Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – S. S. Lazio

2:3

konec (0:1)

23.02.2020, 12:30 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • 25. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.81 3.84 1.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec vyznělo lépe pro Lazio, které svého soupeře porazilo výsledkem 3:2. Římané vstoupili do druhého poločasu velice dobře, po několika minutách se totiž dostali do dvoubrankového vedení, nicméně Janovu se povedlo bleskově snížit stav. Lazio však ovládlo nadcházející minuty, během kterých se dostalo zpět do dvoubrankového vedení, Janov se v závěru zmohl na snížení. (14:25:04)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:12.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Criscito si na levém křídle přichystal další centr, který ovšem odklidil jeden z protihráčů. Janov si posléze vybojoval rohový kop, který si na malém vápně našel Alberto.

90+2

U rohového praporku to znamenitým způsobem provedl hostující Radu, kterému se povedlo obelstít napadajícího Behramiho. Janov CFC se však dostává k tlaku.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

90

90. Domenico CRISCITO - 2:3

90

Janov právě vstřelil branku!
Už je to jen o jednu branku! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil DOMENICO CRISCITO, který to zkoušel zakončením k pravé tyči, zatímco se domácí brankář Perin vydal k opačné konstrukci.

89

Je tu pokutový kop pro Janov!

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být pomalu a jistě rozhodnuto. Ještě ale nepředbíhejme, dost možná se bude nastavovat.

88

Na hranici pokutového území velice dobře zakročil Vavro, který zároveň nastartoval rychlý protiútok svého celku, během kterého byl čistě zastaven Immobile.

87

S rozehrávkou domácích vypomohl také brankář Perin, který přihrál do běhu na Masiella. Ten se dostal na druhou stranu, kde mu však chyběla podpora spoluhráčů.

86

Od své branky rozehrával hostující brankář Strakoša, který to v tomto případě zkoušel prudkým odkopem na opačnou stranu, kde se dokázal prosadit Biraschi.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Lazio Řím i nadále vede o dva přesné zásahy. Hostující celek má i nadále mnohem více ze hry.

80

Alberto se prezentoval skvělou kolmicí do běhu na Correu, který se dostal do úniku. Včas ze své branky se však vydal Perin, který tak podržel svůj celek.

79

Velezkušený Pandev se dostal k ohrožení branky soupeře, jenomže Strakoša nakonec nemusel řešit nic složitého, neboť míč směřoval přímo doprostřed branky.

78

Masiello se podíval směrem do pokutového území, kam se snažil procpat svůj centr pravou nohou. Ten si ovšem našel Patric, který ho odehrál do bezpečí.

77

Vavro si nechtěl komplikovat život, naopak se rozhodl pro dalekonosný odkop na opačnou stranu hrací plochy, kde se ovšem nacházel pouze domácí Masiello.

76

Žlutou kartu dostává Tomas Strakoša (S. S. Lazio).

75

Na opačné straně to přízemní nabídkou do malého vápna zkoušel Falqué, avšak jeho nahrávka doputovala pouze na nohu Radua, který vyvezl hrací předmět.

74

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Mattia Destro.

73

Krátce po rozehrávce jsme sledovali další útočnou snahu hostujícího celku. Tentokráte to centrem z pravé strany zkoušel Marušić, který nenašel nikoho ze spoluhráčů.

72

Janov to bude mít najednou hodně složité, opět totiž prohrává o dvě branky. Domácím se nelíbilo posouzení předchozí situace, Janov se sám dožadoval penalty.

71

71. Danilo CATALDI - 1:3

71

Lazio právě vstřelilo branku!
Avizovaná standardní situace končí brankou! K oné rozehrávce se totiž postavil DANILO CATALDI, který zvolil technický obstřel zdi, jenž byl naprosto přesný. Perin zůstal stát, i tak by na toto zakončení neměl šanci dosáhnout. Lazio se tak vrací zpět do dvoubrankového vedení!

70

Tak pozor. Sudí si totiž všiml jednoho z faulů kousek od pokutového území Janova, což znamená, že hosté budou zahrávat velice zajímavou standardní situaci.

69

Žlutou kartu dostává Adama Soumaoro (Janov CFC).

68

Janov se dokonce dožadoval odpískání hraní rukou uvnitř opačného pokutového území, sudí však nechal pokračovat ve hře, avšak Laziu se protiútok moc nepovedl.

67

Podél postranní lajny to zkoušel domácí Falqué, kterému se povedlo obejít jednoho z protihráčů. Následné přenesení hry přineslo centr, který ale odvrátil Vavro.

