Menu

Fotbal

Běloruská Vysšaja Liga

FK Smoleviči – FC Šachťor Soligorsk

0:0

konec (0:0)

12.04.2020, 16:00 • 4. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 5.57 3.31 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (17:50:30)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 4:10. Rohy: 3:15. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:11.
Je konec! Smoleviči se nakonec rozešlo se Soligorskem smírně bez branek! V první půli měl obrovskou šanci domácí Poe, ale jeho ránu zastavila horní tyč. Po změně stran byli pro změnu mnohem aktivnější hosté, ale domácí brankář Gomelko dnes podal vynikající výkon, předvedl tři skvělé zákroky a zajistil Smoleviči cenný bod.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Gomelko dlouho otálel s rozehrávkou a dostává žlutou kartu.

90+2

Llullaku se snažil procedit přihrávku do pokutového území, ale domácí obránci byli znovu na dobrém místě a odehráli míč do bezpečí.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Domácí brankář Gomelko si opět poradil s vysokým centrem z pravé strany a dočkal se potlesku svých spoluhráčů. Soligorsku už moc času nezbývá.

89

Krátce před koncem základní hrací doby zahrával Soligorsk rohový kop. S vysokým centrem si domácí obrana hravě poradila a odehrála míč do bezpečí.

88

Ve středu hrací plochy se nyní strhla potyčka, kterou musel řešit rozhodčí v kooperaci se čtvrtým sudím a oběma realizačními týmy.

87

Makarov zastavil rozběhnutého soupeře a vynikajícím odkopem vybojoval vhazování pro domácí Smoleviči. Jeden z největších outsiderů ligy je blízko zisku bodu s adeptem na poháry.

86

Llullaku sice dosáhl na kolmici do pokutového území, ale vyběhnutého brankáře si obhodil tak moc, že už nedohnal míč na hrací ploše.

85

Domácí fotbalisté předvedli krásnou kombinaci na polovině hrací plochy a doslova si povodili některé ze svých soupeřů. Soligorsk ale vybojoval vhazování.

84

Střídání v týmu FC Smoleviči-STI: ze hřiště odchází Kotov, přichází Alibekov.

83

Smoleviči se dokonce vydalo do útoku a na polovině svého soupeře nasbíralo cenné vteřinky k dobru. Také hosté už pomalu začínají být nervózní.

82

Ani po dalším rohovém kopu se Soligorsk úvodní branky dnešního souboje nedočkal. Brankář Gomelko totiž vystartoval mezi hlavičkáře a ukryl balón do rukavic.

81

Střídající Lisakovič si na pravé straně udělal prostor, předkopl si míč daleko před sebe a už dokázal vybojovat pouze rohový kop.

80

Střídání v týmu FC Šachťor Soligorsk: ze hřiště odchází Balanovič, přichází Lisakovič.

FK Smoleviči – FC Šachťor Soligorsk

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   68. Muchamedov (SML), 90+3. Gomelko (SML) – 28. Politevič (SLG), 55. Sačivko (SLG)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 4:10. Rohy: 3:15. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:11.

FK Smoleviči: Gomelko – Barsukov, Bondarenko, Butarevič, Kotov (84. Alibekov), Makarov, Muchamedov, Poe (62. Veras), Raščenija, Vakulič (65. Džigero), Ževnerov
Náhradníci: Aleksandrovič, Alibekov, Džigero, Lazovskij, Rusak, Sadovskij, Ščegrikovič, Turik, Veras

FC Šachťor Soligorsk: Gutor – Balanovič (80. Lisakovič), Burko, Ivanovič, Kendyš, Podstrelov (69. Llullaku), Politevič, Sačivko, Šindagoridze (21. Bodul), Szoke, Vukmanić
Náhradníci: Begunov, Bodul, Diasamidze, Česnovskij, Chardarčevič, Lisakovič, Llullaku, Seljava