Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MŠK Žilina B – AS Trenčín

2:2

konec (0:2)

25.07.2020, 18:00 • Pod Dubňom, Žilina • Miroslav Revaj sk

Tak napokon je tu prekvapivý výsledok tohto prípravného stretnutia! Rezerva MŠK Žilina strelila dva góly v druhom polčase, jeden tesne v jeho úvode a ten druhý na samom konci zápasu a tak sa zrodila remíza 2:2 medzi rezervou MŠK Žilina a AS Trenčín! Aj keď boli hostia lepší v druhom polčase a mali aj šance, tak ďalší gól nestrelili. Je to však len prípravný zápas, ktorý určite svoj účel splnil.

Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (19:48:33)

90

Koniec zápasu.

89

MŠK Žilina B dáva gól!
Domáci futbalista ADAM KOPAS pokutový kop premieňa, aj keď Šmerinec uhádol smer strely, ale na loptu už nedočiahol – 2:2!

89

Žltú kartu dostáva Pires (AS Trenčín).

88

Bola nariadená penalta pre domácich! Spoza pokutového územia sa jeden z domácich dostal k strele, ktorú Šemrinec vyrazil len pred seba a následne Pires fauloval domáceho hráča, ktorý sa snažil o dorážku.

87

Po nedovolenom zákroku získali hostia nebezpečný priamy kop z hranice pokutového územia. K jeho rozohrávke sa postavil Čataković, ale trafil len obraný múr.

86

Zo svojej polovice ihriska sa domáci pokúsili založiť útočnú akciu, ale lopa končí po nevydarenej prihrávke len u brankára Šemrinca.

85

Uvidíme, či príde prípadný záverečný tlak zo strany domáceho celku. Skôr to vyzerá, že Trenčín si už záver tohto prípravného zápasu postráži.

84

Ešte sledujeme, ako sa útočné výpady striedajú na oboch stranách, ale defenzívy si plnia svoje úlohy na výbornú.

83

Tento útok Trenčína úspešný nebol, lopta končí len pri domácom brankárovi a ten ju rýchlo rozohráva na svojich spoluhráčov.

82

Hostia si postrážili nebezpečnú prihrávku do svojho pokutového územia, postupne sa dostávajú na útočnú polovicu.

81

Na obraze hry sa už dlhšiu dobu nič nemení, pri lopte je hosťujúci celok, ktorý sa snaží o prechod na polovicu svojho dnešného súpera.

80

Približne desať minút zostáva do konca tohto prípravného zápasu. Rezerva MŠK Žilina aj naďalej prehráva 1:2, Trenčín je tak čoraz bližšie úspešne odštartovať prípravu na nový ročník.

79

Boli sme svedkami rýchlych útočných výpadov na oboch stranách, ale ani tie neponúkli nič zaujímavé. Trenčínu to pochopiteľne nijak mrzieť nemusí.

78

Trenčín stále drží loptu na svojich kopačkách, ale k videniu nie je nič zaujímavé. Uvidíme, čo nám teda ponúkne zvyšok tohto prípravného stretnutia.

77

Hosťujúci celok už postupne rozbieha kombináciu na útočnej polovici, hľadá priestor, ako sa najlepšie dostať na dostrel súperovej brány.

76

Rezerva MŠK zastavila rodiaci sa útok súpera, Trenčín získava autové vhadzovanie v strede poľa.

75

K lopte sa už dostáva Trenčín, ktorý sa smerom dopredu moc neponáhľa a skôr skúša kombinovať len po stred ihriska.

74

Domáci presúvajú kombináciu na svoju polovicu ihriska, ihneď sú vysoko napádaní zo strany svojho dnešného súpera.

73

Znova sa k lopte dostáva domáci celok, ktorý presúva svoju kombináciu tesne pred pokutové územeie. Rezerva MŠK tak toto stretnutie ešte nechce vzdať.

72

Teraz sa podarilo zaútočiť mladíkom z domáceho celku, ale obe zakončenia pred pokutovým územím si hostia dokázali pokryť.

