Menu

Hokej

Univerzitní liga ledního hokeje

ČVUT Engineers Prague – BO Ostrava Vítkovice Steel

5:3

konec (1:1, 1:1, 3:1)

16.02.2020, 12:00 • ZS Hvězda Praha • 17. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.22 7.5 6.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto utkání je to ode mě vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (14:14:29)
Je konec! Pražané ve třetí periodě potvrdili svou roli favorita i jasnou převahu v utkání. Po čtyřech minutách v poslední části se totiž trefil Jakub Káník, který využil signalizovanou výhodu. Vítězný gól trefil Petr Ujfaluši, jenž jenž vstřelil branku v početní výhodě. Čtyři minuty před koncem se ještě prosadil Martin Sekerka, který obral soka v jeho obranném pásmu a gólmana překonal bekhendem. Ostravané ještě snížili stav utkání, když se jim také povedlo využít přesilovou hru. Marek Smrčka zapsal svou druhou branku v utkání, ale body z toho pro jeho tým nebudou.

Konec zápasu.

59:32

Hosté už nemají co ztratit a zkoušejí to bez gólmana! Je otázkou, jestli to není pozdě.

59:32

Vyloučení v týmu Engineers Prague (Petr Josefus – 2 min., hákování).

59:00

Minuta do konce utkání!

58:29

Nyní se však hokejisté v černém konečně dostali do útočného pásma, kde se jim povedlo začít s kombinací. Musí však podstupovat souboj za bránou.

57:56

Hosté se snaží ještě něco vymyslet, ale směrem dopředu to od nich dnes prostě není ono. Engineers už dnešní utkání nejspíše dotáhnout do vítězného konce.

57:15

David Sysala zavezl kotouč do pásma, kde vymysleli křižnou přihrávku na spoluhráče. Příhoda se ale stihl přesunout a puk chytit!

56:42

Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Hosté ale využívají početní výhodu, takže ještě budou chtít zdramatizovat dnešní zápas! MAREK SMRČKA vypálil z kruhu a jeho rána se zastavila až v síti! Pro Smrčku jde dnes už o druhou branku. Asistence: David Sysala a Marek Kovalski.

56:11

Vyloučení v týmu Engineers Prague (Jiří Janata – 2 min., sekání).

56:05

Engineers právě vstřelili branku!
Obrovská chyba v obranném pásmu je potrestána, takže Pražané se dostávají už do třígólového vedení! MARTIN SEKERKA totiž obral u branky soupeře o kotouč. Následně si najel s pukem až před gólmana, kterého překonal bekhendem. Bez asistence.

55:45

Hosté zachytili kotouč ve středním pásmu, ale jeden z nich byl v pásmu přece jen o něco dříve. Proto je Báňské univerzitě nakonec odpískán jen ofsajd.

55:13

Hokejisté v černém se drží na kotouči, ale ve svém obranném pásmu. Během několika sekund se dostali do útoku, ale Pražané brání v poklidu.

54:27

Až nyní se dostali hostující hráči ke střele, která přišla z vrcholku kruhu. Příhoda ale celou situaci dobře viděl, puk chytil a nechal raději přerušit hru.

54:16

Do konce zápasu nám chybí nějakých šest minut a domácí vedou o dvě branky. K tomu navíc nadále vládnou na hřišti a ukazují, proč vedou tabulku.

53:35

Emil Adamczyk je na ledě!

53:19

Ostravanům se znovu povedlo vyhodit, avšak domácí hráči se během několika sekund dostali zpět do pásma. Přišla další střelou, kterou Šindelka vyrazil.

52:26

Avšak domácí se přesto dostali ke střele z vrcholku kruhu. Zakončující hráč do toho vrhnul všechny své síly, ale jeho prudká rána nakonec minula branku.

51:57

S hosty to nevypadá vůbec dobře! Nyní je čeká ještě dvouminutové oslabení, zatímco prohrávají o dva góly. Nyní se ale Pražanům nedaří kombinace.

51:35

Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Emil Adamczyk.

50:52

Jaroslav Chlouba nyní projel šíři středního pásma jako nůž máslem. Zkoušel zasunout puk k tyči, ale hostující gólman zasáhl levým betonem.

50:15

Hráči v bílém navíc nic neponechávají náhodě a snaží se nadále útočit, případně přidat ještě nějakou branku. Šindelka si tentokrát připsal úspěšný zásah.

