Menu

Hokej

NHL

Florida Panthers – Toronto Maple Leafs

8:4

konec (3:0, 4:3, 1:1)

13.01.2020, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.74 3.97 2.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání:

Martin Marinčin (TOR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:59 (03:45:29)
Tři hvězdy utkání:

1. Jonathan Huberdeau (FLA) 1+1
2. Aleksander Barkov (FLA) 1+2
3. Vincent Trocheck (FLA) 1+2
Statistiky: Střely na bránu: 29-47; Zablokované střely: 18-4; Vhazování: 47%-53%; Hity: 18-6; Přesilové hry: 1/2-0/3; Trestné minuty: 6-4.
Frederik Andersen dnes inkasoval po každé třetí střele Panthers branku a na začátku druhé třetiny utkání po čtvrtém gólu raději opustil bránu Leafs. Také Michael Hutchinson ovšem inkasoval čtyři branky, kterým se shodou okolností nevyhnul ani domácí Chris Driedger, a Jonathan Huberdeau dnes zásluhou gólu a asistence vytvořil nový rekord organizace v počtu bodů, který činí 420 bodů. Konečný výsledek fantastického utkání v Miami zní. Florida Panthers 8 Toronto Maple Leafs 4.

Konec zápasu.

59:00

Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.

58:40

Domácí Brett Connolly to přehnal na pravém křídle s forčekingem a byl vyloučen na dvě minuty za držení.

56:34

Michael Hutchinson u levé tyče rychle vyjel z brány, aby rozehrál, protože proti Floridě se nakonec nepískalo zakázané uvolnění. Brankář Leafs přečetl hru.

55:47

Mike Hoffman mohl zkompletovat hattrick, jenže jeho první střela skončila na tyči a druhou od modré čáry poté Michael Hutchinson zachytil!

55:36

Frank Vatrano mohl skórovat po trestném střílení, jenže těsně minul levou tyč brány!

55:36

Cody Ceci zezadu jasně zahákoval Franka Vatrana v samostatném úniku a následuje tedy trestné střílení!

55:27

Travis Dermott na levém křídle vypálil od modré čáry a domácí Chris Driedger dokázal puk podržet v náručí.

54:38

Nahození Maple Leafs z pravého křídla bylo přizvednuto do ochranné sítě a následuje komerční přestávka.

54:08

Panthers nepřesně rozehráli podél trestných lavic a proti domácím se tedy pískalo zakázané uvolnění.

53:30

Brett Connolly se řítil sám na bránu, jenže puk nedokázal těsně zpracovat a Michael Hutchinson se mu vrhl rychle pod nohy, aby kotouč vleže zmrazil pod lapačkou.

53:22

Morgan Rielly vypálil z levého kruhu pro vhazování a Chris Driedger na přední tyči kotouč snadno zastavil.

53:11

53:11 Cody Ceci skóroval pomocí vysoké hole, gól tedy neplatí

53:11

Toronto právě vstřelilo branku, která neplatí!
Cody Ceci překonal sedícího Chrise Driedgera, který se mu po vyjetí zpoza brány snažil puk vypíchnout, jenže puk zasáhl nad úrovní horní tyče a jeho sklepnutí tedy pátý gól Toronta nepřineslo! Skóre dnešního zápasu zůstává 8:4.

52:33

Maple Leafs se dostali ke střele na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování a Chris Driedger se pouze ohlédl za sebe. Zřejmě ho zachránila tyč.

51:37

Mark Pysyk vypálil ostře na vrcholu mezikruží, jenže Michael Hutchinson byl připraven a sevřel puk v náručí.

50:21

Puk byl ve středním pásmu sražen mezi střídačky a prostor dostává další krátká komerční přestávka.

49:10

Panthers se opět nepodařilo rozehrát podél střídaček a pískalo se tedy další zakázané uvolnění, po kterém se vhazovalo po pravici Chrise Driedgera.

