Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Provod (SLA) – Trmal (SLO)

1:3 (0:1)

konec

11.04.2020, 18:00 • Skupina A • Milan Huppert

Posledním hráčem, který se zapojil do Datart e:LIGY Challenge, byl Matouš Trmal. Reprezentant Slovácka se ukázal ve velmi dobrém světle, s Barcelonou porazil Provodovu Slavii s velkým přehledem 3:1 a do tabulky skupiny A si připsal velmi cenné tři body. (18:19:14)

Konec zápasu.

18:17

KONEC: Provod (SLA) – Trmal (SLO) 1:3

Trmal nakonec čisté konto neudržel, v nastavení Lukáš Provod vstřelil gól se sebou samotným. Přesto může být hráč reprezentující Slovácko velmi spokojený, soupeře přehrál ve všech aspektech.

18:14

Provod (SLA) – Trmal (SLO) 0:3

Až v závěrečné desetiminutovce se Lukáš Provod dostal ke své první střele, jež mířila mezi tři tyče. Pro ter Stegena ovšem neznamenala žádné větší nebezpečí.

18:11

Provod (SLA) – Trmal (SLO) 0:3

Zdá se, že Matouš Trmal by mohl být černým koněm turnaje, jeho herní projev vypadá opravdu dobře. Katalánská Barcelona vede už o tři góly, po krásné kombinaci se trefil Griezmann.

18:09

Provod (SLA) – Trmal (SLO) 0:2

I na reprezentanta Slovácka se usmálo štěstíčko, které mu v jednu chvíli hodně chybělo. Na hranici šestnáctky vystřelil ne příliš povedenou střelu Dembélé, mimo dosah Koláře však míč srazil jeden z bránících hráčů.

18:07

Provod (SLA) – Trmal (SLO) 0:1

Konec prvního poločasu. Matouš Trmal dominuje, soka nepustil k jediné střele, sám skóroval jednou. Do druhé půle tak jde v lepším rozpoložení.

18:05

Provod (SLA) – Trmal (SLO) 0:1

Obrovské štěstí stálo při Provodovi. Ten se dostal pod velký tlak, na jehož konci byla hlavička do břevna, dorážka z bezprostřední blízkosti trefila brankáře, do třetice balón zasáhl pro změnu pravou tyčku.

18:03

Provod (SLA) – Trmal (SLO) 0:1

Ve 20. minutě přichází první branka zápasu. Prosadil se reprezentant Slovácka, jemuž udělal radost přesným zakončením k bližší tyči věčně zranění Dembélé.

18:00

Provod (SLA) – Trmal (SLO) 0:0

Lukáš Provod si, stejně jako v prvním případě proti Železníkovi, vybral Slavii. Gólman Slovácka Matouš Trmal zvolil Barcelonu, zároveň se tímto momentem do Datart e:LIGY Challenge zapojili všichni hráči, na své premiérové střetnutí čekal nejdéle právě Trmal.

Utkání právě začalo.
Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
Hráči budou hrát ze svých domovů a budou se připojovat online. Komentáře všech duelů se zhostí jeden z nejlepších profesionálních hráčů FIFY v Česku Emerickson, jinak hráč Sparta eSports.
Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásný sobotní podvečer! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.

Provod (SLA) – Trmal (SLO)

1:3 (0:1)

konec

Zpět na online