Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FC Odra Petřkovice – FC Velké Meziříčí

1:0

konec (0:0)

09.09.2020, 17:00 • 16. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.22 6.0 6.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Petřkovic, kterým k výhře stačila jediná branka, o kterou se v průběhu druhého poločasu postaral Moučka. Od té doby jsme sledovali hodně vyrovnanou podívanou, přičemž velice zodpovědný výkon směrem dozadu předvedl domácí celek, který nakonec ubránil všechny ofenzivní nájezdy soupeře. Tři body tak putují na konto domácí Odry! (18:49:54)

90+1

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, hostům se krátí čas. Dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.

88

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Radim Šuta, přichází Matěj Sysel.

87

Žlutou kartu dostává Jan Nedvěd (FC Velké Meziříčí).

87

Žlutou kartu dostává Jakub Ptáček (FC Odra Petřkovice).

87

Taktický zákrok kousek od středového kruhu, který překvapivě neznamená žlutou kartu. Petřkovice na rozehrávku volného kopu nikam nespěchají.

86

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Velké Meziříčí se stále nemůže dostat k žádnému většímu tlaku, domácí se brání na jedničku.

85

Hosté sice přidali na aktivitě, avšak stále z toho nejsou vyložené šance. V tomto případě jsme sledovali rohový kop, nad branku ale hlavičkoval Kriegsmann..

84

Do kombinace se ve středu hrací plochy zapojil také Lehnert, který raději vyprodukoval zpětnou nahrávku, při které se o odkop vpřed postaral Květon.

83

Domácím se i tentokráte povedlo uklidnit hru, navíc to bylo s útočným faulem soupeře. Následovat bude volný kop, kterého se chopí Plesník.

82

Hrací předmět byl celým objemem za čárou, což znamenalo rohový kop pro Velké Meziříčí. Hosté ani tentokrát branku neohrozili, ven z branky se vydal Květon.

77

Tentokráte jsme sledovali autové vhazování z pravé strany, po kterém se na zemi ocitl domácí Moučka. Petřkovice budou rozehrávat z vlastní obranné poloviny.

76

Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Ondřej Moučka, přichází Lukáš Ptáček.

75

Po delší době si s míčem zahrál také Květon, který před napadajícím protihráčem odkopával na druhou stranu, kde se Lehnertovi nepovedlo ideálně zpracovat.

74

Také domácí zahrávali rohový kop, který se kroutil směrem do branky soupeře. Tam se pochopitelně nacházel Kolář, kterému se povedlo míč vyboxovat.

73

Do konce tohoto zápasu nám zbývá závěrečná dvacetiminutovka. I nadále platí, že sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, nyní mají více ze hry domácích.

72

Dnešní utkání sleduje 157 diváků.

71

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Michal Bouček, přichází Pavel Partl.

70

V krátkém časovém sledu tu byl další rohový kop pro Velké Meziříčí. Ten se pro změnu stáčel na hlavu Plichty, který ovšem ve výskoku mířil nad branku.

69

Rohový kop nám nakonec přinesla centr na přední tyč, kde jeden z domácích trochu zbytečně prodlužoval za sebe, kde ale číhal pozorný Neumann.

68

Na opačné straně to vypadalo, že se k volnému míči dokáže včas dostat Pavlík, jenomže Květon odehrál balón na roh. Velké Meziříčí má šanci vyrovnat.

67

Do protiútoku se navíc dostával Holzer, který si na poslední chvíli ukopl míč daleko od kopačky, což bylo pro brankáře Koláře snadné sousto na zachycení.

66

Je za námi více než hodina hry. Po vstřelené brance se směrem dopředu začal projevovat také hostující celek, při této akci se ale jednalo o další ofsajd.

64

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Pavel Mezlík, přichází Mirek Malata.

62

Hostující celek sice dopravil míč do sítě, avšak dle výroku pomezního to bylo z ofsajdového postavení! Petřkovice tak stále vedou o jednu branku.

59

59. MOUČKA - 1:0

59

Petřkovice právě vstřelily branku!
Domácí se dostávají do kýženého vedení, a sice díky rohovému kopu! Ten se totiž snesl do pokutového území, kde proběhl velký rozruch. Míč totiž poskakoval před brankovou čárou, načež ho ONDŘEJ MOUČKA dokázal dotlačit do hostující branky.

59

Na poslední chvíli se dokázal vrátit domácí kapitán Neumann, který nejprve uspěl v osobním souboji, díky čemuž eliminoval případnou šanci soupeře.

58

Avšak ani rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, naopak se do vzdušného prostoru dokázal natlačit hostující Mezlík, který odehrál míč do bezpečí.

57

Domácí jsou v úvodu druhého poločasu výrazně aktivnější, tentokráte se dostali k centru z pravé strany, který byl zablokován za cenu rohového kopu.

