Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK 32 Liptovský Mikuláš – HKM Zvolen

1:5

konec (0:2, 1:1, 0:2)

12.02.2020, 17:00 • 48. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 4.94 4.9 1.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Poslednú dvadsaťminútovku znovu gólovo ovládli hokejisti HKM Zvolen. V 49. minúte sa presadil Trotter a na konečných 1:5 pre favorita zápasu stanovil v 56. minúte druhým gólom McPherson. (19:23:20)

Koniec zápasu.

59:47

Liptáci sú s pukom za vlastnou bránkou a výsledok je každému jasný.

58:58

Tomek musel najprv odolávať strele Romana spoza ľavého kruhu a následne aj okamžite skvelo ľavým betónom zastavil dorážku Piatku.

58:46

Do útočného pásma sa pretlačil aj Nemec a Liptáci sa snažia získať ofenzívnu časť ihriska.

58:00

Zaujímavo sa po osi ihriska natlačil dopredu Maroš Surový. Dokorčuľoval ho jeden protihráč, Surový však stihol zblízka zakončiť. Tomek predviedol jasný zákrok a rozohrával.

57:41

Liptáci zo stredného pásma iba nahodili puk na Tomeka, ktorý môže počkať na nových spoluhráčov a pokojne rozohrať.

57:04

Po pravom krídle dopredu prenikal Halama, ktorý sa snažil presunúť puk medzi kruhy Mrázovi. Jeho však dopredu dokorčuľoval Vybíral a zblokoval mu strelu na ochrannú sieť.

56:24

Oško prenikal s pukom do útočného pásma, no ďaleko sa nedostal. Spoluhráči mu vnikli do útočnej tretiny a je z toho ofsajd.

55:49

Zvolen dal gól!
Zvolenčania už zrejme asi definitívne pečatia víťazstvo v tomto pre nich povinnom trojbodovom zápase. Po druhýkrát sa do streleckej listiny zapisuje ALLAN MCPHERSON, ktorý si na pravom kruhu prevzal puk po Trotterovom vyhratom buly a nepriehľadnou strelou vymietol Romančíkovi pavučinu.
Asistencia: Brock Trotter.

55:32

Spomedzi kruhov sa do zakončenia dostal Marcinek. Jeho pokus ohrozil brankára Romančíka, ktorý bol však dôkladne pripravený.

54:48

Štrauch nabíjal medzi kruhy Brunovi Mrázovi, ktorý tvrdo vypálil. Nemal však vycibrenú mušku, mieril vysoko nad bránku.

54:26

Z rohu klziska sa pred bránku pretláčal Miloš Kelemen. Dokázal sa natlačiť a aj ohroziť Romančíka, no domáci gólman odolal.

53:34

Strelecké zakončenie spoza ľavého kruhu z hokejky Smutného letelo mimo priestoru bránky a hostia mohli pohodlne rozohrať.

52:53

Na opačnej strane sa k strele z prvej spomedzi kruhov dostal Marco Halama. Svoju okamžitú strelu však nasmeroval mimo bránky.

52:17

Obrovská šanca pre domácich. Prihrávku si medzi kruhmi spracoval Adam Nechaj, ktorý prenikol bližšie k bránke a nastrelil žŕdku!

51:51

Tibenský si spracoval prihrávku medzi kruhmi a okamžite poslal strelu na bránku. Romančík bezpečne puk zachytil na hrudi.

51:23

Uhrík prekorčuľoval dopredu po ľavom krídle a spoza kruhu strieľal. Jeho strelecký pokus však letel iba na plexisklo.

50:31

S pukom sa do pásma dokázal dostať aj Kolenič. Dlho ho však na hokejke neudržal, zamieril k mantinelu a tam o puk prišiel.

49:57

Oško potiahol akciu po ľavom krídle a hľadal prihrávkou medzi kruhy Vybírala, ktorý sa však k nepresnému puku nedostal.

49:28

Do útočného pásma sa pretlačil Tibenský ako center štvrtej formácie. Zvolenčania istý čas držali puk, ale nevytvorili si streleckú možnosť.

48:43

Zvolen dal gól!
Zvolenskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase. Štrauch posúval puk na modrú čiaru obrancovi Corrinovi, ktorý nahadzoval na bránku a jeho pokus šikovne pomedzi nohy Romančíka tečoval BROCK TROTTER.
Asistencie: William Corrin, Michael Parks.

48:27

Na samostatný nájazd namiesto Tamášiho šiel Michal Uhrík, ktorý miešal a miešal, no nevymiešal brankára Tomeka, trafil ho do vyrážačky.
Dnešné stretnutie sleduje 650 divákov.

48:27

Budeme vidieť druhé trestné strieľanie v tomto zápase! Alex Tamáši prenikol pomedzi dvoch hráčov Zvolena a Juraj Mikúš ho seknutím odstavil od zakončenia.

48:00

Presilovku si zahrá Zvolen. Jakub Nemec dostáva dve minúty za podrazenie.

47:41

Vybíral sa sympaticky zrazil s Betkerom a zvolenského obrancu poslal na ľad.

47:14

Nastrelený puk od mantinelu pri pravom kruhu z hokejky Hunu iba preletel na zadný mantinel a Tomek ho iba pohľadom skontroloval.

46:00

Už sa pomaličky blížime k záveru Betkerovho trestu a teraz to skúšal od modrej čiary nahadzovať Uhrík. Jeho pokus však mieril iba do protihráčov stojacich pred ním.

45:18

Surový mal pred bránkou zaparkovaného spoluhráča, poslal však veľmi nepresnú prihrávku popred bránkovisko a domáci opäť prišli o pásmo.

44:44

Liptáci nezačali presilovku najlepšie. Nepresne si prihrali a sami prišli o útočné pásmo.

44:09

Presilovku získava Liptovský Mikuláš. Ben Betker dostáva dve minúty za krosček.

43:40

Hráčom Mikuláša sa teraz podarilo zastaviť novú rozohrávku svojho súpera na modrej čiare, ale museli vyjsť z pásma, pretože čiarový rozhodca už avizoval ofsajd.

42:58

Po pravom krídle sa dopredu rozbehol Petráš, ktorý prenechával puk Tibenskému a hostia sú v útočnom pásme.

42:14

Zvolenčania síce zastavili liptácku rozohrávku na modrej čiare, nepodarilo sa im však bez problémov dostať do pásma. Pískal sa ofsajd.

41:47

Nahodený puk spoza pravého kruhu z hokejky Kelemena mieril ponad bránku a gólman Romančík teda zasahovať nemusel.

40:57

Vybíralovi sa ukazoval na pravom kruhu Nemec, ktorý si tam prekorčuľoval, ale nedostal presnú prihrávku.

40:29

Úvod poslednej dvadsaťminútovky je veľmi nepresný. Oba tímy nepredviedli svoje dobré rozohrávky.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Prostredná dvadsaťminútovka bola o niečo vyrovnanejšia. V 25. minúte zvýšil zvolenské vedenie Mráz, no v 29. minúte otvoril strelecký účet domácich Huna, ktorý znižoval na 1:3.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:28

Zvolenčania sú nasťahovaní v útočnom pásme a poriadne tlačia v závere druhej tretiny Liptákov.

39:11

Veľa priestoru dostal na modrej čiare Kubát, ktorý prekorčuľoval až pred bránku a zakončoval zblízka. Mieril vedľa brány.

38:27

Spoza ľavého kruhu od mantinelu nasmeroval strelu na bránku Marco Halama. Jeho strelecký pokus letel priamo na Romančíka.

38:02

Prihrávka z hokejky Petráša nebola zrovna najpresnejšie. Zvolenčania stratili puk na útočnej modrej čiare.

37:14

Do zaujímavého úniku sa po vyhratom buly dostal Allan McPherson, ktorý sa pretlačil až pred brankára Romančíka, no zblízka ho neprekonal!

37:07

Zvolenčania vyhodili puk z vlastného obranného pásma tak, že sa ho nik nedotkol. Je z toho zakázané uvoľnenie.

36:45

Na opačnej strane bol v akcii Miloš Kelemen. Jeho strelecký pokus spoza ľavého kruhu Romančík bezpečne zastavil na hrudi.

