Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – Juventus FC

4:2

konec (0:0)

07.07.2020, 21:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) • 31. kolo • David Suchý

Tipsport: 3.15 3.47 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

80. Ante REBIĆ - 4:2

80

AC Milán právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení, což je vzhledem k průběhu úvodu druhého poločasu překvapivé! V rozehrávce totiž chyboval střídající Sandro, který riskantně přenášel hru. Jeho nahrávku se povedlo přečíst Bonaventurovi, který ještě celou akci vyšperkoval nahrávkou na ANTE REBIĆE, jehož důrazná rána skončila až v síti.

67

67. Rafael LEAO - 3:2

67

AC Milán právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, domácí dokonce zvrátili výsledek ve svůj vlastní prospěch! Hlavní sudí ponechal domácím výhodu, což bylo klíčové. Faulovaný RAFAEL LEAO totiž přesto pokračoval v útočné akci, při které se vydal směrem do velkého vápna. Tam si přehodil míč na pravou nohu a skákajícím zakončením překonal brankáře Szczesnyho, který určitě nemá čisté svědomí.

66

66. Franck KESSIÉ - 2:2

66

AC Milán právě vstřelil branku!
Tak pozor, domácí rovněž během několika minut střílejí druhou branku, díky čemuž srovnávají krok! AC totiž kombinovalo na útočné polovině, načež přešlo do pokutového území. Tam se k míči dostal FRANCK KESSIÉ, který se štěstím prošel až do střelecké pozice, ze které propálil Szczesnyho.

62

62. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 1:2

62

AC Milán právě vstřelil branku!
Domácím se povedlo snížit nepříznivý výsledek! K exekuci pokutového kopu se totiž postavil ZLATAN IBRAHIMOVIĆ, který si zvolil levou stranu. Brankář Szczesny se vydal k opačné konstrukci, logicky tak na chycení neměl nárok.

53

53. Cristiano RONALDO - 0:2

53

Juventus právě vstřelil branku!
V krátkém časovém sledu se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Tentokráte fantastickou kolmici za obranu vyprodukoval Cuadrado, kterému se povedlo oslovit naběhnuvšího CRISTIANA RONALDA. Ten využil nepozornosti v domácí defenzívě a pohodlným zakončením dokázal překonat brankáře Donnarummu.

47

47. Adrien RABIOT - 0:1

47

Juventus právě vstřelil branku!
Jenomže rychlý protiútok hostujícího celku končí za brankářem Donnarummou! Fantastickým způsobem to totiž povedl ADRIEN RABIOT, který se k míči dostal již na vlastní polovině. Tam se mu povedlo oklamat hned několik protihráčů, načež si to namířil k opačnému pokutovému území. Tam napřáhl levačkou naprosto přesně, Donnarumma se tak pouze prolétl vzduchem.

AC Milán – Juventus FC

4:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Ibrahimović (pen.), 66. Kessié (Ibrahimović), 67. Leao (Rebić), 80. Rebić (Bonaventura) – 47. Rabiot, 53. Ronaldo (J. Cuadrado)

Karty:   31. Paquetá (ACM), 36. Binnásir (ACM), 59. Rebić (ACM), 73. Conti (ACM) – 62. Bonucci (JUV)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 0:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:16.

AC Milán: G. Donnarumma – Conti (82. Calabria), Kjaer, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Binnásir – Saelemaekers (60. Leao), Rebić (82. Krunić), Paquetá (46. Çalhanoğlu) – Ibrahimović (67. Bonaventura).
Náhradníci: Begović, Antonio Donnarumma – Çalhanoğlu, Biglia, Bonaventura, Calabria, Gabbia, Krunić, L. Colombo, Leao, Laxalt, Maldini.

Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado (77. Sandro), Rugani, Bonucci (C), Danilo – Bentancur (90+4. Muratore), Pjanić (69. Ramsey), Rabiot (69. Matuidi) – Bernardeschi, Higuaín (69. Costa), Ronaldo.
Náhradníci: Pinsoglio, Buffon – Ramsey, Chiellini, Vrioni, Muratore, Matuidi, Sandro, Costa, Olivieri, Coccolo.

Rozhodčí: Giuda – Carbone, Longo