Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy 2004

Česko – Dánsko

3:0

konec (0:0)

29.05.2020, 10:00 • Estádio do Dragão, Porto • Čtvrtfinále • Milan Huppert

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.

85

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Martin Jørgensen, přichází Peter Løvenkrands.

79

Mohlo být zaděláno na drama! Jako blesk z čistého nebe přiletěl do šestnáctky centr od Jørgensena, střídající Peter Madsen hlavičkoval jen těsně nad!

77

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Jesper Grønkjær, přichází Dennis Rommedahl.

77

Thomas Gravesen na polovině hřiště jemně zatáhl Marka Heinze, jenž skončil na zemi. To by nebyl takový problém, pokud by se následně dánský středopolař neohnal po soupeři pravačkou, naštěstí naprázdno. Hlavní arbitr správně sáhl po žluté kartě.

74

74. Grønkjær podivným zakončením vystrašil Petra Čecha

74

Těžko říct, zda chtěl Jesper Grønkjær střílet nebo přihrávat, každopádně jsme viděli velkou šanci! Levé křídlo Dánska prapodivně podkoplo míč, který by nejspíše proletěl vedle brány, Petr Čech však raději střelu vyrazil.

71

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Claus Jensen, přichází Peter Madsen.

70

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Milan Baroš, přichází Marek Heinz.

65

65. Milan BAROŠ - 3:0

65

Česko právě vstřelilo branku!
Fantazie, Češi dávají dva góly během dvou minut, semifinále je opravdu blízko! A opět u toho byl MILAN BAROŠ, kterého tentokráte vyslal do úniku Koller. "Bary" napálil balón nekompromisně pod břevno, zatímco brankář šel k zemi.

65

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází René Bolf, přichází David Rozehnal.

63

63. Milan BAROŠ - 2:0

63

Česko právě vstřelilo branku!
To vypadá hodně dobře! Karel Poborský vyslal milimetrově přesnou přihrávku za obranu, na kterou si naběhl MILAN BAROŠ. A ten se ukázal jako pravý kanonýr, když jedním dotykem přehodil vyběhnuvšího Sørensena.

61

Naprosto zbytečný zákrok Pavla Nedvěda, za který nemohlo následovat nic jiného než žlutý kartónek. Kapitán si vyřizoval účty s Grønkjærem, jehož sekl přes nohy bez známky snahy hrát balón.

56

Tomáš Rosický vykouzlil ze středu pole parádní pas na Poborského. Ten by šel z úhlu sám na branku, pokud by jej za dres nezatáhl Kasper Bøgelund. Žlutá karta je neoddiskutovatelná.

51

Pavel Nedvěd využil zaváhání Helvega, po levé lajně se hnal do brejku. Za spoluhráče hasil nebezpečí Christian Poulsen. Ten poslal soupeře k zemi, od rozhodčího si pak zblízka prohlédl žlutou kartu.

49

49. Jan KOLLER - 1:0

49

Česko právě vstřelilo branku!
Skvěle, Češi využívají první větší šanci a ujímají se vedení! na centr Poborského od rohového praporku si nejvýše naskočil JAN KOLLER, "Dino" umístil hlavičku nechytatelně k pravé tyči.

45

V závěru první půle je tu druhá žlutá karta do českých řad. provinil se Tomáš Ujfaluši. Stoper při vystoupení úplně minul balón, naopak vzal přes nohy Gravesena.

39

Velká nepříjemnost pro Karla Brücknera, jenž musí sáhnout k prvnímu vynucenému střídání. Mimo dění hry se na zem položil Martin Jiránek, na trávník museli i nosítka. Je to jasné, dál to nepůjde, do hry vstupuje Zdeněk Grygera.

17

17. Galáskova střela proletěla těsně vedle

17

Tohle bylo o poznání nebezpečnější! Na střed sotal výborný balón Tomáš Galásek, který neváhal a vypáli tvrdou přízemní střelu z první. Sørensen se natahoval marně, naštěstí pro něj míč proletěl těsně vedle jeho pravé tyčky.

10

První žlutá karta je na světě. Jejím držitelem se stává Marek Jankulovski. Levý bek si špatně zpracoval balón, do souboje s protihráčem pak přiběhl pozdě, tvrdě ho vzal přes chrániče.

Česko – Dánsko

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Koller, 63. Baroš, 65. Baroš

Karty:   10. Jankulovski (CZE), 45. Ujfaluši (CZE), 61. Nedvěd (CZE) – 51. Poulsen (DEN), 56. Bøgelund (DEN), 77. Gravesen (DEN)

Česko: Čech – Jiránek (39. Grygera), Ujfaluši, Bolf (65. Rozehnal), Jankulovski – Galásek – Poborský, Rosický, Nedvěd (C) – Koller, Baroš (70. Heinz).
Náhradníci: Blažek, Kinský – Grygera, Mareš, Hübschman, Rozehnal, Vachoušek, Týce, Plašil, Šmicer, Lokvenc, Heinz.

Dánsko: Sørensen – Helveg, Laursen, Henriksen (C), Bøgelund – Poulsen, C. Jensen (71. Madsen), Gravesen – Grønkjær (77. Rommedahl), Tomasson, Jørgensen (85. Løvenkrands).
Náhradníci: Skov-Jensen, Andersen – N. Jensen, Krøldrup, Priske, Kahlenberg, D. Jensen, Perez, Sand, Rommedahl, Madsen, Løvenkrands.

Rozhodčí: Ivanov (Rusko) – Eňjutin (Rusko), Dupanov (Bělorusko)

Diváci: 41 092