Menu

Hokej

KHL

Red Star Kunlun – Dinamo Riga

1:2

konec (0:0, 0:2, 1:0)

24.02.2020, 10:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.43 5.05 6.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:58:04)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3530 diváků.
Československá stopa v utkání

Alexandr Salák (RIG) – 15 zákroků, 1 gól, 93,8%
Marek Ďaloga (RIG) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 7:31
Střely na branku: 16 – 38
Je konec! Dinamo Riga nakonec zvládlo duel s Kunlunem a vítězí 2:1! Čínský celek přitom v závěrečné periodě pořádně zabral a hnal se za vyrovnáním. O snížení se totiž postaral Devante Smith-Pelly! Následně musel Salák zlikvidovat další nebezpečné střelecké pokusy. V závěru ještě Kunlun odvolal brankáře, ale ani hra v šesti čínskému celku vyrovnání nepřinesla.

Konec zápasu.

59:25

Victor Bartley si sjel na krásnou přihrávku z levé strany, nicméně ani jeho pokus neprosvištěl mezi tři tyče. Hráči Rigy blokují jednu ránu za druhou.

59:00

Smith je na střídačce a Kunlun zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!

58:26

Carter Ashton se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde si přehodil puk na bekhend, jenže jeho zakončení vůbec netrefilo branku.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:27

Tyler Wong se krásně prosmýkl mezi kruhy, zakončil forhendem, ale Alexandr Salák vytáhl další fantastický zákrok betonem!

57:02

Brandon Magee dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně Carter Ashton se dostal až k němu a tělem jej odstavil od kotouče.

56:35

Andris Džerinš si splnil své defenzivní povinnosti v obranném pásmu a bekhendem vyhodil kotouč do středního pásma.

56:10

Werek dostal přihrávku na levou stranu, odkud vyslal dělovku příklepem, jenže jeho rána zaduněla o zadní mantinel.

55:06

Hosté v plném počtu.

54:20

Kunlun stále drží útočné pásmo, nicméně hokejisté Dinama hrají hodně obětavě a blokují jednu střelu soupeře za druhou.

54:02

Brandon Yip poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, odkud následně střílel Sproul, jenže jeho pokus skončil vedle branky.

53:30

Hosté se hned v úvodu přesilovky Kunlunu dostali k odraženému kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry za branku čínského klubu.

53:06

Kunlun si navíc zahraje přesilovku. Roberts Lipsbergs dostává dvě minuty za hákování.

52:51

52:51 Devante SMITH-PELLY - 1:2

52:51

Red Star Kunlun právě vstřelil branku
Domácí Kunlun nakonec dokázal dnešní duel zdramatizovat! Čínský celek předvedl rychlý přechod do útočného pásma, po kterém dostal přihrávku před branku DEVANTE SMITH-PELLY a dopravil puk do poloodkryté klece! Asistence: Ryan Sproul, Victor Bartley.

52:34

Brandon Yip také narazil na soupeře na modré čáře. Hokejisté Dinama ve třetí části hrají opravdu hodně defenzivně a zatím se jim to vyplácí.

52:03

Werek napadal rozehrávku soupeře na levé straně obranného pásma. Domácí hokejista ale kotouč nevybojoval.

51:38

Kunlun se vydal do útočného pásma, nicméně rozehrávka Coryho Kanea byla moc prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před domácí klecí.

51:10

Kristaps Sotnieks si nabruslil na přihrávku do volného prostoru, dostal se do útočného pásma, ale jeho rána prolétla vedle branky.

50:38

Lauris Darzinš se po levém křídle dostal do útočného pásma, přehodil si kotouč kolem bruslí Cheliose, ale bekhendem nepřekonal dobře postaveného Smithe.

50:03

Čínskému celku zbývá na vyrovnání posledních deset minut. Domácí hráči se sice usadili v útočném pásmu, ale slabé zakončení skončilo vedle branky.

49:38

Ethan Werek získal odražený puk za brankou Dinama, jenže jeho zadovka mezi kruhy nenašla nikoho v červeném dresu Kunlunu.

