Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – ŠK Slovan Bratislava

1:2

konec (1:1)

31.08.2020, 19:00 • Štadión MŠK Žilina, Žilina • 5. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 4.2 3.6 1.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:58:14)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 22:11.
Máme za sebou dohrávku 5. kola slovenské Fortuna ligy, v níž Slovan Bratislava potvrdil roli favorita, v Žilině porazil "domácí" Trenčín 2:1. Do vedení se přitom ve 14. minutě dostali svěřenci kouče Vrevena, když si vyraženou střelu srazil do vlastní brány Jurij Medveděv. Belasí ovšem dokázali vyrovnat ještě v první půli, v její poslední minutě skóroval po centru z přímého kopu Vernon De Marco. Argentinský levý bek ve druhém dějství rozhodl druhým zásahem o vítězství svého týmu, v 70. minutě střelou po zemi prostřelil gólmana pod tělem.

Bratislava se díky třem bodům vyhoupla na druhé místo. Na první Dunajskou Stredu ztrácí šest bodů, avšak má sehraný o jeden zápas méně. Trenčín zůstává poslední s dvěma body.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Z důvodu zdržování ještě sudí Kráľovič nastavil jednu minutu k dobru. Tu zatím Slovan odehrává s míčem na kopačkách, Greif před Kadákem odkopl na útočnou polovinu.

90+5

Rohový kop vyrovnání nepřinesl. Trenčín měl ještě šanci v podobě dlouhého autového vhazování, za prodlouženým balónem Kadákem běžel Kapuadi marně.

90+5

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Ibrahim Rabiu, přichází Alen Ožbolt.

90+4

Středopolař Aschraf El Mahdioui natáhl k ráně z úctyhodné vzdálenosti. Holanďanovi ovšem balón sedl dokonale, míč směřující k levé tyči vytěsnil Greif s velkými problémy.

90+3

Více volného prostoru dostal u pravé lajny Ruben Ligeon. Za stříleným centrem se však nikdo z kolegů nerozběhl, míč s klidem sebral gólman.

90+2

Definitivní razítko na vítězství Belasých mohl dát Ibrahim Rabiu. Středopolař si nechal skočit balón, střelou překonal gólmana, avšak napálil dobře postaveného obránce.

90+1

Zatímco na trávníku probíhá ošetřování Bukariho, tak stadiónem zní ohlušující pískot. Fanoušci zjevně nejsou spokojení s rozhodnutím sudího neodpískat penaltu.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

89

Sympatická snaha se Trenčínu upřít nedá. Philip Azango obelstil Medveděva a výborným centrem uvolnil uvnitř vápna Bukariho, jenž po kontaktu s Hentym spadl na zem. Píšťalka rozhodčího zůstala němá.

88

Zdá se, že Kozákova družina má závěr střetnutí pod kontrolou. Vasil Božikov podržel několik cenných vteřin, před Bukarim pak vymyslel malou domů.

87

Aschraf El Mahdioui jako exekutor selhal. Příliš vysoký centr ještě chtěl udržet na hrací ploše Jakub Kadák, i přes velký výskok se mu to nepodařilo.

86

Opět možnost k vyrovnání, bude se kopat standardní situace z velmi nebezpeční vzdálenosti od brány. Ibrahim Rabiu ve skluzu minul balón, zasáhl jen protivníka.

85

Ante Roguljić naběhl za De Marca na milimetrově přesnou nahrávku spoluhráče. Středopolaři ale skvěle zmenšil úhel vyběhnuvší Greif, jenž zapisuje velmi důležitý zákrok.

84

Dominik Greif s rozehrávkou odkopu pochopitelně otálel. Musí si ovšem dávat pozor, aby míra trpělivosti sudího nepřetekla, což by mohlo mít za následek zbytečnou kartu.

83

Velká škoda pro domácí mužstvo, že Jakubovi Kadákovi selhal první dotyk. V opačném případě by měl možnost zakončovat v šestnáctce, navíc ve velmi dobré pozici.

