Menu

Hokej

Olympiáda dětí a mládeže

Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina

3:2

po s.n. (4:1) (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)

23.01.2020, 09:00 • Tréninková hala, Karlovy Vary • Semifinále • David Sokol (@dsokolino)

V samostatných nájezdech zvítězil tým Moravskoslezský kraj.
Autorem vítězného nájezdu je DOMINIK PETR.

A před třetí sérií nájezdů mění Vysočina gólmany.

42:29

Csabi pospíchal do protiútoku a ujel obraně, těsně před střelou jej však dojel jeden z hostujících obránců a důrazně jej tělem povalil. Csabi však dopadl na led ne zrovna příjemně a zůstal na něm hodnou chvíli ležet. Naštěstí se ale zvedá a po svých odjíždí na střídačku.

37:47

A další šanci už nedostanou, obrovská chyba při střídání totiž znamená, že dobrých pět vteřin hráli Moravskoslezané v šesti hráčích v poli.

36:54

Tak hosté se nakonec o zlomeček vteřiny vyhnuli hře ve třech, mezi trestoměřiče totiž míří kvůli faulu vysokou holí Tomáš Šantora (VYS). Domácí tak dostávají opravný pokus využít početní výhodu.

36:08

Domácí už zvedali ruce nad hlavu, ale Sigmund jako skála udržel kotouč před brankovou čárou i před dvojicí vytrvale dotírajících soupeřů.

34:54

Naprosto učebnicový faul po vlastní nepřesnosti. Denis Jeletz (VYS) si nezpracoval kotouč, ten mu uskočil a rázem u něj byl jeden z domácích hráčů. Jeletz ve snaze získat puk zpět pak čepelí podtrhl botu soupeře a míří na trestnou lavici.

33:29

Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
Tak už chápu, proč chtěli domácí hrát ve čtyřech, i v oslabení totiž srovnali. Rychlým brejkem zaskočili svého soupeře, MATĚJ ŠTIAK si najel do pravého kruhu a přes beka vypálil přímo mezi nohy Sigmunda. Asistence: Martin Milata.

32:16

Ale hra v pěti se asi na Ostravsku nepraktikuje, sotva naskočil Csabi z trestné lavice, zastavil Ondřej Krčmarský (MSK) soupeře kolenem ve středním pásmu a vrací svůj tým do oslabení.

30:07

Peš byl při průniku do útočného pásma podražen tak, že mu nohy vyletěly vysoko nad hlavu. Rozhodčí zdvihl pravici a vykazuje Adama Csabiho na dvě minuty do chládku (MSK).

28:16

Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
Ale je tu blesková odpověď Vysočiny. Okamžitě po vyhraném buly hosté vyletěli dopředu, pořádně zatlačili na soupeře a vše zblízka dorazil za Dybala JAKUB DOLEŽAL. Asistence: Denis Jeletz.

28:03

Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
Parádní kombinace hráčů z Ostravska! Kalužík si zamíchal s pukem za hostující klecí, počkal si a nabil JAKUBU FIBIGROVI, který zůstal zcela nehlídaný ve slotu. Ten pak jen z první poslal kotouč přímo mezi betony vysočinského gólmana. Asistence: Tadeáš Kalužík, Michal Činčala.

26:12

Zajímavě se rozjíždějící protiútok Vysočiny končí katastrofou, hosté hráli v šesti a dostávají dvouminutový trest.

25:25

Sigmund si hodně nerozuměl s kotoučem při rozehrávce zpoza své branky a puk mu sebral Bialy, po šermovačce na hraně brankoviště ale nakonec dokázal hostující gólman touš přikrýt.

21:32

Jakub Belan (MSK) se sice sám octl na zemi, ovšem stalo se tak v důsledku jeho faulu na soupeře u mantinelu, a míří tak na trestnou lavici, kde bude pykat za podrážení.

17:07

Po odpískání po zákroku Sigmunda se strhla šarvátka před hostující brankou, za kterou si dvouminutový trest za hrubost odsedí domácí Matteo Kočí (MSK) a hostující Tomáš Vandas (VYS).

07:17

Prchal se zjevil neubráněný před Dybalem a zblízka zakončoval vyraženou střelu z dálky, domácí gólman ale nadvakrát předvedl parádní reflexy.

03:57

Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
A máme tu první gól utkání! Moravskoslezský kraj chvíli kombinoval v útočném pásmu, byl ale kvalitně bráněn a po forčekingu Vaněčka vyrazila Vysočina do rychlého brejku, který poté nadvakrát zakončil prudkou zvedačkou pod víko JOSEF TEPLÝ. Asistence: Jakub Doležal.

Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina

3:2

po s.n. (4:1) (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. Fibigr (Kalužík, Činčala), 34. Štiak (Milata), rozh. náj. Petr – 4. Teplý (Doležal), 29. Doležal (Jeletz)

Samostatné nájezdy:
1. série:
1:0   Csabi (MSK)
1:0   Šantora (VYS)
2. série:
2:0   Štiak (MSK)
2:1   Pavič (VYS)
3. série:
3:1   Zielinski (MSK)
3:1   Port (VYS)
4. série:
4:1   Petr (MSK)

Moravskoslezský kraj: Dybal (Smolka) – Pospíšil, Zielinski, Kubíček, Kočí, Pavič, Fibigr, Buják, Bialy – Činčala, Belan, Pavelec – Vehovský, Štiak (A), Kovalčík – Milata, Kalužík, Krčmarský – Rigo, Petr (C), Csabi

Kraj Vysočina: Sigmund (65. Černý) – Matějíček (C), Topol, Vaněček, Bláha, Zamazal E., Vandas, Jeletz, Port – Prchal, Coufal, Peš – Jungwirth, Doležal (A), Bakus – Novák, Teplý, Fábry (A) – Kudrna, Zamazal D., Šantora

Rozhodčí: Glanc – Bláha, Pěkný

Průběh zápasu
1. třetina
03:57 VYS 0:1 Teplý (Doležal)
Po 1. třetině
2. třetina
17:07 MSK 2 Kočí, hrubost
VYS 2 Vandas, hrubost
21:32 MSK 2 Belan, podrážení
26:12 VYS 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Teplý
28:03 MSK 1:1 Fibigr (Kalužík, Činčala)
28:16 VYS 1:2 Doležal (Jeletz)
Po 2. třetině
3. třetina
30:07 MSK 2 Csabi, podrážení
32:16 MSK 2 Krčmarský, faul kolenem
33:29 MSK 2:2 Štiak (Milata)
34:54 VYS 2 Jeletz, podrážení
36:54 VYS 2 Šantora, vysoká hůl
37:47 MSK 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Kalužík
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
VYS -Černý +Sigmund (Střídání)
MSK 3:2 Petr (rozh. náj.)
po s.n.