Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Viktoria Žižkov – FK Dukla Praha

5:2

konec (2:2)

07.03.2020, 10:00 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • 17. kolo • Libor Kokoška

Tipsport: 2.37 3.55 2.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Žižkov právě vstřelil branku!
Fanoušci domácí Viktorie bouří, už je to o tři branky! Centr Aleše Nešického z levé strany na zadní tyč ještě dokázal vrátit před branku Dukly jeden z domácích útočníků, který nízkým centrem přesně našel nohu AUGUSTA BATIOJI. Tomu už jen stačilo z první doklepnout balón za záda přesouvajícího se Matúše Hrušky.

69

Žižkov právě vstřelil branku!
A už je to zase o dvě branky! Centr Aleše Nešického z levé strany na zadní tyč vrátil před branku Dukly Marek Opluštil, kde se do gólového zakončení pod břevno dostal žižkovský střelec AUGUSTO BATIOJA!

48

Žižkov právě vstřelil branku!
Domácí Viktoria se opět ujímá jednobrankového vedení! Po centru od levého rohového praporku se do zakončení hlavou u zadní tyče dostal IGOR SÚKENNÍK, který razantní střelou k pravé tyči poslal balón za záda přesouvajícího se Matúše Hrušky.

16

Dukla právě vstřelila branku!
A máme vyrovnáno! Nízký centr Dominika Preislera z levé strany před žižkovskou branku doklepl placírkou za záda domácího gólmana Milana Švengra MAREK FÁBRY.

14

Dukla právě vstřelila branku!
Tak to je zápas! Na konci rychlého dejvického brejku stál LUKÁŠ HOLÍK, který z pravé strany hřiště střelou k bližší tyči jednoduše uklidil míč za záda přesouvajícího se Milana Švengra.

9

Žižkov právě vstřelil branku!
Tak to bylo rychlé! Po centru Jaroslava Diviše z pravé strany na zadní tyč si DANIEL SOUČEK sám srazil balón do vlastní sítě.

8

Žižkov právě vstřelil branku!
Tak to byla fantastická trefa! ALEŠ NEŠICKÝ se ujal exekuce standardního kopu a parádní trefou nechytatelně umístil balón k pravé tyči hostující branky. Matúš Hruška se po balónu jen marně natahoval.

FK Viktoria Žižkov – FK Dukla Praha

5:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 8. Nešický, 9. D. Souček (vla.), 48. Súkenník, 69. Batioja, 85. Batioja – 14. Lu. Holík, 16. Fábry

Karty:   37. Batioja (ZIZ), 39. Nešický (ZIZ), 52. Žežulka (ZIZ) – 36. Fábry (DUK), 44. Piroch (DUK), 87. Dancák (DUK)

FK Viktoria Žižkov: Švenger (C) – Žežulka, Tusjak, Opluštil, Jaroslav Diviš (75. Bezdička) – Súkenník, Nešický, Gil (83. Čapek), Řezáč – Batioja, Vůch (86. Nabijev).
Náhradníci: K. Hrubeš – Bazal, Nabijev, Antl, Bezdička, Čapek, Dudl.

FK Dukla Praha: M. Hruška – Piroch, Chlumecký, Preisler, Dancák – Doumbia (81. Ullman), Daniel Tetour (C), D. Souček (73. Ayong), Lu. Holík – Kozma, Fábry (63. F. Hašek).
Náhradníci: Šťovíček – F. Hašek, Krunert, Ayong, Kovaľ, Fišl, Ullman.

Rozhodčí: Lerch – Kubr, Flimmel