Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Chelsea FC

2:3

konec (1:2)

07.07.2020, 19:00 • Selhurst Park, Londýn • 34. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 7.23 4.34 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

72. Christian BENTEKE - 2:3

72

Crystal Palace právě vstřelil branku!
To je odpověď, jak se sluší a patří! Nepozornosti v defenzivě využil van Aanholt, jenž proběhl skrze dvěma protihráče a před brankou našel trestuhodně volného CHRISTIANA BENTEKEHO, který nemohl minout odkrytou bránu. Belgičan vstřelil na domácím stadiónu gól po více jak dvou letech.

71

71. Tammy ABRAHAM - 1:3

71

Chelsea právě vstřelila branku!
Náhradníci přibližují Chelsea důležitému vítězství! Loftus-Cheek si počkal na ideální moment, posléze povedeným obloučkem uvolnil TAMMYHO ABRAHAMA. Anglický útočník zachoval chladnou hlavu, sám před gólmanem zakončil nechytatelně k levé tyči.

34

34. Wilfried ZAHA - 1:2

34

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Zničehonic tu máme opět drama! Chybu v rozehrávce hostů využil Patrick van Aanholt, k balónu se po zblokované přihrávce dostal WILFRIED ZAHA. Útočník z Pobřeží Slonoviny vypálil z dvaceti metrů pořádnou dělovku, která ještě zaplavala a spadla pod břevno! Kepa na míč nedosáhl.

27

27. Christian PULISIC - 0:2

27

Chelsea právě vstřelila branku!
Krásná branka v podání Chelsea, ta disponuje dvoubrankovým náskokem! Willian si narazil s Giroudem, aby následně nahrál doleva CHRISTIANU PULISICOVI. Americký křídelník udělal rychlou kličku Wardovi a tvrdou ránou k bližší tyči propálil pozdě reagujícího Guaitu.

6

6. Olivier GIROUD - 0:1

6

Chelsea právě vstřelila branku!
The Blues se už v šesté minutě ujímají vedení! Velká smůla pro Crystal Palace, neboť Gary Cahill by byl u míče první, ale chytl ho sval a spadl na zem. Zranění bývalého spoluhráče využil Willian, jenž s balónem doběhl do vápna a před brankou našel volného OLIVIERA GIROUDA, pro něhož nebyl problém dopravit balón z bezprostřední blízkosti do brány.

Crystal Palace FC – Chelsea FC

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 34. Zaha, 72. Ch. Benteke (van Aanholt) – 6. Giroud (Willian), 27. Pulisic (Willian), 71. T. Abraham (Loftus-Cheek)

Karty:   35. Milivojević (CRP)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:10.

Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Dann, Cahill (8. M. Sakho), van Aanholt – McArthur (80. James McCarthy), Milivojević (C) (89. Meyer), Kouyaté – J. Ayew (80. Townsend), Ch. Benteke, Zaha.
Náhradníci: Hennessey – James McCarthy, Meyer, T. Mitchell, Pierrick, Riedewald, M. Sakho, Townsend, Woods.

Chelsea FC: Arrizabalaga – R. James, Christensen, K. Zouma, Azpilicueta (C) – Barkley (65. Loftus-Cheek), Gilmour (80. Jorginho), Mount – Willian, Giroud (65. T. Abraham), Pulisic.
Náhradníci: Caballero – T. Abraham, M. Alonso, Batshuayi, Hudson-Odoi, Jorginho, Loftus-Cheek, Pedro, Rüdiger.

Rozhodčí: Coote – Davies, Hopton