Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FSV Mohuč 05 – RB Lipsko

0:5

konec (0:3)

24.05.2020, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • 27. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 5.53 4.52 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Lipsko právě vstřelilo branku!
Několik varování domácí obraně viditelně nestačilo! Yussuf Poulsen neztrácel čas s rozehrávkou po faulu u půlící čáry. Chytrým pasem vybídl neúnavného TIMA WERNERA, jenž natáhl levou nohu a tentokrát přesně zacílil ze svého pohledu k pravé tyči.

48

Lipsko právě vstřelilo branku!
Přenádherná kombinace končí čtvrtým gólem! Kevin Kampl si pohotově narazil s Nkunkuem, díky čemuž pronikl do vápna a tam místo střely ještě předložil míč TIMU WERNEROVI, který už měl před prázdnou brankou opravdu jednoduchý úkol.

36

Lipsko právě vstřelilo branku!
Již deset minut před koncem první půle je o vítězi asi rozhodnuto! Sabitzer čistě vybojoval míč ve středovém kruhu a založil tím nebezpečné přečíslení. Poulsen v něm znovu selhal, nicméně pak ještě dostal míč k MARCELU SABITZEROVI a ten už ho neomylně zavěsil do horního rohu.

23

Lipsko právě vstřelilo branku!
Hráči Mohuče se nechali překvapit rozehrávkou na krátko a poměrně brzy ztrácí na svého soupeře už dva góly! Prsty v tom měl Marcel Sabitzer, po jehož centru z pravého okraje pokutového území vyskakoval zcela sám YUSSUF POULSEN a hlavou prostřelil Müllera, který nedokázal míč v těžké pozici vytěsnit před brankovou čáru.

11

Lipsko právě vstřelilo branku!
Hosté jdou v jedenácté minutě do vedení! Velkou porci zásluhy na tom má Laimer, který se dokázal uvolnit u pravé postranní čáry a pak i odcentrovat do vápna, kde se poměrně snadno uvolnil TIMO WERNER a střelou z první zaznamenal dvaadvacátý gól v sezóně.

1. FSV Mohuč 05 – RB Lipsko

0:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 11. Werner (Laimer), 23. Y. Poulsen (Sabitzer), 36. Sabitzer (Y. Poulsen), 48. Werner (Kampl), 75. Werner (Y. Poulsen)

Karty:   20. Malong Kunde (MAI), 31. Bruma (MAI), 79. St. Juste (MAI) – 13. Sabitzer (RBL), 17. Upamecano (RBL), 35. Werner (RBL)

1. FSV Mohuč 05: F. Müller – St. Juste, Bruma (46. Mateta), Niakhaté (C) – Baku, E. Fernandes (74. Latza), Boëtius (61. Awoniyi), Malong Kunde (61. Barreiro), Aaron Martín – Onisiwo (74. Öztunali), Quaison.
Náhradníci: Dahmen – Awoniyi, Barreiro, Brosinski, Hack, Či Tong-won, Latza, Mateta, Öztunali.

RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Upamecano (60. Orban), Halstenberg – Olmo, Sabitzer (60. Adams), Laimer (42. Mukiele), Kampl (70. H. Wolf), Nkunku (70. Lookman) – Y. Poulsen (C), Werner.
Náhradníci: Mvogo – Adams, Angeliño, Haidara, Lookman, Mukiele, Orban, H. Wolf, Schick.

Rozhodčí: Schmidt – Thomsen, Foltyn