82

Další velmi tvrdý zákrok, v tomto případě se však arbitr Kráľovič spokojil s ústní domluvou. Poslední varování si zblízka vyslechl Roguljić.

81

Další žlutá karta v krátkém časovém sledu, která tentokráte putuje do hostujících řad. Za zdržení protihráče ji vyfasoval český legionář Jurij Medveděv.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Belasí vedou jednobrankovým rozdílem, obrat dokonal dvougólový De Marcos. Trenčínu ubíhá čas velmi rychle.

80

Philip Azango tělem odmítl Medveděva a pokračoval v pohybu vpřed. Na kličkovanou si netroufl, raději poslal balón za sebe Pirinenovi, centr do vápna sebral Greif.

79

Stoper Steve Kapuadi moc dobře věděl, co dělá. Dvaadvacetiletý Francouz na polovině obejmul Henryho, jemuž tak zámezi v pohybu. Jasná žlutá.

78

Aschraf El Mahdioui vyslal mizerným zpětným pasem do brejku Rabia. Středopolař ovšem poslal nahrávku přesně mezi Medveda a De Kampse.

77

Nově příchozí Philip Azango už už vbíhal do šestnáctky a chystal se vystřelit. na poslední chvíli ho zastavil hvizd hlavního, ten reagoval na zdvižený praporek pomezního. Ofsajd.

76

Martin Šulek z pozice stopera vyběhl podpořit útočnou složku celku. Paradoxně u něj skončila pohledná akce, jeho těžkou nahrávku Ante Roguljić nezpracoval.

75

Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Abubakar Ghali, přichází Philip Azango.
Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Milan Corryn, přichází Abdul Zubairu.
Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Rafael Ratão, přichází Ondřej Petrák.

74

Mizerný odhad na balón ukázal Ruben Ligeon, který kulatý nesmysl podskočil. Erik Daniel zaváhání nevyužil, jeho střílený pas odkopl do autu Šulek.

73

Joeri de Kamps unikal prostředkem hřiště, kousek za půlicí čárou jej zatažením zastavil Aschraf El Mahdioui. Kapitán Božikov požadoval pro viníka žlutou kartu, bez úspěchu.

72

Trenčín dnes působí velmi sympatickým dojmem, přesto musí ve zbývající dvacetiminutovce dotahovat ztrátu. Lze čekávat větší vyvinutí tlaku směrem do ofenzivy.

70

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Belasí dokonali obrat! Střídající Daniel přízemní přihrávkou našel v šestnáctce VERNONA DE MARCA, jenž udělal kličku do protipohybu Kapuadimu a ránou po zemi propasíroval míč pod tělem Bergsena.

69

Hodně vysoký centr našel hlavu stopera Myentyho Abenu. Holanďan už hlavičkoval ve velkém záklonu, míč nedokázal usměrnit mezi tři tyče.

69

Středem hřiště táhl balón dobrých 30 metrů Žan Medved. Nakonec pasem pod sebe uvolnil Rafaela Rataa, proti jehož ráně lehli hned tři protihráči, balón zasáhl Pirinena.

68

Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Hamza Čataković, přichází Jakub Kadák.
Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dávid Strelec, přichází Ezekiel Henty.
Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Aleksandar Čavrić, přichází Erik Daniel.

67

Fanoušci v Žilině si rozhodně nemůžou stěžovat na nudu. Osman Bukari šikovně prostrkával balón do šestnáctky Čatakovičovi, de Kamps zasáhl špičkou kopačky.

66

Rychlý protiútok táhl pravou stranou Aleksandar Čavrić. Situaci vzal na sebe, s balónem na kopačkách se vydal na střed, kde ho výborným obranným zákrokem odstavil Aschraf El Mahdioui.

65

Sérii přihrávek ukazují rovněž domácí. Ale ani jim tato snaha uspat protivníka dlouho nevydržela, Osman Bukari zpracovával těžký pas mimo hru.

