Menu

Hokej

Chance liga - o účast v předkole

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Baník Sokolov

3:5

konec (2:2, 1:2, 0:1)

12.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 19. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.75 4.8 3.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:14:37)
Dnešní utkání sledovalo 305 diváků.
Střely na branku: 25 – 27
Je dobojováno. Hosté nakonec své vedení ještě navýšili ve třetí třetině a to si udrželi až do konce. Z ledu Slovanu si tak odvážejí tři body a domácí naopak odejdou bez bodů. Oba týmy už ale ví, že pro ně po odehrání skupiny o play-off, sezóna skončí. Už jsou bez šance si vyřazovací boje zahrát.

Konec zápasu.

59:50

Další puk ve středním pásmu a už si troufnu napsat, že je hotovo.

59:18

Slovan je v pásmu hostů, ale obrana Sokolova nepouští svého soupeře do akce. A hned na to se pak Sokolov znovu osvobozuje. Domácí nyní ještě odvolali brankáře, ale už to asi nebude mít vliv.

58:29

Hosté vyhráli buly v obranném pásmu a hned kotouč odpálili až před branku Slovanu.

58:22

Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Michael Čejka.

58:07

Přemysl Svoboda neprošel podél pravého mantinelu do útočného pásma a Sokolovští získali puk. Ten poté posílají zase do neutrální zóny.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:01

Až nyní se to podařilo Matěji Zadražilovi, jenž vytěsnil puk daleko od vlastní branky tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

56:20

Domácí se dlouho drží v pásmu soupeře a Sokolovu se nedaří vyhodit puk do neutrální zóny.

55:28

Vladislav Houška vypálil na pravém kruhu a proti jeho hattricku byl znovu David Stahl, který jeho pokus zastavil dalším dobrým zákrokem.

54:55

Nakonec s hodně bolestivou grimasu odjel Rulík sám na střídačku a sportovně mu zatleskali i domácí příznivci. Pěkné gesto směrem k hostujícímu hráči.

54:55

Adam Rulík se po domácí střele skácel k zemi. Po obětavém zákroku schytal kotouč do obličeje a zatím se těžce zvedá z ledu. Doufejme, že bude v pořádku.

53:27

53:27 Vladislav HOUŠKA - 3:5

53:27

Baník právě vstřelil branku!
A přesilovku hosté využívají a jdou do dvoubrankového náskoku. Pěkně sehranou kombinaci zakončil na levé straně VLADISLAV HOUŠKA, jenž nedal Stahlovi žádnou šanci – 3:5. Je to jeho druhá přesná trefa v tomto duelu. Asistence: Marek Švec a Matěj Zadražil.

53:10

Z pravého kruhu pálil z první Tomáš Urban, jeho nebezpečnou střelu zlikvidoval David Stahl a hned nechal přerušit hru. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.

52:46

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Pavel Mrňa – 2 min., podrážení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

52:46

Vladimír Brož nezachytil puk na modré čáře a hosté šli do přečíslení. To ale zbrzdila píšťalka hlavního sudího. Bude se vylučovat na domácí straně.

52:15

Následuje poslední komerční přestávka.

51:57

Jan Grim se napřahoval na levém kruhu ke střele, ale Mrňa mu dobře clonil a nebylo z toho nic. Poté zase hru na opačnou stranu otáčejí domácí hokejisté.

51:01

Ústečtí čelili další střele hostů, od modré čáry střílel Patrik Michálek, ale David Stahl byl pozorný a kotouč zneškodnil.

50:45

Sokolov je už v plném počtu.

50:34

Tomáš Pšenička poslal puk Brožovi na modrou čáru a střela druhého jmenovaného byla zastavena Janem Bednářem.

49:53

Hosté se dostali ve vlastním oslabení do akce, ale tu v další branku nepřetavili. Pošetřili tak alespoň cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

49:25

Slovan se delší dobu držel v útočném pásmu. Nakonec se k puku dostali hosté a hned ho poslali až před domácí branku.

48:45

Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Kadeřávek – 2 min., držení).

48:15

Urban z vlastního pásma táhl akci Sokolova. Ovšem v teritoriu Slovanu hosté nedokázali zakončit a Ústečtí rychle otáčejí hru před branku soupeře.

47:45

Další komerční přestávka.

47:16

Vladislav Houška se natlačil po levé straně před domácí branku, jeho bekhendové zakončení ale končí mimo tři tyče. Na opačné straně pak nepřesně střílel Pavel Kordule.

46:44

Domácí celek je už v plném počtu.

46:17

Hosté byli v postavení mimo hru a ta je vykázána do středního pásma. Bude se vhazovat blíže domácí brance.

