Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MŠK Žilina B – AS Trenčín

2:2

konec (0:2)

25.07.2020, 18:00 • Pod Dubňom, Žilina • Miroslav Revaj sk

89

MŠK Žilina B dáva gól!
Domáci futbalista ADAM KOPAS pokutový kop premieňa, aj keď Šmerinec uhádol smer strely, ale na loptu už nedočiahol – 2:2!

89

Žltú kartu dostáva Pires (AS Trenčín).

88

Bola nariadená penalta pre domácich! Spoza pokutového územia sa jeden z domácich dostal k strele, ktorú Šemrinec vyrazil len pred seba a následne Pires fauloval domáceho hráča, ktorý sa snažil o dorážku.

63

Ďalšia veľká šanca pre hostí! Domáci nezvládli situáciu vo svojom pokutovom území, pred bránu MŠK smeroval presný center a Kadákova hlavička len tesne míňa priestor troh žrdí!

59

Žltú kartu dostáva Šulek (AS Trenčín).

55

Ďalšia veľká šanca pre Trenčín! Roguljić si hruďou spracoval parádny center a následne sa ocitol sám pred brankárom domácich, prihral však pod seba na El Mahdiouiho, ktorého zakončenie pred bránou zachytil jeden z domácich obracnov!

54

Bukari prihral presne na hranicu pokutového územia, tam sa z otočky skúšal presadiť Ikoba, ale jeho zakončenie smeruje tesne vedľa domácej brány!

50

MŠK Žilina B dáva gól!
Domácej rezerve sa predsa len podarilo skórovať v tomto zápase a tak je znížené na 1:2! Tento rýchly útok domácich nemala ako obrana súpera zastaviť a domáci futbalista RENÉ HOLÁŇ z vnútra pokutového územia posiela loptu presne k tyčke.

50

Zakrátko sa Corryn ocitol v ďalšej veľkej šanci! V pokutovom území súpera si prebral presnú prihrávku, ale jeho strela ide tesne vedľa domácej brány!

48

Následne sa k lopte dostal Trenčín a hostia založili rýchly útočný výpad! Strelou spoza pokutového územia sa prezentoval Corryn, ale svoj druhý gól v tomto zápase nepridal, pretože trafil len spojenicu domácej brány!

21

Trenčín dal gól!

Hostia dávajú svoj druhý gól v tomto zápase! Aj tento útok Trenčína je úspešný, k lopte sa dostal MILAN CORRYN, ktorý presne namieril z väčšej vzdialenosti a lopta zapadla presne k tyčke – 0:2!

13

Trenčín dal gól!

Je tu otvárací gól tohto prípravného stretnutia! V posledných chvíľach jasne dominovali hostia a vyťažili z toho to najpodstatnejšie, keď loptu získal po skvelej prihrávke od Corryna ANTE ROGULIĆ, pekne sa uvoľnil v pokutovom území a presným zakončením nedal domácemu brankárovi žiadnu šancu – 0:1!

MŠK Žilina B – AS Trenčín

2:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 50. Holáň, 89. Kopas (pen.) – 13. Roguljić, 21. Corryn

Karty:   59. Šulek (TRE), 89. Pires (TRE)

MŠK Žilina B: Belko (60. Teplan) – Suľa, Kopas, Nagy, Javorček – Farský (46. Holáň), Gono, Bichakhchyan (78. Farský) – Goljan (64. Slebodník), Slebodník (46. Kostúr), Kuliš (46. Gerebenits)
Náhradníci: Teplan – Holáň, Farský, Slebodník, Kostúr, Gerebenits

AS Trenčín: Bergsen (46. Šemrinec) – Šulek (60. Slávik), Križan (60. Pires), Kapuadi (60. Mazanovský), Pirinen (60. Kohút) – El Mahdioui (60. Kneževič) – Corryn (60. Kadák), Roguljič (60. Čatakovič) – Bukari (60. Ghali), Ikoba (60. Depetris), Azango (60. Tučný)
Náhradníci: Šemrinec, Mazanovský, Čataković, Kohút, Kadák, Depetris, Pires, Slávi, Knežević, Ligeon

Rozhodčí: Vachan – Šottník, Hrivík

Diváci: 100