64

Belasí chtěli soupeře uspat trpělivou kombinací. Snaha marná, protože průnikovou nahrávku Strelce na Rabia skvěle zachytil Šulek.

63

Domácí středopolař Milan Corryn směřoval za pasem zprava, avšak v souboji rameno na rameno proti Medveděvovi ztratil stabilitu a upadl.

62

Bosenský útočník ještě chvíli zůstal ležet, při pádu si bolestivě přilehl pravé koleno. Naštěstí zůstalo na svém místě, hra může plynout dál.

61

Druhá žlutá karta, první na straně Slovanu. Ibrahim Rabiu zatažením za dres zastavil rychlonohého Čatakoviće, nebylo co řešit.

60

Hodina ze zápasu je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Skóre zůstává i nadále nerozhodné, ve druhé půli jsou aktivnější hosté.

59

Hra se přelévá ze strany na stranu. Pravý obránce Ruben Ligeon hledal dlouhým nákopem Bukariho, ten by potřeboval ještě několik centimetrů navíc.

58

Belgický kouč Vreven si může oddechnout, nebude muset kvůli zranění podruhé střídat. Corryn je zpátky na hřišti, bez zjevné známky zranění.

57

Po hlavičkovém souboji mezi Milanem Corrynem a Myentym Abenou zůstal na zemi ležet první jmenovaný. Ten se drží za pravé rameno.

56

Přetažený balón Corryna našel zrovna hlavu Čataković. Jeho hlavičku z mérného záklonu ještě jemně tečoval Rabiu, Greif přesto zasáhl.

55

Hamza Čataković udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Forward Trenčína navzdory početní převaze vybojoval rohový kop.

54

Akci dvou afrických fotbalistů hosté pokryli bez úhony. Bukari si ještě rozmyslel střelu a přihrál Ghalimu, kterému stoupl do cesty Abena.

53

Abubakar Ghali si chtěl až příliš vymodlit faul. Arbitr Kráľovič nechal citlivě hru plynout dál, Jurij Medveděv skutečně hrál tělem.

52

Favorit pondělní dohrávky momentálně dominuje. Ibrahim Rabiu udělal úspěšnou kličku do protipohybu Šulekovi, následnou střelu namířil vedle pravé části brankové konstrukce.

51

Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Reuben Yem, přichází Ruben Ligeon.

51

Dosud jediný fotbalista potrestaný žlutou kartou dnes dohrál. Yem opustil hřiště jen za pomoci klubových lékařů. Trenčín musí pár vteřin hrát v oslabení.

51

Zničehonic zůstal na hrací ploše ležet Reuben Yem. U pravého beka domácího mužstva to vypadá na problém s pravým stehenním svalem.

50

Trenčín dělá v úvodu druhé půle obrovské chyby. Tu El Mahdiouiovu se vydal potrestat aktivní Aleksandar Čavrić, jeho pokus obětavě zblokoval Pirinen.

49

A další šance Slovanu! Znovu přišel vysoký balón, tentokráte zleva. Steve Kapuadi odvrátil balón k Čavričovi, jenž z jedničky přestřelil.

48

Belasí chtěli dokonat obrat! nebezpečný Čavričův centr proletěl pokutovým územím, Žanu Medvedovi chyběly k zakončení jen centimetry.

47

Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu. Oba celky tedy pokračují v původních sestavách.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 20:00.
Skončil první poločas dohrávky 5. kola slovenské Fortuna ligy mezi Trenčínem a Slovanem Bratislava, na neutrálním stadiónu v Žilině zatím panuje nerozhodný výsledek 1:1. Překvapivé vedení získali na svou stranu domácí, ve 23. minutě si vyražený balón srazil do vlastní brány Jurij Medveděv. Vyrovnání přišlo v samotném závěru úvodního dějství, centr Strelce z přímého kopu uklidil do brány Vernon De Marco.

45

První poločas skončil.

