránou, ale puk usměrnil těsně vedle tyčky!

35:24

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Štibran – 2 min., hákování).

35:08

Brankář Vácha po střele od modré čáry ukryl puk v náruči a před jeho územím se strhla krátká pošťuchovaná, kterou však sudí dokázali rychle rozehnat. Vylučovat se nebude.

34:48

Havlíčkobrodská družina chvíli kombinovala v útočném pásmu, ale na kralupskou obranu, jež byla v dobrém postavení, ani tentokrát nenašla ten správný recept.

34:10

Středočeši si proklestili cestu do útočného území, jenže jejich útočné snažení nedopadlo na úrodnou půdu. Domácí brzy ukořistili puk a ženou se dopředu.

33:14

Mihulka vypálil ze strany v kralupském pásmu, ale pro brankáře Milce se v podstatě jednalo o pamlsek, na kterém si rád pochutnal. Bruslaři vytěžili alespoň buly v útočném pásmu.

32:34

Stále sledujeme nápor Kralup, které kombinují v útočném pásmu. Domácí však svědomitě brání a nepouštějí takřka žádné puky na brankáře Váchu.

31:44

Děj hry se stále stěhuje z jedné strany na druhou. Nyní tahají za delší konec pomyslného provazu hosté, jenže Váchu se jim stále nedaří ohrozit.

31:15

Kralupy založily po zisku kotouče ve svém území rychlý kontr a z pravého kruhu nakonec vystřelil rozjetý Šimůnek, jenže brodský hráč jeho ránu obětavě zblokoval do ochranné sítě.

30:47

Hra je přerušena, buly proběhne v pásmu Kralup nad Vltavou.

30:20

Domácí hokejisté nakonec přišli o puk za bránou soupeře, jenže vzápětí ani Kralupům se nepovedla útočná akce.

29:52

Družina z Kotliny nakonec ustála perné chvilky kolem své brány a dostala puk do bezpečí. Už se hraje 5 na 5, dopředu míří Bruslaři.

29:18

Domácí jsou teď už na ledě hodně dlouho a hosté neustále kombinují kolem brány.

28:45

Středočeši se nakonec probili do zakončení, brankář Vácha však kotouč viděl a ukryl ho ve výstroji.

28:15

Bruslaři získali kotouč a vyvezli ho až do Milcovy blízkosti. Kralupy už však mají kotouč a modrá lavina se znovu řítí směrem na brankáře Váchu.

28:00

Hosté se drží s pukem v útočném pásmu, ale domácí jejich střely zatím skvěle blokují.

27:31

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Trupl – 2 min., nedovolené bránění).

26:09

Kralupy právě vstřelily branku!
Brankář Vácha se teď musí pod svou maskou trochu červenat! Marek Němec vystřelil od modré čáry a KRYŠTOF KAPOUN tečoval mezi kruhy letící kotouč. Brankář Vácha však, kotouč zachytil, jenže jej neudržel ve výstroji a černý nesmysl mu propadl za záda! Asistence: Marek Němec.

25:44

Hosté se drží v útočném pásmu, ale zatím míří nepřesně.

25:13

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vranka – 2 min., sekání).

24:27

Kralupy právě vstřelily branku!
Tak to je obrovská škoda pro domácí, naopak hosté slaví bleskové vyrovnání! Jan Kočí zachytil špatné vyhození Bruslařů, rychle otočil hru, vyslal v přečíslení přesný pas na MILOŠE HANOUSKA, jehož rána skončila za brankářem Váchou, který neměl šanci se přesunout včas! Asistence: Jan Kočí.

24:01

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři nakonec jdou do vedení! Václav Vranka vypálil od modré čáry, gólman Milec vyrazil kotouč vedle sebe jen na hůl MARIANA HAVLA, jenž pohotovou a přesnou dorážkou rozechvěl síťku v kralupské bráně! Asistence: Václav Vranka, Patrik Pokorný.

23:40

Vzrůstem malý, ale hokejovými schopnostmi velký hráč Tadeáš Holenda nabral rychlost a vypálil z pravé strany, jenže o kousek minul protější tyčku.

23:25

Oba týmy založily útočné akce, které však nevedly k zakončení.

22:47

Obrázek hry se nám moc nemění. Stále sledujeme hlavně urputnou bitvu plnou soubojů, šancí se rodí opravdu minimum.

22:23

Brankář Milec po zákroku, když zlikvidoval střelu z kruhu, raději podržel puk ve své výstroji a přerušil hru.