71

Aj v druhom polčase dáva hlavný rozhodca pokyn na krátku občerstvovaciu prestávku.

70

Výsledkom tohto útočného výpadu hosťujúceho celku bol len pretiahnutý center, ktorý preletel okolo domácej brány a tak sme nič zaujímavého nevideli.

69

Center do pokutového územia si Trenčín postrážil, ale loptu stále drží rezerva MŠK Žilina.

68

Rohovému kopu teraz budú musieť čeliť aj hostia, ktorí teda po veľmi dlhej dobe museli zasahovať v defenzíve.

67

Svoj pobyt na útočnej polovici teraz Trenčín zakončil len nepresnou prihrávkou, domácim sa však aj naďalej v prechode do útoku nedarí.

66

Spomínaný rohový kop dokázali domáci ubrániť, ale hostia majú stále loptu vo svojej moci.

65

Zrazený center hosťujúceho celku a tak Trenčín bude ešte zahrávať rohový kop.

64

Po dlhšej dobe sa k lopte dostávajú domáci, ale nedarí sa im v prechode do útoku.

63

Ďalšia veľká šanca pre hostí! Domáci nezvládli situáciu vo svojom pokutovom území, pred bránu MŠK smeroval presný center a Kadákova hlavička len tesne míňa priestor troh žrdí!

62

Uvidíme, ako teda zapadnú do hry noví hráči v drese AS, či budeme aj naďalej sledovať podobný obraz hry ako doteraz.

61

AS Trenčín práve vystriedal celú svoju základnú jedenástku, zostava hostí je teda nasledovaná: Bergsen (46. Šemrinec) – Šulek (60. Slávik), Križan (60. Pires), Kapuadi (60. Mazanovský), Pirinen (60. Kohút) – El Mahdioui (60. Kneževič) – Corryn (60. Kadák), Roguljič (60. Čatakovič) – Bukari (60. Ghali), Ikoba (60. Depetris), Azango (60. Tučný)

60

Hodina z tohto prípravného stretnutia v Žiline je už minulosťou. V druhom polčase zatiaľ skórovali len domáci a tak je predbežný stav zápasu 1:2!

59

Žltú kartu dostáva Šulek (AS Trenčín).

58

Teraz však má Trenčín problémy s prechodom na útočnú polovicu. Domáci sa snažia čo najlepšie obsadzovať stred poľa.

57

Stále platí, že častejšie je pri lopte hosťujúci celok, ktorý sa snaží pravidelne zakladať útočné akcie. Môžme tak konštatovať, že domáci vyťažili z minima – maximum.

56

Veľké štastie mali domáci v posledných chvíľach, už mohli hostia znova vyhrávať vyšším gólovým rozdielom.

55

Ďalšia veľká šanca pre Trenčín! Roguljić si hruďou spracoval parádny center a následne sa ocitol sám pred brankárom domácich, prihral však pod seba na El Mahdiouiho, ktorého zakončenie pred bránou zachytil jeden z domácich obracnov!

54

Bukari prihral presne na hranicu pokutového územia, tam sa z otočky skúšal presadiť Ikoba, ale jeho zakončenie smeruje tesne vedľa domácej brány!

53

Domáci celok získava loptu na svoje kopačky, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovicu. Trenčín vysoko napáda rozohrávku.

52

Hosťujúci celok sa snaží o okamžitú odpoveď a opäť si chce prinavrátiť vedenie o dva góly. Snáď nás teda ešte čaká zaujímavý zvyšok tohto prípravného stretnutia.

50

MŠK Žilina B dáva gól!
Domácej rezerve sa predsa len podarilo skórovať v tomto zápase a tak je znížené na 1:2! Tento rýchly útok domácich nemala ako obrana súpera zastaviť a domáci futbalista RENÉ HOLÁŇ z vnútra pokutového územia posiela loptu presne k tyčke.

50

Zakrátko sa Corryn ocitol v ďalšej veľkej šanci! V pokutovom území súpera si prebral presnú prihrávku, ale jeho strela ide tesne vedľa domácej brány!