44

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
VERNON DE MARCO dokonale potrestal faul na svou osobu! Právě tento argentinský obránce totiž naskočil na centr Strelce a zády k bráně umístil míč nechytatelně k pravé tyči.

43

Na scénu přichází první žlutá karta. Jejím držitelem je Reuben Yem, který přiběhl do souboje v De Marcem pozdě, místo míče trefil jen protihráče.

43

Vasil Božikov zadělal Greifovi na velké problémy! Při nákopu Pirinena mírně zaškobrtl, před Bukarim pak poslal prudký balón k brankáři, který musel hrát nohama, výsledkem je rohový kop Trenčína.

42

Čárový teď musel řešit velmi složitou situaci, avšak poradil si s ní na jedničku. Rafael Ratão skutečně zpracovával balón mimo hrací plochu.

41

Fotbalisté v bílých dresech se natlačili na brankovou čáru, kam také Abubakar Ghali stočil svůj centr. Balón naštěstí pro hosty trefil do pravé nohy pozorného Abenu.

40

Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?

39

Osman Bukari opět ukázal něco ze svých individuálních schopností. Pravé křídlo domácích zase nachytalo De Marcose, střelu z velkého úhlu přizvedl blokující Strelec nad horní tyč.

38

Menno Bergsen se v posledních minutách rozhodně nenudí. Jednadvacetiletý strážce trenčínské svatyně si smlsnul na dalekonosném projektilu de Kampse.

37

Druhá střela na bránu pro bratislavský Slovan. Pas zprava odhlavičkoval Kapuadi těsně za šestnáctku, kde napřáhl k zakončení Ratão. Bergsen skryl míč v rukavicích.

36

Hlavní rozhodčí musel fouknout do píšťalky. Na vině byl nedovolený zákrok Milana Corryna na Aleksandara Čavriće. Pokračujeme bez karty.

35

Belasí zahrozili i po rohu. Centr Strelce zase letěl na vysokého forwarda Medveda, Slovinec v tomto případě hlavičkoval velmi nepřesně.

34

Co chybělo! Dávid Strelec parádním průnikovým pasem uvolnil Žana Medveda, technickou střelu na zadní tyč Bergsen skvěle vyrazil na rohový kop!

33

Trenčín zapisuje do statistik další střelecký pokus na bránu, zatímco soupeř na první pokus čeká marně. Zakončení Milana Corryna z hranice šestnáctky pokryl Greif.

32

Akce pokračovala. Kousek před postranní čárou ještě stihl balón na hrací ploše Rabiu. Znovu přišel centr na Medveda, Slovinec bráněný dvěma obránci hlavičkoval v záklonu nad.

31

Argentinský bek Vernon De Marco podpořil ofenzivu, což bylo okamžitě znát. Právě on odcentroval zleva na Medveda, který na balón těsně nedoskočil.

30

Půl hodina střetnutí je minulostí. Trenčín usiluje o první ligovou výhru v sezóně a úspěšně, nad mistrovským Slovanem vede zásluhou vlastního gólu.

29

Hamza Čataković zády k brance přiťukl pod sebe Antemu Roguljićovi. Chorvat ještě mohl dávat vpravo volnému Bukarimu, místo toho pálil do těla De Marcose.

28

Rafael Ratão se rozhlédl a dlouhým centrem oslovil u lajny stojícího Jurije Medveděva. Smolař z před pár minut selhal při zpracování.

27

Po inkasovaném gólu ztichl kotel Belasých. Je zřejmé, že fanoušci favorita a s podobným průběhem střetnutí vůbec nepočítali.

26

Znovu domácí. Mizernou nahrávku středem zachytil Ante Roguljić, následoval rychlý pas k levé lajně. Ghaliho přihrávka na Čataković těsně nevyšla.

25

Není divu, že Belasí vyvíjí snahu zklidnit dění hry. Abena mol postupovat dopředu volným středem, raději ale zůstal stát a nechal rozestavit spoluhráče na svá místa.