36:02

Od modrej čiary posielal puk na bránku Kramár. Jeho strelecký pokus však skončil mimo priestoru bránky. Domáci však teraz nejaký čas dokázali držať puk v pásme.

35:37

Do útočného pásma sa natlačil nechaj, ktorému sa pomocou spoluhráčov podarilo získať útočné pásmo.

35:00

Strela Vybírala spoza pravého kruhu nebola veľmi presná, mierila ponad bránku a skončila v rohu klziska.

33:42

Liptáci dokázali vydolovať puk a dopredu po krídle vyrazil Rudolf Huna. Na Tomeka vyslal strelu spoza pravého kruhu, ktorá skončila na jeho hrudi.

33:24

Do útočného pásma s pukom vnikol Tomko. Bol však zastavený pri mantineli a nasledovali niekoľkosekundové súboje o puk.

32:16

Štrauch si spracoval prihrávku na útočnej modrej. Do pásma však nemohol vniknúť, keďže mu tam nechtiac vnikli spoluhráči a dostal by sa do ofsajdu.

31:20

Do útočného pásma po ľavom krídle prekorčuľoval Uhrík. Jeho strelecký pokus bránku minul a letel iba na zadný mantinel.

30:53

Rozohrávka Mikuláša veľmi úspešná nebola, na vlastnej modrej čiare Zvolenčania získali puk pomerne lacno.

29:48

Dlho však zvolenská hra v útočnom pásme nevydržala. Potom sme sledovali sériu nepresných vyhodených pukov po mantineli.

29:04

Zvolenčania sa zrejme ihneď pokúšajú o odpoveď. Práve sú s pukom nasťahovaní v útočnej tretine.

28:20

Liptovský Mikuláš dal gól!
Liptáci znižujú zvolenské trojgólové vedenie. Surový potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, z kruhu nasmeroval prihrávku medzi kruhy na hokejku ALEXA TAMÁŠIHO, ktorý prekorčuľoval bližšie k bráne a dobrou strelou prekonal Tomeka.
Asistencie: Maroš Surový, Patrik Romančík.

27:43

Zvolenská presilovka je už na konci. Domáci hokejisti ju prečkali bez inkasovaného gólu a v závere oslabenia vyhodili puk preč.

27:29

Zvolen sa udržal v útočnom pásme aj naďalej a ďalšiu strelu nasmeroval z pravého kruhu Michael Parks. Jeho zakončenie po krížnej prihrávke Romančík eliminoval.

26:58

William Corrin sa dostal k delovke vyššie spomedzi kruhov. Romančík nemal veľmi zakrytý výhľad a strelu vyrazil na ochrannú sieť.

26:40

Strela Betkera spoza ľavého kruhu vôbec presná nebola, mierila na zadný mantinel. Hostia však ešte pásmo udržali.

26:12

Hostia ihneď po vyhratom buly udržali puk v pásme. McPherson si načasoval prihrávku pred bránku na Mikuša, ktorý však letiaci puk netrafil.

25:42

Presilovku získavajú hokejisti Zvolena. Adam Nechaj dostáva dve minúty za seknutie.

25:23

Vybíral sa vybral na samostatný nájazd, naznačil pohyb na bekhend, následne si prehodil puk na forhendovú stranu, ale vystrelil iba na Tomekov betón.

25:23

Vladimír Vybíral sa dostával do samostatného úniku a smeroval do zakončenia. Fauloval ho však zozadu Karel Kubát a hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie!

24:15

Zvolen dal gól!
Rytieri sa môžu tešiť z trojgólového náskoku. Strelu Meliška od modrej čiary dokázal ešte brankár Romančík zlikvidovať, ale na následnú dorážku od BRUNA MRÁZA si už nesiahol.
Asistencie: Jakub Meliško, Patrik Marcinek.

23:56

Pred bránku as pretlačil Jozef Tibenský, ktorý sa pokúšal o zakončenie, no veľmi sa mu to nepodarilo. Pred bránkoviskom bolo husto.

23:08

Strelecké zakončenie z ľavého kruhu z hokejky Marcineka bolo zblokované a puk vyletel na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude pred Romančíkom.

22:35

Obranca Božoň si musel dať pozor na napádajúcich Zvolenčanov. Musel sa medzi kruhmi v obrannom pásme urýchlene zbaviť puku.