22:07

Domácí po zakázaném uvolnění získali puk a jsou v útočném pásmu.

21:38

Hosté si několikrát vyměnili kotouč v pásmu a zakončili od modré čáry. Brankář Vácha měl dobrý výhled a kotouč podržel na hrudi do přerušení hry.

21:07

Hosté získali puk a založili rychlý kontr, na jehož konci přišla rána z kruhu. Brankář Vácha kotouč v pohodě vykopl betonem až do rohu pásma.

20:40

Havlíčkův Brod kombinuje v útočném pásmu, ale soupeř ho zatím do zakončení nepustil.

20:10

Domácí vyhráli úvodní vhazování a nahodili kotouč obloučkem do pásma tak, aby nešlo o icing, a v hojném počtu za kusem černé gumy pelášili. Kotouč však získali hosté.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní dvacetiminutovka fanoušky v ochozech prochladlé Kotliny moc nezahřála. K vidění byla celá řada nepřesností, oběma týmům se nedařilo ani v přesilových hrách. Urodily se jen dvě slibnější šance, ale oba gólmani si skvěle poradili. Stav je stále bezbrankový, další třetina začne zhruba v 18:14.

20:00

První třetina skončila.

19:46

Obrovská šance hostů z protiútoku! Ujeli do přečíslení 2 na 1, Kočí poslal před bránu přesný pas na hůl spoluhráče, zřejmě to byl Šiška, jehož rychlou bránu parádně zmařil levým betonem brankář Vácha!

19:17

Hosté po chvilce snažení pronikly do brodského pásma, ale tam vyslali jen pomalý pozdrav pro gólmana Váchu, který si na svou pažbu připsal další povedený zákrok.

18:37

Stupka se z pravé strany probíjel do koncovky. Nakonec zakončil, ale puk vůbec netrefil ideálně a brankář Vácha tak vůbec nemusel zasahovat.

18:08

Němec se opřel do puku na okraji kruhu, ale vůbec nezamířil přesně. Gólman Vácha jeho ránu jen kontroloval pohledem, puk proletěl daleko od protější tyčky a trefil plexisklo.

17:40

Další technický prohřešek. Kralupy si nepohlídaly přechod útočné modré čáry a píská se jejich ofsajd.

17:33

Hosté zakládají útočnou akci ze zákrytu své brány.

17:14

Dlouhá nahrávka hostů nenašla svého adresáta, byla příliš dlouhá. Zakázané uvolnění Kralup.

16:57

Havlíčkův Brod napadal rozehrávku soupeře, ale hráči v modrobílých dresech si poradili.

16:34

Kralupy získaly kotouč a drží se v brodském pásmu, kde kombinují.

16:06

Ani další útok se hostům nepovedl a vyloučený Pártl už je zpět na ledě. Hosté si v početní převaze nevytvořili zhola nic.

15:35

Hosté se nakonec dostali ke střele, ale až od modré čáry, navíc jí chyběla pořádná dávka přesnosti.

15:03

Domácí dál pokračují v precizní defenzivní činnosti, soupeře s pukem vůbec nepouštějí přes červenou čáru.

14:40

Domácí se zatím v pohodě brání. Dvakrát soupeře obrali o kotouč a vyhodili.

14:06

Komplikace pro domácí. Zbytečného útočného faulu se dopustil Filip Pártl (HBR), když se dopustil zákroku vysokou holí.

13:56

Kalenský vypálil z levého kruhu, ale trefil jen Milcův beton a z dorážky zamířil do lapačky maskované opory Středočechů.

13:26

Bruslaři zbytek přesilovky strávili v obranném pásmu a hosté už jsou kompletní. Domácím se přesilovka nepovedla, naopak hosté si velmi dobře poradili.

12:50

Tohle teď přesně hosté v oslabení potřebovali. S kotoučem se probili až do útočného pásma a ukrojili část ze svého trestu.

12:10

Havel měl chvíli času a prostoru a z okraje kruhů zkusil štěstí. Gólman Milec měl dobrý výhled a jeho projektil betony v pohodě zlikvidoval.

11:53

Havlíčkův Brod se na chvíli zabydlel na dostřel gólmana Milce, Kralupy však velmi dobře dostupovaly brodské hráče a k ohrožení branky je nepustily.

11:26

Obrovská chyba v boxu časoměřičů. Hra už dobrou minutu plyne, ale obsluha zapomněla znovu pustit čas.

