Menu

Hokej

Chance liga - o účast v předkole

SK Horácká Slavia Třebíč – LHK Jestřábi Prostějov

5:2

konec (3:1, 2:1, 0:0)

12.02.2020, 17:30 • KHNP Aréna • 19. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.1 4.5 2.61 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou utkání mezi Třebíčí a Prostějovem, které zvládl lépe domácí celek, Horáci se po vítězství 5:2 drží v boji o osmifinále play-off. Do vedení se přitom dostali hosté, už v první minutě se prosadil Petr Chlán. Domácí ale přišli s rychlou odpovědí, když se trefil Radim Ferda, o obrat se posléze postaral Ladislav Bittner a ještě v první třetině zvýšil na rozdíl dvou branek Lukáš Nedvídek.

V prostřední části Třebíčští ještě navýšili vedení díky dvěma zásahům Marka Laše, hosté skórovali jen jednou, bruslí se zapsal mezi střelce veterán Tomáš Divíšek. Třetí třetina už gól nenabídla, Třebíč si s přehledem pohlídala tříbrankové vedení a odpoutala se dnešnímu sokovi na rozdíl tří bodů, na druhý Frýdek-Místek ztráta zůstává čtyřbodová. (19:58:45)

Konec zápasu.

59:30

Michal Vodný hokejkou odpálil na ledě ležící náčiní jednoho z hokejistů, což se podle pravidel nesmí. Domácí hráč menší trest za nedovolené bránění.

59:12

Šimon Szathmáry se ještě snažil zapsat mezi střelce, avšak jeho rána od modré trefila obětavě padajícího Matyáše Hamrlíka.

59:00

Probíhá poslední minuta třetí třetiny.

58:40

Daniel Krenželok mohl pokračovat v útočné třetině, místo toho ale z pásma vybruslil a dojel téměř k vlastní svatyni. Třebíč si s přehledem hlídá závěr zápasu.

58:20

Je rozhodnuto. Zakončujícího Psotu zezadu fauloval Marek Račuk. Domácí celek s největší pravděpodobností dohraje zápas v početní převaze. Po hvizdu rozhodčího ještě došlo k potyčce mezi Bittnerem a Březákem, oba dostávají 2+2 minuty za hrubost.

57:58

Matěj Psota při snaze o obranné nahození trefil plexisklo, od nějž se touš odrazil na střídačku Prostějova, proletěl těsně nad hlavou Lubiny.

57:30

U útočné modré čáry dokázalu druhá lajna Horáků podržet puk dobrých dvacet vteřin. Ladislav Bittner vydoloval kotouč ze souboje a nahrál bekovi Čejkovi.

56:49

Brankář Štůrala se zapojil i do rozehry, když za vlastní svatyní zastavil vyhození Michala Vodného. Po mantinelu nahrál volnému Husovi.

56:12

Tomáš Divíšek tvrdě, ovšem v rámci pravidel, přišpendlil na mantinel Daniela Krenželoka. Obránce se naštěstí stihl včas zapřít a ze souboje vyšel bez újmy.

55:55

Jan Václavek přenechal kotouč Ondřeji Malcovi, kterému se již nechtělo bruslit. Nastřelil černou gumu za branku soupeře a šel střídat.

55:06

Lukáš Nedvídek se pokusil využít clony před Tomášem Štůralou, jenže střelou ze zápěstí těsně minul prostor u levé tyčky.

54:20

Obránce Krejčí je na ledě. Třebíčští nedokázali vstřelit třetí zásah v přesilovce, avšak alespoň ušetřili další dvě cenné minuty.

54:01

Bittner hledal Jana Václavka, forvard ale situaci přejel. Ze zadní vlny přibruslil Daniel Krenželok, tomu pro změnu střela vůbec nesedla.

53:29

Jestřábi zahrozili při vlastním oslabení. Po nahrávce Pochobradského se na levém mantinelu uvolnil Jakub Husa, jehož rána zápěstím nenadělala Jekelovi větší problémy.

53:02

Třebíč se udržela v útočném pásmu. Po několika přihrávkách vypálil od modré Šimon Szathmáry, puk však namířil přímo do výstroje brankáře.

52:20

Marek Laš mohl vstřelit třetí branku v zápase, jenže při samostatném úniku mířil příliš vysoko. Možná forvarda rozhodila sekera Petra Krejčího, který usedá na lavici hanby.

