Menu

Fotbal

Mistrovství světa 2010

Slovensko – Paraguay

0:2

konec (0:1)

24.04.2020, 14:00 • Free State, Bloemfontein • Patrik Czepiec

88

Poslední střídání v jihoamerickém týmu patří střelci Enriqueu Verovi, který se jako první napsal na gólovou listinu. Šanci dostává Edgar Barreto.

83

Do hry se podíval také Miroslav Stoch, který svou slávu ve Slavii zažil až o několik let později a v době světového šampionátu měl na stole smlouvu v turecké Superlize. Slováci stáhli ze hry stopera Salátu a zariskovali.

82

Lucas Barrios přihrál na úvodní gól zápasu a v tuto chvíli jej nahradil Oscar Cardozo.

70

První slovenskou změnu „odnesl“ Stanislav Šesták, jehož aktivita nebyla Slovákům nic platná. Nahradil jej rychlonohý a v minulosti taktéž v Čechách působící Filip Hološko.

68

Na hřiště jde první střídající hráč. Gerardo Martino posiluje zadní řady, Aureliano Torres nastoupil místo čistokrevného útočníka Nelsona Valdeze.

Slovensko – Paraguay

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 27. E.Vera, 86. Riveros

Karty:   42. Ďurica (SVK), 48. Šesták (SVK), 84. V. Weiss ml. (SVK) – 45. E. Vera (PAR)

Slovensko: Mucha – Pekarík, Škrtel, Saláta, Ďurica – Šesták (70. Hološko), Štrba, Hamšík, V. Weiss ml. – J. Kozák, Vittek
Náhradníci: Perniš, Kuciak – M. Čech, Zabavník, Petráš – Sapara, Stoch, Kucka, Kopúnek – Hološko, Jakubko, Jendrišek

Paraguay: Villar – Bonet, P. Da Silva, Alcaráz, Morel Rodríguez – E. Vera, V. Cáceres, Riveros – R. Santa Cruz, Barrios, N. Valdez (68. A. Torres)
Náhradníci: D. Barreto, Bobadilla, Verón, Caniza, Julio César Cáceres, A. Torres, E. Barreto, Santana, Ortigoza, Cardozo, E. Benítez, Gamarra

Rozhodčí: Maillet – Menkouande, Hassani

Diváci: 26640