49:05

Adam Cracknell si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, hnal se sám na brankáře, ale Salák vytáhl neskutečný zákrok betonem!

48:35

Brandon Magee svedl souboj o kotouč v rohu obranného pásma. Domácí hokejista kotouč sice vybojoval, jenže jeho následná rozehrávka byla moc pomalá.

48:03

Brandon Yip se otočil ve středním pásmu, ale jeho oblouček byl moc dlouhý. Obránci soupeře se mezitím dokázali rychle otočit.

47:28

Marek Ďaloga si dal pozor na napadajícího soupeře a odrazem o mantinel vyhodil kotouč do středního pásma. Kunlun se stále ne a ne dostat do zakončení.

47:10

Jason Fram projel po levém křídle do útočného pásma a nahodil puk bekhendem na branku. Připravený Salák schoval kotouč do lapačky.

46:51

Riga se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Lotyšský celek ale drží soupeře daleko od své klece.

46:12

Kristaps Sotnieks nahodil puk na domácí klec ze středního pásma. Domácí brankář ale předvedl dobrý postřeh a vyrazil puk do rohu.

45:39

Tyler Wong marně číhal na přihrávku do jízdy. Kotouč putoval opačným směrem a skončil na hokejce hostujících hráčů.

45:15

Lauris Darzinš projel do útočného pásma, jenže se nesetkal s podporou svých spoluhráčů. Naopak zadáci Kunlunu se stáhli hodně rychle.

44:32

Carter Ashton se před brankou domácího Kunlunu natahoval po přihrávce z levé strany, ale špičkou čepele prodloužil kotouč pouze mimo branku.

44:00

Kristofer Berglund projel po levém křídle do útočného pásma, předložil kotouč Redlihsovi, ale Smith se proti jeho ráně skvěle přesunul!

43:28

Sergej Gimajev udržel pro Dinamo kotouč v útočném pásmu. Hostující hráč jej následně po mantinelu nahodil za branku soupeře.

43:05

Kristaps Sotnieks se prodral do útočného pásma, natlačil se tělem před obránce, ale nedokázal bekhendem zakončit kolem betonu brankáře.

42:31

Kirill Slepec dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil forhendem, nicméně ani jeho projektil nenašel cestičku mezi tři tyče.

42:02

Hosté museli vyklidit útočné pásmo kvůli signalizovanému ofsajdu. Domácí hokejisté tak mají prostor pro rozvinutí nové akce.

41:35

Spencer Foo dostal přihrávku na modrou čáru a bekhendem protečoval kotouč do středního pásma. Riga ale skvěle napadá od červené čáry.

41:10

Smith vyjel za svou branku, kde zastavil nahození Dinama a bekhendem posunul kotouč na svého spoluhráče.

40:38

Hunter Shinkaruk projel po levém křídle do útočného pásma, nicméně jeho následné zakončení skončilo na betonu připraveného Saláka.

40:10

Riga uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale Redlihs přišel o kotouč v rohu kluziště.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 12:24.
Střely na branku: 10 – 29
Prostřední perioda je u konce! Po druhé dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Rigy! Riga totiž udeřila ve 29. minutě, kdy se prosadil Ashton! O další dvě minuty později se prosadil Lauris Darzinš! Domácí Kunlun si naopak velké možnosti vypracovat nedokázal. Do kabin se proto jde za stavu 0:2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:39

Domácí v plném počtu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:38

Benjamin Marshall střílel od modré čáry, nicméně ani jeho pokus nenašel cestičku mezi tři tyče. Hráči Kunlunu už jsou hodně unavení.

38:03

Smith se dokázal přesunout proti dělovce z prostoru mezi kruhy a levou rukou vyrazil kotouč mimo nebezpečný prostor! Riga ale zůstává ve třetině.

37:39

Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Victor Bartley – 2 min., nedovolené bránění).

37:00

Ani Riga se zatím během své přesilovky není schopná usadit v útočném pásmu. Domácí celek získal kotouč a pomohl si dlouhým vyhozením.

