Menu

Fotbal

Liga mistrů

Liverpool FC – Atlético Madrid

2:3

po prodl. (1:0)

11.03.2020, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 1.52 4.38 7.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

120+1

120+1. Álvaro MORATA - 2:3

120+1

Atlético právě vstřelilo branku!
Atlético Madrid nakonec zvrátilo výsledek ve svůj vlastní prospěch, čímž pečetí postup do čtvrtfinále! Fantastickým způsobem to udělala dvojice Llorente – Morata, přičemž druhý jmenovaný vyfasoval nahrávku do běhu. Rána levačkou byla pro Adriána příliš přesná, míč tak opět skončil za domácím brankářem!

120

Druhé prodloužení bude nastaveno o dvě minuty.

120

Žlutou kartu dostává Saúl Ñíguez (Atlético Madrid).

119

Morata v akci také o několik vteřinek později. U postranní lajny ho dohrál Alexander-Arnold, navíc oba hráči tak vyfasovali žluté karty. Jedná se o první dvě žluté karty tohoto zápasu.

113

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Takumi Minamino.

106

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází Fabinho.
Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Divock Origi.
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází José Giménez.

105+1

105+1. Marcos LLORENTE - 2:2

105+1

Atlético právě vstřelilo branku!
Konec prvního prodloužení dokonale vychází Atléticu, které dokonce srovnává krok! Nejprve se domácí dožadovali odpískání faulu, místo toho jsme sledovali rychlý protiútok, který táhl střídající Morata. Ten si vybral jediného volného spoluhráče, kterým byl MARCOS LLORENTE, který si potáhl míč na pravou nohu a poté překonal Adriána. Liverpool musí vstřelit minimálně dvě branky!

105

První prodloužení bude nastaveno o dvě minuty.

103

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází João Félix, přichází Álvaro Morata.

97

97. Marcos LLORENTE - 2:1

97

Atlético právě vstřelilo branku!
To jsou věci, o pár minut později se totiž prosazuje španělský celek, který převzal postupovou pozici! Špatnou rozehrávku totiž předvedl brankář Adrián, který našel pouze kopačku Félixe. Tomu se povedlo načasovat nahrávku přesně na MARCOSE LLORENTEHO, jenž naprosto přesnou střelou překonal Adriána.

94

94. Roberto FIRMINO - 2:0

94

Liverpool právě vstřelil branku!
Krátce po startu prodloužení jdou domácí do zaslouženého vedení o dvě branky, což by jim na postup plně stačilo! Wijnaldum se totiž na pravém křídle protáhl přes protihráče, což vedlo k naprosto přesnému centru na ROBERTA FIRMINA. Hlavička nejprve skončila na tyči, domácí forvard opět dorážkou trefil odkrytou branku. V žádném případě tedy pokutové kopy neuvidíme!

91

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Kieran Trippier, přichází Šime Vrsaljko.

90+3

90+3. Neuznaná branka Atlética - ofsajd Saúla.

90+3

To mohla být pro domácí pohroma! Atlético se totiž v poslední minutě dočkalo kýžené branky, avšak té předcházel jednoznačný ofsajd, půjde se do prodloužení.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

88

Hosté si skutečně zahrávají. Koke totiž prohrál souboj se Salahem, ten se s míčem protancoval až do střelecké pozice, odkud střelu poslal nad branku.

86

Slovinský brankář posléze reagoval na ránu pod horní konstrukci, načež aktivita Liverpoolu stále nebrala konce. Naopak Milner centroval směrem do vápna, kde to měl Wijnaldum do záklonu. Posledně jmenovaný paradoxně našel Maného, jehož výstavní nůžky skončily v hledišti.

82

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Alex Oxlade-Chamberlain, přichází James Milner.

66

66. Robertson hlavičkoval do břevna.

66

Atlético Madrid přečkalo pohromu! Domácí se totiž dostali do protiútoku, při kterém se Salah zbavil svého strážce, načež jeho tečovaná střela překvapivě putovala na hlavu Robertsona, který trefil pouze břevno.

61

Liverpool si vybojoval standardku ze zajímavé pozice, navíc jsme se po delší době dočkali šance. Na zadní tyč si seběhl Firmino, jehož nepovedené zakončení skončilo na Oblakovi.

56

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Diego Costa, přichází Marcos Llorente.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

43

43. Georginio WIJNALDUM - 1:0

43

Liverpool právě vstřelil branku!
Jenomže zničehonic tu máme branku v podání Liverpoolu! Ten opět pracoval s míčem na útočné polovině, kde se na pravém křídle dostal k centru Oxlade-Chamberlain. Jeho nabídka velice přesně našla hlavu GEORGINIA WIJNALDUMA, jenž naprosto přesným zakončením o zem nedal Oblakovi sebemenší šanci.

37

Fantastický Oblak! Liverpool totiž poslal do pokutového území další centr, po kterém se natahoval Firmino, jehož teč dokázal slovinský brankář zneškodnit.

Liverpool FC – Atlético Madrid

2:3

po prodl. (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Wijnaldum (Oxlade-Chamberlain), 94. Firmino – 97. M. Llorente (Félix), 105+1. M. Llorente (Morata), 120+1. Morata (M. Llorente)

Karty:   119. Alexander-Arnold (LIV) – 119. Morata (ATM), 120. Saúl Ñíguez (ATM)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 15:4. Rohy: 16:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 18:16.

Liverpool FC: Adrián – Alexander-Arnold, Joe Gomez, V. van Dijk, Robertson – J. Henderson (C) (106. Fabinho), Wijnaldum (106. Origi), Oxlade-Chamberlain (82. Milner) – M. Salah, Firmino (113. Minamino), Mané.
Náhradníci: Lonergan – Fabinho, Lallana, Milner, Matip, Minamino, Origi.

Atlético Madrid: Oblak – Trippier (91. Vrsaljko), Savić, Felipe, Lodi – Koke (C), Saúl Ñíguez, Partey, Á. Correa (106. J. Giménez) – D. Costa (56. M. Llorente), Félix (103. Morata).
Náhradníci: Adán – Carrasco, J. Giménez, Lemar, M. Llorente, Morata, Vrsaljko.

Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra (všichni Nizozemsko)

První zápas: Atlético - Liverpool 1:0