56

Sympatická kombinace domácích nakonec přinesla zakončení, o které se postaral Plesník. Jeho přízemní rána skončila pouze v rukavicích brankáře.

55

Další útočná akce domácích skončila pouze útočným faulem, kterým se prezentoval Mládek. Volného kopu se tak ujme sám brankář Kolář.

54

Sledovali jsme dalekonosný nákop v podání domácího Waly, který ovšem našel pouze hlavu protihráče, jenž odehrál míč do bezpečnějšího prostoru.

53

Domácí obrana si poradila i s dalším útočným výpadem soupeře, načež byl do rozehrávky zapojen také brankář Květon, jenž odkopával na druhou stranu.

52

K míči se dostal také hostující brankář Kolář, který se snažil poslat hrací předmět na opačnou polovinu, kde v hlavičkovém souboji uspěl Plesník.

51

Po něm došlo k roztažení hry na levé křídlo, kde měl hodně prostoru na centr levou nohou Bouček. Jeho nabídka ovšem pouze proletěla šestnáctkou.

50

Ven z branky musel domácí brankář Květon, který se k míči dostal včas. Mucha na něj nedosáhl, Velké Meziříčí přesto vybojovalo volný kop.

48

Nakonec jsme sledovali celkem nebezpečnou nabídku, kterou si vzal na starost Moučka. Jeho centr ovšem jeden z protihráčů odehrál za cenu rohu.

48

Hned v úvodu druhého poločasu se Odře povedlo vybojovat standardní situaci. Bude to z nějakých třiceti metrů od hostující branky.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Lukáš Raab, přichází Adam Zajíček.

46

Začal druhý poločas.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Žlutou kartu dostává Robin Demeter (FC Velké Meziříčí).

33

Žlutou kartu dostává David Komínek (FC Velké Meziříčí).

Omlouváme se, ale z technických důvodů vám z utkání přineseme pouze změny stavu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Odra Petřkovice: Květon – Wala, Lehnert, Neumann (C), Ptáček, Praus, Plesník, Holzer, Mládek, Raab, Moučka
Náhradníci: Lapeš – Zajíček, Míšanec, Sporysz, Ptáček, Smékal, Honiš

FC Velké Meziříčí: Kolář – Pavlík, Kriegsmann, Bouček, Šuta, Mezlík, Nedvěd, Plichta, Demeter, Komínek (C), Mucha
Náhradníci: Kruba, Marek Malata, Sysel, Mirek Malata, Partl

Rozhodčí: Kostelník – Bebenek, Laštuvka.
FC Velké Meziříčí

Na opačné straně stojí Velké Meziříčí, které pro změnu okupuje osmou pozici tabulky, což znamená horní polovinu. Velké Meziříčí má na svém kontě sedm bodů, přičemž náskok před dnešním soupeřem je pouze jednobodový. Hostující tým tohoto zápasu v posledním ligovém utkání prohrál, což znamenalo druhou ligovou porážku. Velké Meziříčí totiž nestačilo na vedoucí Hlučín, kterému podlehlo těsně 0:1. Velké Meziříčí má za sebou tři venkovní zápasy, ve kterých se mu povedlo získat pouhé tři body.
FC Odra Petřkovice

Petřkovice se po pěti odehraných zápasech nacházejí na průběžné třinácté pozici, což není zas tak slavné. Odra doposud dokázala získat šest bodů, náskok na sestupové pásmo je tak pouze dvoubodový. Domácí celek dnešního utkání má na svém kontě dvě výhry, jenomže Odra v posledních dvou duelech nedokázala ani jednou bodovat. Petřkovice nejprve na domácím stadionu nestačily na druhý Frýdek-Místek, kterému podlehly výsledkem 0:3. V minulém kole navíc uspěl domácí Uničov, kterému se naopak povedlo zvítězit poměrem 3:1.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Moravskoslezská fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Odra Petřkovice a FC Velké Meziříčí.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

FC Odra Petřkovice – FC Velké Meziříčí

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Moučka

Karty:   87. Ptáček (PEK) – 33. Komínek (VEM), 45+1. Demeter (VEM), 87. Nedvěd (VEM)

FC Odra Petřkovice: Květon – Wala, Lehnert, Neumann (C), J. Ptáček, Praus, Plesník, Holzer, Mládek, Raab (46. Zajíček), Moučka (76. L. Ptáček)
Náhradníci: Lapeš – Zajíček, Míšanec, Sporysz, L. Ptáček, Smékal, Honiš

FC Velké Meziříčí: Kolář – Pavlík, Kriegsmann, Bouček (71. Partl), Šuta (88. Sysel), Mezlík (64. Mirek Malata), Nedvěd, Plichta, Demeter, Komínek (C), Mucha
Náhradníci: Kruba, Marek Malata, Sysel, Mirek Malata, Partl

Rozhodčí: Kostelník – Bebenek, Laštuvka

Diváci: 157