36:25

Hosté v plném počtu.

36:10

Uvis Balinskis dostal přihrávku na modrou čáru, ale jeho následné zakončení příklepem zablokoval hned první obránce v červeném dresu Kunlunu.

35:51

Počet hráčů na ledě se vyrovná! Dvě minuty za podrážení dostává Denis Osipov.

35:25

Brandon Yip si také sjížděl na přihrávku na modrou čáru, ale rozhodčí přerušil hru pro postavení mimo hru. Riga skvěle boří domácí akce.

35:02

Kunlun se v úvodu své první přesilovky nemůže usadit v útočném pásmu. Hokejisté domácího celku mají problémy s přechodem přes modrou čáru.

34:25

Domácí celek si zahraje první přesilovku. Lauris Darzinš dostává dvě minuty za podrážení.

34:05

Mikelis Redlihs dostal přihrávku do středního pásma, ale bleskově k němu přistoupil jeden ze soupeřů, který mu zamezil v pokračování do útoku.

33:21

Mohlo být sníženo! Tyler Wong se před hostující klecí natáhl po odraženém kotouči, ale bekhendem jej nedokázal zasunout kolem betonu Alexandra Saláka!

33:00

Spencer Foo získal odražený puk na modré čáře, přehodil si jej na forhend, jenže jeho zakončení skončilo na betonu brankáře.

32:29

Jake Chelios rozjel další útočnou akci čínského celku z obranného pásma, ale jeho pobídka na pravou stranu byla moc prudká a skončila na zakázaném uvolnění.

32:10

Kirill Slepec dostal krásnou přihrávku na levý kruh, odkud zakončil příklepem, ale jeho rána skončila v lapačce připraveného brankáře.

31:40

Salák se vydal za svou branku a bez problému vystřelil kotouč do bezpečí odrazem o mantinel. Hráči domácího celku jsou teď všude o krok později.

31:10

Domácí celek se ihned vydal do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Nikdo v červeném dresu ale nenašel cestičku do střelecké pozice.

30:54

30:54 Lauris DARZINŠ - 0:2

30:54

Riga právě vstřelila branku!
Dinamo Riga přetavilo svůj tlak v druhou branku! Smith se musel dlouhou dobu ohánět na brankovišti. Nakonec kotouč propadl na levou stranu, kde se k němu dostal LAURIS DARZINŠ a rychlou střelou uklidil puk do sítě! Asistence: Janis Švanenbergs, Roberts Lipsbergs.

30:29

Robert Mamčics tentokrát nahodil puk bekhendem do rohu útočného pásma, ale jeho spoluhráči nedokázali kotouč vybojovat pro sebe.

30:05

Robert Mamčics dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného Smithe.

29:40

Spencer Foo si řekl o přihrávku do jízdy, ale nikdo ze spoluhráčů mu nedokázal přesně přihrát. Pobídka skončila u obránce.

29:10

Riga se znovu vydala do útoku, ale s dalším zakončením zápěstím si domácí brankář hravě poradil. Lotyšskému celku však v posledních minutách narostla křídla.

28:29

28:29 Carter ASHTON - 0:1

28:29

Riga právě vstřelila branku!
Hostující celek nakonec využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! CARTER ASHTON projel po levém křídle do útočného pásma, naznačil přihrávku před branku, ale překvapil Smithe zakončením do horního růžku! Asistence: Mikelis Redlihs, Lauris Darzinš.

28:08

Před Smithem skvěle clonil Kristaps Sotnieks, ale domácí brankář si našel skulinku ve výhledu a vyrazil kotouč špičkou betonu.

27:40

Uvis Balinskis poslal nahození po mantinelu do rohu útočného pásma, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém. Riga přesto drží útočné pásmo.

27:08

Domácí získali odražený kotouč za svou brankou a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry za klec Dinama. Riga musí rozjet novou akci.

26:47

Riga si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování si odsedí Cory Kane.

26:35

Roberts Lipsbergs si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově vyslal tvrdou střelu příklepem, ale domácí brankář Smith vytáhl fantastický zákrok!