49:51

Hokejisté v černém musí zapnout veškeré síly do útoku, ale směrem dopředu to zatím od nich není ono. Pražané by si dnes výhru minimálně zasloužili.

49:04

Avšak Ostravané se tentokrát bez větších problémů ubránili a dostali se na několik okamžiků dopředu. Hosté z toho ale nevyprodukovali ani střelu.

48:30

Od domácího celku to bylo velmi dobrých sedmdesát pět sekund, během kterých nejspíše rozhodli o své výhře. Navíc se nadále drží v útočném pásmu.

45:19

Engineers právě vstřelili branku!
Domácí hokejisté využívají svou početní výhodu a dost možná právě rozhodli o osudu dnešního utkání! Pražané byli vlastně celou dobu usazení v útočném pásmu, čehož nakonec využil PETR UJFALUŠI, jenž vstřelil další gól svého celku. Asistence: Martin Sekerka a Martin Suda.

44:04

Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Marek Smrčka – 2 min., nesportovní chování).

44:04

Engineers právě vstřelili branku!
Pražané měli k dispozici výhodu, ale přesilovou hru hrát nebudou, jelikož využívají jednoho muže v poli navíc! Na střed hřiště si totiž sjel JAKUB KÁNÍK, který dostal přihrávku od mantinelu a jeho střela skončila až v síti! Asistence: Petr Josefus a Jaroslav Chlouba.

43:30

Týmy navíc začaly dělat podstatně častěji chyby, které jsme dosud téměř neviděli. Respektive viděli, ale jejich četnost je nyní přece jen o dost častější.

42:54

Na druhé straně jsme zase viděli střelu v podání domácího celku, kdy po několika sekundách následovala další. Stav je ale i nadále vyrovnaný.

42:16

Hokejisté v černých dresech se navíc drželi v útočném pásmu i nadále. Proto přišla další střela, ale tu srazil domácí hráč pádem do ochranné sítě.

41:36

Začátek této části zatím nemá nějaké vysoké tempo. Přesto se Emil Adamczyk dostal až k zakončení, které Příhoda vykopl betonem do rohu hřiště.

41:02

Jan Raiterman si musel dojet pro kotouč na svou obrannou modrou, navíc domácím následně nevyšel přechod do útoku, který skončil odpískáním ofsajdu.

40:21

A už je tu poslední perioda v rámci dnešního zápasu! Tak uvidíme, jestli někdo z týmů dokáže vstřelit branku nebo se půjde do prodloužení!

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi i prostřední část dnešního utkání, po které je stav znovu srovnaný, když oba týmy daly opět po jedné brance. Jako první se prosadili hosté, kteří měli k dispozici trestné střílení. K tomu se rozjel Marek Smrčka, jenž se prosadil střelou nad beton. Toto vedení hostů ale trvalo přesně minutu. Následně totiž Martin Suda vystihl kotouč ve středním pásmu, najel si až ke gólmanovi, kterého překonal taktéž nad beton.

Další třetina začne přibližně v 13:36.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Druhá třetina už se nám zásadně blíží ke svému konci a vypadá to, že i po ní bude stav vyrovnaný. Nakonec bude rozhodující poslední perioda zápasu.

39:00

Minuta do konce třetiny!

38:30

Pražané ubránili další oslabení v tomto utkání, načež se zase vrhli do útoku. Mají na svém kontě další střelu na branku, ale Šindelka opět chytá.

37:33

Miroslav Žáček je na ledě!

37:14

Marek Smrčka poslal puk po mantinelu, kde ho za brankou sebral jeho spoluhráč. Báňská univerzita se tak nadále drží v útočném pásmu s pukem na holi.

36:45

Navíc se domácím hráčům podařilo vyhodit kotouč přes celé hřiště, takže obranná čtveřice mohla vystřídat. Naopak Ostravané si museli pro puk dojet.

36:14

Hosté se drží v útočném pásmu, ale zatím si připsali jen jeden menší závar. Jinak působí Ostravané hodně statickým dojmem, nijak si nenajíždějí.

35:33

Vyloučení v týmu Engineers Prague (Miroslav Žáček – 2 min., hákování).