22:11

Po ľavom krídle dopredu vyštartoval Brock Trotter, ktorý preveril domáceho gólmana jednoduchou strelou. Romančík ju poľahky zachytil.

21:49

Do zaujímavého prečíslenia dvoch proti jednému sa dostali domáci. Medzi kruhmi si prihrávku od Uhríka spracoval Adam Haluška, svoju strelu však namieril priamo na hruď Tomeka.

21:12

Spoza pravého kruhu prišla strela z hokejky Tomka, s ktorou mal Romančík mierne problémy, ale dokázal ju bezproblémovo vyraziť.

20:37

Spomedzi kruhov sa k strele dostal Surový, jeho strelecké zakončenie však smerovalo mimo priestoru bránky.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Úvodnú dvadsaťminútovku lepšie zvládli hokejisti HKM Zvolen. V 12. minúte poslal hostí do vedenia Mikúš a v 16. minúte zvýšil na rozdiel dvoch gólov McPherson.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:43

Do útočného pásma prenikal Oško, ktorému sa napokon aj podarilo vystreliť od modrej čiary. Jeho strelecký pokus Tomek bezpečne vyrazil.

18:55

Domáci nahodili puk na zadný mantinel a vkorčuľovali do pásma. Dlho sa však pri puku neohriali.

18:11

Presilovka Mikuláša a zároveň aj prvá tretina smerujú do finálnej fázy. Domáci sú opäť za vlastným gólmanom Romančíkom.

17:28

Minúta presilovej hry Mikuláša je fuč a zatiaľ sa domáci hokejisti nedostali vôbec k bránke. Teraz rozohrávajú spoza vlastného gólmana.

16:58

Liptáci opäť nezačínajú presilovku najlepšie. Zvolenčania bez ťažkostí vyhadzujú puk preč až ku Romančíkovi.

16:28

Vo vylúčeniach sa pokračuje aj naďalej. Na trestnú lavicu smeruje Zvolenčan Jakub Kolenič za napadnutie zozadu. Dostáva 2+10.

15:51

Zvolen dal gól!
Presilovka Zvolena je však využitá! Trotter spoza pravého kruhu pred bránku nasmeroval letiaci puk na hokejku ALLANA MCPHERSONA, ktorý sa iba jemne dotkol puku a tečom ho poslal ponad Romančíkovu vyrážačku.
Asistencia: Brock Trotter.

15:41

Úvod hry v oslabení lepšie vychádza domácim hokejistom, ktorí v týchto chvíľach bezpečne vyhodili puk.

15:07

Presilovka je tu opäť pre Zvolen. Sebastián Droppa dostáva dve minúty za seknutie.

14:40

V momente ukončenia trestu prišla z ľavého kruhu strela z hokejky Uhríka, ktorá letela na Tomekove betóny.

14:14

Krížna prihrávka z ľavého kruhu z hokejky Trottera neprešla na opačnú stranu. Zvolenčania však v závere oslabenia zbierajú ďalšie cenné sekundy.

13:48

Vybíral bojuje v rohu klziska o puk. Sú tam štyria hráči, nevedno ako sa tento súboj skončí.

13:24

Prvú časť oslabenia Zvolenčania vcelku zvládli. Domáci mali problém usadiť sa v pásme, napokon aj oň prišli a hostia vyhodili.

12:32

Po inkasovanom góle si domáci zahrajú presilovku. Ivan Švarný dostáva menší trest za nedovolené bránenie.

11:47

Zvolen dal gól!
Hostia využívajú v momente ukončenia trestu presilovú hru. Puk sa odrazil na pravý kruh k McPhersonovi, ktorý poslal krížnu prihrávku na JURAJA MIKÚŠA a ten strelou z prvej nedal šancu Romančíkovi.
Asistencia: Allan McPherson.

11:34

Spoza pravého kruhu strieľal šikovne McPherson, ale napokon priestor bránky minul. Pri puku sú stále hokejisti Zvolena.

10:56

Liptáci vo dvojici unikli vo vlastnom oslabení. Puk potiahol po ľavom krídle Alex Tamáši. Krížnu prihrávku pred bránku však už neposlal, zablokoval ju protihráč.