23

Trenčín právě vstřelil branku!
Vrevenova družina jde po zásluze do vedení! Osman Bukari si hladce pohrál s Božikovem, aby vzápětí vypálil na zadní tyč. Greif balón vyrazil přímo do JURIJE MEDVEDĚVA, který nestihl zareagovat, kulatý nesmysl si srazil do vlastní sítě.

22

Více volného prostoru využil k střeleckému projektilu Aschraf El Mahdioui. Rána měla razanci, nikoliv přesnost. Greif mohl zůstat klidným.

21

Místo rychlého brejku ztráta balónu. Rafael Ratão totiž nepochopil úmysl de Kampse, za balónem začal sprintovat příliš pozdě. Bude se vhazovat.

20

Další útok domácího mužstva zhatil Martin Šulek, jenž chtěl pomoci s potupnou kombinací. Čitelnou nahrávku předem zastavil de Kamps.

19

Středopolař Ibrahim Rabiu to myslel dobře, bohužel myšlence chybělo přesné provedení. Za nákopem se rozběhl Vernon De Marco, jenže míč zpracoval už mimo hrací plochu.

18

Jurij Medveděv jen bezmocně rozhazuje rukama, čímž dává najevo, že nemá komu předat balón. Nakonec musel zvolit zpětný pas brankáři.

17

Krásná individuální akce Osmana Bukariho. Ghanský křídelník pohybem zmátl dvojici protihráčů, na třetího, Vasila Božikova, už ale nevyzrál.

16

Svěřenci kouče Vrevena zkusili štěstí středem hřiště. Ante Roguljić dokázal propasírovat přihrávku ke kopačkám Hamzy Čatakoviće, proti jeho zakončení předvedl Abena výborný blok.

15

Výborná práce Rafaela Ratãa, který nejprve zachytil rozehrávku El Mahdiouia, jenže vzápětí jeho pas sebral Yem. Hraje tak zase Trenčín.

14

Abubakar Ghali vyzval k souboji jeden na jednoho Medveděva. Pravému bekovi Slovanu udělal kličku do protipohybu a centroval přímo na De Marca, jenž hrudí sklepl balón Greifovi.

13

Dominik Greif nečekal a hned druhým dotekem vykopl míč na útočnou polovinu. Kousek za šestnáctkou chtěl standardku Strelec, avšak zákrok Pirinena byl v pořádku.

12

Která zatím na fotbalisty v bílých dresech platí. Stoperská dvojice odzbrojila od míče bezmocného Bukariho, Abena pak pod tlakem zvolil malou domů.

11

Sledujeme kombinační hru na obranné polovině hostů. Belasí pro tento případ vzdali presink, soustředí se spíše na osobní obranu.

10

Trenčín zůstává překvapivě aktivnějším mužstvem. Abubakar Ghali nejprve ukázal narážečku s Corrynem, vzápětí jeho centr odhlavičkoval Božikov mimo pokutové území.

9

Hodně dlouho otálel s rozehrávkou Joeri de Kamps. Nakonec pro něj vše dopadlo dobře, Holanďan pokryl balón a El Mahdioui ho fauloval.

8

Ve vzduchu visela premiérová žlutá karta. Vernon De Marco srazil k zemi pronikajícího Bukariho. Argentince zachránil fakt, že protivník se v jednu chvíli dostal za postranní čáru.

7

Trenčínským dělá vysoký presink favorita obrovské problémy. Přesto dokázali založit akci, na nákop Corryna reagoval Bukari. Sám proti třem ale neuspěl.

6

Ve vzduchu visel úvodní gól! Na levé straně zůstal úplně osamocený Abubakar Ghali, jenž vyšperkoval situaci přihrávkou pod sebe na Hamzu Čatakoviće, jehož pokus z první skvěle vyrazil Greif!

5

Následoval první rohový kop střetnutí. Tradiční exekutor Dávid Strelec posílal kulatý nesmysl na přední tyč, kde si prostor pohlídal Steve Kapuadi.