11:26

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kapoun – 2 min., podrážení).

11:18

Havel nabral rychlost ve středním pásmu a najel si dobře mezi soupeřovy beky. V úniku se však dostal do úhlu a bekhendem, vypálil do Milcovy nachystané náruče!

11:01

Domácí vyhráli dlouhý souboj a poslali kotouč do středního pásma, po čemž rychle formují své obranné šiky.

10:50

Hráči bojují o puk v rohu brodského pásma.

10:41

Parta z Kotliny se dostala pod chvilkový tlak Kralup a v tísni si vypomohla vyhozením na zakázané uvolnění. Buly proběhne v kruhu po Váchově pravici.

09:50

Hra se nám teď rychle překlápí ze strany na stranu. Stále však na hrací ploše dominují obě zformované defenzivy, šancí se rodí jako šafránu.

09:18

Havlíčkův Brod ustál první oslabení bez větších potíží a soupeři toho moc nedovolil. Z okraje kruhů vypálil Bradáček, brankář Vácha byl však uprostřed svého brankoviště připravený.

08:25

Bradáček se prohnal jako vítr po pravém křídle až do kruhu a vystřelil, ale o dobrý půlmetr minul přední tyčku. Bruslaři mohou rozehrát.

08:05

Kralupy už operují v přesilovkovém postavení kolem brodské brány, ale v kombinaci se jim nedaří.

07:25

Kdepak, Kralupy se snaží dostat dopředu, ale jejich útoky se rozbíjejí o brodskou obranu jako vysoké vlny o příkrý útes.

06:57

Bruslaři se zatím brání na jedničku. Dvakrát soupeři uzmuli kotouč a vyhodili jej až do hájemství gólmana Milce.

06:35

Domácí získali po buly puk a odpálili jej přes celou délku hřiště.

06:19

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Adam – 2 min., krosček).

06:04

Středočeši se drželi v blízkosti Váchovy brány, ale do koncovky je havlíčkobrodská obrana nepustila.

05:39

Kralupy se chtěly podél hrazení probít do útočného pásma, ale domácí k nim dobře přistoupili a neumožnili jim zakončení.

05:05

Hosté vyhráli buly v brodském pásmu a zakončili. Hájek vystřelil z okraje kruhů, ale brankář Vácha byl koncentrovaný a jeho projektil vyrazil betony do ochranné sítě.

04:47

Nepřesnosti Bruslařů. Nejdříve se vystavili do postavení mimo hru a vzápětí se po nepřesné rozehrávce dopustili icingu.

04:06

Parta z Kotliny se na chvíli usídlila v útočném území, ale se zformovanou kralupskou defenzivou souboj prohrála. Vpřed mohou zamířit modrobílí, kteří mají puk.

03:25

Domácí si probili cestičku až do blízkosti brankáře Milce, jenže obrana hostů je do koncovky nepustila.

02:37

Šmíd se prosmýkl do dobré palebné pozice mezi kruhy, ale nesešteloval si dobře mířidla a přestřelil brodskou bránu.

02:05

A do akce už se dostal i gólman Bruslařů Vácha. Ránu od modré čáry však dobře viděl a s ledovým klidem ji schoval ve své náruči do hvizdu sudího.

01:30

Kralupy se sice probily do útočného pásma, ale havlíčkobrodská obrana zapracovala spolehlivě a kotouč po zisku odpálila do bezpečí.

00:58

Od modré čáry vypálil brodský bek Kutlvašr, ale o kousek minul levou Milcovu tyčku. Bruslaři zůstávají v útočném území u kotouče.

00:39

Oba týmy svedly několik soubojů ve středním pásmu, ale neproklouzly s pukem do soupeřova území.

00:10

Bruslaři vyhráli buly a nahodili puk do útočného pásma. Tam ho však získal soupeř a míří vpřed.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Vácha (Petržílka) – Kutlvašr, Adam, Vranka, Trupl (C), Sapík – Košťál (A), Machovský, Pokorný, Mihulka, Pártl (A), Kalenský, Holenda, Havel, Mlejnek
Trenér: Richard Cachnín

HK Kralupy nad Vltavou: Milec (D. Náhončík) – Kapoun, Binko, Drozda, Šimůnek, Hájek, Kučera – Marek, Štibran (A), Stupka, Šiška, S. Náhončík, Šmíd, Němec, Kočí, Bradáček, Hanousek, Januška (C)
Trenér: Josef Kaisr

Rozhodčí: Martin Vepřovský – Pavel Kolář, Jan Kopecký.
Koronavirus v českém hokeji
Pandemie koronaviru přerušila minulý ročník, kdy veškeré hokejové soutěže šly do samého finále, ale vir byl proti sportu. To samé platí na začátku sezony 2020/2021, kdy se překládají utkání a jednotlivá mužstva jsou v karanténách.