10:23

Krížnu prihrávku na pravý kruh si nespracoval Parks a prišiel o puk. Liptáci sa bezpečne oslobodili.

09:46

Presilovku získavajú Zvolenčania. Jakub Nemec dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.

09:32

Piatka posielal prihrávku v strednom pásme na Oška, ktorý sa však pri puku dlho nezdržal a nedokázal s ním zamieriť do útoku.

08:48

Zvolenčania zastavili rozohrávku Mikuláša na modrej čiare, ale následne sa dopredu nedostali. Puk iba nahodili na zadný mantinel a vyčkávali.

08:09

Do ďalšej zaujímavej príležitosti sa dostával obranca Ben Betker, ktorý dostal prihrávku medzi kruhy, samostatne pokračoval na bránku, no svoj blafák zakončil iba do Romančíka!

07:47

Štrauch prekorčuľoval von z obranného pásma a zamieril do útoku. Od modrej čiary iba jemne nahodil na Romančíka, ktorý ihneď rozohral.

06:43

Medzi kruhmi si spracoval kruh Mráz a okamžite ho posielal na bránku. Pred ňou bol pripravený Štrauch, ktorý dorážal po Romančíkovom zásahu, ale iba priamo do betónu mikulášskeho gólmana.

06:20

Puk vzali na hokejky za vlastnou bránkou hokejisti Mikuláša, ktorí rozohrávajú spoza gólmana Romančíka.

05:41

Surový zachytil zvolenskú rozohrávku medzi kruhmi, ale rozhodne to nemal na strelu. Nahodil puk do rohu klziska.

05:00

Parks prenikol s pukom do útočnej tretiny. Po viacerých bojoch o puk sa rytierom podarilo získať útočné pásmo.

04:33

Hokejistom Liptovského Mikuláša nevyšiel prechod do útočného pásma. Uhrík prenikol do pásma nevšímajúc si svojho spoluhráča, a tak vznikol ofsajd.

03:46

V týchto sekundách sa skončila presilová hra Mikuláša. Liptáci začínajú z obranného pásma novou rozohrávkou.

03:26

Do útočného pásma sa skúšal predierať aj Nemec, no neúspešne. Zvolenčania opäť vyhadzujú puk preč z vlastnej tretiny.

02:53

Po pravom krídle prekorčuľoval dopredu Surový, ktorému sa na nejaký čas podarilo získať útočné pásmo. Zvolenčania však bezproblémovo vyhodili puk.

02:28

Piatka spadol v predbránkovom priestore a napokon bola aj posunutá Tomekova bránka. Hra je teda prerušená.

02:16

Liptáci získali útočné pásmo po vyhratom buly a od modrej čiary poslal ľahkú strelu na bránku Nemec. Tomek si poľahky poradil s pukom.

01:46

Prvú presilovku hneď v úvode stretnutia budú hrať domáci Liptáci. Hráčska lavica Zvolena dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.

01:14

Šikovnou spätnou prihrávkou hľadal Vybíral pred bránkoviskom Maroša Piatku. Ten však už zakončiť nestihol.

00:51

Hokejisti Liptovského Mikuláša po prvýkrát preverili brankára Tomeka. Strelu od modrej čiary však zvolenský gólman bezpečne zachytil.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Kapičák) – Smutný, Kramár, Roman, Nemec, Droppa, Mezovský, Božoň, Dlugoš – Ru. Huna, Tamáši, Surový – Vybiral, Piatka, Oško – Nechaj, Uhrík, Haluška – Nespala, Lištiak, Michalík

HKM Zvolen: Tomek (Lupták) – Betker, Stephenson, Corrin, Tomko, Kubát, Švarný, Meliško – Halama, Trotter, Mikúš – Štrauch, Mráz, Kelemen – Petráš, McPherson, Parks – Marcinek, Tibenský, Kolenič

Rozhodca: Stano, Kókai – Jedlička, Kis-Király.
Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 48. kola Tipsport ligy, ktoré odštartuje pod Tatrami duelom medzi MHK 32 Liptovský Mikuláš a HKM Zvolen. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