52:09

Je pochopitelné, že se domácí hokejisté více zatahují do defenzivy. Tří brankové vedení je dostatečné, bylo by trestuhodné o něj přijít.

51:33

Svou dlouho holí se natahoval hodně dopředu, ale kotouč Michal Pochobradský trefit nedokázal. Po nepřesné nahrávce Krejčího tu máme icing.

51:16

Pavel Jekel se dobře připravil na zakončení Michala Hrádka, jež šlo přímo do jeho výstroje. Gólman udržel černou gumu ve výstroji.

50:30

Čtyřbodovou ztrátu na Frýdek-Místek ovšem Třebíčstí s největší pravděpodobností nesníží, neboť ten vede v souběžně hraném utkání nad Kadaní 4:2.

50:01

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Horáci jsou velmi blízko důležitým třem bodům, Jestřábům se rychle krátí čas.

49:20

Marně Michal Vodný stíhal Jaroslava Mrázka. Zkušený bek udržel soka na zádech, rozhodčí píská zakázané uvolnění.

49:06

Odvážný průnik Jana Václavka nebyl úspěšný. Dvacetiletý hokejista vypálil příliš slabou střelou, navíc nepřesnou.

48:36

Matěj Psota zpoza brány našel Ladislava Bittnera, k němuž pozdě přistoupil Tomáš Divíšek. Štůrala dobře zakročil pravým ramenem.

48:00

Tomáš Štůrala raději přerušil hru po ráně Michala Furcha od modré čáry. Druhá lajna hostů si může alespoň na chvíli oddechnout.

47:47

Pěknou stahovačkou se Michal Vodný zbavil bránícího soupeře. Poté vystřelil bekhendem přímo do brusle Matyáše Hamrlíka.

47:10

Na druhé straně se Jestřábi utrhli do situace dva na jednoho. Žálčík ale adresoval Račukovi těžkou nahrávku, kterou si útočník nedokázal zpracovat.

46:59

Marek Laš byl opět blízko hattricku. Forvard se dostal po zakončení Psoty ke dvěma dorážkám, avšak ani jednu nedokázal poslat za Štůralova záda.

46:11

Daniel Kowalczyk si neporadil se zpracováním a málem za to zaplatil měrou nejvyšší. Lukáš Žálčík zápěstím tesně minul.

45:56

Hraje se ve svižném tempu. Po odrazu od mantinelu se Jekela pokusil překvapit Tomáš Machač, nedokázal ovšem touš umístit mezi tři tyče.

45:20

Karel Nedbal vystřelil na teč, jenže nikdo kotouč nezasáhl. Puk proletěl těsně vedle levé tyčky, brankář zasahovat nemusel.

44:48

Tentokráte si zkušený fantom v barvách Prostějova poradil o poznání lépe, ránu Krenželoka z úhlu schoval ve výstroji.

44:19

Mohlo být rozhodnuto. Michal Furch lehkým nahozením nahodil na brankáře a šel střídat. Štůrala však zaváhal a málem pustil černou gumu za svá záda, ta se odrazila od horní tyčky za branku.

43:40

Dobrou defenzivní práci odvedl Karel Nedbal, který na zádech udržel rychlého Tomáše Janduse. Po lajně navíc přihrál Vodnému.

43:08

Michal Pochobradský nabral velkou rychlost středem hřiště. Dostal se až ke střele zápěstím, gólman ale na pokus dobře viděl a schoval ho v lapačce.

42:50

Opět Šimon Szathmáry. Ten nyní nahodil kotouč za branku soupeře, kde se o něj strhla velká bitva. Vítězně z ní vyšel obránce Březák.

42:12

Pavel Jekel vypomohl s kombinací Horácké Slavie. Za brankou nahrál Szathmárymu, jehož pas na Psotu neprošel.

41:30

Čárový rozhodčí přiznal chybu, zakázané uvolnění se hostujícímu celku pískat nemělo. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.

41:13

Tomáš Jandus je zpátky na ledě. Prostějov je v plném počtu a může se tedy ještě pokusit něco s nepříznivým výsledkem udělat.

40:51

Ladislav Bittner se dostal v mezikruží k přihrávce od Nedvídka. Oběma ránami si však vylámal zuby na Štůralovi.

