Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – RCD Mallorca

3:3

konec (2:2)

21.02.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 25. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.5 4.58 6.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

V závěrečných sekundách přichází ještě jedna žlutá karta. Pod vlivem velké frustrace Carles Aleñá sundal k zemi Budimira.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

87

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází Raúl García.

82

Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Alejandro Pozo, přichází Aleksandar Sedlar.

78

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází Cristian Tello.

74

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází William Carvalho, přichází Carles Aleñá.

70

Mallorca právě vstřelila branku!
Mallorca bojuje a vyrovnává! TAKEFUSA KUBO si přešlapovačkou připravil balón na střelu, kterou z hranici šestnáctky namířil k levé tyči. Robles ránu ztlumil, v cestě do sítě jí ale zabránit nedokázal.

69

Marc Bartra zastavil na polovině hřiště Budimira a od rozhodčího inkasoval žlutou kartu. Španěl obdržel pátou žlutou kartu v sezóně, a to znamená, že příští týden zápas ve Valencii vynechá.

68

Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Iddrisu Baba Mohammed, přichází Lago Junior.

61

Domácí mohli udělat velký krok směrem ke třem bodům! Joaquín parádní přihrávkou uvolnil Canalese, který samostatný únik nedokázal využít, nártem trefil přímo prostor, v němž se pohyboval gólman.

58

První žlutá karta je na světě. Jejím držitelem se stal Fran Gámez, který na polovině hřiště skluzem nebezpečně zajel do Fékira.

52

Skutečně je tomu tak, penalta se ruší! Středopolař Mallorcy opravdu simuloval a může být ještě rád, že ze situace vyšel bez žluté karty.

50

Dnešní zápas je plný zvratů! Iddrisu Baba Mohammed se probojoval do vápna soupeře, kde mu Emerson přišlápl levou nohu, hlavní rozhodčí píská penaltu i ve prospěch Mallorcy!

48

Real Betis právě vstřelil branku!
Máme tu obrat ve skóre! Canales nákopem vyslal do útoku JOAQUÍNA. Kapitán Betisu si míč zpracoval, skvělou kličkou se uvolnil přes Poza a milimetrově přesnou střelou k pravé tyči nedal Reinovi šanci zasáhnout.

35

Real Betis právě vstřelil branku!
NABIL FÉKIR si musel ohromně oddechnout. Reina totiž vystihl směr penalty, ale pod tělem gólmanovi balón smolně propadl do sítě!

34

Betis bude zahrávat druhou penaltu! Zase ji vybojoval Nabil Fékir, francouzský křídelník tentokráte nastřelil ruku Gámeze. Ten se v utkání neuvedl v dobrém světle.

31

Stal se mu penaltový zákrok osudným? Leonardo Koutris nemůže dále pokračovat ve hře, přičemž nebyl k videní žádný ostrý zákrok na jeho osobu. Ke zranění tak zřejmě vážně došlo při zákroku na Fékira.

27

Mallorca právě vstřelila branku!
Hosté dávají soupeři lekci z produktivity! Betis je zatím jasně lepší, přesto prohrává. Hernández patičkou uvolnil Kuba. Japonský mladík našel v pokutovém území ANTEHO BUDIMIRA, jenž se v klidu otočil s balónem a neomylně zavěsil k pravé tyči.

26

Sergio Canales umí i do defenzivy. U vlastní šestnáctky čistým způsobem obral o kulatý nesmysl Sevillu a rychlým pasem rozjel brejk na druhou stranu. Na jeho konci byla rána Lorena, která skončila na pravé tyči Reinovy svatyně!

19

Real Betis právě vstřelil branku!
Začínáme zase od nuly! SERGIO CANALES si do poslední chvíle počkal na pohyb gólmana, který šel na pravou stranu, španělský borec tedy poslal míč na stranu druhou. Je vyrovnáno!

18

Přichází šance na rychlou odpověď! Nabil Fékir se probojoval do pokutového území, v němž jej posléze podrazil Leonardo Koutris. Jasná penalta!

17

Mallorca právě vstřelila branku!
To je šok, Mallorca skóruje ze své první vážnější akce! Ránu Kuba zblokoval jeden z obránců přímo k nohám JUÁNA FERNÁNDEZE, jenž se z z voleje trefil parádně do pravého horního rohu!

Real Betis – RCD Mallorca

3:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 19. Canales (pen.), 35. Fékir (pen.), 48. Joaquín (Canales) – 17. Hernández, 27. Budimir (Kubo), 70. Kubo (Budimir)

Karty:   69. Bartra (RBE), 90+4. Aleñá (RBE) – 58. Gámez (MLR)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 11:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:12.

Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – Guardado (87. García), W. Carvalho (74. Aleñá) – Joaquín (C) (78. Tello), Canales, Fékir – Loren.
Náhradníci: D. Martín – Barragán, González, Aleñá, García, Sidnei, Tello.

RCD Mallorca: Reina (C) – Pozo (82. Sedlar), Valjent, Raíllo, Koutris (31. Gámez) – Baba Mohammed (68. Lago Junior), Sevilla – Hernández, Kubo, Rodríguez – Budimir.
Náhradníci: Fabri – Febas, Gámez, Chavarría, Lago Junior, Prats, Sedlar.

Rozhodčí: Gil – Nevado, De Francisco

Diváci: 47 231