Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Kříž (PRI) – Beneš (OLO)

1:5 (1:3)

konec

08.04.2020, 18:00 • Skupina C • Martin Augustin (@ogy_16)

První dnešní zápas tedy přinesl poměrně jednoznačné vítězství olomouckého Víta Beneše a jeho Manchesteru United. Ten potvrdil roli zkušeného hráče Fify a příbramského mladíka Kříže zdolal 5:1. O osudu zápasu rozhodly tři rychlé zásahy Beneše hned v úvodu duelu. (18:19:10)

18:15

KONEC: Kříž (PRI) – Beneš (OLO) 1:5

V závěru utkání ještě mohl Kříž alespoň korigovat, ale s Firminem trefil pouze tyč. Skóre utkání na konečných 1:5 pak naopak pečetil Beneš. Ten vykročil za výhrou už skvělým úvodem, kdy si rychle vytvořil třígólový náskok. Olomoucký stoper tedy potvrdil, že patří do okruhu favoritů turnaje.

18:12

Kříž (PRI) – Beneš (OLO) 1:4
Hra se po čtvrtém gólu Víta Beneše uklidnila. I čtvrthodinu před koncem to tedy vypadá na vítězství olomouckého favorita.

18:11

Kříž (PRI) – Beneš (OLO) 1:4
V úvodu druhé půle se hra přelévala ze strany na stranu. V 56. minutě se opět střelecky prosadil Beneš, který z kopačky virtuálního Masona Greenwooda parádně vymetl šibenici. Skóre 1:4 platí i po hodině hry.

18:07

Kříž (PRI) – Beneš (OLO) 1:3
Dominik Kríž se v závěru prvního poločasu přeci jen osmělil a byl za to odměněn i pěkným gólem. Po poločase ale drží dvougólový náskok Manchester United olomouckého fotbalisty.

18:05

Kříž (PRI) – Beneš (OLO) 0:3
Vít Beneš má zápas jasně pod kontrolou. Přidal další trefu a nad Křížem vede 3:0.

18:03

Kříž (PRI) – Beneš (OLO) 0:2
Jablonecký Beneš vede po čtvrthodině virtuálního zápasu už o dva góly. Zatím tak plní roli favorita utkání.

18:02

Kříž (PRI) – Beneš (OLO) 0:1
Dominik Kříž si vybral Liverpool, Vít Beneš vsadil na Manchester United. První náznak šance si vytvořil příbramský mladík, ale do vedení se dostal Beneš, který potrestal špatnou rozehrávku Kříže s brankářem Alissonem.

18:00

Utkání začalo.
Všechny zápasy budou odehrány v režimu Režim 85-rated. To znamená, že ať si fotbalisté vyberou kterýkoliv klub, budou mít hráči na trávníku stejné hodnocení. Všichni tak mají shodné výchozí podmínky.
Pojďme si ještě oba hráče představit z fotbalového hlediska.

Dominik Kříž je 20letý záložník Příbrami. Tato sezóna je pro něho premiérovou ve FORTUNA:LIZE. Před přerušením naskočil do devíti duelů, v nichž nasbíral dohromady 238 minut. Gól nevstřelil.

To Vít Beneš je prvoligovou stálicí. Jednatřicetiletý stoper začal profesionální kariéru na Kladně, odkud v roce 2011 zamířil do Jablonce. Zde vydržel do roku 2017, kdy se rozhodl vyzkoušet zahraniční angažmá v maďarském Haladási. Od loňského jara působí v olomoucké Sigmě, kde se vypracoval až na kapitána. V nejvyšší soutěže Beneš odehrál celkem 231 utkání.
Ve středu nás čeká úvodní hrací kolo skupiny C. Její první duel obstarají příbramský Dominik Kříž a olomoucký Vít Beneš. Favoritem duelu by měl být kapitán celku z Hané, který má s hraním Fify bohaté zkušenosti. Své zápasy často i streamoval. Ani Kříž však prý není v této hře žádným nováčkem.
Hráči byli rozděleni do čtyř tříčlenných skupin, v nichž se utkají systémem dvakrát každý s každým. Nejlepší dva fotbalisté z každé skupiny pak postoupí do čtvrtfinále.

Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
Vítám tu všechny příznivce fotbalu i esportu! V době, kdy se reálný fotbal nemůže hrát ani na českém území, poměřují fotbalisté klubů FORTUNA:LIGY své síly alespoň v rámci turnaje Datart e:LIGA Challenge na počítačové hře FIFA 20. Toho se účastní zástupci dvanácti klubů nejvyšší soutěže. Každý celek reprezentuje jeden reálný hráč. Vítěz turnaje bude moci rozhodnout, na jaký charitativní projekt v boji proti koronaviru bude poukázána částka 100 000 Kč, kterou věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.

Kříž (PRI) – Beneš (OLO)

1:5 (1:3)

konec

Zpět na online