45:26

Matěj Zadražil měl vedle sebe najíždějícího spoluhráče, ale nakonec zkusil zblízka vystřelit sám. Stahl tak v krátkém sledu po sobě zapsal další přesný zákrok.

44:49

Tomáš Vracovský získal puk v obranném pásmu a zakládá akci Sokolova. Hosté se tak pokusí v přesilové hře navýšit své hubené vedení.

44:44

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Pavel Mrňa – 2 min., krosček).

43:46

Další velká šance Sokolova. Vladislav Houška, ač tísněn Erikem Marešem, dokázal na levé straně vystřelit z bekhendu. David Stahl ale znovu ukázal svůj um a podržel Slovan.

43:11

Tomáš Urban byl dalším hostujícím hráčem, jenž pálil na domácí branku. Kotouč po jeho střele ale zamířil jen nad břevno branky Davida Stahla.

42:37

Domácí se protečovali do útočného pásma, ale před soupeřovou klecí nedokázali zakončit. Na druhé straně pak střílel tváří v tvář proti Stahlovi Tomáš Rohan, domácí brankář však pohotově zakročil!

41:40

Jan Grim to zkusil z bekhendu v blízkosti Davida Stahla, ale neuspěl.

40:59

David Stahl zachytil nahození hostů a poslal puk na Vladimíra Brože, jenž zakládá další akci ústeckého Slovanu.

40:44

Tomáš Vracovský byl v pásmu soupeře dříve, než kotouč a je z toho postavení mimo hru. Ta se tak stěhuje zase zpět do středního pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 20 – 19
Také druhá perioda je ta tam. V ní se poprvé do vedení dostali domácí hráči, ovšem soupeř dokázal najít odpověď a vyrovnal. A hned po vhazování ve středovém kruhu strhli vedení na svoji stranu hosté a to si udrželi do konce. Ještě nás čeká hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:40.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Domácí se natlačili před sokolovskou branku, ale jejich střela se mezi tři tyče nevešla. Puk mají hosté a už to vypadá, že se v této části hry už nic nestane.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:37

Nyní se to podařilo a Pšenička zblízka vyslal střelu na sokolovskou klec, ale ta byla nepřesná.

38:14

Erik Mareš rozehrál akci ve vlastním obranném pásmu, domácí se však zatím marně snaží projít do útočné třetiny.

37:28

Přemysl Svoboda protáhl puk podél levého mantinelu do útočného pásma, ale nakonec nenašel přihrávkou svého spoluhráče.

36:59

Tomáš Vracovský se napřahoval ke střele v útočném pásmu, ale tu zastavil hvizd postranního sudího, jenž naznačil, že hosté byli v postavení mimo hru. Ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma.

36:46

Skrze obránce Martina Vágnera střílel jeden z hostů, ale právě domácí bek si poradil a tuto akci Sokolova zmařil.

36:03

Michal Steinocher pálil už v klasickém počtu hráčů na branku Sokolova a orazítkoval tyč Bednářovy branky!

35:55

Hosté jsou už v plném počtu.

35:10

Na levé straně zívala před Erikem Marešem odkrytá branka soupeře, ale než se stačil ke kotouči dostat, Jan Grim ho dostal pod kontrolu a záhy i do bezpečí.

34:04

Slovan má k dispozici další přesilovou hru a má tak šanci srovnat nepříznivý stav. Hosté se ale hned osvobodili a dostali touš až před Davida Stahla.

33:55

Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., hákování).

33:34

Vhazovalo se po levé ruce Jana Bednáře, Pavel Kordule získal kotouč a hned vystřelil, ale obrana Sokolova zakročila.

32:58

Adam Rulík zastavil obranným zákrokem souhru Sokolova a následně pak šli domácí hráči směrem dopředu. Jejich akce však byla nepřesná a končí zmarem.

32:25

Následuje další komerční přestávka.

31:37

31:37 Martin BERČÍK - 3:4

31:37

Baník právě vstřelil branku!
A hned po vhazování se hosté dostali do další akce. Po jejich střele zůstal kotouč u brankoviště a domácím se nepovedlo ho dostat do bezpečí. MARTIN BERČÍK pak zblízka puk uklidil do Stahlovy branky, která před ním byla odkrytá – 3:4. Asistence: Vladislav Houška a Jan Grim.

31:00

31:00 Vladislav HOUŠKA - 3:3

31:00

Baník právě vstřelil branku!
Hosté měli ponechanou výhodu a mohlo se tak vylučovat. Avšak Sokolovští byli proti a tuto přetavili ve vyrovnávací branku. VLADISLAV HOUŠKA z těsné blízkosti svižnou střelou prostřelil Stahla – 3:3. Asistence: Tomáš Vracovský.

