Menu

Hokej

Česká para hokejová liga

HC Sparta Praha Sledge – Parahokej Havířov z.s.

5:0

konec (1:0, 0:0, 4:0)

20.09.2020, 12:45 • 1. kolo • David Sokol (@dsokolino)

44:59

Sparta právě vstřelila branku!
A doslova se závěrečnou sirénou ještě stihli sparťanští nasázet Havířovu bůra. První střela Alexe Ohara sice byla zblokovaná sáňkami soupeřů, puk však zůstal volný a vzal si ho JIŘÍ KRUPIČKA, který zblízka zvedl střelu nad Loskovy betony. Asistence: Alex Ohar.

42:59

Zdeněk Krupička zůstal naprosto sám na kraji brankoviště a dostal přihrávku přímo na hokejku, z metru a půl ale dokázal zvedout puk až nad břevno.

40:25

Sparta právě vstřelila branku!
Teď už byl ale Ivo Loska krátký. Po kombinaci Krupičkových v útočném pásmu si puk vzal MIROSLAV NOVOTNÝ, který z pravého kruhu napálil střelu mistrovsky do vzdálenější šibenice. Asistence: Jiří Krupička, Zdeněk Krupička.

38:27

Parádní kombinace po ose Zdeněk Krupička – Jiří Raul. Druhý jmenovaný si počíhal u levé tyče a dostal pas za obranu, proti jeho pokusu se ale bleskově přesunul Loska.

36:24

Parádní sprint předvedl Václav Hečko, díky čemuž dojel puk ještě v levém kruhu, jeho velice zdařilá střela z úhlu ale jen o centimetry přeletěla břevno.

35:07

Sparta právě vstřelila branku!
A domácí odskakují již do tříbrankového vedení. Po krátké kombinaci poslal Jiří Krupička kotouč ke z druhé vlny dojíždějícímu JIŘÍMU RAULOVI, který měl dost času, aby si puk zpracoval a poslal jej mimo dosah Losky. Asistence: Jiří Krupička.

32:01

Sparta právě vstřelila branku!
A hned první početní výhodu domácí využívají, po přihrávce vzduchem z rohu hřiště se ke kotouči dostal ZDENĚK KRUPIČKA a dotlačil jej za brankovou čáru. Asistence: Jiří Krupička, Jiří Raul.

30:48

A možnost přesilovky dostávají poprvé i domácí, dvě minuty za nedovolené bránění bude pykat Vladimír Kudela (PAHA).

27:00

A máme tu adepta na akci zápasu! Zdeněk Krupička si nádherně vymotal posledního bránícího hráče a z mezikruží vypálil nechytatelnou střelu. Naneštěstí pro něj ale jen orazítkoval břevno, Loska by jinak byl bez šance.

26:07

Ale Havířov zahrozil z brejku! Fojtík sprintoval na Vápenku, který se mu však vrhnul do cesty a zastavil kotouč, byť za cenu docela nepříjemné srážky.

23:39

Hečko ujel obraně Sparty a z mezikruží poslal hezkou dělovku, kterou však bravurně vyrazil Vápenka.

15:47

A na druhé straně obdobný brejk vedený Václavem Hečkem, výsledek ale stejný jako při útoku Sparty, totiž nádherný zákrok gólmana.

15:18

Ostrý start do druhého dějství. Jiří Krupička uháněl sám na Losku, který jej však parádně vychytal a pokryl i následné dorážky domácích.

14:31

Novotný ujel svému bránícímu hráči a zblízka jen těsně neprocpal svou střelu mezi tři tyče.

10:54

První vyloučení v zápase, do půlkruhu hanby míří na dvě minuty za Téčko Miroslav Novotný (SPS).

08:27

Sparta právě vstřelila branku!
A máme tu první branku utkání! Po vyhraném buly v útočném pásmu se ke kotouči dostal JAN ZAPLETAL, který krásně schoval svou střelu za spoluhráče a ač atakován Hečkem, poslal nádherný pokus přímo pod břevno. Asistence: Zdeněk Krupička, Jiří Krupička.

07:35

Parádní akce Sparty! Ohar našel před branku najíždějícího a zejména nehlídaného Raula, který z první ovšem jen opřel kotouč o levou tyčku.

01:54

Tak nasazení zejména ze strany Havířova je už trochu moc... Po tvrdém zákroku Hečka zůstal na ledě Frolík a gólman Vápenka vyslal v reakci směrem k soupeři pár slov. Naštěstí je ale Frolík v pořádku a už odpočívá v prostoru střídaček.

00:37

A trochu kuriózní situace málem vyústila v první branku zápasu. Raul hledal zpoza klece spoluhráče mezi kruhy, svou příhrávkou ale pouze trefil záda brankáře Loska, od kterého se koutouč málem dopotácel za brankovou čáru.

HC Sparta Praha Sledge – Parahokej Havířov z.s.

5:0

konec (1:0, 0:0, 4:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Zapletal (Krupička Z., Krupička J.), 33. Krupička Z. (Krupička J., Raul), 36. Raul (Krupička J.), 41. Novotný (Krupička J., Krupička Z.), 45. Krupička J. (Ohar)

HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Zapletal, Raul (A) – Ohar, Krupička J. (C), Novotný, Frolík, Zikmund, Krupička Z. (A)

Parahokej Havířov z.s.: Loska – Kudela, Fojtík, Staněk – Kudrna (C), Bařák, Chodurek, Hečko (A), Prostředník

Rozhodčí: Červenka, Kubas

Diváci: 20

Průběh zápasu
1. třetina
08:27 SPS 1:0 Zapletal (Krupička Z., Krupička J.)
10:54 SPS 2 Novotný, Téčko
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
30:48 PAHA 2 Kudela, nedovolené bránění
32:01 SPS 2:0 Krupička Z. (Krupička J., Raul)
35:07 SPS 3:0 Raul (Krupička J.)
40:25 SPS 4:0 Novotný (Krupička J., Krupička Z.)
44:59 SPS 5:0 Krupička J. (Ohar)
Konec