66

Janov se opět usadil kousek od pokutového území soupeře, kde se na levém křídle dostal k centru Criscito, který ovšem našel pouze připraveného protihráče.

62

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Jony, přichází Manuel Lazzari.

61

Je za námi něco málo přes hodina hry, zatím jsme se dočkali tří přesných zásahů. Druhý poločas je zatím hodně atraktivní, což nezaujatého diváka musí těšit.

60

Dnes celkem nevýrazně hrající Sanabria to měl celkem daleko k míči, k němu se navíc jako první dostal brankář Strakoša, který ihned poté roztáhl hru do strany.

59

Najednou ožil také domácí stadion, který je najednou hodně slyšet. Janov se po rozehrávce opět vydal k opačné šestnáctce, kde ovšem nedokázal ani vystřelit.

58

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Peter Ankersen, přichází Iago Falqué.
Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Andrea Favilli, přichází Goran Pandev.

57

57. Francesco CASSATA - 1:2

57

Janov právě vstřelil branku!
Zničehonic se domácí celek dostává zpět do zápasu! Nejprve jsme sledovali nádherné přenesení hry na pravou stranu, kde si Ankersen našel prostor k nahrávce na vedle stojícího FRANCESCA CASSATU, jehož okamžitá rána pravou nohou putovala pod břevno branky.

57

Milinković-Savić přenechal do tandemu na Patrica, který si ovšem svůj výpad po pravém křídle rozmyslel. Obrannou povinnost si poté splnil domácí Soumaoro.

56

Poprvé se k míči dostal střídající Cataldi, který ho dokázal odehrát do volného prostoru před napadajícím protihráčem. Lazio má v těchto minutách více ze hry.

55

Strakoša tak ani v tomto případě nemusel zasahovat, naopak se postaral o přízemní rozehrávku na volného Patrica, který mu ihned poté vracel zpět na kopačku.

54

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Caicedo, přichází Joaquín Correa.
Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Danilo Cataldi.

53

Janov si přichystal rychlou protiakci, při které to na sebe vzal Schone. Jeho manévr kolem protihráče vyšel na jedničku, následné zakončení však nebylo přesné.

52

Hodně prostoru měl kolem sebe Alberto, který si nakonec našel prostor k zakončení. Jeho technická rána pravou nohou nakonec putovala kousek vedle branky.

51

51. Ciro IMMOBILE - 0:2

51

Lazio právě vstřelilo branku!
Hosté přeci jenom odskakují na rozdíl dvou branek! Janov opět nezvládl bránění u svého pokutového území, Caicedo se sice neprocpal kolem obránců, k odraženému míči se ale dostal kanonýr CIRO IMMOBILE, jehož zakončení pravou nohou putovalo mimo dosah Perina.

50

50. Immobile mířil do boční sítě.

50

Na hezkou vzdušnou nabídku si naběhl hostující Immobile, který se ihned poté opřel do padajícího míče levou nohou, jenomže jeho zakončení skončilo na boční síti.

49

Římané opět zvolili kombinaci na vlastní polovině, načež to Vavro zkoušel prudkou nahrávkou směrem ke Caicedovi, který ovšem nepředvedl dobré zpracování.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali šikovné roztažení hry na pravou stranu, kam si seběhl hostující Marušić, který okamžitě hledal obránce Patrica.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám sice přinesl velice povedený vstup v podání Lazia, které hned v úvodu dokázalo vstřelit vedoucí branku. Postupem času jsme ale nesledovali zrovna pohlednou podívanou, Janov se sice snažil s výsledkem něco udělat, jehož největší šance ale skončila pouze na tyči. Mimo jiné jsme byli svědky celé řady osobních soubojů.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Hostující celek se velice pohodlným způsobem dostal na druhou stranu, kde však velice kvalitně zakročil obránce Biraschi, který se sám vydal do protiútoku.

42

Na centrovanou nabídku si pokusil seběhnout Ankersen, který tečoval míč pouze do rukavic hostujícího brankáře. Janov si přesto vybojoval rohový kop, který z přední tyče odhlavičkoval Radu. Domácí však pokračovali ve své aktivitě, jedna z šancí ale proběhla z ofsajdu.

41

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

40

Janov má v posledních minutách o něco více ze hry. Schone i tentokráte režíroval hru ve středu hrací plochy, tentokráte si u postranní lajny našel volného Ankersena.

36

Domácí obrana se trochu otevřela, čehož se pokoušel využít Alberto. Jeho kolmice totiž měla směřovat na Leivu, avšak jako první se k míči dostal zadák Biraschi.