4

A tak rychle na druhou stranu! Úřadující mistr podnikl rychlou akci pravou stranou, na jejímž konci byl centr. Před Rataaem odhlavičkoval do zámezí Šulek.

3

Výkop patřil domácím, avšak ti se z balónu moc dlouho neradovali. Po nákopu Corryna totiž Hamza Čataković nedovoleně atakoval soupeře.

2

Utkání 5. kola slovenské Fortuna ligy právě odstartovalo! Domácí Trenčín nastoupil v bílých dresech, Belasí dnes hrají v tmavě modrém.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

AS Trenčín: Bergsen – Yem, Šulek, Kapuadi, Pirinen – Corryn, El Mahdioui, Roguljić (C) – Bukari, Čataković, Ghali.
Náhradníci: Šemrinec – Zubairu, Azango, Kadák, Ligeon, Križan, Depetris.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medveděv, Abena, Božikov (C), De Marco – Rabiu, Strelec, de Kamps – Čavrić, Medved, Ratão.
Náhradníci: Šulla – Henty, Petrák, Lovat, Ožbolt, Daniel, Bajrić.

Rozhodčí: Kráľovič – Bednár, Jekkel.
ŠK Slovan Bratislava

Nejvíce poškozený klub v evropských pohárech? Jednoznačně slovenský Slovan. Ten dělal všechno pro to, aby mohl odehrát zápas 2. předkola Ligy mistrů ve faerském Klaskvíku, kam dokonce vyslal rezervní tým. Podle místních úřadů se ale i v něm objevila u jednoho hráče nákaza koronavirem, UEFA proto střetnutí kontumovala ve prospěch domácích. Paradoxem však je, že po návratu domů byli všichni hráči z rezervního týmu Bratislavy negativní, hrát tudíž mohli.

Ve Fortuna lize je Slovan znovu stavěn do role největšího favorita na titul, což v prvních dvou kolech potvrdil přesvědčivými vítězstvími 5:0 nad Nitrou i Michalovcemi. Ve 3. kole ovšem přišlo nečekané klopýtnutí, Belasí prohráli na hřišti Zlatých Moravcí 1:2.
AS Trenčín

Fotbalisté Trenčína vstoupili do letošní sezóny mizerně. V nedávno uplynulém ročníku bojovali do posledních chvil o účast v Evropské lize, avšak v semifinále baráže prohráli 0:3 s Trnavou a s nadějemi byl konec. Svěřenci belgického kouče Brevena zahájili Fortuna ligu v Ružomberoku, kde uhráli bod za remízu 2:2. Následoval nerozhodný výsledek 1:1 se Zlatými Moravcemi a domácí porážka 2:4 s Žilinou.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný pondělní večer! Vítám vás při sledování dohrávky 5. kola slovenské Fortuna ligy, u zápasu mezi Trenčínem a Slovanem Bratislava.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

AS Trenčín – ŠK Slovan Bratislava

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. Medveděv (vla.) – 44. De Marco, 70. De Marco

Karty:   43. Yem (TRE), 79. Kapuadi (TRE) – 61. Rabiu (SBA), 81. Medveděv (SBA)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 22:11.

AS Trenčín: Bergsen – Yem (51. Ligeon), Šulek, Kapuadi, Pirinen – Corryn (75. Zubairu), El Mahdioui, Roguljić (C) – Bukari, Čataković (68. Kadák), Ghali (75. Azango).
Náhradníci: Šemrinec – Zubairu, Azango, Kadák, Ligeon, Križan, Depetris.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medveděv, Abena, Božikov (C), De Marco – Rabiu (90+5. Ožbolt), Strelec (68. Henty), de Kamps – Čavrić (68. Daniel), Medved, Ratão (75. Petrák).
Náhradníci: Šulla – Henty, Petrák, Lovat, Ožbolt, Daniel, Bajrić.

Rozhodčí: Kráľovič – Bednár, Jekkel

Diváci: 982