40:15

Lukáš Nedvídek zvládl buly proti Chlánovi. Vzápětí nahrál dozadu Šimonu Szathmárymu, jehož prudkou nahrávku nedokázal dobře ztlumit Vodný.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:20.
Po prostřední části utkání má k zisku veledůležitých tří bodů nakročeno Horácká Slavia. Domácí v průběhu druhé třetiny navýšili náskok, vedou o tři branky. Na 4:1 upravil Marek Laš, jenž využil zkrácenou přesilovku. Odpověď přišla okamžitě, za minutu snížil znovu na rozdíl dvou gólů veterán Tomáš Divíšek. Horáci završili pověstného "bůra" ve 33. minutě, svým druhým zásahem dal výsledku současnou podobu Marek Laš.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:17

Okamžitě po buly vypálil ze zápěstí Lukáš Nedvídek. Tomáš Štůrala měl otevřený výhled, vyrážečkou poslal černou gumu do ochranné sítě.

39:13

Tomáš Jandus se neudržel a v útočném pásmu úplně zbytečně a hlavně mimo dění hry nedovoleně atakoval Psotu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:46

Tomáš Štůrala si sám zadělal na problémy. Při rozehrávce vůbec netrefil puk, rychle se ale zorientoval, na druhý pokus už se mu to podařilo.

38:02

Lukáš Nedvídek o mantinel přiťukl touš Vodnému. Ten si obhodil touš kolem Hrádka, přes něj se mu ovšem projít nedokázalo.

37:26

Marek Račuk si vybruslil zpoza brány a bekhendem se pokusil kotouč zamést k bližší tyčce. Neuspěl, trefil totiž brusli obránce Krenželoka.

37:05

Na podruhé už se však do útočného pásma dokázal probít Michal Vodný. Jeho ztečovanou přihrávku si zpracoval Ladislav Bittner, jenž z velkého úhlu nechal vyniknout levý beton Štůraly.

36:43

Martin Šťovíček přepl na vyšší rychlostní stupeň, Březáka již nedokázal dobruslit. Na obránce hostujícího celku ztrácel příliš mnoho.

36:10

Domácí fanoušci volali po vyloučení Tomáše Divíška. Zkušený harcovník totiž při střídání ve zlosti udeřil hokejkou do mantinelu.

35:32

Horáci se ubránili ve čtyřech, Ondřej Malec si musel pořádně oddechnout, že jeho zbytečný faul se obešel bez inkasovaného gólu.

35:09

Nakonec se od modré odvážil vypálit Matyáš Hamrlík, avšak tvrdou střelou jen nastřelil do chrániče Bittnera, který vzápětí osvobodil Horáky.

34:46

Netrvalo to dlouho, Jestřábi jsou opět v útočné třetině. Zatím můžeme vidět dlouhou sérii přihrávek, jenže žádnou střelu.

34:03

Marek Račuk si několikrát vyměnil kotouč s Březákem, následně se první jmenovaný pokusil o změnu rytmu pasem na Žálčíka. Toho si ovšem pokryl Daniel Krenželok.

33:32

Ondřej Malec na útočné modré nedokázal bruslit s protivníkem, jehož ve finále podrazil. Člen třetí formace už usedá na trestnou lavici.

33:05

Marek Laš je při chuti, viditelně se pokusí v zápase o hattrick! Nyní od něj nebyl daleko, dobře ztečoval střelu Psoty, puk proletěl těsně vedle pravé tyčky.

32:34

Prostějovští se snažili o rychlou odpověď, avšak nepochodili. Střelu Petra Krejčího od modré čáry v rozkleku pokryl Jekel.

32:16

32:16 Marek LAŠ - 5:2

32:16

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Domácí završují populárního "bůra!" Parádní přihrávkou vybídl MARKA LAŠE ke skórování Bittner. Forvard, jenž v průběhu sezóny přišel z Olomouce příležitostí nepohrdl. Asistence: Ladislav Bittner a Daniel Krenželok.

31:37

Jestřábi z Prostějova druhý gól viditelně nakopl. Od levého mantinelu napřáhl Matěj Novák, znovu se vyznamenal Jekel, tentokráte zapojil do akce lapačku.

31:02

Po levém mantinelu ujel všem soupeřům Ondřej Malec. Neměl však úplně ideální rychlost, střelu z větší dálky Štůrala vytěsnil.

