Menu

Fotbal

Mistrovství světa 1982

Anglie – Československo

2:0

konec (0:0)

06.04.2020, 14:00 • Estadio San Mamés, Bilbao • Milan Huppert

77

Další střídání na straně Československa. Hřiště opouští dnes ne příliš výrazný Petr Janečka, na poslední čtvrthodinku nastupuje Marián Masný.

75

Trenér Jozef Vengloš střídá gólmany. Těžko říct, zda je na vině zranění nebo prostě jen není spokojený s výkonem Stanislava Semana. Mezi tři tyče se každopádně staví Karel Stromšík.

66

66. Jozef BARMOŠ vlastní - 2:0

66

Anglie právě vstřelila branku!
Druhý zásah v rozmezí pěti minut výrazně přibližuje Anglii vítězství! Velice smolný vlastní gól si vstřelil JOZEF BARMOŠ. Obránce skluzem změnil směr centr Coppella, balón zapadl přesně k tyči. Seman neměl nárok, byl totiž v pohybu na opačnou stranu.

62

62. Trevor FRANCIS - 1:0

62

Anglie právě vstřelila branku!
Obrovská hrubka brankáře Semana znamená anglické vedení! Československý brankář vystartoval proti centru, jenže balón vyboxovat nedokázal, pouze ho posunul za sebe k volnému TREVORU FRANCISOVI, jenž bez problémů trefil prázdnou bránu.

45+1

Tak přece jen to dál nepůjde. Otřesený Bryan Robson není schopen pokračovat ve hře a střídá. Na jeho místo nastupuje Glenn Hoddle.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.

34

34. Robson ve stoprocentní pozici selhal

34

Anglie se mohla zničehonic dostat do vedení! Dlouhý aut Sansoma Mariner skvěle přiťukl na úplně volného Robsona, který z hranice malého vápna trestuhodně přestřelil!

Anglie – Československo

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Francis, 66. Barmoš (vla.)

Anglie: Shilton – Butcher, Mills (C), Sansom, Thompson – Coppell, Rix, Robson (45+1. Hoddle) – Wilkins, Francis, Mariner
Náhradníci: Clemence, Corrigan – Anderson, Foster, Neal, Brooking, Hoddle, McDermott, Keegan, Withe, Woodcock

Československo: Seman (75. Stromšík) – Fiala, Jurkemik, Barmoš, Vojáček – Radimec, Berger, Chaloupka – Vízek, Nehoda (C), Janečka (77. Masný)
Náhradníci: Hruška, Stromšík – Jakubec, Kukučka, Kozák, Panenka, Bičovský, Štambacher, Kříž, Masný, Petržela

Rozhodčí: Corver (NIZ) – Dočev (BUL), Aristizabal Murcia (KOL)

Diváci: 41 123