30:37

Sokolovští se okamžitě jali do útočné akce, ale bleskově se jim nepovedlo srovnat. Stále se však drží před domácí brankou.

29:44

29:44 Pavel MRŇA - 3:2

29:44

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
V polovině utkání využívají domácí hráči přesilovou hru a jdou poprvé do vedení. Severa poslal kotouč před branku volnému PAVLU MRŇOVI, který poté pohotovou střelou prostřelil Jana Bednáře – 3:2. Nyní jsou to hosté, kdo musí dotahovat svou ztrátu. Asistence: Jiří Severa a Vladimír Brož.

28:46

Martin Vágner našel šikovně před brankou volného Pavla Mrňu, který okamžitě zakončil, ale proti byl Jan Bednář. Poté se hosté dostali k puku a odpálili ho až před Stahla.

28:34

Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Urban – 2 min., vysoká hůl).

27:59

Vladislav Houška měl na holi velkou šanci, proti jeho nebezpečnému pokusu zakročil vyrážečkou David Stahl a podržel tak ústecký Slovan.

27:50

Hra je přerušena a následuje další komerční přestávka.

27:31

Sokolov je v plném počtu.

26:38

Sokolovští hrají své oslabení velmi dobře a znovu se osvobozují vyhozením kotouče až před Davida Stahla.

25:44

Šafář získal puk a z vlastního obranného pásma ho poslal až před branku Davida Stahla. Sokolov se tak osvobozuje a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.

25:31

Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Pařízek – 2 min., držení).

24:42

Obránce Lukáš Zukal při absenci několika útočníků domácích, alternoval na pravém křídle a táhl akci Slovanu. Nakonec však tato byla opět nepřesná.

24:25

Martin Berčík okamžitě po převzetí kotouče střílel z pravé strany, z těžkého úhlu ale Stahla nepřekvapil. Ten po zákroku zastavil hru.

23:27

Z prostoru mezi kruhy pálil po přihrávce od Pšeničky Martin Vágner a do akce šel Jan Bednář, jenž podržel svůj tým a jeho těsné vedení.

22:41

Martin Osmík vyslal nebezpečnou střelu na Davida Stahla, ten zakročil a po zisku kotouče pak na druhou stranu míří znovu ústečtí hokejisté.

21:48

Pavel Kordule zachytil Bednářovou nahození puku před sebe, ale nedostal ho za jeho zády. Nicméně stále pokračuje útok ústeckého celku.

21:38

Slovan se ubránil a už je v plném počtu.

20:56

Osmík vrátil puk na Urbana, druhý jmenovaný byl o něj obrán a Slovan pak posílá opět puk až před branku Jana Bednáře.

20:13

Tomáš Vracovský pronikl do pásma soupeře podél pravého mantinelu. Poté hledal přihrávkou Tomáše Rohana, ten ji ale minul. Poté se domácí osvobozují.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 9 – 13
První třetina duelu mezi Slovanem Ústí nad Labem a Baníkem Sokolov je za námi. Hosté se už v první minutě dostali do vedení, domácí však dokázali vyrovnat. Následně pak během chvilky Baník znovu vedl. V závěru této části hry však Ústečtí zase srovnali a po první třetině tak na ukazateli skóre svítí nerozhodný stav 2:2. Uvidíme, co nám přinese druhé dějství, které začne přibližně v 18:50.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Pšenička se dostal do akce ve vlastním oslabení, byl ale zastaven bekem hostů a šance před Janem Bednářem z toho nebyla.

19:38

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Pavel Mrňa – 2 min., podrážení).

19:15

Hosté mají ponechanou výhodu a pokud ji nevyužijí, zahrají si první přesilovou hru v tomto utkání.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:42

Pravý beton Davida Stahla zastavil další hostující střelu. Ovšem Sokolovští se stále drží v útočném pásmu a snaží se opět strhnout vedení na svou stranu.

18:19

Před Davidem Stahlem bylo rušno, ve skrumáži se však domácí brankář dobře zorientoval a pohotově ukryl puk ve své lapačce. Hra je záhy přerušena a proběhne vhazování po jeho levé ruce.

17:25

V rohu obranného pásma Sokolova vybojovali puk hráči Baníku a okamžitě směřují před soupeřovu klec.

