Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

Bílí Tygři Liberec – Berani Zlín

2:4

konec (0:1, 0:1, 2:2)

27.02.2020, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • 19. kolo • Ondřej Belák

59:59

Zlín právě vstřelil branku!
Berani nakonec vyhrají o dva góly. Severočeši už vše vsadili na jednu kartu, riskantní přihrávka ovšem neprošla, puk si vzal ŠIMON FRÖMEL a navzdory Tůmově faulu ho dovezl až do vylidněné klece. Asistence: Adam Jecho.

49:53

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Sýkora – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

48:19

Liberec právě vstřelil branku!
Drama je na světě! Jakub Dvořák parádním nahozením od modré čáry doslova posadil kotouč na čepel hole LUKY VODLANA, od níž putoval přímo za záda marně se ohlížejícího Tobiáše Synka. Asistence: Jakub Dvořák, David Putz.

46:24

Festival obrovských šancí zdaleka nekončí. Šimon Frömel si po nedorazu v liberecké defenzivě vzal puk a dlouhým potáhnutím do forhendu položil Krále na led! Domácí gólman ovšem i vleže zabránil už téměř jisté brance!

45:20

Tak to mohla být snová minutka pro šelmy! Luka Vodlan totiž několik málo sekund po buly ve středovém kruhu uháněl nikým nehlídán na Synka. Ten proti slovinskému střelci poměrně odvážně vyjel až mimo brankoviště a akrobaticky zastavil střelu mířící mezi betony!

45:09

Liberec právě vstřelil branku!
Že by se přece jenom chystala zápletka? DAVID PUTZ se blýskl povedenou individuální akcí, když nabral rychlost a z mezikruží prostřelil nejen beka, ale především také Tobiáše Synka! 1:3 z pohledu Liberce. Bez asistence.

44:26

A blízko byli znovu Zlínští. Šimon Frömel stáhl v brejku hru z pravého kruhu na osu kluziště a jeho hezká střela lízla břevno Královy svatyně!

43:43

Severočeši ujeli do akce tří proti jedinému obránci. Tím byl Adam Burian, jenž odvedl parádní práci a zblokoval Masařovu přihrávku na Kříže!

41:05

Zlín právě vstřelil branku!
A je to už o tři trefy, další využitá početní převaha v podání PSG! Hned po buly to hosté sehráli na Jakuba Kráčalíka, který vypálil z levého kruhu. Na brankovišti stojící MATĚJ MOJŽÍŠ jeho střelu parádně tečoval a nedal Danielu Královi šanci! Asistence: Jakub Kráčalík, Adam Čapka.

39:36

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Meisel – 2 min., příliš mnoho hráčů).

38:14

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matúšů – 2 min., vysoká hůl).

37:39

Zlín právě vstřelil branku!
Jihomoravané v přesilovce zdvojnásobují svůj náskok! Michal Tomeček přenesl hru do levého kruhu, kde se do vrtícího puku opřel ADAM JECHO. Velice těžká a povedená rána jednoznačně nejmladšího hráče na ledě zazvonila o vzdálenější tyčku a skončila za Královými zády! Asistence: Michal Tomeček, Matěj Mojžíš.

37:10

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., hákování).

33:17

Jako blesk z čistého nebe přišla nebezpečná příležitost zlínského Matěje Mojžíše! Ten se těsně před Králem natáhl po kotouči, do kterého jen plácl. Maskovaný muž zasáhl lapačkou.

29:40

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Lavička – 2 min., podrážení).

28:53

Na druhém konci kluziště mohl pálit bez přípravy Hladík. Ještě se však pokusil najít Samuela Fialu, který by uklízel do prázdné. Přihrávka nebyla zcela přesná.

28:31

Hosté si šanci schovali až na hru v rovnovážném počtu na obou stranách. Michal Tomeček se najednou objevil v roli tahouna akce dvou na jednoho, individuální řešení ale úspěch neslavilo, Tomeček přestřelil branku!

26:13

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dvořák – 2 min., nedovolené bránění).

23:54

Vojtěch Hois nezištnou zadovkou nechal kotouč Filipu Křížovi, ten si najel do lepší palebné pozice a z pravého kruhu otřel svoji střelu o bližší tyčku! Teď měl Tobiáš Synek štěstí.

19:00

Zlín právě vstřelil branku!
Bláznivá pasáž snad ani nemohla skončit jinak, než prvním gólem! TOMÁŠ ŠEVČÍK v akci dvou proti jednomu trošku překvapivě vypálil z levého kruhu, na což Daniel Král reagoval pozdě. Touš mu prolétl pod lapačkou a zastavil se až v síti! Bez asistence.

18:36

Velká dvojšance domácího celku. Jakub Masař nejprve neprostřelil Synka v souboji muže proti muži, Filip Kříž následně z mezikruží také ztroskotal na zlínském brankáři!

17:01

Následoval prakticky okamžitý brejk Beranů. Adam Laciga obdržel přihrávku do samostatného úniku a po hezkém naznačení se snažil zasunout puk za čáru. Daniel Král ovšem i ve spolupráci s obráncem dokázal udržet černou gumu ve hře!

16:48

Jeden ze Zlínských obrovskou chybou v rozehrávce namazal Lukáši Plosovi, který na závěr hezké souhry se spoluhráči z bezprostřední blízkosti netrefil puk.

12:20

Před Králem číhal úplně volný Václav Matúšů. Stál ale zády k bráně, neměl to tedy lehké a bekhendem naslepo zakončil nepřesně.

12:07

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hladík – 2 min., podrážení).

02:37

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Sýkora – 2 min., hákování).

02:27

Luka Vodlan diagonálně našel Lukáše Plose, který měl na pravém kruhu spoustu času, jenže minul! Odraženou střelu vrátil do brankoviště David Putz a Plos se dostal k dalšímu zakončení, kterými trefil pouze betony Synka.

Bílí Tygři Liberec – Berani Zlín

2:4

konec (0:1, 0:1, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. Putz, 49. Vodlan (Dvořák, Putz) – 19. Ševčík, 38. Jecho (Tomeček, Mojžíš), 42. Mojžíš (Kráčalík, Čapka), 60. Frömel (Jecho)

Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Damašek, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Putz, Vodlan, Fiala, Hois, Jenčovský (C), Kříž, Leden, Plos, Masař.

Berani Zlín: Synek (Málek) – Nábělek, Sýkora, Burian, Čapka, Hoferek (A), Kráčalík (C) – Tomeček, Ševčík, Čechmánek, Mojžíš, Heš, Matúšů, Laciga, Ramert, Frömel (A), Jecho, Lavička.

Rozhodčí: Folk – Kurtin, Beneš

Průběh zápasu
1. třetina
02:37 ZLN 2 Sýkora, hákování
12:07 LIB 2 Hladík, podrážení
19:00 ZLN 0:1 Ševčík
Po 1. třetině
2. třetina
26:13 LIB 2 Dvořák, nedovolené bránění
29:40 ZLN 2 Lavička, podrážení
37:10 LIB 2 Jenčovský, hákování
37:39 ZLN 0:2 Jecho (Tomeček, Mojžíš)
38:14 ZLN 2 Matúšů, vysoká hůl
39:36 LIB 2 Meisel, příliš mnoho hráčů
Po 2. třetině
3. třetina
41:05 ZLN 0:3 Mojžíš (Kráčalík, Čapka)
45:09 LIB 1:3 Putz
48:19 LIB 2:3 Vodlan (Dvořák, Putz)
49:53 ZLN 2 Sýkora, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
59:59 ZLN 2:4 Frömel (Jecho)
Konec