Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – RCD Mallorca

3:3

konec (2:2)

21.02.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 25. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.5 4.58 6.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

70

Mallorca právě vstřelila branku!
Mallorca bojuje a vyrovnává! TAKEFUSA KUBO si přešlapovačkou připravil balón na střelu, kterou z hranici šestnáctky namířil k levé tyči. Robles ránu ztlumil, v cestě do sítě jí ale zabránit nedokázal.

48

Real Betis právě vstřelil branku!
Máme tu obrat ve skóre! Canales nákopem vyslal do útoku JOAQUÍNA. Kapitán Betisu si míč zpracoval, skvělou kličkou se uvolnil přes Poza a milimetrově přesnou střelou k pravé tyči nedal Reinovi šanci zasáhnout.

35

Real Betis právě vstřelil branku!
NABIL FÉKIR si musel ohromně oddechnout. Reina totiž vystihl směr penalty, ale pod tělem gólmanovi balón smolně propadl do sítě!

27

Mallorca právě vstřelila branku!
Hosté dávají soupeři lekci z produktivity! Betis je zatím jasně lepší, přesto prohrává. Hernández patičkou uvolnil Kuba. Japonský mladík našel v pokutovém území ANTEHO BUDIMIRA, jenž se v klidu otočil s balónem a neomylně zavěsil k pravé tyči.

19

Real Betis právě vstřelil branku!
Začínáme zase od nuly! SERGIO CANALES si do poslední chvíle počkal na pohyb gólmana, který šel na pravou stranu, španělský borec tedy poslal míč na stranu druhou. Je vyrovnáno!

17

Mallorca právě vstřelila branku!
To je šok, Mallorca skóruje ze své první vážnější akce! Ránu Kuba zblokoval jeden z obránců přímo k nohám JUÁNA FERNÁNDEZE, jenž se z z voleje trefil parádně do pravého horního rohu!

Real Betis – RCD Mallorca

3:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 19. Canales (pen.), 35. Fékir (pen.), 48. Joaquín (Canales) – 17. Hernández, 27. Budimir (Kubo), 70. Kubo (Budimir)

Karty:   69. Bartra (RBE), 90+4. Aleñá (RBE) – 58. Gámez (MLR)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 11:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:12.

Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – Guardado (87. García), W. Carvalho (74. Aleñá) – Joaquín (C) (78. Tello), Canales, Fékir – Loren.
Náhradníci: D. Martín – Barragán, González, Aleñá, García, Sidnei, Tello.

RCD Mallorca: Reina (C) – Pozo (82. Sedlar), Valjent, Raíllo, Koutris (31. Gámez) – Baba Mohammed (68. Lago Junior), Sevilla – Hernández, Kubo, Rodríguez – Budimir.
Náhradníci: Fabri – Febas, Gámez, Chavarría, Lago Junior, Prats, Sedlar.

Rozhodčí: Gil – Nevado, De Francisco

Diváci: 47 231