48:33

Jonathan Huberdeau rozjel další nebezpečnou akci, Jevgenij Dadonov mu ale puk nedokázal vrátit, a další akci Panthers zastavilo zakázané uvolnění.

47:59

Chris Driedger ukryl nahození Maple Leafs z pravého křídla v lapačce a na přední tyči přerušil hru. Za vysokého skóre 8:4 následuje reklamní přestávka.

47:37

Jonathan Huberdeau mohl skórovat po střele z levého kruhu pro vhazování, Michael Hutchinson ale puk mířící ke vzdálenější pravé tyči vyrazil.

46:44

Brian Boyle usilovně bojoval za bránou Maple Leafs o puk, jenže se mu ho nepodařilo nakonec udržet. Ušetřil ovšem alespoň několik sekund z časomíry.

45:17

Maple Leafs se nepodařilo rozehrát podél střídaček a pískalo se zakázané uvolnění. Tak nakonec ne, pouze postavení mimo hru v podání Leafs.

44:33

44:33 Mike HOFFMAN - 8:4

44:33

Florida právě vstřelila branku!
MIKE HOFFMAN vypálil na bodu pravého kruhu a jeho střela bez přípravy v přesilové hře zamířila pod horní tyč odkryté brány! Útočník Jonathan Huberdeau si připsal asistenci a s počtem 420 bodů se teď stává nejproduktivnějším hráčem v historii organizace Floridy! Rekord. Asistence: Jonathan Huberdeau a Jevgenij Dadonov. (8:4)

44:10

Justin Holl fauloval rozjetého Vincenta Trochecka a také on dostal dvě minuty za podrážení. Další trest.

43:32

Brian Boyle mohl skórovat z pravého kruhu pro buly, jenže Michaela Hutchinsona zachránila horní tyč, od které se puk odrazil zpět do hry!

42:14

Mike Hofmann vypálil hodně nebezpečně z pravého kruhu pro vhazování a puk mířil do vzdálenějšího horní rohu brány, Michael Hutchinson ale zasáhl pravým ramenem.

42:06

Cody Ceci dostal dvě minuty za podrážení a Florida si zahraje vůbec první přesilovou hru v dnešním utkání.

41:55

Auston Matthews se snažil u pravé tyče tečovat nahození Codyho Ceciho, jenže kotouč skončil za bránou.

40:34

40:34 Mitchell MARNER - 7:4

40:34

Toronto právě vstřelilo branku!
MITCHELL MARNER si nyní najel před bránu na přihrávku Zacha Hymana z levého křídla a pravou bruslí puk poslal do sítě, na brankové čáře ho ale ještě tečoval hokejkou, takže gól platí! Toronto snížilo a je to o tři góly. Asistence: Zach Hyman.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 21-31; Zablokované střely: 9-4; Vhazování: 47%-53%; Hity: 15-5; Přesilové hry: 0/0-0/2; Trestné minuty: 4-0.
Třetí třetina začne přibližně v 3:04.
Prostřední třetina utkání přinesla celkem sedm gólů, z nichž čtyři vstřeilla domácí Florida. Mnohem důležitější ale je, že se prosadil Jonathan Huberdeau a v počtu bodů vyrovnal rekord organizace Olliho Jokinena. Obě hvězdy nyní mají na kontě 419 bodů. Skóre po druhé třetině je. Florida Panthers 7 Toronto Maple Leafs 3.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Michael Hutchinson přece jen ještě u své pravé tyče brány zmrazil puk pod lapačkou. Prostřední část utkání nabídla sedm gólů, z nichž čtyři vstřelili domácí.

39:20

Kasperi Kapanen se dostal na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nahození, které skončilo pouze na ochranném skle. Ve druhé části už se asi nic nestane.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:25

Auston Matthews před bránou nebezpečně tečoval střelu z levého kruhu pro vhazování, jenže Chris Driedger opět skvěle zasáhl a vyrazil puk mimo svou bránu.

