Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – Levante UD

2:3

konec (2:2)

16.07.2020, 21:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 37. kolo • Adam Dořák

Tipsport: 1.49 4.67 7.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

52

Levante právě vstřelilo branku!
Vigo opravdu nezačalo druhý poločas dobře! A opět nedokázali pohlídat hráče před svou brankou. Zde si BORJA MAYORAL naběhl na přesný centr z levé strany a pohodlně skóroval. Asistence: Rubén Rochina.

45+1

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Vido ještě dokázalo srovnat a vrací se zpět do hry! Mina vyslal přihrávku do volného prostoru, kde si zkušeně naběhl kanonýr IAGO ASPAS, který obehrál vybíhajícího brankáře a zakončoval z levé strany do prázdné branky. Asistence: Santiago Mina.

36

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Vido snižuje a dostává se na dostřel! Od rohového praporku přišel centr, kde byl před brankou v náběhu SANTIAGO MINA, kterému se podařilo jen nastrčit nohu a poslat míč pod břevno. Asistence: Néstor Araujo.

28

Levante právě vstřelilo branku!
Prakticky zničehonic se Levante dostalo do dalšího smrtícího a rychlého útoku. ENIS BARDHI dostal od Rochiny přesný míč a dokázal podruhé překonat brankáře Villara. Akce by možná neskončila katastrofou pro Vigo, pokud by jeden z obránců při bránění nepodklouzl. Asistence: Rubén Rochina.

11

Levante právě vstřelilo branku!
Tak tenhle útok Levante byl vskutku pohledný. Obrana Viga vůbec nestačila dostoupit hráče, kteří vykombinovali rychlou akci. Campana následně z pravé strany poslal přízemní přihrávku přes celé pokutové území a ENIS BARDHI se trefil z první přesně k levé tyči. Asistence: José Campaña.

Celta de Vigo – Levante UD

2:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 36. S. Mina (N. Araujo), 45+1. Aspas (S. Mina) – 11. E. Bardhi (Campaña), 28. E. Bardhi (Rochina), 52. B. Mayoral (Rochina)

Karty:   42. Rafinha (CVG), 84. Nolito (CVG)   90+5. Nolito (CVG)   58. Miramón (LVN)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:15.

Celta de Vigo: Villar – Olaza, N. Araujo (90+1. Hernandez García), Murillo, K. Vázquez (80. Mallo) – Rafinha, Yokuşlu (46. Bradarić), Beltrán (46. Nolito) – S. Mina, Aspas (C), Méndez (85. G. Fernández).
Náhradníci: Rosić – Bermejo, Bradarić, Nolito, G. Fernández, Fontán, Jacobo González, Hernandez García, Pape Diop, Mallo, Sáenz, Sisto.

Levante UD: Koke – Miramón, Vezo, Rober, C. Clerc – Rochina (90+3. N. Vukčević), Campaña, Radoja (90+3. Postigo), E. Bardhi (75. Melero) – Martí (C) (66. Coke), B. Mayoral (78. Morales).
Náhradníci: Aitor Fernández – Coke, Blesa, Ó. Duarte, Toňo, Kočorašvili, S. León, Melero, Morales, Postigo, Hernâni, N. Vukčević.

Rozhodčí: J. Munuera Montero