30:31

30:31 Tomáš DIVÍŠEK - 4:2

30:31

Jestřábi právě vstřelili branku!
Přichází snížení! Zkušený čtyřicátník TOMÁŠ DIVÍŠEK dopravil bruslí do sítě střelu Tomáše Nouzy z levé strany. Prostějov neskládá zbraně! Asistence: Tomáš Nouza.

30:10

Utkání se přehouplo do své druhé poloviny. Horáci jsou velmi blízko cennému vítězství, ale do konce zápasu zbývá ještě hodně času.

29:13

29:13 Marek LAŠ - 4:1

29:30

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Třebíčští se ujímají tříbrankového vedení! Po druhé dnes využili početní převahu, po bekhendové přihrávce se z vrcholku pravého kruhu prosadil střelou zápěstím na zadní tyč MAREK LAŠ! Asistence: Šimon Szathmáry a Lukáš Nedvídek.

28:51

Domácí jsou v plném počtu, začíná minutová přesilovka Třebíče. S končícím trestem Březák prověřil pozornost Jekela.

28:18

Čárový rozhodčí si nebyl úplně jistý, avšak nakonec odpískal domácímu celku postavení mimo hru. A nejspíše správně, Bittner s pukem udělal před modrou kličku, což rozhodlo.

27:49

Po druhé v dnešním utkání se stalo, že hosté faulovali během vlastní početní výhody. Podrážením se provinil Petr Chlán.

27:26

Pavel Jekel ve spolupráci s Šimonem Szathmárym dokázal ubránit nebezpečnou situaci, kdy se chvíli nevědělo, kde leží kotouč. Obránce jej následně odpálil přes všechny čáry.

26:51

Opět se vylučuje na domácí straně. Čtvrtým vyloučeným hráčem Horáků je Tadeáš Král, jenž nedovoleně bránil soupeře.

26:24

Radim Ferda se snažil rychlou přihrávkou uvolnit po pravém mantinelu jedoucího Malce. Forvard si ale neporadil se zpracováním, píská se icing.

25:53

Lukáš Nedvídek důležité buly v obranném pásmu zvládl, do středního pásma posléze vyvezl puk Daniel Kowalczyk. Domácím se podařilo zklidnit hru.

25:31

Dlouhou pasáž bez přerušení ukončil gólman Třebíče, který raději pokryl v lapačce nahození od Jaroslava Mrázka. Unavená druhá formace může vystřídat.

24:46

Až na podruhé se podařilo Tomáši Nouzovi poslat černou gumu do předbrankového prostoru. V tom se nejlépe zorientoval domácí Šimon Szathmáry.

24:25

Pavel Jekel opět připraven, gólman Horáků si parádně poradil se střelou Hrádka, kterou vykopl pravým betonem do rohu kluziště.

23:55

Velké sousto na sebe vzal Marek Račuk. Skvěle se ale dokázal proháčkovat přes dva protihráče, aby následně z velkého úhlu těsně minul vzdálenější tyčku.

23:24

Na druhé straně zahrozil Ladislav Bittner, jenž si výborně nabruslil do mezikruží na přihrávku Michálka. Z dobré pozice mířil těsně nad.

22:38

Velkou obětavost ukázal Jan Václavek, jenž poklekl do tvrdé rány Martina Pěnčíka. Centr třetí lajny se rychle oklepal a pokračuje v bránění.

22:02

Od levého mantinelu si do nebezpečné pozice najížděl Tomáš Jandus. K zakončení se však nedostal, v něm mu zabránil dobrým zásahem holí Karel Nedbal.

21:07

Vyloučení Václava Čejky je u konce. Domácí kapitán se hned zapojil do hry, neboť Jestřábi nadále obléhají pásmo Třebíče.

21:01

Lehké nahození od modré čáry v podání Jakuba Březáka se stalo snadným soustem pro gólmana Horáků Pavla Jekela.

20:34

Dlouho se ovšem hostující hokejisté v útočné třetině neudrželi, přes všechny čáry vyhodil obránce Daniel Krenželok.

20:10

Petr Chlán zvládl úvodní buly ve druhé třetině. Jestřábi mají ještě delší jak minutovou přesilovku, už také sprintují do útočného pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:25.
Skončila vyhrocená úvodní dvacetiminutovka mezi Třebíčí a Prostějovem, která nám nabídla hned čtyři góly. Jde vidět, že se hraje opravdu o hodně, emoce jsou silné na obou stranách. Do vedení se dostali hosté, už po půl minutě se prosadil Petr Chlán. Na odpověď domácí fanoušci nečekali dlouho, z velkého úhlu se trefil přesně Radim Ferda. Horáci dokonali obrat v 5. minutě, přesilovou hru zužitkoval díky výborné teči Ladislav Bittner. Třebíčští neměli dost a v 11. minutě si vypracovali dvoubrankové vedení, které přetrvává i po první třetině, vlastní střelu úspěšně dorazil Lukáš Nedvídek.