35:08

Hokejisté v bílém si nyní dělají v útočném pásmu, co chtějí. Přesto se jim nedaří dostat se do nějaké brankové příležitosti či vstřelit rovnou nějaký gól.

34:36

Domácí hráči se však dostali ke střele, kterou musel likvidovat hostující gólman. Zapsal však zákrok a buly bude následovat po jeho levici.

33:59

Hra se nyní odehrává ve středním pásmu, což bude rozhodně více vyhovovat hokejistům v černých dresech. Ti se nyní zase nedostávají do útoku.

33:15

Což klidně mohli o několik sekund později jít! Jeden z Pražanů dostal přihrávku na útočnou modrou, ale vracející se obránce ho při zakončení rozhodil.

32:48

Jiří Janata se zapsal o další střelu, avšak hostující gólman zasáhl pro změnu lapačkou. Pražané mají nyní obrovský tlak a chtějí jít znovu do vedení.

32:04

Nyní už ale zase útočí domácí celek, který si nepřipsal vůbec marnou střelu! Jiří Janata napřáhl na vrcholku kruhu, ale Šindelka zasáhl vyrážečkou.

31:33

Oba týmy hrají v pěti!

31:06

Ostravané si navíc zapsali další střelecký pokus a už nyní jich asi mají více než v první periodě. Domácí gólman ale udržel kotouč ve výstroji.

30:24

Hokejisté v černém předvedli rychlou akci, ale domácí hráči se stihli zformovat ve svém obranném pásmu. Přesto musel Příhoda zasahovat.

29:58

Znovu tak hrajeme ve čtyřech, ale tentokrát neuvidíme následnou početní výhodu. Oba týmy si v této situaci už připsaly po jedné střele na branku.

29:33

Vyloučení v týmu Engineers Prague (Petr Ujfaluši – 2 min., nedovolené bránění).

Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Jakub Baca – 2 min., nedovolené bránění).

29:13

Nyní se však domácímu celku úplně nepovedla rozehrávka, respektive přechod do útoku. Jeden z hráčů přejel modrou dříve, takže z toho byl ofsajd.

28:35

Pražané vybojovali kotouč v souboji u mantinelu, nakonec vyslali střelu od modré. Tu Šindelka dobře viděl a hlavně ji udržel ve výstroji, nemohlo dojít k dorážce.

28:00

Z druhé části je za námi už osm minut, ve kterých jsme viděli dvě branky. Každá padla na jedné straně, takže stav je stejný jako po první periodě, tedy vyrovnaný.

27:26

Nyní se ale už hosté osvobodili tak, aby mohli vystřídat. Engineers se však nadále drží na kotouči, se kterým se snaží probít do další šance, či k brance.

26:49

Pražané jsou nabuzení vstřelenou brankou a znovu jsou jasně lepším týmem na hřišti. Hosté se zbavili kotouče jen vyhozením na zakázané uvolnění.

25:05

Engineers právě vstřelili branku!
Jenže Pražané během několika okamžiků srovnávají, vypadá to, že uvidíme ještě mnoho branek v tomto utkání! MARTIN SUDA vystihl kotouč ve středním pásmu a hosté zrovna střídali. Domácí hráče se tak dostal až ke gólmanovi, kterého překonal střelou nad beton! Bez asistence.

24:35

Příhoda pomohl svému týmu s rozehrávkou, ale nyní musí být považován spíše za smolaře. Dva góly hostů totiž padly po samostatných akcích – nájezd a únik.

24:06

Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Hosté využívají výhodu trestného střílení a poprvé v tomto zápase se dostávají do vedení! MAREK SMRČKA se kotouče ujal jako exekutor, kdy vyslal střelu nad beton, která rozvlnila síť.

24:06

Vyloučení v týmu Engineers Prague (Patrik Sedliský – trestné střílení, hození hole nebo předmětu).

24:06

Trestné střílení pro hosty!

23:46

Jakub Baca předvedl zasekávačku, na kterou se protihráč nechal nachytat, načež mu hokejka vylétla snad až do hlediště. O chvilku později je hra přerušena.

23:08

Marek Klement neměl komu nahrát, tak poslal kotouč po mantinelu až za branku soupeře. Ten ho odtamtud dostal znovu zpět do středního pásma.

22:25

Ostravané hrají podstatně aktivněji než v první třetině, na což si domácí asi budou muset zvyknout. V kabině hostí nejspíše byla slyšet zajímavá slova o pauze.

21:47

Hokejisté v černém se nyní snažili napadat soupeře v útočném pásmu, který to nakonec neustál. Tentokrát už domácí gólman schoval puk pod lapačku.

21:18

Hosté zatím nezačali prostřední část vůbec zle, jelikož se dostali směrem dopředu. Příhoda ale nakonec žádný ze zákroků vytahovat nemusel.

20:16

A už nám začala i druhá třetina dnešního zápasu! Po té první byl stav vyrovnaný, přestože byli domácí lepší. Jak to bude vypadat po druhé periodě?

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první perioda dnešního utkání mezi Engineers Prague a BO Ostravou Vítkovicemi Steel. Domácí byli na ledě jasně lepším týmem, čehož využili ke skórování první branky. Jaroslav Chlouba si najel mezi kruhy a střelou z první nedal Šindelkovi šanci. Pražané mohli přidat i další góly, jenže se jim to nepovedlo. Tak přišel trest v podobě inkasování minutu před koncem. Marek Kovalski dostal přihrávku na útočnou modrou a samostatný únik zakončil střelou mezi betony.

Další třetina začne přibližně v 12:47.

20:00

První třetina skončila.

18:54

Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Obrovská chyba domácího celku v obraně, po které hosté srovnávají stav dnešního zápasu! David Sysala našel přihrávkou na útočnou modrou volného MARKA KOVALSKIHO. Ten se díky tomu řítil sám na gólmana, kterého překonal střelou mezi betony! Asistence: David Sysala.

17:55

Hra nyní probíhá ve středním pásmu a vypadá to, že třetina se dohraje za tohoto stavu. To e škoda pro domácí, kteří jsou jasně lepší. Naopak štěstí pro hosty.

17:10

Martin Sekera se v těžké pozici dokázal probojoval s kotoučem až do útočného pásma, ale tam neustál souboj u mantinelu. Domácí ale nadále vládnou.

16:21

Dominik Plášek vybojoval puk ve svém obranném pásmu, načež se dostal až do toho útočného. Tam nakonec přišla střela, ale ta trefila jen zadní mantinel.

15:57

Šindelka si přesto musel o několik vteřin později připsat zákrok. V pásmu byl osamocený domácí hráč, který pro své barvy vybojoval alespoň vhazování.

15:25

Pražané vyhráli vhazování v útočném pásmu, po kterém ihned přišlo nahození od modré. To se ale vůbec nevešlo mezi tři tyče, nikdo jej nedokázal tečovat.

14:43

To byla pěkná akce v podání hostí! Obránce Ostravanů totiž poslal kotouč skrze celé hřiště na modrou, kde byl připravený Filip Dýrr. Ten si sjel o něco blíže, přesto pálil kousek od modré a domácí gólman jeho pokus vyrazil.

14:00

Marek Smrčka ukázal něco ze svého umu, když se přes dva soupeře dostal až ke střele. Tu ale Příhoda dobře viděl, takže ji vyrazil betonem do rohu hřiště.

13:17

Hokejisté v bílém jsou na ledě jasně lepším týmem, zatímco ti v černém se v podstatě je brání. Pražanům se ale nedaří vstřelit uklidňující druhá branka.

12:48

Jan Raiterman ještě trefil kotouč v útočném pásmu, ale udělal to vysokou holí. Následně se dotkl touše jeho spoluhráč, takže hra je přerušena.

12:18

Dominik Moravčík je na ledě!

11:55

Na hřišti nyní vidíme zkrácenou přesilovou hru domácího týmu. Ten se drží v útočném pásmu, ale dostat se do nějaké šance se mu zatím v této výhodě nedaří.

11:28

Jan Raiterman je na ledě!

10:42

Šindelka si zatím na nedostatek zákrok úplně stěžovat nemůže. Engineers totiž pokračují ve své aktivitě i nadále a gólman hostí si dnes nejspíše zachytá.

10:18

Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Dominik Moravčík – 2 min., držení).

09:56

Pokračuje početní výhoda pět na čtyři!

09:45

Hosté mají k dispozici přesilovou hru čtyři na tři, takže je na ledě hodně místa. Toho využil Michael Hranoš, který si sjel z modré, ale Příhoda jeho pokus vyrazil betonem. To byl slušný projektil v podání obránce hostí.