35

Soumaoro se rovněž dostal na druhou polovinu hřiště, kde ovšem nepřesně přihrál směrem na Sanabriu. Hostující celek se tak pustil do protiútoku, který byl rychle u konce.

34

Lazio opět rozehrálo od svého pokutového území po zemi, přičemž Radu dokázal vyvézt hrací předmět na druhou stranu hrací plochy, kde se nacházel Jony.

33

Hostující brankář si dal s odkopem celkem dost načas, nakonec se snažil na druhé straně najít urostlého Caiceda, který v hlavičkovém souboji nedokázal uspět.

32

Na opačné straně si pro změnu nedovoleně počínal Sanabria, který šel do osobního souboje rukama napřed. To znamená, že Strakoša bude opět rozehrávat.

31

U postranní lajny si obrannou povinnost splnil domácí Masiello, který za sebe nepustil Alberta. Prvně jmenovaný odehrál míč do zámezí, vhazovat tak bude Lazio.

30

Lazio tak mělo k dispozici volný kop z velice dobré vzdálenosti od branky. Nakonec jsme sledovali přímý střelecký pokus, Albertova rána však vyletěla vysoko nad.

29

Do protiútoku se vydal hostující Immobile, který se snažil načasovat nahrávku na aktivně hrajícího Marušiće, jenž byl kousek od pokutového území zastaven faulem.

28

Žlutou kartu dostává Andrea Masiello (Janov CFC).

27

Římané se po delší době dostali zpět k opačnému pokutovému území, kde to Jony zkoušel manévrem na levou nohu, po kterém našel pouze kopačku soupeře.

26

Poté se ještě pokračovalo v dobývání domácí branky, avšak pomezní sudí si všiml ofsajdového postavení domácího Favilliho. Strakoša tak bude moci vykopávat.

25

Aby toho nebylo málo, tak si domácí vyzkoušeli volný kop od pravé autové lajny. K rozehrávce se nakonec postavil Schone, po jehož centru orazítkoval tyč Cassata.

21

Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, zatím jsme se dočkali jediné branky. V posledních minutách ale nesledujeme zrovna atraktivní podívanou.

20

Žlutou kartu dostává Lucas Leiva (S. S. Lazio).

19

Ta navíc směřovala přesně na hlavu Vavra, který ještě zkoušel prodloužit směrem do malého vápna. Jako první se k volnému míči dostal domácí brankář Perin.

18

Hlavní sudí musí neustále řešit celou řadu osobních soubojů. Po jednom z nich se na zeleném pažitu ocitl Patric, který svému celku zajistil standardní situaci.

17

Ve středu hrací plochy se dokázal zorientovat hostující Leiva, který se navíc dostal na opačnou polovinu. Janov se musel rychle vracet, Jony se však k centru nedostal.

16

Co scházelo! Domácí obrana opět nebyla důsledná, Albertovi se povedlo najít Caiceda, který se dostal do šestnáctky, kde ho ovšem vychytal Perin.

15

Hezká kombinace domácích nakonec přinesla centr od levé autové lajny. Tam se do balónu opřel Criscito, který svou nabídkou našel pouze nohu obránce Vavra.

14

Do akce se dostal také pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení v podání hostujícího Jonyho. Tuto skutečnost potvrdil následný opakovaný záběr.

13

Posléze dostal příležitost k provedení autového vhazování také hostující Patric. Jeho celek ihned přenášel hru na Alberta, který byl dle sudího zastaven faulem.

12

Padající míč se snesl přesně na hlavu hostujícího Vavra, který ho ihned poslal do bezpečnějšího prostoru. Domácí hráči si nakonec vybojovali autové vhazování.

11

Janov se snažil přenést hru na levou stranu, kde si o nahrávku řekl zkušený Criscito. Ten ihned po zisku míče nahrál Schonemu, jenž byl zastaven nedovoleně.

10

Caicedo byl přišlápnut, čehož si pochopitelně všiml také rozhodčí. I v tomto případě bylo pískáno, Lazio bude zahrávat standardní situaci z velké vzdálenosti.

9

V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok, tentokráte v podání hostujícího Immobileho. O rozehrávku volného kopu se postaral Masiello.

8

Římané nikam nespěchají, naopak zvolili dlouhou kombinaci na vlastní obranné polovině. Rozehrávající Vavro navíc velice předně našel osamoceného Jonyho.

7

Hostující brankář Strakoša si tak připsal vůbec první zákrok, nejednalo se o nic složitého. Krátce poté jsme sledovali vyhození na levou stranu, kde číhal Radu.