Havlíčkův Brod musel kvůli onemocnění Covid-19 oželit dva zápasy, když jeho soupeři byli v karanténě. Jednalo se o celky Chrudimi a Písku. Stejný osud potkal i Kralupy nad Vltavou, které měly hrát s východočeským celkem – HC Chrudim. Uvidíme, jak dlouho nás bude vir trápit, a jak dlouho vydrží sezona být takhle pružná.
HK Kralupy nad Vltavou
Středočeský celek, který loni měl snovou sezonu hraje i na začátku ročníku 2020/2021 ve velkém stylu. Hned v prvním kole dokázal smazat dvoubrankový náskok Havlíčkova Brodu, ale hned potom si poradil s Ústím nad Labem. Hokejový klub je tedy stoprocentní a bude usilovat o prodloužení série. Uvidíme, zda se mu podaří odvést všechny body z Kotliny...
BK Havlíčkův Brod
Celek z Vysočiny odehrál zatím jedno utkání, a to právě proti Kralupům nad Vltavou. Mladí Bruslaři odehráli úvodní kolo na vlastním ledě. Havlíčkův Brod vedl 2:0, ale hosté dokázali třemi trefami otočit vývoj utkání na svoji stranu. Tým pod vedením Richarda Cachnína měl odehrát dnešní utkání s Pískem, jenže v týmu Jihočechů se objevil koronavir. Stejně jako ve druhém kole, kde se měli Havlíčkobrodští představit v Chrudimi, ale ani toto utkání nebylo sehráno.
Dobrý páteční podvečer, z havlíčkobrodské Kotliny. Vítám vás u textového on-line přenosu, ze kterého vám nabídnu předehrávku jedenáctého kola Extraligy juniorů. Mezi sebou se v krátkém sledu střetnou BK Havlíčkův Brod a HK Kralupy nad Vltavou. Utkání začíná v 17:30. Přeji krásnou sportovní podívanou.

BK Havlíčkův Brod – HK Kralupy nad Vltavou

2:3

po prodl. (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Havel (Vranka, Pokorný), 54. Holenda (Pokorný) – 25. Hanousek (Kočí), 27. Kapoun (Němec), 64. Bradáček

BK Havlíčkův Brod: Vácha (Petržílka) – Kutlvašr, Adam, Vranka, Trupl (C), Sapík – Košťál (A), Machovský, Pokorný, Mihulka, Pártl (A), Kalenský, Holenda, Havel, Mlejnek Trenér: Richard Cachnín

HK Kralupy nad Vltavou: Milec (D. Náhončík) – Kapoun, Binko, Drozda, Šimůnek, Hájek, Kučera – Marek, Štibran (A), Stupka, Šiška, S. Náhončík, Šmíd, Němec, Kočí, Bradáček, Hanousek, Januška (C) Trenér: Josef Kaisr

Rozhodčí: Martin Vepřovský – Pavel Kolář, Jan Kopecký

Průběh zápasu
1. třetina
06:19 HBR 2 Adam, krosček
11:26 KRA 2 Kapoun, podrážení
14:06 HBR 2 Pártl, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
24:01 HBR 1:0 Havel (Vranka, Pokorný)
24:27 KRA 1:1 Hanousek (Kočí)
25:13 HBR 2 Vranka, sekání
26:09 KRA 1:2 Kapoun (Němec)
27:31 HBR 2 Trupl, nedovolené bránění
35:24 KRA 2 Štibran, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
40:28 HBR 2 Kutlvašr, podrážení
49:39 KRA 2 Kočí, hrubost
KRA 2 Šimůnek, sekání
HBR 2 Kalenský, hrubost
52:23 KRA 2 Němec, vysoká hůl
53:06 HBR 2:2 Holenda (Pokorný)
53:27 HBR 2 Vranka, podrážení
58:59 HBR 2 Pokorný, nedovolené bránění
Po 3. třetině
Prodloužení
63:06 KRA 2:3 Bradáček
po prodl.