09:28

Vyloučení v týmu Engineers Prague (Jan Raiterman – 2 min., sekání).

09:05

Domácí měli při hře ve čtyřech dobrou šanci! Přišlo totiž přečíslení dva na jednoho, ve kterém jsme viděli křižný pas, ale hráč pražského týmu nakonec netrefil branku!

07:56

Vyloučení v týmu Engineers Prague (Miroslav Žáček – 2 min., hrubost).

07:44

Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Michal Janík – 2 min., podrážení).

07:43

Engineers právě vstřelili branku!
Ovšem o několik sekund později je tato převaha využita a domácí tým se dostává poprvé v tomto utkání do vedení! Petr Josefus našel z rohu kluziště volného JAROSLAVA CHLOUBU, který si najel před gólmana na střed hřiště a střelou z první nedal Šindelkovi šanci. Asistence: Petr Josefus a David Kulich.

07:10

V úvodu tohoto utkání je rozhodně aktivnější domácí tým, ale nedaří se mu tuto převahu využít. Naopak Ostravané se ještě pořádně nedostali přes půlku.

06:43

Moc pěkná akce v podání Pražanů nekončí brankou! Jaroslav Chlouba si sjel ze střídačky na přihrávku od modré a díky své rychlosti se dostal až na střed hřiště. Odtud ale těsně minul!

06:05

Domácí se ale nadále drží v útočném pásmu, jenže znovu vyslali nepřesnou nahrávku. Proto hosté poslali kotouč alespoň do středního pásma.

05:54

David Sysala je na ledě!

05:22

To zatím není moc povedená přesilová hra v podání hokejistů v bílém. Nemohou se dostat ke střele.

04:48

Nakonec se domácí museli vrátit až ke svému gólmanovi. Po několika sekundách se sice vrátili zpět do útočného pásma, ale touš zase ztratili.

04:16

Pražané vyhráli vhazování v útočném pásmu a už se rozestavěli do přesilovkového vzorce. Nakonec je ale zklamala přihrávka, po které puk pásmo opustil.

03:54

Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (David Sysala – 2 min., sekání).

03:13

Petr Josefus zachytil špatnou přihrávku ve středním pásmu a s pukem se dostal až ke střele z kruhu, tu Šindelka poslal vyrážečkou do rohu kluziště.

02:36

Už to vypadalo, že se hostující hokejisté dostanou do přečíslení dva na jednoho, ale nakonec se tak nestalo. Dobře totiž celou situaci dojel domácí hráč.

01:58

Báňska univerzita ale zatím brání své obranné pásmo bez nějakých větších problémů. Nemůže se však dostat s kotoučem až za neutrální pásmo.

01:16

Jan Raiterman stihl kotouč odehrát ještě před napadajícím soupeřem. Engineers jsou ze začátku utkání lepším týmem a chtějí potvrdit roli favorita.

00:42

David Sysala se snažil probít dopředu, ale jeho akce skončila velmi brzy. Obránce si na něj počkal na modré a včasným zásahem hokejky ho obral o puk.

00:15

Zápas nám nakonec začal s patnáctiminutovým zpožděním oproti plánovanému startu. Už se ale hraje, domácí hrají v bílém, hosté v černém.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Engineers Prague: Příhoda (Havel) – Spurný, Raiterman, Sedliský, Žáček, Klement, Vobořil, Kulich – Fabiánek, Kadlec, Káník, Sekera, Suda, Janata, Josefus, Chlouba, Ujfaluši, Veber, Burda, Vopat, Outrata.

BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Szturc, Hudec, Dvořák, Gřešík, Hranoš, Baca – Kosina, Moravčík, Smrčka, Dýrr, Sysala, Plášek, Kovalski, Janík, Adamczyk.

Rozhodčí: Battěk – Horažďovský, Teršíp.
Poslední vzájemný zápas:

BO Ostrava Vítkovice Steel – Engineers Prague 3:2sn

Branky a nahrávky: 44. Moravčík (Fejko), 48. Fejko, rozh. náj. Sysala – 36. Suda (Burda, Fabiánek), 55. Janata (Kulich).