6

Domácí dokonce dostali luxusní šanci ke srovnání stavu. Hlavní sudí totiž nařídil standardní situaci kousek za pokutovým územím, Schone však mířil doprostřed.

5

Janov tak měl k dispozici úvodní rohový kop tohoto zápasu, který ovšem nebyl vůbec nebezpečný. Nápor domácích hráčů pokračuje kousek od opačného vápna.

4

Kousek od středového kruhu se dokázal zorientovat domácí Schone, který šikovným způsobem přenášel hru na pravou stranu, odkud se o centr pokoušel Ankersen.

3

Janov tak rozhodně neprožil povedený vstup do tohoto zápasu, hned po dvou minutách inkasoval. Do konce utkání zbývá dost času, výsledek se může otočit.

2

2. Adam MARUŠIĆ - 0:1

2

Lazio právě vstřelilo branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat, do vedení se dostává hostující celek! Caicedovi se povedlo narazit ADAMU MARUŠIĆOVI, který se jako tank dostal mezi domácí obránce. S míčem se navíc prodral až před brankáře Perina, kterého překonal střelou k pravé tyči. Janov tak neprožívá dobrý vstup do tohoto duelu!

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Janov CFC: Perin – Soumaoro, Biraschi, A. Masiello – P. Ankersen, Behrami, Schöne, Cassata, Criscito (C) – A. Sanabria, Favilli.
Náhradníci: Marchetti – A. Barreca, Destro, Falqué, Eriksson, Goldaniga, Jagiełło, Pandev, Rovella, C. Zapata.

S. S. Lazio: Strakoša – Patric, Acerbi, S. Radu – Marušić, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Jony – F. Caicedo, Immobile (C).
Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Adekanye, Cataldi, Correa, Lazzari, J. Lukaku, J. Minala, Parolo, Bastos, Vavro.

Rozhodčí: Maresca – Tegoni, Rocca.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

S. S. Lazio

Na opačné straně stojí velmi sympaticky hrající Lazio, kterému v současné době patří druhá pozice, přičemž ho od vedoucího Juventusu dělí pouze jeden bod. Římané během letošního ročníku pocítili hořkost porážky pouze ve dvou případech, na druhou stranu remizovali hned třikrát. Hned dvakrát tomu bylo z posledních pěti ligových duelů, naposledy se tak stalo v souboji proti Hellasu. Lazio však dalo na tuto překvapivou ztrátu bodů hodně rychle zapomenout, v nadcházejícím duelu totiž dokázalo porazit Parmu, v minulém kole si dokonce na domácím stadionu poradilo s Interem.
Janov CFC

Fotbalisté Janova letos neprožívají vůbec povedenou sezonu, v tuto chvíli se totiž nacházejí na osmnácté pozici, což by v konečném důsledku znamenalo sestup do druhé nejvyšší soutěže. Janov však ztrácí na sedmnáctou Sampdorii pouze jeden bod, na druhou stranu ho od chvostu tabulky dělí dostačujících sedm bodů. Janov se v posledních zápasech výrazně zlepšil, naposledy totiž pocítil hořkost porážky před více než měsícem, od té doby neprohrál ve třech duelech v řadě. V posledních dvou případech dokonce dokázal naplno bodovat, bylo tomu tak proti Cagliari a Bologně.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Janov CFC a S. S. Lazio.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

Janov CFC – S. S. Lazio

2:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 57. Cassata (P. Ankersen), 90. Criscito (pen.) – 2. Marušić (F. Caicedo), 51. Immobile, 71. Cataldi

Karty:   28. A. Masiello (JAN), 69. Soumaoro (JAN) – 20. Lucas Leiva (LAZ), 76. Strakoša (LAZ)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:12.

Janov CFC: Perin – Soumaoro, Biraschi, A. Masiello – P. Ankersen (58. Falqué), Behrami, Schöne, Cassata, Criscito (C) – A. Sanabria (74. Destro), Favilli (58. Pandev).
Náhradníci: Marchetti – A. Barreca, Destro, Falqué, Eriksson, Goldaniga, Jagiełło, Pandev, Rovella, C. Zapata.

S. S. Lazio: Strakoša – Patric, Acerbi, S. Radu – Marušić, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (54. Cataldi), Alberto, Jony (62. Lazzari) – F. Caicedo (54. Correa), Immobile (C).
Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Adekanye, Cataldi, Correa, Lazzari, J. Lukaku, J. Minala, Parolo, Bastos, Vavro.

Rozhodčí: Maresca – Tegoni, Rocca