Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

FC Méty – Nîmes Olympique

2:1

konec (1:0)

07.03.2020, 20:00 • Stade Saint-Symphorien, Mety • 28. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.46 3.08 3.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Gaëtan Paquiez, přichází Kévin Denkey.

85

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Habib Maïga, přichází Victorien Angban.

83

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Farid Boulaya, přichází Adama Traoré II.

81

81. John BOYE - 2:1

81

Méty právě vstřelily branku!
Na tribunách propukla euforie, když se Méty po rohovém kopu vrátily do vedení! Farid Boulaya poslal centr na první tyč, kde jej prodloužil Habib Maïga. Celou akci dokonal na hranici malého vápna JOHN BOYE, který zamířil do bližšího horního rohu. Asistence: Habib Maïga.

80

Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Yassine Benrahou, přichází Theo Valls.

75

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Opa Nguette, přichází Thierry Ambrose.

65

Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Moussa Koné, přichází Romain Philippoteaux.

65

Je to dobré, oba hráči jsou na nohou a lékaři míří z hrací plochy pryč. Budeme pokračovat v zajímavém střetnutí.

63

Tohle nevypadá vůbec dobře! Za obranu mířil Ibrahima Niane, proti kterému vyrazil Paul Bernardoni. Oba borci se srazili a brankář hostujícího mužstva leží bezvládně na hrací ploše – chvíli se hrát rozhodně nebude.

59

59. John Boye (MTZ)

59

Méty byly velmi blízko, ale ani tentokrát se do vedení nevrátí! Centr mířil do ideálních pozic, kam se vrátil John Boye, jehož hlavička se kroutila kousíček od levé tyče.

53

Před brankou domácího mužstva bylo znovu rušno, ale stav se tentokrát nezměnil! Z branky vyběhl Alexandr Úkíddžá, jenž míč nepřesvědčivě vyboxoval. Domácí obrana zablokovala hned dva pokusy a následně nůžkami mířil nepřesně Moussa Koné.

49

49. Lucas DEAUX - 1:1

49

Nîmes právě vstřelil branku!
Centr od rohového praporku byl odvrácen, ale hostující tým dostal šanci k reparátu. Za obranou najednou vyplul LUCAS DEAUX, který pak placírkou nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Yassine Benrahou.

48

48. Moussa Koné (NOQ)

48

A mohlo být vyrovnáno nebo jinak, mělo být vyrovnáno! Centr zleva si před brankou zpracoval do běhu Moussa Koné, proti němuž vyběhl Alexandr Úkíddžá a zasáhl.

33

No, tak tohle je prapodivné rozhodnutí sudího! Opa Nguette mířil do šestnáctky, kde byl trefen do kolene, ovšem rozhodčí a také VAR mlčí. Zřejmě hraniční zákrok nechtěli trestat, Méty byly blízko pokutového kop.

26

26. Farid Boulaya (MTZ)

26

Tohle nevypadalo nebezpečně, přesto z toho byla obrovská šance domácího celku! Centrem se prezentoval Matthieu Udol a z branky vyběhl Paul Bernardoni, který neudržel míč v souboji s Ibrahimem Nianem. K balonu se tak dostal Farid Boulaya, jenž byl příliš zbrklý a zamířil vedle levé tyče.

7

7. Opa NGUETTE - 1:0

7

Méty právě vstřelily branku!
Že fotbal nemá logiku, se opět potvrzuje. Domácí mužstvo jde z první akce do vedení! Méty dostaly balon na pravou stranu, kde se nacházel Fabien Centonze, jehož centr byl milimetrově přesný. V náběhu byl totiž OPA NGUETTE, který hlavou zamířil do pravého spodního rohu branky. Asistence: Fabien Centonze.

4

Domácí gólman byl znovu zaměstnán, který si musel dát pozor na zakončení z hranice vápna, které vyslal Nolan Roux. Jeho pokus rychle padal pod břevno, avšak Alexandr Úkíddžá skvěle zasáhl.

FC Méty – Nîmes Olympique

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. Nguette (Centonze), 81. Boye (Maïga) – 49. Deaux (Benrahou)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:11.

FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Bronn, Boye (C), Udol – Maïga (85. Angban), N'Doram, Pajot – Nguette (75. Ambrose), Niane, Boulaya (83. Adama Traoré II).
Náhradníci: Delecroix – Ambrose, Angban, Delaine, Fofana, Adama Traoré II, Yade.

Nîmes Olympique: Bernardoni – Paquiez (89. Denkey), Landre, P. Martinez, Ripart (C) – Deaux, Sarr – Ferhat, Benrahou (80. Valls), Koné (65. Philippoteaux) – Roux.
Náhradníci: Dias – Alakouch, Denkey, Fomba, Miguel, Philippoteaux, Valls.

Rozhodčí: Buquet – Debart, Pacelli