Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Číž (OVA) – Žitný (TEP)

2:1 (2:1)

konec

08.04.2020, 20:30 • Skupina D • Martin Augustin (@ogy_16)

Lumír Číž se na závěr skupiny D postaral o překvapení, když dokázal porazit 2:1 dosud stoprocentního Patrika Žitného. Teplický fotbalista i tak vyhrál skupinu s 9 body, Číž jich nasbíral 7 a Jakub Nečas z Bohemians končí třetí s jediným bodíkem. To už je z mé strany vše. Přeji Vám krásný zbytek večera! (20:47:42)

20:45

KONEC: Číž (OVA) – Žitný (TEP) 2:1

Žitný mohl již v nastavení srovnat Baleem, ale zblízka nepropálil Kepu! Lumírovi Čížovi tak podlehl 2:1. Brankář Ostravy těžil především z výborné první půle, v níž se svou Chelsea herně dominoval. Po změně stran měl územní převahu Žitný s Realem, skórovat však nedokázal.

20:42

Číž (OVA) – Žitný (TEP) 2:1
Teplický fotbalista výrazně vysunul obranu svého Realu. Číž se snaží hrát na brejky, které ale většinou končí na ofsajdové pasti soupeře. Vyrovnání nyní zabránil Kepa, který vytáhl střelu Benzemy. Do konce schází 15 herních minut.

20:40

Číž (OVA) – Žitný (TEP) 2:1
Žitný v poločase vystřídal a po změně stran má zatím územní převahu. Scházejí tomu ale šance. Za námi je hodina hry.

20:38

Číž (OVA) – Žitný (TEP) 2:1
První poločas vyzněl trochu překvapivě pro Lumíra Číže. Ten vede 2:1 a Žitného přehrávái statisticky. Například střely na bránu vyznívají pro baníkovského zástupce v poměru 7:1. Jeho vedení rozhodně mohlo být i vyšší.

20:34

Číž (OVA) – Žitný (TEP) 2:1
Zatím sledujeme hodně sympatický výkon Lumíra Číže, který přehrává Žitného, jenž dosud neztratil ani bod. Obrana jeho Realu je pod tlakem.

20:32

Číž (OVA) – Žitný (TEP) 2:1
Tohle je zatím gólový festival! V 15. minutě si brankář Ostravy vzal vedení zpět. O chvíli později mohl přidat další trefu, té ale zabránil Courtois.

20:31

Číž (OVA) – Žitný (TEP) 1:1
Lumír Číž se ujal rychlého vedení, které mu zajistil zakončující Pedro. Žitný však srovnal v podstatě hned po rozehrávce Modričem!

20:29

Číž (OVA) – Žitný (TEP) 0:0
Lumír Číž na soupeře vyrukoval tentokrát s Chelsea. Žitný zůstal u Realu Madrid.
Lumír Číž a Patrik Žitný se už utkají jen o čest. Postup do čtvrtfinále mají jistý oba hráči. Dosud stoprocentní Žitný je již jistým vítězem skupiny D, Číž půjde bez ohledu na výsledek posledního zápasu dál ze druhého místa.
Posledním středečním zápasem bude souboj Lumíra Číže z Baníku Ostrava a Patrika Žitného z Teplic. První utkání v sobotu bylo poměrně vyrovnané, Žitný nakonec zvítězil 3:2.
Hráči byli rozděleni do čtyř tříčlenných skupin, v nichž se utkají systémem dvakrát každý s každým. Nejlepší dva fotbalisté z každé skupiny pak postoupí do čtvrtfinále.

Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
Vítám tu všechny příznivce fotbalu i esportu! V době, kdy se reálný fotbal nemůže hrát ani na českém území, poměřují fotbalisté klubů FORTUNA:LIGY své síly alespoň v rámci turnaje Datart e:LIGA Challenge na počítačové hře FIFA 20. Toho se účastní zástupci dvanácti klubů nejvyšší soutěže. Každý celek reprezentuje jeden reálný hráč. Vítěz turnaje bude moci rozhodnout, na jaký charitativní projekt v boji proti koronaviru bude poukázána částka 100 000 Kč, kterou věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:30.

Číž (OVA) – Žitný (TEP)

2:1 (2:1)

konec

Zpět na online