20:00

První třetina skončila.

19:42

Zkušený forvard Tomáš Divíšek zpětnou nahrávkou neuspěl, jelikož našel pouze hůl bránícího Karla Nedbala. Třebíč se osvobozuje, na další útok už Prostějov nemá moc času.

19:07

Další vyloučení na straně Horácké Slavie. Za katrem již sedí Václav Čejka. Důvod? Podrážení.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:45

Pavel Jekel se v posledních okamžicích rozhodně nenudí. Tentokráte musel zasahovat proti ráně Hrníčka z velkého úhlu, gólman byl u pravé tyčky včas.

18:26

Aktivní Lukáš Žálčík se dostal do dobré šance, z bezprostřední blízkosti už ovšem nedokázal přehodit černou gumu přes pravé Jekelovo rameno.

17:55

Marek Laš je zpátky na ledě, jeho prohřešek v útočném pásmu nebyl potrestán. Křídlo druhé lajny dobruslilo na střídačku, do hry pouští Malce.

17:20

Sledovali jsme velké množství přihrávek, ale žádné zakončení. Nakonec vypálil od modré Mrázek. Jekel si dobře našel prostor, odkud na puk viděl, a zasáhl vyrážečkou.

16:57

Lukáš Nedvídek měl skvělou možnost osvobodit Horáky, jenže trestuhodně trefil na modré stojícího Březáka. Prostějovští se stále drží v útočném pásmu.

16:20

Ladislav Bittner na poslední chvíli srazil přihrávku mířící na úplně volného Lukáše Žálčíka. Na něj by zívala v případě povedeného pasu poloprázdná branka.

15:55

A právě Nouza odčinil faul z před dvou minut, když získal puk do své moci a nechal se hákovat Markem Lašem. Kontaktu hodně přidal, hlavní rozhodčí ovšem vylučují pouze domácího hráče.

15:35

Zkrácená početní převaha Třebíče končí, Horácká Slavia se nedokázala probojovat k zakončení. Nouza sprintuje pomoci v obranné činnosti.

15:08

Lukáš Nedvídek je zpátky na ledě, domácí teď budou hrát necelou půl minutu přesilovku. Centr první lajny se okamžitě zapojuje do hry.

14:33

Tomáš Jandus si u pravého mantinelu několikrát zakvedlal s pukem a posléze zničehonic našel před brankou dobře najetého Chlána, jehož rána z první proletěla kousek vedle levé tyčky.

14:11

Jan Václavek si pěkně nabruslil do útočného pásma. Proti dvojici obránců si netroufl, střelou přes jednoho z nich donutil Štůralu k lehčímu zákroku.

13:35

Dlouho se v nerovnoměrném počtu nehrálo. Tomáš Nouza totiž při snaze zabránit bekovi ve vyhození soka podrazil, což pozornosti rozhodčího neuniklo.

13:08

První početní převahu si vyzkouší i Jestřábi z Prostějova. Za sekání usedá za katr autor třetí branky Lukáš Nedvídek.

12:59

Pěknou nahrávku dostal před branku Tomáš Havránek, jenž však jako by vůbec nepočítal s touto variantou Michálka, z dobré pozice vysoko přestřelil.

12:30

Hokejisté v bílých dresech se srdnatě bili za brankou soupeře o kotouč, který nakonec vybojovali do své moci. Třebíčští se drží v útočné třetině.

11:48

Radim Ferda nevypálil přesně. Černá guma se odrazila přesně na hůl Jana Václavka, střela dvacetiletého mladíka trefila Štůralu do masky.

11:00

A domácí nadále tlačí! O svůj druhý zásah se mohl pokusit Ladislav Bittner, kterému ale při zpracování přeskočil puk přes čepel hole, a tak ani nezakončil.

10:22

10:22 Lukáš NEDVÍDEK - 3:1

10:22

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Horácká Slavia odskakuje na rozdíl dvou branek! Nedvídkovu první ránu vyrazil gólman Prostějova pouze před sebe. V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval právě LUKÁŠ NEDVÍDEK, centr elitní formace bekhendem poslal kotouč neomylně pod břevno. Asistence: Michal Vodný.

