Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FSV Mohuč 05 – RB Lipsko

0:5

konec (0:3)

24.05.2020, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • 27. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 5.53 4.52 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

Jerry St. Juste nastavil nohu před Halstenberga a řekl si o žlutou kartu, proti které nemůže být žádného sporu.

78

Přetažený centr Bakua chytal na opačné straně Martín. Ten vracel míč do ohně, kde Jean-Philippe Mateta zády brance šikovně zakončoval patou a jen těsně minul Gulácsiho levou tyč.

75

Lipsko právě vstřelilo branku!
Několik varování domácí obraně viditelně nestačilo! Yussuf Poulsen neztrácel čas s rozehrávkou po faulu u půlící čáry. Chytrým pasem vybídl neúnavného TIMA WERNERA, jenž natáhl levou nohu a tentokrát přesně zacílil ze svého pohledu k pravé tyči.

74

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Edimilson Fernandes, přichází Danny Latza.

74

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Karim Onisiwo, přichází Levin Öztunali.

70

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Christopher Nkunku, přichází Ademola Lookman.

70

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Kevin Kampl, přichází Hannes Wolf.

62

Pátá gólová radost Lipska byla předčasná! Kampl se z hloubi pole jednoduše posunul až před vápno, odkud se prosadil přesnou přízemní střelou. Poulsen mezitím clonil Müllerovi, stál ale v ofsajdu a rozhodčí tak gól spravně neuznali.

61

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jean-Paul Boëtius, přichází Taiwo Awoniyi.

61

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Pierre Malong Kunde, přichází Leonardo Barreiro.

60

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Dayot Upamecano, přichází Willi Orban.

60

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Marcel Sabitzer, přichází Tyler Adams.

48

Lipsko právě vstřelilo branku!
Přenádherná kombinace končí čtvrtým gólem! Kevin Kampl si pohotově narazil s Nkunkuem, díky čemuž pronikl do vápna a tam místo střely ještě předložil míč TIMU WERNEROVI, který už měl před prázdnou brankou opravdu jednoduchý úkol.

46

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jeffrey Bruma, přichází Jean-Philippe Mateta.

42

Vynucené střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Konrad Laimer, přichází Nordi Mukiele.

36

Lipsko právě vstřelilo branku!
Již deset minut před koncem první půle je o vítězi asi rozhodnuto! Sabitzer čistě vybojoval míč ve středovém kruhu a založil tím nebezpečné přečíslení. Poulsen v něm znovu selhal, nicméně pak ještě dostal míč k MARCELU SABITZEROVI a ten už ho neomylně zavěsil do horního rohu.

35

Bote Baku běžel sám podél postranní čáry, kde si vynutil faul Wernera. Kanonýr Lipska neudržel nervy na uzdě a za protesty vyfasoval zbytečnou čtvrtou žlutou v sezóně.

33

Obrovská šance na 3:0! Timo Werner v rychlém brejku potáhl míč po pravém křídle a ve finále jej předložil Poulsenovi. Toho na poslední chvíli vyrušil Bruma a dánský útočník tak z krátké vzdálenosti vůbec netrefil prostor mezi tyčemi.

31

Jeffrey Bruma ubránil Poulsena jen za cenu faulu a žluté karty. Hosté navíc dostávají k dispozici nebezpečný přímý kop z krásné palebné pozice.

25

Lipsko dokonce mohlo přidat i třetí zásah! Znovu zahrozilo po centru z pravé strany od Sabitzera, nicméně nebezpečná hlavička Wernera skončila po zásahu Müllera vedle pravé tyče.

23

Lipsko právě vstřelilo branku!
Hráči Mohuče se nechali překvapit rozehrávkou na krátko a poměrně brzy ztrácí na svého soupeře už dva góly! Prsty v tom měl Marcel Sabitzer, po jehož centru z pravého okraje pokutového území vyskakoval zcela sám YUSSUF POULSEN a hlavou prostřelil Müllera, který nedokázal míč v těžké pozici vytěsnit před brankovou čáru.

20

Dvacátá minuta a už třetí žlutá karta. Rozbíhajícího se Kampla ve středovém kruhu zastavil Kamerunec Pierre Malong Kunde

17

Během krátké chvíle jsou hosté podruhé trestáni za faul u půlící čáry. Od teď si bude muset dávat pozor i velkokluby sledovaný stoper Dayot Upamecano.

13

Krátce po gólu se na trávníku poprvé žlutí. Za taktický faul uprostřed hřiště na Quaisona je napomínán Marcel Sabitzer.

11

Lipsko právě vstřelilo branku!
Hosté jdou v jedenácté minutě do vedení! Velkou porci zásluhy na tom má Laimer, který se dokázal uvolnit u pravé postranní čáry a pak i odcentrovat do vápna, kde se poměrně snadno uvolnil TIMO WERNER a střelou z první zaznamenal dvaadvacátý gól v sezóně.

1. FSV Mohuč 05 – RB Lipsko

0:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 11. Werner (Laimer), 23. Y. Poulsen (Sabitzer), 36. Sabitzer (Y. Poulsen), 48. Werner (Kampl), 75. Werner (Y. Poulsen)

Karty:   20. Malong Kunde (MAI), 31. Bruma (MAI), 79. St. Juste (MAI) – 13. Sabitzer (RBL), 17. Upamecano (RBL), 35. Werner (RBL)

1. FSV Mohuč 05: F. Müller – St. Juste, Bruma (46. Mateta), Niakhaté (C) – Baku, E. Fernandes (74. Latza), Boëtius (61. Awoniyi), Malong Kunde (61. Barreiro), Aaron Martín – Onisiwo (74. Öztunali), Quaison.
Náhradníci: Dahmen – Awoniyi, Barreiro, Brosinski, Hack, Či Tong-won, Latza, Mateta, Öztunali.

RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Upamecano (60. Orban), Halstenberg – Olmo, Sabitzer (60. Adams), Laimer (42. Mukiele), Kampl (70. H. Wolf), Nkunku (70. Lookman) – Y. Poulsen (C), Werner.
Náhradníci: Mvogo – Adams, Angeliño, Haidara, Lookman, Mukiele, Orban, H. Wolf, Schick.

Rozhodčí: Schmidt – Thomsen, Foltyn