Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB)

1:4 (0:3)

konec

11.04.2020, 19:30 • Skupina B • Milan Huppert

Třetí hrací den Datart e:LIGA Challenge je minulostí. Přeju vám krásný zbytek večera a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:52:04)
Konečné pořadí skupiny B:

1. Karel Knejzlík (LIB) – 12 bodů (29:6)
2. Lukáš Bartošák (ZLN) – 4 body (9:17)
3. Jan Matoušek (JAB) – 1 bod (9:24)
Skupina B je u konce. Uzavřelo ji podještědské derby, v němž Karel Knejzlík porazil Jana Matouška 4:1 a díky tomuto vítězství obsadil suverénně první příčku bez ztráty jediného body. Naopak reprezentant Jablonce se s turnajem loučí, získal pouze jeden bod za dnešní remízu 4:4 s Lukášem Bartošákem.

Konec utkání.

19:47

KONEC: Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB) 1:4

V poslední akci celého utkání uzavřel Tammy Abraham přesným lobem na konečných 4:1. Karel Knejzlík soupeře viditelně šetřil, zakončoval z dálky, hodně šancí hrál místo na efektivitu na krásu. To mu ovšem body nesebralo, podještědské derby zvládl proti Matouškovi i podruhé s velkým přehledem.

19:43

Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB) 1:3

Gól naděje? Jan Matoušek snižuje! Využil pasivní hry soupeřovy obrany, křižnou střelou zkazil Kepovi čisté konto jeho krajan Fabián Ruiz.

19:41

Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB) 0:3

Druhá půle se nese v duchu té první. Liberecký hráč tentokráte zkouší střely z dálky, s pokusy ze třiceti metrů však neapolský Meret nemá žádné větší problémy. Do konce utkání zbývá necelých třicet minut.

19:37

Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB) 0:3

Karel Knejzlík hraje v exhibičním tempu. Většinu akcí zbytečně přehrává, snaží se hrát na krásu, za dalšími góly viditelně nespěchá. Po první půli drží v podještědském derby vedení 3:0.

19:32

Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB) 0:3

Zdá se, že Matoušek zvolil ofenzivní pojetí hry, to se mu ale krutě nevyplácí. Chelsea v krátkém časovém sledu potrestala velké mezery v defenzivě a má náskok již tří gólů.

19:31

Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB) 0:1

Neuběhlo ani deset minut a favorit už vede. Obrovskou chybu obrany využil Christian Pulisic, samostatný únik vyřešil s velkým přehledem.

19:30

Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB) 0:0

Jan Matoušek se rozloučí s Datart e:LIGOU Challenge s italskou Neapolí. Karel Knejzlík si i ve čtvrtém skupinovém klání vybral modrou část Londýna, tedy Chelsea.

Utkání právě začalo.
Skupinu B a celý sobotní program uzavře podještědské derby mezi Janem Matouškem a Karlem Knejzlíkem. Tabulkově už o nic nejde, zatímco liberecký hráč postoupí do vyřazovací fáze suverénně z prvního místa, tak ten jablonecký se tímto střetnutím s turnajem rozloučí, druhého Bartošáka už nedostihne.
Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
Hráči budou hrát ze svých domovů a budou se připojovat online. Komentáře všech duelů se zhostí jeden z nejlepších profesionálních hráčů FIFY v Česku Emerickson, jinak hráč Sparta eSports.
Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásný sobotní podvečer! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.

Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB)

1:4 (0:3)

konec

Zpět na online