26:10

Adam Cracknell získal odražený puk v obranném pásmu a bekhendem jej vyhodil do pásma středního. Vyhozený puk poté získali hokejisté Dinama.

25:29

Spencer Foo dojel přihrávku do útočného pásma a forhendem nahodil kotouč po mantinelu za branku Kunlunu. K jeho pobídce se ale nikdo nedostal.

25:03

Smith si dal pozor na nahození ze středního pásma a hokejkou raději posunul kotouč někam k mantinelu. Dinamo ale začíná zvyšovat aktivitu.

24:39

Marek Ďaloga sice nahodil puk od modré čáry na branku soupeře, jenže jeho pobídka nebyla pro klec domácího Kunlunu zrovna nebezpečná.

24:15

Spencer Foo dostal přihrávku do útočného pásma, kam si sjel z pravé strany, ale jeho unáhlená střela zápěstím prolétla kolem branky.

23:35

Salák vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Zatím sledujeme podobný obrázek hry jako v úvodní části.

23:10

Devante Smith-Pelly dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně vypálil příklepem, ale jeho rána prolétla daleko od branky.

22:49

Domácí v plném počtu.

22:10

Brandon Yip znovu vyhodil puk za modrou čáru a domácí hokejisté prchají na střídačku. Dinamo Riga nesehrálo zrovna povedenou přesilovku.

21:38

Brandon Yip se dostal k odraženému kotouči a bez váhání jej vyhodil přes všechny čáry za branku Dinama. Lotyšský celek musí rozjet nový útok.

21:12

Riga se usadila v útočném pásmu, jenže střela od modré čáry prolétla kolem zadní tyčky. Lotyšský celek ale stále drží třetinu.

20:49

Riga si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Tyler Wong.

20:10

Dinamo uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Lotyšský celek se ihned dostal do zakončení, ale rána z levé strany minula branku.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 11:27.
Střely na branku: 7 – 15
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně bojovné a zajímavé utkání. Domácí Kunlun sice vstoupil do zápasu o něco aktivněji, ale nedostával se do šancí. Poté začla útočit také Riga, jenže ani hosté si nevypracovali nějakou vyloženou možnost. Do kabin se proto jde bez branek.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Benjamin Marshall si sjel na skvělou přihrávku mezi kruhy, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho zakončení zápěstím prolétlo nad břevnem!

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:19

Brandon Magee dotíral před brankou domácího celku až příliš aktivně a vysloužil si několik menších rad do ramene.

18:10

Kirill Slepec zastavil rodící se akci domácího celku a špičkou čepele vypíchl kotouč do středního pásma. Kunlun musí rozjet novou akci.

17:28

Salák přitlačil beton k pravé tyči své branky a předvedl povedený zákrok. Český brankář ve službách Dinamo Riga působí v úvodní periodě hodně jistě.

17:00

Zakázané uvolnění také na druhé straně. Úvodní třetina se vlivem častých přerušení pořádně natahuje.

16:24

Kunlun se ze sílícího tlaku svého soupeře vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění.

16:10

Lauris Darzinš dostal přihrávku na pravý kruh, odkud následně vypálil příklepem, ale trefil jen vnější oblouk branky domácího Kunlunu.

15:24

Další ofsajd na straně čínského klubu! Dinamo na modré čáře nutí hráče s kotoučem ke kličce navíc a získává tak cenný čas pro oddech.

15:05

Devante Smith-Pelly udržel kotouč na modré čáře, poslal přihrávku na Brandona Yipa, který střílel z pravé strany, ale vůbec netrefil branku.

14:38

Kristaps Sotnieks se dral do útočného pásma, ale Jake Chelios jej zastavil na modré čáře. Pokračuje obrovská bitva o střední pásmo.

14:02

Smith si dal pozor na nájezd rozjetého soupeře a vytáhl povedený zákrok lapačkou. Jejím hřbetem dokázal kotouč vyrazit nad horní tyčku.

