Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – Deportivo Alavés

1:2

konec (0:0)

16.07.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 37. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.01 3.53 4.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Víctor Camarasa, přichází Tomás Pina.

90+5

Také hosté budou dohrávat v deseti! Rodrigo Ely skočil nohama proti pronikajícímu Aleñovi a za zbytečný a hrubý zákrok ho sudí posílá pod sprchy!

90+3

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí ještě dramatizují závěrečné minutky nastavení! Emerson našel přesným centem z pravé strany LORENA, který balón tak ze sedmi metrů napálil za záda Roberta. Hostující brankář se snažil proti střelci přesunout, ale zastavit míč už nedokázal.

90+2

Moc nescházelo a hosté mohli přidat třetí gól! Po hezké narážečce se dostal do šance Manuel García, který však po zemi zakončoval vedle levé tyče.

90+1

Rozhodčí nastaví sedm minut!

90

Juanmi u sudího reklamoval rohový kop, který se i podle opakovaných záběrů měl kopat. Domácí hráč to s protesty přehnal, protože během 10 sekund uviděl dvě žluté karty a zápas pro něj končí!

90

Žlutou kartu dostává Juanmi (Real Betis).

87

Žlutou kartu dostává Guido Rodríguez (Real Betis).

86

Domácí mohli zdramatizovat závěrečné minuty! Dlouhý nákop Mándího propadl až k Juanmimu, který si balón výtečně zpracoval a byl zcela sám před Robertem. Hostující brankář ho však fantastickým zákrokem vychytal!

83

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Nabil Fékir, přichází Carles Aleñá.

81

Alex Moreno sáhl rukama na Aleixe Vidala a dostal za to žlutou kartu.

81

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Oliver Burke, přichází Aleix Vidal.

77

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Hosté se prosazují po rohovém kopu! Centrovaný míč z kopačky Víctora Camarasy si našel na malém vápně RODRIGO ELY, který ho pravačkou usměrnil za záda bezmocného Daniho Martína. Deportivo je už velmi blízko jisté záchraně – 0:2.

75

Žlutou kartu dostává Zouhair Feddal a za protesty také Nabil Fékir. Ten možná u sudího ještě reklamoval níže zmíněný zákrok Ponce.

72

Žlutou kartu dostává Roberto (Deportivo Alavés).

72

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází Loren.

65

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Edgar Méndez, přichází Pere Pons.

62

Edgar Méndez spolkl zasekávačku Alexovi Morenovi, kterého skluzem fauloval. Hostující fotbalista si je svého přestupku vědom a pomohl protihráči na nohy. Přesto neunikl žluté kartě.

58

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Edgar González, přichází Juanmi.

56

Žlutou kartu za faul vyfasoval hostující obránce Tachi.

52

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Gól nakonec platí a poté, co to sudí signalizoval, vypukla obrovská radost fotbalistů Deportiva! JOSELU totiž přebral přihrávku Olivera Burkea na úrovni posledního obránce, tedy nikoliv v ofsajdu, a z levé strany překonal Martína střelou k bližší tyči. Tenhle výsledek by pro hosty znamenal jistou záchranu.

51

Joselu dostal přihrávku za obranu a situaci tváří v tvář brankáři Martínovi zakončil gólem. Pomezní odmával ofsajd, ale hlavní sudí Medié ještě čeká na potvrzení od videa...

46

Joselu se nyní drží za hlavu! Hostující útočník si naběhl na centr z levé strany a mohl zakončovat z bezprostřední blízkosti! Míč ale zasáhl tak špatně, že trefil sám sebe do těla a balón se následně odrazil do zámezí.

46

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ljubomir Fejsa, přichází Manuel García.

46

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Alex Moreno.

45+3

Na druhé straně ještě zahrozili hosté! Edgar Méndez udělal na pravé straně šestnáctky Feddala a z ostrého úhlu pálil na bližší tyč. Martín byl připraven a vyrazil balón na roh, který se už rozehrávat nebude. Sudí Medié odpískal konec první půle.

45+2

Domácí se ještě dostali do šance! Sergio Canales vysunul kolmou přihrávkou Borju Iglesiase, který z levé strany šestnáctky neprostřelil brankáře Roberta!

38

Žlutou kartu za ostrý zákrok dostává domácí ikona Joaquín.

23

Joselu v souboji o míč skolil Guida Rodrígueze. Útočník Alavésu dostal za svůj zákrok žlutou kartu.

14

Nabil Fékir vlétl z levé strany do šestnáctky a po jeho zpětné přihrávce zakončoval Sergio Canales. Střelu z nějakých sedmi metrů reflexivně vyrazil na roh Roberto!

6

Hosté zahrávali rohový kop. Odražený míč se díky dvěma hlavičkám spoluhráčů dostal až k nohám Olivera Burkea, jehož tvrdou ránu musel nadvakrát pacifikovat brankář Dani Martín!

4

Centr Joaquína směřoval na zadní tyč, kde byl Emerson, který balón hlavou posunul na Ajsu Mándího, jehož hlavičku ještě brankář Roberto zastavil reflexivním zákrokem, ovšem Borja Iglesias míč z bezprostřední blízkosti dorazil za brankovou čáru. Radost Betisu však byla předčasná. Iglesias se totiž nacházel v ofsajdové pozici, kterou v momentě, kdy se do hry zapojil, proměnil v postavení mimo hru.

Real Betis – Deportivo Alavés

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+3. Loren (Emerson) – 52. Joselu (Burke), 77. Ely (Camarasa)

Karty:   38. Joaquín (RBE), 75. Feddal (RBE), 75. Fékir (RBE), 81. Moreno (RBE), 87. G. Rodríguez (RBE), 90. Juanmi (RBE) – 23. Joselu (DAL), 56. Tachi (DAL), 62. Méndez (DAL), 72. Roberto (DAL)   90. Juanmi (RBE)   90+5. Ely (DAL)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:18.

Real Betis: D. Martín – Emerson, Mándí, Feddal, Pedraza (46. Moreno) – González (58. Juanmi), G. Rodríguez – Joaquín (C) (72. Loren), Fékir (83. Aleñá), Canales – Iglesias.
Náhradníci: Robles – Tello, D. Lainez, Aleñá, Sidnei, Loren, Barragán, W. Carvalho, Javi García, Bartra, Juanmi, Moreno.

Deportivo Alavés: Roberto – Tachi, Laguardia (C), Ely, Marín – Méndez (65. Pons), Fejsa (46. García), Camarasa (90+6. Pina), Rioja – Joselu, Burke (81. Aleix Vidal).
Náhradníci: Castro – Aleix Vidal, Pina, R. Navarro, Rodríguez, Paulino, Mahmoud, Magallán, Sainz, García, Lucas Pérez, Pons.

Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez