Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – ŠK Slovan Bratislava

1:2

konec (1:1)

31.08.2020, 19:00 • Štadión MŠK Žilina, Žilina • 5. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 4.2 3.6 1.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:58:14)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 22:11.
Máme za sebou dohrávku 5. kola slovenské Fortuna ligy, v níž Slovan Bratislava potvrdil roli favorita, v Žilině porazil "domácí" Trenčín 2:1. Do vedení se přitom ve 14. minutě dostali svěřenci kouče Vrevena, když si vyraženou střelu srazil do vlastní brány Jurij Medveděv. Belasí ovšem dokázali vyrovnat ještě v první půli, v její poslední minutě skóroval po centru z přímého kopu Vernon De Marco. Argentinský levý bek ve druhém dějství rozhodl druhým zásahem o vítězství svého týmu, v 70. minutě střelou po zemi prostřelil gólmana pod tělem.

Bratislava se díky třem bodům vyhoupla na druhé místo. Na první Dunajskou Stredu ztrácí šest bodů, avšak má sehraný o jeden zápas méně. Trenčín zůstává poslední s dvěma body.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Z důvodu zdržování ještě sudí Kráľovič nastavil jednu minutu k dobru. Tu zatím Slovan odehrává s míčem na kopačkách, Greif před Kadákem odkopl na útočnou polovinu.

90+5

Rohový kop vyrovnání nepřinesl. Trenčín měl ještě šanci v podobě dlouhého autového vhazování, za prodlouženým balónem Kadákem běžel Kapuadi marně.

90+5

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Ibrahim Rabiu, přichází Alen Ožbolt.

90+4

Středopolař Aschraf El Mahdioui natáhl k ráně z úctyhodné vzdálenosti. Holanďanovi ovšem balón sedl dokonale, míč směřující k levé tyči vytěsnil Greif s velkými problémy.

90+3

Více volného prostoru dostal u pravé lajny Ruben Ligeon. Za stříleným centrem se však nikdo z kolegů nerozběhl, míč s klidem sebral gólman.

90+2

Definitivní razítko na vítězství Belasých mohl dát Ibrahim Rabiu. Středopolař si nechal skočit balón, střelou překonal gólmana, avšak napálil dobře postaveného obránce.

90+1

Zatímco na trávníku probíhá ošetřování Bukariho, tak stadiónem zní ohlušující pískot. Fanoušci zjevně nejsou spokojení s rozhodnutím sudího neodpískat penaltu.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

89

Sympatická snaha se Trenčínu upřít nedá. Philip Azango obelstil Medveděva a výborným centrem uvolnil uvnitř vápna Bukariho, jenž po kontaktu s Hentym spadl na zem. Píšťalka rozhodčího zůstala němá.

88

Zdá se, že Kozákova družina má závěr střetnutí pod kontrolou. Vasil Božikov podržel několik cenných vteřin, před Bukarim pak vymyslel malou domů.

87

Aschraf El Mahdioui jako exekutor selhal. Příliš vysoký centr ještě chtěl udržet na hrací ploše Jakub Kadák, i přes velký výskok se mu to nepodařilo.

86

Opět možnost k vyrovnání, bude se kopat standardní situace z velmi nebezpeční vzdálenosti od brány. Ibrahim Rabiu ve skluzu minul balón, zasáhl jen protivníka.

85

Ante Roguljić naběhl za De Marca na milimetrově přesnou nahrávku spoluhráče. Středopolaři ale skvěle zmenšil úhel vyběhnuvší Greif, jenž zapisuje velmi důležitý zákrok.

84

Dominik Greif s rozehrávkou odkopu pochopitelně otálel. Musí si ovšem dávat pozor, aby míra trpělivosti sudího nepřetekla, což by mohlo mít za následek zbytečnou kartu.

83

Velká škoda pro domácí mužstvo, že Jakubovi Kadákovi selhal první dotyk. V opačném případě by měl možnost zakončovat v šestnáctce, navíc ve velmi dobré pozici.

AS Trenčín – ŠK Slovan Bratislava

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. Medveděv (vla.) – 44. De Marco, 70. De Marco

Karty:   43. Yem (TRE), 79. Kapuadi (TRE) – 61. Rabiu (SBA), 81. Medveděv (SBA)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 22:11.

AS Trenčín: Bergsen – Yem (51. Ligeon), Šulek, Kapuadi, Pirinen – Corryn (75. Zubairu), El Mahdioui, Roguljić (C) – Bukari, Čataković (68. Kadák), Ghali (75. Azango).
Náhradníci: Šemrinec – Zubairu, Azango, Kadák, Ligeon, Križan, Depetris.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medveděv, Abena, Božikov (C), De Marco – Rabiu (90+5. Ožbolt), Strelec (68. Henty), de Kamps – Čavrić (68. Daniel), Medved, Ratão (75. Petrák).
Náhradníci: Šulla – Henty, Petrák, Lovat, Ožbolt, Daniel, Bajrić.

Rozhodčí: Kráľovič – Bednár, Jekkel

Diváci: 982