Menu

Fotbal

Mistrovství světa 2010

Slovensko – Paraguay

0:2

konec (0:1)

24.04.2020, 14:00 • Free State, Bloemfontein • Patrik Czepiec

86

86. Cristian RIVEROS - 0:2

86

Paraguay právě vstřelila branku!
Poslední hřebíček do slovenské rakve. Rozehrávku hlavou zpracoval Paulo Da Silva a jako stoper raději přenechal střelu z hranice vápna pro CRISTIANA RIVEROSE. Ten se do míče opřel vší silou a zamířil do levého horního rohu Muchovy branky. Nepomohl ani slušně postavený trojblok v podání slovenské obrany. Asistence: Paulo Da Silva.

27

27. Enrique VERA - 0:1

27

Paraguay právě vstřelila branku!
Peter Pekarík se zkoušel nadvakrát vypořádat s nepříjemným autem v blízkosti rohového praporku. Jeho druhý pokus po několika odrazech jako zázrakem udržel na hrací ploše Nelson Valdez, po jehož hlavičce se balon dostal do moci Lucase Barriose, který ho šikovným postrčením poslal do běhu ENRIQUEU VEROVI. Tomu nakonec v úspěšném zakončení nepřekážela ani nepříjemná pozice, kdy měl míč značně pod tělem, ani Ján Ďurica, který zkusil akci zastavit skluzem. Pokud by míč nezapadl ideálně za levou tyč, patrně by se po jeho zákroku pískala penalta. Paraguay se zaslouženě ujímá vedení. Asistence: Lucas Barrios.

Slovensko – Paraguay

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 27. E.Vera, 86. Riveros

Karty:   42. Ďurica (SVK), 48. Šesták (SVK), 84. V. Weiss ml. (SVK) – 45. E. Vera (PAR)

Slovensko: Mucha – Pekarík, Škrtel, Saláta, Ďurica – Šesták (70. Hološko), Štrba, Hamšík, V. Weiss ml. – J. Kozák, Vittek
Náhradníci: Perniš, Kuciak – M. Čech, Zabavník, Petráš – Sapara, Stoch, Kucka, Kopúnek – Hološko, Jakubko, Jendrišek

Paraguay: Villar – Bonet, P. Da Silva, Alcaráz, Morel Rodríguez – E. Vera, V. Cáceres, Riveros – R. Santa Cruz, Barrios, N. Valdez (68. A. Torres)
Náhradníci: D. Barreto, Bobadilla, Verón, Caniza, Julio César Cáceres, A. Torres, E. Barreto, Santana, Ortigoza, Cardozo, E. Benítez, Gamarra

Rozhodčí: Maillet – Menkouande, Hassani

Diváci: 26640