13:25

Kunlun se pokusil prodrat do útočného pásma středem ledové plochy, jenže lotyšský celek skvěle napadá rozehrávku domácího mužstva.

13:02

Devante Smith-Pelly byl také příliš netrpělivý a projel do útočného pásma před kotoučem. Postavení mimo hru, hra se přestěhuje do středního pásma.

12:35

Protapovič si sjel pro přihrávku až do obranného pásma. Hokejista lotyšského celku následně přihrál Redlihsovi, který o puk bleskově přišel.

12:03

Carter Ashton dostal krásnou přihrávku na levé křídlo, jenže projel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.

11:29

Brandon Magee skvěle napadal rozehrávku lotyšského celku, jenže od jeho čepele se kotouč odrazil na střídačku. Vhazuje se ve středním pásmu.

11:05

Salák se znovu musel pořádně ohánět. Brankovištěm totiž projela přihrávka od mantinelu. Nikdo v červeném dresu Kunlunu na kotouč nedosáhl.

10:26

Brandon Yip si sjel do útočného pásma, přehodil si kotouč na bekhend, ale jeho ránu na vzdálenější tyč dokázal Salák skvěle vyrazit!

10:05

Devante Smith-Pelly dostal zpětnou přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově pálil příklepem, ale jeden z obránce jeho pokus tečoval do ochranné sítě.

09:38

Kristaps Sotnieks dostal prostor pro zakončení mezi kruhy, jenže jeho dělovka příklepem byla nepřesná a pouze zaduněla o zadní mantinel.

09:15

Chelios dostal přihrávku do jízdy, podél levého mantinelu se prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho pokus forhendem skončil na betonu brankáře.

08:35

Smith znovu vyjel za svou klec, kde zastavil nahození a následně rozehrál bekhendem. Puk ale po chvíli opustil ledovou plochu. Hra se zatím hodně kouskuje.

08:10

Roberts Lipsbergs objel branku domácího celku, krásně se otočil a snažil se uklidit puk mezi Smithovy betony. Domácí brankář znovu předvedl pozorný zákrok.

07:35

Smith ukázal skvělé čtení hry! Chelios totiž chyboval a Redlihs mu vypíchl kotouč. Domácí brankář po něm ale skočil a přerušil hru.

07:10

Kunlun se po delší době vydal do útoku, jenže přihrávka na levé křídlo byla moc prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Smithem.

06:48

Werek se v obranném pásmu dostal k nahození soupeře a před dotírajícím sokem si musel pomoci bekhendovou přihrávkou za vlastní klec.

06:07

Protapovič přitlačil soupeře k mantinelu takovou silou, že se kotouč odrazil mimo ledovou plochu. Čárový rozhodčí poté nařídil vhazování ve středním pásmu.

05:31

Mikelis Redlihs napadal obránce Cheliose v obranném pásmu. Hostující hráč jej trošičku klepl přes hokejku, ale rozhodčí se rozhodl nevylučovat.

05:10

Vitalijs Pavlovs dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, prosmýkl se do útočného pásma, ale jeho pokus bekhendem prolétl vedle branky.

04:29

Alexander Salák vyjel ven z branky a vypomohl hokejistům Rigy s rozehrávkou. Český brankář přesnou pobídkou našel Berglunda.

04:05

Zadáci čínského klubu uklidňují rozehrávku za svou brankou. Nikdo v červeném dresu teď zrovna nehýří aktivitou. Hraje se spíše opatrně.

03:29

Lauris Darzinš dostal prostor na pravé straně útočného pásma, okud zkusil překvapit domácího brankáře, ale gólman Kunlunu vytáhl dobrý zákrok.

03:10

Janis Švanenbergs získal nepřesnou rozehrávku domácího celku a dostal se s kotoučem do útočného pásma. Jeho pokus ale minul branku.

02:21

Pavlovs dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil zápěstím, jenže jeho pokus skončil na hrudi připraveného brankáře v červeném dresu.

02:10

Domácí brankář vyjel za svou klec, kde u mantinelu zastavil prudké nahození a následně pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.

