Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – S. S. Lazio

2:3

konec (0:1)

23.02.2020, 12:30 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • 25. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.81 3.84 1.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. Domenico CRISCITO - 2:3

90

Janov právě vstřelil branku!
Už je to jen o jednu branku! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil DOMENICO CRISCITO, který to zkoušel zakončením k pravé tyči, zatímco se domácí brankář Perin vydal k opačné konstrukci.

71

71. Danilo CATALDI - 1:3

71

Lazio právě vstřelilo branku!
Avizovaná standardní situace končí brankou! K oné rozehrávce se totiž postavil DANILO CATALDI, který zvolil technický obstřel zdi, jenž byl naprosto přesný. Perin zůstal stát, i tak by na toto zakončení neměl šanci dosáhnout. Lazio se tak vrací zpět do dvoubrankového vedení!

57

57. Francesco CASSATA - 1:2

57

Janov právě vstřelil branku!
Zničehonic se domácí celek dostává zpět do zápasu! Nejprve jsme sledovali nádherné přenesení hry na pravou stranu, kde si Ankersen našel prostor k nahrávce na vedle stojícího FRANCESCA CASSATU, jehož okamžitá rána pravou nohou putovala pod břevno branky.

51

51. Ciro IMMOBILE - 0:2

51

Lazio právě vstřelilo branku!
Hosté přeci jenom odskakují na rozdíl dvou branek! Janov opět nezvládl bránění u svého pokutového území, Caicedo se sice neprocpal kolem obránců, k odraženému míči se ale dostal kanonýr CIRO IMMOBILE, jehož zakončení pravou nohou putovalo mimo dosah Perina.

2

2. Adam MARUŠIĆ - 0:1

2

Lazio právě vstřelilo branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat, do vedení se dostává hostující celek! Caicedovi se povedlo narazit ADAMU MARUŠIĆOVI, který se jako tank dostal mezi domácí obránce. S míčem se navíc prodral až před brankáře Perina, kterého překonal střelou k pravé tyči. Janov tak neprožívá dobrý vstup do tohoto duelu!

Janov CFC – S. S. Lazio

2:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 57. Cassata (P. Ankersen), 90. Criscito (pen.) – 2. Marušić (F. Caicedo), 51. Immobile, 71. Cataldi

Karty:   28. A. Masiello (JAN), 69. Soumaoro (JAN) – 20. Lucas Leiva (LAZ), 76. Strakoša (LAZ)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:12.

Janov CFC: Perin – Soumaoro, Biraschi, A. Masiello – P. Ankersen (58. Falqué), Behrami, Schöne, Cassata, Criscito (C) – A. Sanabria (74. Destro), Favilli (58. Pandev).
Náhradníci: Marchetti – A. Barreca, Destro, Falqué, Eriksson, Goldaniga, Jagiełło, Pandev, Rovella, C. Zapata.

S. S. Lazio: Strakoša – Patric, Acerbi, S. Radu – Marušić, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (54. Cataldi), Alberto, Jony (62. Lazzari) – F. Caicedo (54. Correa), Immobile (C).
Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Adekanye, Cataldi, Correa, Lazzari, J. Lukaku, J. Minala, Parolo, Bastos, Vavro.

Rozhodčí: Maresca – Tegoni, Rocca