Klub z Liptovského Mikuláša je už zrejme zmierený so svojou aktuálnou poslednou pozíciou v tabuľke, čomu nasvedčujú aj posledné kroky vedenia v súvislosti s uvoľňovaním hráčov. Mikuláš po reprezentačnej prestávke opustili Richard a Róbert Hunovci, ktorí zakotvili v Poprade a takisto aj obranná dvojica Kurali a Petran, ktorá zamierila práve k dnešnému súperovi zo Zvolena. Do Mikuláša však z Popradu prišla dvojica mladíkov Nespala a Božoň. Obaja by mali s Liptákmi dohrať sezónu. Mikuláš je teda v tabuľke momentálne posledný so ziskom 32 bodov a na dvanástu Detvu stráca 12 bodov. Mikuláš v posledných piatich zápasoch dokázal zvíťaziť len raz, a to na ľade Nových Zámkov, kde triumfoval 3:4 po predĺžení.

Zvolen si svojimi poslednými výkonmi jednoznačne pýta miesto v prvej šestke. Aktuálne sú „rytieri“ v tabuľke na 5. mieste so ziskom 77 bodov. Na štvrtý Poprad strácajú len jeden bod a pred šiestym Trenčínom sú len o bod vpred. Zvolenčania ťahajú výbornú sériu piatich víťazstiev v rade, posledné dve boli veľmi suverénne. Zvolen doma zmietol Trenčín 6:1 a takisto aj Nové Zámky 6:0 a výrazne si teda vylepšil skóre. Aj manažment klubu HKM Zvolen pracuje. Podarilo sa mu prilákať spomínaných obrancov Petrana s Kuralim a takisto aj svojho odchovanca Petra Zuzina, ktorý sa predstavil aj v slovenskom drese na nedávnom Kaufland Cup-e. Mužstvo však opustil Rastislav Špirko, ktorý smeroval do Trenčína a obranca Patrik Maier.

Vo vzájomných zápasoch v tejto sezóne zatiaľ vždy suverénne triumfoval Zvolen. Hokejisti spod Pustého hradu zvíťazili vonku 2:6, doma 6:4 a 6:1. Zvolen je jasným favoritom aj štvrtého vzájomné duelu v tejto sezóne.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HK 32 Liptovský Mikuláš – HKM Zvolen

1:5

konec (0:2, 1:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. Tamáši (Surový, Romančík) – 12. Mikúš (McPherson), 16. McPherson (Trotter), 25. Mráz (Meliško, Marcinek), 49. Trotter (Corrin, Parks), 56. McPherson (Trotter)

HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Kapičák) – Smutný, Kramár, Roman, Nemec, Droppa, Mezovský, Božoň, Dlugoš – Ru. Huna, Tamáši, Surový – Vybiral, Piatka, Oško – Nechaj, Uhrík, Haluška – Nespala, Lištiak, Michalík

HKM Zvolen: Tomek (Lupták) – Betker, Stephenson, Corrin, Tomko, Kubát, Švarný, Meliško – Halama, Trotter, Mikúš – Štrauch, Mráz, Kelemen – Petráš, McPherson, Parks – Marcinek, Tibenský, Kolenič

Rozhodčí: Stano, Kókai – Jedlička, Kis-Király

Diváci: 650

Průběh zápasu
1. třetina
01:46 ZVO 2 příliš mnoho hráčů
09:46 LMI 2 Nemec, vysoká hůl
11:47 ZVO 0:1 Mikúš (McPherson)
12:32 ZVO 2 Švarný, nedovolené bránění
15:07 LMI 2 Droppa, sekání
15:51 ZVO 0:2 McPherson (Trotter)
16:28 ZVO 2+10 Kolenič, naražení zezadu
Po 1. třetině
2. třetina
24:15 ZVO 0:3 Mráz (Meliško, Marcinek)
25:42 LMI 2 Nechaj, sekání
28:20 LMI 1:3 Tamáši (Surový, Romančík)
Po 2. třetině
3. třetina
44:09 ZVO 2 Betker, krosček
48:00 LMI 2 Nemec, podrážení
48:43 ZVO 1:4 Trotter (Corrin, Parks)
55:49 ZVO 1:5 McPherson (Trotter)
Konec