10:05

Chyby jednoho z hostujících obránců se pokusil využít Tadeáš Král. Člen čtvrté lajny si vybruslil do mezikruží, střelu však poslal přímo do brankářovy výstroje.

09:30

Fantastický Štůrala! Radim Ferda napálil puk před branku, kde do prázdné brány střílel Ondřej Malec, gólman Prostějova ale zničehonic vytasil lapačku a puk zastavil na brankové čáře!

09:18

Zajímavé nahození Šimona Szathmáryho, to šlo však těsně vedle pravé tyčky. Žádný z hráčů nedokázal ztečovat touš na Štůralovu svatyni.

08:26

Znovu se přerušuje hra, ta se v posledních okamžicích hodně kouskuje. Pod tlakem vyhodil na střídačku kotouč Tomáš Jandus, který div netrefil vlastního trenéra.

08:10

Pavel Jekel raději udržel černou gumu po nastřelení Jaroslava Mrázka. Mohl rozehrávat, přes dotírajícího Chlána si ale netroufl.

07:46

Za nahozeným kotoučem se rozjel Martin Šťovíček. Pasem zpoza brány hledal Nedvídka, jenže našel jen dobře postaveného Hrádka.

07:08

Přihrávka rukou se odehrála v hostujícím celku. Hlavní rozhodčí přerušuje hru, vhazovat se bude ve středním pásmu. Následuje komerční přestávka.

06:55

Marek Račuk poslal kotouč volnému Žálčíkovi. Ten až příliš dlouho váhal s rozehrávkou, toho na jedničku využil Marek Laš.

06:09

Výborná obranná práce Daniela Kowalczyka. Bek Třebíče včas přiložil hůl k ledu, díky čemuž zastavil nahrávku na Divíška.

05:30

Do útočné třetiny najel ve velké rychlosti Václav Meidl. Pokusil se před brankou najít spoluhráče, Nováka ovšem výborně pokryl Václav Čejka.

05:00

Diváci se zatím rozhodně nenudí, sledujeme parádní představení! Domácí sice nezahájili střetnutí ideálně, avšak teď už vedou.

04:32

04:32 Ladislav BITTNER - 2:1

04:32

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Přesilová hra je využita, Třebíč obrací vývoj zápasu na svou stranu! Od pravého mantinelu nahodil Nedbal, skvělou tečí poslal touš mimo dosah gólmana LADISLAV BITTNER! Asistence: Karel Nedbal.

03:32

Horácká Slavia se nedokázala udržet v útočné třetině. O puk přišel Lukáš Nedvídek, přes všechny čáry vyhodil Matyáš Hamrlík.

03:00

Krátce po buly vypálil od modré Šimon Szathmáry. Mířil však přímo do brankáře, ten posléze holí odpálil kotouč do bezpečí.

02:48

Bude se vylučovat. Jako první usedá na trestnou lavici obránce Prostějova Jaroslav Mrázek, jenž se provinil podrážením.

02:16

Tlak Třebíče pokračuje! Po sérii přihrávek pálil od modré čáry Michal Furch. Tomáš Štůrala tentokráte zasáhl pravým betonem.

01:40

01:40 Radim FERDA - 1:1

01:43

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
To je odpověď, jak se sluší a patří! V pádu přihrál Malec puk RADIMU FERDOVI. Pravé křídlo třetí lajny překvapilo gólmana střelou z velkého úhlu. Gól jde z velké části na vrub Štůraly, ten si nepokryl prostor u bližští tyčky. Asistence: Ondřej Malec.

01:01

Domácí se okamžitě snažili o odpověď, avšak jednoduché nahození Václava Čejky se stalo snadným soustem zkušeného Štůraly.

00:32

00:32 Petr CHLÁN - 0:1

00:32

Jestřábi právě vstřelili branku!
Bleskový start Jestřábů do zápasu! Za vyhozeným kotoučem z obranného pásma dojel Pochobradský, který s velkým štěstím dostal kotouč k PETRU CHLÁNOVI, jehož křižná rána skončila za Jekelem! Asistence: Michal Pochobradský a Tomáš Jandus.