16:55

16:55 Tomáš PŠENIČKA - 2:2

16:55

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
A je opět srovnáno. V závěru první části hry se uvolnil na pravé straně TOMÁŠ PŠENIČKA, jenž si poté sjel až do těsné blízkosti Bednáře a přízemní střelou pak poslal kotouč za jeho záda – 2:2. Asistence: Matyáš Filip a Vladimír Brož.

15:41

Tomáš Vracovský nadvakrát střílel na branku Slovanu, to se nepovedlo. Jeho následná přihrávka na Osmíka neměla oči a rázem tak končí sokolovská akce.

15:32

Následuje další komerční přestávka.

15:32

Matěj Zadražil dostal nabito na vrchol pravého kruhu a jeho střela z první prověřila Davida Stahla, jenž kryje jeho nebezpečný pokus a zastavuje hru.

15:04

Nakonec z toho bylo zakázané uvolnění Sokolova a hra se stěhuje před branku Jana Bednáře. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.

14:50

Beci Slovanu čekají, až jim dostřídají spoluhráči a poté se budou snažit kotouč do teritoria Baníku.

13:55

Michael Čejka zachytil nepřesnou rozehrávku Dominika Málka a poté svižnou střelou poslal touš jen těsně vedle levé tyče z pohledu Davida Stahla.

13:11

Houška poslal puk Berčíkovi, ten mu ho vrátil a prvně jmenovaný pak střílel naslepo jen vedle Stahlovy branky. Do akce pak rychle směřuje ústecký Slovan.

12:18

Od vlastní branky zakládali další útok hosté, ale tu překazila obrana Slovanu už ve středním pásmu. Hes pak posílal puk směrem dopředu, ale Sokolovští ho berou hned zase zpátky a pádí před Stahla.

11:43

Brož nahodil od zadního mantinelu puk před branku soupeře, ale jako první u něho byl Jan Bednář, který před dotírajícími domácími hráči raději znovu pozastavil hru.

11:22

Už je vše v pořádku a hra bude pokračovat dále. A sice vhazováním kotouče po levé ruce Jana Bednáře. Domácí se tak stále drží v útočném pásmu.

11:22

Branka hostů byla vychýlena ze svého postavení a bude třeba ji utěsnit zpět. Následuje tak krátká přestávka.

11:01

Domácí tak musejí zase dohánět jednobrankové manko. Teď se dostali do útočného pásma, ale jejich souhra byla nepřesná.

09:51

09:51 Marek ŠVEC - 1:2

09:51

Baník právě vstřelil branku!
Hned na to ale hosté vrací vedení zpět na svou stranu. Zadražil nechal puk MARKU ŠVECOVI, který poté taktéž z bekhendu prostřelil Stahla, když kotouč umístil k bližší tyči – 1:2. Asistence: Matěj Zadražil.

08:48

08:48 Matyáš FILIP - 1:1

08:48

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Krásně sehraná akci Slovanu a je vyrovnáno. Josef Hasman si všiml volného MATYÁŠE FILIPA, který poté z bekhendu poslal kotouč k tyči hostující klece. Jan Bednář tak byl bez šance – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Josef Hasman a Lukáš Zukal.

07:50

Martin Tůma na levé straně chtěl najít přihrávkou Pavla Korduleho, ale dobře tuto souhru vystihl Adam Rulík a rázem bylo po dalším náznaku akce Slovanu.

07:14

Vladimír Brož se napřáhl na modré čáře ke střele, jeho projektil však byl zastaven soupeřem a ten znovu míří do ústeckého teritoria.

07:08

Nyní následuje první komerční přestávka.

06:56

Matěj Hes si vyměnil puk s Martinem Vágnerem a rodila se další akce domácích. Ta však skončila zase neúspěchem.

06:20

Matěj Zadražil založil další sokolovskou akci, poté poslal kotouč na Tomáše Urbana, ten ale z první nezakončil přesně.

05:29

Série nepřesností na obou stranách. Nyní jsou u kotouče opět hosté a už se tlačí před Stahlovu branku. Obrana Slovanu se tak musí mít zase na pozoru.

04:13

Vracovský nepřesně střílel před domácí brankou, domácí pak vytěsnili puk do neutrální zóny a mířili před Jana Bednáře. Po pokusu Pavla Mrni pak zakročil Bednář a hosté otáčejí hru před ústeckou klec.

03:33

Berčík je na ledové ploše a hosté jsou už v plném počtu.

03:12

Další kombinace ústeckého celku končí jen v moci obrany Sokolova. Baník se tak znovu osvobozuje a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

02:35

Slovan se natlačil před branku Sokolova, avšak zatím Bednáře neohrozil. Sokolovští pak získali puk na svou stranu a poslali ho až před Stahla.