49

Trenčín stále drží loptu na svoju kopačkách, ale svoj prípadný ďalší útok musí zakladať až od svojho brankára.

48

Následne sa k lopte dostal Trenčín a hostia založili rýchly útočný výpad! Strelou spoza pokutového územia sa prezentoval Corryn, ale svoj druhý gól v tomto zápase nepridal, pretože trafil len spojenicu domácej brány!

47

Rezerva MŠK sa postupne presúva na útočnú polovicu, hostia sa tak v úvode druhého polčasu musia brániť.

46

Druhý polčas tohto prípravného zápasu je už v plnom prúde, výkop patril domácemu celku, ktorý má pred sebou náročnú úlohu.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Úvodné dejstvo prípravného stretnutia v Žiline je už minulosťou. Rezerva MŠK začala veľmi dobre, vytvorila si tlak ale nedostala sa do žiadnej šance. Potom to celé prebral Trenčín, ktorý postupne strelil dva góly a viac menej diktoval tempo prvého polčasu.

Uvidíme, čo nám prinesie druhé dejstvo, či to ešte bude dráma, alebo to už Trenčín celé pohodlne zvládne.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Riadny hrací čas sa už naplnil, hlavný rozhodca zrejme ešte nehrá dohrať jednu útočnú akciu hosťujúceho celku.

44

V pokutovom území domáceho celku sa do zakončenia hlavou dostal Corryn, ale brankár domácich jeho pokus pohodlne zneškodnil.

43

Po nepresnej kombinácii sa k lopte dostáva ešte domáci celok, ktorý by určite rád do prestávky streliť aspoň ten jeden gól.

42

Zrejme aj záver prvého polčas bude patriť hosťom, ktorí znova nebezpečne kombinujú na útočnej polovici.

41

Rezerva MŠK Žilina zahrávala rohový kop, po ktorom nasledovalo len nepresné zakončenie domácich. Bergsen tak v krátkej dobe opäť rozohráva loptu od svojej brány.

40

Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu. Uvidíme, či sa v úvodnom dejstve ešte dočkáme prípadných ďalších presných zásahov.

39

Nepresný útočný výpad zo strany domáceho celku, nasledovať bude odkop od Bergsenovej brány.

38

Spoza pokutového územia domácich sa do zakončenia dostal Roguljić, ale jeho zakončenie smeruje len vysko nad bránu domáceho celku.

37

Sledovali sme pekný útok zo strany domácich, ale následná prihrávka do pokutového územia sa stala korisťou futbalistov AS Trenčín.

36

Trenčín vďaka vysokému napádaniu zahnal súpera až na svoje územie, do kombinácie domácich sa zapája aj ich brankár.

35

Momentálne je pri lopte rezerva MŠK Žilina, ktorá sa snaží o prienik na polovicu svojho dnešného súpera.

34

K lopte sa dostal hosťujúci Ikoba, ale jeho zakončenie z hranice pokutového územia bolo veľmi nepresné a nasledovať bude odkop od domácej brány.

33

Dlhá prihrávka za obranu domácich doputovala len k brankárovi MŠK, ten už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov v poli.

32

Hosťujúci Bukari svojou aktivitou v pokutovom území súpera vybojoval rohový kop. Center od rohovej zástavky upratala domáca defenzíva do bezpečia.

31

Polhodina z prípavného stretnutia v Žiline je už minulosťou, hostia vyhrávajú aj naďalej o dva góly a sú jednoznačne lepším celkom.

30

Domáci celok založil rýchly protiútok a jeden z domácich sa dostával do zaujímavej streleckej príležitosti, jeho pokus však následne smeruje vysoko nad Bergsenovu bránu.

29

Toto je faul zo strany domácih a nasledovať bude priamy kop pre Trenčín. Ten stihli hostia už rozohrať nakrátko a momentálne operujú na polovici svojho dnešného súpera.

28

Zo strany hosťujúceho celku bol toto len nepresný útočný výpad a nasledovať bude odkop od domácej brány. Ten brankár MŠK realizoval nakrátko.

27

Dianie v prvom polčase už pokračuje ďalej, pri lopte je Trenčín, ktorý zvolil postupnú rozohrávku smerom dopredu.