BO Ostrava Vítkovice Steel: Lamla (Vedra) – Štěpán, Kropka, Baca, Hudec, Veřmířovský, Dvořák, Prepsl, Gřesík – Moravčík, Smrčka, Gelnar, Sysala, Dýrr, Pobuta, Plášek, Fejko, Janík, Kosina, Bernát, Kovalski.

Engineers Prague: Maštalířský (Havel) – Sedliský, Searle, Kulich, Žáček, Raiterman, Klement, Vobořil, Janásek, Zdvořáček, Ujfaluši, Kolář, Burda, Suda, Janata, Fabiánek, Potocký, Kadlec, Vopat, Křížek.
BO Ostrava Vítkovice Steel

To Báňská univerzita nezískala ani polovinu bodů z počtu svého dnešního soupeře. Po šestnácti zápasech má totiž na svém kontě rovných dvacet bodů a v současné době ji patří šestá pozice s osmi soutěžících. Na svém kontě sice má solidní vstřelených 50 branek, ale na druhou stranu jich inkasoval rovnou 59. Ostravané drží čtyřzápasovou vítěznou šňůru, když v posledním utkání přehráli Plzeň 4:3 po prodloužení.

Nejproduktivnější hráči:
Marek Kovalski – 20 bodů (8+12)
David Sysala – 15 bodů (4+11)
Dominik Moravčík – 9 bodů (6+3)
Engineers Prague

Domácí hokejisté zatmí vládnou celé Univerzitní lize ledního hokeje, a to navíc se solidním náskokem. Po sedmnácti zápasech má totiž na svém kontě parádních třiačtyřicet bodů a na druhou Masarykovu univerzitu má náskok osmi bodů. Engineers střílejí nejvíce branek (82) a nejméně jich dostávají (25), a tak nelze se divit, že jsou na první místě tabulky. Pražané mají vítěznou šňůru, která nyní činí solidních osm zápasů v řadě. V tom zatím posledním utkání porazili Akademiky 6:1.

Nejproduktivnější hráči:
Tomáš Fabiánek – 19 bodů (8+11)
David Kulich – 17 bodů (2+15)
Martin Suda – 16 bodů (8+8)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:45.

ČVUT Engineers Prague – BO Ostrava Vítkovice Steel

5:3

konec (1:1, 1:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Chlouba (Josefus, Kulich), 26. Suda, 45. Káník (Josefus, Chlouba), 46. Ujfaluši (Sekerka, Suda), 57. Sekerka – 19. Kovalski (Sysala), 25. Smrčka (TS), 57. Smrčka (Sysala, Kovalski)

ČVUT Engineers Prague: Příhoda (Havel) – Spurný, Raiterman, Sedliský, Žáček, Klement, Vobořil, Kulich – Fabiánek, Kadlec, Káník, Sekera, Suda, Janata, Josefus, Chlouba, Ujfaluši, Veber, Burda, Vopat, Outrata.

BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Szturc, Hudec, Dvořák, Gřešík, Hranoš, Baca – Kosina, Moravčík, Smrčka, Dýrr, Sysala, Plášek, Kovalski, Janík, Adamczyk.

Rozhodčí: Battěk – Horažďovský, Teršíp

Průběh zápasu
1. třetina
03:54 BOO 2 Sysala, sekání
07:43 ENG 1:0 Chlouba (Josefus, Kulich)
07:44 BOO 2 Janík, podrážení
07:56 ENG 2 Žáček, hrubost
09:28 ENG 2 Raiterman, sekání
10:18 BOO 2 Moravčík, držení
18:54 BOO 1:1 Kovalski (Sysala)
Po 1. třetině
2. třetina
24:06 ENG TS Sedliský, hození hole nebo předmětu
24:06 BOO 1:2 Smrčka (TS)
25:05 ENG 2:2 Suda
29:33 ENG 2 Ujfaluši, nedovolené bránění
BOO 2 Baca, nedovolené bránění
35:33 ENG 2 Žáček, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
44:04 ENG 3:2 Káník (Josefus, Chlouba)
44:04 BOO 2 Smrčka, nesportovní chování
45:19 ENG 4:2 Ujfaluši (Sekerka, Suda)
51:35 BOO 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Adamczyk
56:05 ENG 5:2 Sekerka
56:11 ENG 2 Janata, sekání
56:42 BOO 5:3 Smrčka (Sysala, Kovalski)
59:32 ENG 2 Josefus, hákování
Konec