00:10

Utkání bylo zahájeno, tak pojďme na něj! První buly ovládl Lukáš Nedvídek, úvodní útok střetnutí tedy náleží Horácké Slavii.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Szathmáry, D. Krenželok, Nedbal, V. Čejka (C), Furch, Kowalczyk, Padrnos – Šťovíček, Nedvídek (A), Vodný (A) – Psota, Bittner, Laš – Ferda, Václavek, Malec – T. Havránek, Tadeáš Král, Michálek.

LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Haas) – Hrádek, Mrázek, P. Krejčí, Husa, Hamrlík, Březák, Pěnčík – T. Jandus, Chlán, Pochobradský – Žálčík, Račuk (C), Hrníčko – Nouza (A), Divíšek (A), Machač – M. Novák, V. Meidl, Antoníček.

Rozhodčí: Skopal, Valenta – Polák, Kleprlík.
LHK Jestřábi Prostějov

Jestřábi z Prostějova mají stejný bodový zisk jako jeho středeční soupeř, avšak mají odehraný o jeden zápas více. Také Prostějovští prožívají vydařenou fázi sezóny, ze sedmi předešlých zápasů vyhráli pětkrát, přičemž s Frýdkem-Místkem prohráli až v nastaveném čase, Jihlavě pak těsně podlehli o gól. Týmovou produktivitu vede Lukáš Žálčík, jemuž se podařilo nasbírat již 52 bodů.
SK Horácká Slavia Třebíč

Zápas o šest bodů, to je utkání mezi Třebíčí a Prostějovem. Vítěz tohoto duelu se může přiblížit druhému Frýdku-Místku, v opačném případě se mu postup do osmifinále play-off výrazně vzdálí. Horácká Slavia prožívá povedené období, z posledních pěti utkání zvítězili čtyřikrát, nestačili pouze na Jihlavu. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Martin Šťovíček s 36 body.
Všem hokejovým fanynkám a fanouškům přeju krásný středeční podvečer! Vítám vás při sledování Chance ligy části poražených, v němž Třebíč přivítá na domácím ledě Prostějov.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

SK Horácká Slavia Třebíč – LHK Jestřábi Prostějov

5:2

konec (3:1, 2:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Ferda (Malec), 5. Bittner (Nedbal), 11. Nedvídek (Vodný), 30. Laš (Szathmáry, Nedvídek), 33. Laš (Bittner, D. Krenželok) – 1. Chlán (Pochobradský, T. Jandus), 31. Divíšek (Nouza)

SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Szathmáry, D. Krenželok, Nedbal, V. Čejka (C), Furch, Kowalczyk, Padrnos – Šťovíček, Nedvídek (A), Vodný (A) – Psota, Bittner, Laš – Ferda, Václavek, Malec – T. Havránek, Tadeáš Král, Michálek.

LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Haas) – Hrádek, Mrázek, P. Krejčí, Husa, Hamrlík, Březák, Pěnčík – T. Jandus, Chlán, Pochobradský – Žálčík, Račuk (C), Hrníčko – Nouza (A), Divíšek (A), Machač – M. Novák, V. Meidl, Antoníček.

Rozhodčí: Skopal, Valenta – Polák, Kleprlík

Diváci: 1 243

Průběh zápasu
1. třetina
00:32 PRO 0:1 Chlán (Pochobradský, T. Jandus)
01:43 TRE 1:1 Ferda (Malec)
02:48 PRO 2 Mrázek, podrážení
04:32 TRE 2:1 Bittner (Nedbal)
10:22 TRE 3:1 Nedvídek (Vodný)
13:08 TRE 2 Nedvídek, sekání
13:35 PRO 2 Nouza, podrážení
15:55 TRE 2 Laš, hákování
19:07 TRE 2 V. Čejka, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
26:51 TRE 2 Tadeáš Král, nedovolené bránění
27:49 PRO 2 Chlán, podrážení
29:30 TRE 4:1 Laš (Szathmáry, Nedvídek)
30:31 PRO 4:2 Divíšek (Nouza)
32:16 TRE 5:2 Laš (Bittner, D. Krenželok)
33:32 TRE 2 Malec, podrážení
39:13 PRO 2 T. Jandus, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
52:20 PRO 2 P. Krejčí, sekání
58:20 PRO 2 Račuk, podrážení
TRE 2+2 Bittner, hrubost
PRO 2+2 Březák, hrubost
59:30 TRE 2 Vodný, nedovolené bránění
Konec