26

Tak ako sme zvyknutí aj z ligových trávnikov, tak aj v tomto prípade je tu pokyn na krátku občerstvovaciu prestávku. Oba celky si vydýchnu a vypočujú si pokyny od trénerov.

25

Následne sa spomínaný Azango previnil faulom a domáci zíkavajú priamy kop na útočnej polovici. Jeho rozohrávka však mladíkom MŠK nevyšla podľa predstáv.

24

K lopte sa dostal Azango a následne centroval pred domácu bránu, loptu vo svojich rukaviciach schoval brankár domáceho celku.

23

Medzičasom sa dostávame za polovicu úvodného dejstva, Trenčín vyhráva po góloch Roguljića a Corryna 2:0!

22

No a aktivita hosťujúceho celku stále pokračuje, momentálne je na ihrisku len jedno mužstvo. Uvidíme, či sa rezerva MŠK Žilina ešte dokáže nejakým spôsobom vrátiť do tohto zápasu.

21

Trenčín dal gól!

Hostia dávajú svoj druhý gól v tomto zápase! Aj tento útok Trenčína je úspešný, k lopte sa dostal MILAN CORRYN, ktorý presne namieril z väčšej vzdialenosti a lopta zapadla presne k tyčke – 0:2!

20

Len za cenu nedovoleného zákroku teraz domáci zastavili útok súpera, Trenčín rozohráva loptu v strede poľa a snaží sa o ďalšiu útočnú akciu.

19

Spoza pokutového územia sa domáci prezentovali len nepresným zakončím, ktoré smeruje vysoko nad bránu Bergsena.

18

Teraz sa však musela mať na pozore defenzíva hostí, keď za obranu smerovala výborná prihrávka od domácich, ale v pokutovom území včas a úspešne zapracoval Šulek.

17

Po chybnej prihrávke ju však hostia stratili a domáci skúšali rýchly prechod na polovicu súpera. Ale aj tu zbrzdila útok rezervy MŠK nepresná kombinácia.

16

Sledovali sme rýchle útočný výpady na oboch stranách, ale defenzívy si splnili svoje povinnosti. Znova už má loptu vo svojej moci Trenčín.

15

AS Trenčín však pokračuje vo svojej aktivite, po tomto útočnom výpade hostí bude nasledovať odkop od domácej brány.

14

Na rade je tak domáci celok, ktorý musí doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Škoda pre rezervu MŠK, že v úvode zápasu pri svojom tlaku toho viacej nevyťažila.

13

Trenčín dal gól!

Je tu otvárací gól tohto prípravného stretnutia! V posledných chvíľach jasne dominovali hostia a vyťažili z toho to najpodstatnejšie, keď loptu získal po skvelej prihrávke od Corryna ANTE ROGULIĆ, pekne sa uvoľnil v pokutovom území a presným zakončením nedal domácemu brankárovi žiadnu šancu – 0:1!

12

Svoju kombináciu hostia potiahli až do pokutového územia domácich, tam však Bukari ľahko stratil loptu. Dlho netrvalo a znova je v útoku AS Trenčín.

11

Karta sa obrátila, momentálne sledujeme kombináciu hostí na útočnej polovici. Úvodná desaťmúnútovka tohto stretnutia je minulosťou, zatiaľ čakáme na výraznejšiu šancu.

10

Po veľmi dlhej dobe tu bol útočný výpad zo strany hostí, Roguljićova prihrávka však doputovala len k domácemu brankárovi a tak sme nič zaujímavého nevideli.

9

Bergsen rozohral loptu na svojich spoluhráčov, ale tí je znova ľahko stratili a tak opäť sledujeme kombináciu domácich, ktorí v úvode tohto prípravného stretnutia jasne dominujú.

8

Aj ten mladíci z MŠK rozohrali nakrátko a stále držia loptu na svojich kopačkách. Ďalší útok však musia zakladať až od svojho brankára.

7

Spomínaný rohový kop bol rozohratý nakrátko, následne prišiel zo strany Trenčína faul a domáci získavajú zaujímavý priamy kop na polovici súpera.