01:28

Kirill Slepec ujel domácím obráncům, dostal se do zakončení zápěstím, ale brankář domácího Kunlunu jeho ránu udržel mezi rukou a tělem!

01:12

Jake Chelios vybojoval kotouč za vlastní klecí, vyjel s ním do středního pásma a dostal se až do zakončení. Jeho pokus zápěstím ale minul branku.

00:38

Victor Bartley dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, prosmýkl se do útočného pásma, jenže jeho rána zápěstím prolétla kolem zadní tyčky.

00:10

Riga uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale nahození do útočného pásma bylo nepřesné.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní lotyšská a čínská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Kunlun bude hrát v červeném, zatímco Riga oblékne bílé dresy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Bartley, Sproul, Fram, Chelios, Šustr, D. Osipov – Lockhart, Foo, Wong – Werek, Yip, Shinkaruk – Cracknell, Smith-Pelly, Skvorcovs – Hunt, Magee, Kane.

Dinamo Riga: Salák (Liepins) – Berglund, Sotnieks, Mamčics, Marshall, Balinskis, Ďaloga, Gimajev – Protapovič, Ashton, Meija – M. Redlihs, Darzinš, Švanenbergs – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Gegeris, Slepec, Berzinš – Lejnieks.

Rozhodčí: Běljajev, Kuljov – Bersenjov, Viljugin.
Vzájemný duel

Dnešní soupeři se spolu utkali na konci října. Kunlun vyhrál 3:1 na ledě Rigy.
Red Star Kunlun

Jediný čínský zástupce v Kontinentální hokejové lize zatím sehrál šedesát jedna zápasů a vybojoval v nich šedesát bodů. Kunlunu tak patří osmá pozice Východní konference. Před devátým Nižněkamskem je ale pouze o skóre a desátý Amur Chabarovsk ztrácí na osmou pozici jediný bodík. Z posledních tří duelů si navíc Kunlun odnesl jediný bod. Naposledy prohrál 1:2 v Magnitogorsku.
Dinamo Riga

Hostující Dinamo Riga sehrálo v letošním ročníku šedesát zápasu, ve kterých vybojovalo třicet devět bodů. S tímto ziskem patří lotyšskému celku jedenáctá pozice Západní konference. Na poslední Dynamo Minsk ale má k dobru jen dva body. Na play-off už to Dinamu určitě stačit nebude. V posledním duelu navíc Riga prohrála 1:3 na ledě Admiralu Vladivostok.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Red Star Kunlun a Dinamo Riga. Duel začíná v 10:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

Red Star Kunlun – Dinamo Riga

1:2

konec (0:0, 0:2, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 53. Smith-Pelly (Sproul, Bartley) – 29. Ashton (M. Redlihs, Darzinš), 31. Darzinš (Švanenbergs, Lipsbergs)

Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Bartley, Sproul, Fram, Chelios, Šustr, D. Osipov – Lockhart, Foo, Wong – Werek, Yip, Shinkaruk – Cracknell, Smith-Pelly, Skvorcovs – Hunt, Magee, Kane.

Dinamo Riga: Salák (Liepins) – Berglund, Sotnieks, Mamčics, Marshall, Balinskis, Ďaloga, Gimajev – Protapovič, Ashton, Meija – M. Redlihs, Darzinš, Švanenbergs – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Gegeris, Slepec, Berzinš – Lejnieks.

Rozhodčí: Běljajev, Kuljov – Bersenjov, Viljugin

Diváci: 3530

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
20:49 KUN 2 Wong, držení
26:47 KUN 2 Kane, hákování
28:29 RIG 0:1 Ashton (M. Redlihs, Darzinš)
30:54 RIG 0:2 Darzinš (Švanenbergs, Lipsbergs)
34:25 RIG 2 Darzinš, podrážení
35:51 KUN 2 D. Osipov, podrážení
37:39 KUN 2 Bartley, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
52:51 KUN 1:2 Smith-Pelly (Sproul, Bartley)
53:06 RIG 2 Lipsbergs, hákování
Konec