01:33

Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Berčík – 2 min., hákování).

01:33

Tomáš Pšenička mohl záhy srovnat. Z bezprostřední blízkosti totiž netrefil zcela odkrytou hostující branku! Nicméně hosté faulovali a bude se vylučovat.

00:51

00:51 Patrik KADEŘÁVEK - 0:1

00:51

Baník právě vstřelil branku!
A nyní se to už povedlo a hosté otevírají už v první minutě účet dnešního zápasu. Vracovský dostal kotouč na modrou čáru pro PATRIKA KADEŘÁVKA, jenž poté z dálky prostřelil domácího brankáře – 0:1. Asistence: Tomáš Vracovský.

00:25

Ústečtí hráči hned po vhazování založili první akci zápasu, ale hosté jim sebrali puk a přiřítili se do útočného pásma. Pokus Mrni končí jen mimo tři tyče.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Hamalčík) – M. Vágner (A), Hes (A), Mareš, Vl. Brož (C), Steinocher, Zukal, D. Málek – Svoboda, Mrňa, Severa – Tůma, Pšenička, Filip – Hasman, Kordule.

HC Baník Sokolov: Bednář (Kašpar) – Pařízek (A), Šafář, Kadeřávek, P. Michálek, A. Rulík, Vodička – Švec, M. Zadražil (A), Urban – Vracovský, T. Rohan (C), Osmík – Grim, Berčík, Houška – Čejka, Hafijanič, Petrov.

Rozhodčí: Čáp, Ondráček – Flegl, Šimánek.
 Slovan – Sokolov

Slovan minulé utkání odehrál naposledy 1.2. na ledě nedaleké Kadaně, kde neuspěl a prohrál 2:4. Jednalo se již o sedmou porážku v řadě. Celkově Slovanu patří 14. místo se ziskem čtyřiceti bodů.

Sokolovští hráči na tom nejsou s formou o moc lépe, než ti ústečtí. Nacházejí se na úplném chvostu tabulky, kdy na předposlední Kadaň ztrácí devět bodů a na hráče ústeckého celku o bod více. V posledních 5 zápasech dokázali posbírat 3 body, za jednu výhru v prodloužení a taktéž i za jednu prohru v nastaveném čase a v obou případech proti Benátkám n.J.

Sokolovští se s Ústím v této sezóně střetli čtyřikrát s bilancí dvou výher a dvou proher. Zajímavostí je, že vždy zvítězil domácí tým.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Baník Sokolov

3:5

konec (2:2, 1:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Filip (Hasman, Zukal), 17. Pšenička (Filip, Vl. Brož), 30. Mrňa (Severa, Vl. Brož) – 1. Kadeřávek (Vracovský), 10. Švec (M. Zadražil), 31. Houška (Vracovský), 32. Berčík (Houška, Grim), 54. Houška (Švec, M. Zadražil)

HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Hamalčík) – M. Vágner (A), Hes (A), Mareš, Vl. Brož (C), Steinocher, Zukal, D. Málek – Svoboda, Mrňa, Severa – Tůma, Pšenička, Filip – Hasman, Kordule.

HC Baník Sokolov: Bednář (Kašpar) – Pařízek (A), Šafář, Kadeřávek, P. Michálek, A. Rulík, Vodička – Švec, M. Zadražil (A), Urban – Vracovský, T. Rohan (C), Osmík – Grim, Berčík, Houška – Čejka, Hafijanič, Petrov.

Rozhodčí: Čáp, Ondráček – Flegl, Šimánek

Diváci: 305

Průběh zápasu
1. třetina
00:51 SOK 0:1 Kadeřávek (Vracovský)
01:33 SOK 2 Berčík, hákování
08:48 UNL 1:1 Filip (Hasman, Zukal)
09:51 SOK 1:2 Švec (M. Zadražil)
16:55 UNL 2:2 Pšenička (Filip, Vl. Brož)
19:38 UNL 2 Mrňa, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
25:31 SOK 2 Pařízek, držení
28:34 SOK 2 Urban, vysoká hůl
29:44 UNL 3:2 Mrňa (Severa, Vl. Brož)
31:00 SOK 3:3 Houška (Vracovský)
31:37 SOK 3:4 Berčík (Houška, Grim)
33:55 SOK 2 Osmík, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
44:44 UNL 2 Mrňa, krosček
48:45 SOK 2 Kadeřávek, držení
52:46 UNL 2+10 Mrňa, podrážení+nesportovní chování
53:27 SOK 3:5 Houška (Švec, M. Zadražil)
58:22 SOK 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Čejka
Konec