6

Rezervný tím MŠK Žilina teraz výborne obliehal pokutové územie a po zrazenej prihrávke získavajú domáci svoj prvý rohový kop v tomto zápase.

5

Trenčín je v týchto chvíľach pod tlakom, domáci celok aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách a snaží sa opäť nejakým spôsobom ohroziť bránu svojho dnešného súpera.

4

Prizemný center do pokutového územia hostí bol zblokovaný a tak si brankár Bergsen pohodlne došiel pre loptu. Domáci sú od úvodného výkopu veľmi aktívny smerom dopredu.

3

Postupne sa domáci prepracovali až pred pokutové územie, ale defenzíva súpera odvrátila loptu do bezpečia a následne sa domáci previnili útočným faulom.

2

Útočný výpad hostí sa končí faulom, rezervný tím Žiliny začína kombináciu na svojej polovici ihriska, ihneď je však atakovaný súperom.

1

Prvý polčas tohto prírpavného zápasu v Žiline sa naplno rozbehol, výkop patril Trenčínu. Hostia odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch, domáci v žltých.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom futbalu a obzvlášť toho slovenského! Príprava na novú sezónu Fortuna ligy a 2. ligy je už v plnom prúde a práve dnes uvidíme konfrontáciu celkov z týchto dvoch súťaží. Na štadióne Pod Dubňom privíta rezerva MŠK Žilina fortunaligistu z Trenčína, ktorý hráva momentálne svoje domáce zápasy práve na tomto štadióne. Bude to zároveň premiéra pre nového trénera AS Stijna Vrevena.
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MŠK Žilina B a AS Trenčín. Zápas a tak aj tento prenos sa začina o 18:00.

Len nedávno sa skončila naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga a po nej aj 2. liga. Do štartu týchto dvoch súťaží veľa času nezostáva, druhá liga začína už budúci týždeň, Fortuna liga o týždeň neskôr. Preto sú v plnom prúde prípravy všetkých celkov, ktoré sú účastníkmi spomínaných súťaží.

MŠK Žilina B: Rezervný tím fortunaligistu skončil v uplynulej sezóne na piatom mieste, s ktorým bol ovedenie určite spokojné. Žilina má dlhodobu kvalitný rezervný tím, ktorý pôsobí v 2.lige a vychováva v ňom veľa talentov pre A tím.

AS Trenčín: Fortunaligista skončil v uplynulom ročníku na konečenom siedmom mieste, pričom vyhral skupinu o záchranu a ešte hral kvalifikáciu o Európsku ligu, v ktorej však podľahol Trnave 3:0. Ambicíe Trenčína do novej sezóny je určite postup do prvej šestky.

Čaká nás určite zaujímavá konfrontácia. Sledujte náš online prenos!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

MŠK Žilina B – AS Trenčín

2:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 50. Holáň, 89. Kopas (pen.) – 13. Roguljić, 21. Corryn

Karty:   59. Šulek (TRE), 89. Pires (TRE)

MŠK Žilina B: Belko (60. Teplan) – Suľa, Kopas, Nagy, Javorček – Farský (46. Holáň), Gono, Bichakhchyan (78. Farský) – Goljan (64. Slebodník), Slebodník (46. Kostúr), Kuliš (46. Gerebenits)
Náhradníci: Teplan – Holáň, Farský, Slebodník, Kostúr, Gerebenits

AS Trenčín: Bergsen (46. Šemrinec) – Šulek (60. Slávik), Križan (60. Pires), Kapuadi (60. Mazanovský), Pirinen (60. Kohút) – El Mahdioui (60. Kneževič) – Corryn (60. Kadák), Roguljič (60. Čatakovič) – Bukari (60. Ghali), Ikoba (60. Depetris), Azango (60. Tučný)
Náhradníci: Šemrinec, Mazanovský, Čataković, Kohút, Kadák, Depetris, Pires, Slávi, Knežević, Ligeon

Rozhodčí: Vachan – Šottník, Hrivík

Diváci: 100