37:41

Mitchell Marner vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil do předního horního rohu brány, Chris Driedger ale vytáhl parádní semafor.

37:09

A rychle na opačnou stranu, kde mohl v blízkosti levé tyče skórovat Jevgenij Dadonov, jenže Michael Hutchinson se překonat nenechal a kotouč vyrazil.

36:55

William Nylander na pravém křídle nabral obrovskou rychlost a z ostrého úhlu chtěl puk zasunout do sítě, jenže Chris Driedger ho na přední tyči vychytal levým betonem.

36:33

A další zakončení Maple Leafs v rychlém sledu, když nejprve vystřelili v blízkosti pravé tyče a poté od modré čáry, Chris Driedger ale oba pokusy podržel v náručí.

36:20

Auston Matthews vystřelil pro změnu na bodu pravého kruhu pro vhazování a Chris Driedger na přední tyči puk vyrazil. Poté si poradil i s dorážkou.

35:49

Mitchell Marner na levém křídle vystřelil od modré čáry a Chris Driedger se tentokrát překonat nenechal, když kotouč vyrážečkou úspěšně vyrazil mimo tři tyče.

35:45

Vyhození Panthers skončilo v ochranné síti a po přerušení hry dostává prostor reklamní přestávka. Zatím sledujeme fantastické utkání. Florida vede vysoko 7:3.

35:26

35:26 John TAVARES - 7:3

35:26

Toronto právě vstřelilo branku!
JOHN TAVARES rychle zamíchal s pukem na ose útočného pásma a střelou zápěstím z vrcholu mezikruží zamířil nad lapačkou Chrise Driedgera do pravého horního rohu brány! Korekce hostí. Asistence: William Nylander a Alexander Kerfoot.

34:13

Colton Sceviour mohl skórovat po přihrávce zpoza brány v blízkosti levé tyče, jenže jeho pokus bez přípravy prostor mezi třemi tyčemi minul a puk skončil mimo.

33:00

33:00 Mitchell MARNER - 7:2

33:00

Toronto právě vstřelilo branku!
MITCHELL MARNER si nabruslil u pravé tyče na skvělou bekhendovou přihrávku Zacha Hymana zpoza brány a bez přípravy z blízkosti zamířil mezi betony Chrise Driedgera! Maple Leafs snížili na 7:2. Asistence: Zach Hyman a Tyson Barrie.

32:38

32:38 Jonathan HUBERDEAU - 7:1

32:38

Florida právě vstřelila branku!
JONATHAN HUBERDEAU si najel mezi kruhy na přihrávku Aleksandera Barkova z pravého křídla a po nádherném bekhendovém blafáku u pravé tyče puk zasunul do sítě, čímž vyrovnal rekord v počtu bodů organizace, který činí 419 bodů! Asistence: Aleksander Barkov a Riley Stillman.

32:20

Aleksander Barkov vzápětí vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a Michael Hutchinson tentokrát na přední tyči dobře zasáhl, když puk podržel v náručí.

31:31

Mark Pysyk mohl skórovat po střele z levého kruhu pro vhazování, jenže Michael Hutchinson kotouč vyrazil před sebe a poté si poradil i s následnou dorážkou.

31:19

Chris Driedger vytáhl dva skvělé zákroky, když nejprve zasáhl proti střele z pravé strany pravým betonem a poté proti druhé z opačné strany lapačkou. Reklamní blok.

30:18

Maple Leafs vyrazili podél střídaček do přečíslení čtyři na tři, jenže Jason Spezza nedokázal přenést hru z pravého křídla doleva na Adama Brookse.

29:29

Vincent Trocheck si chtěl v pravém kruhu pro vhazování obhodit jednoho z protihráčů na bekhend, jenže mu úmysl nevyšel a Maple Leafs vyrazili do protiútoku.

28:44

Aleksander Barkov na pravém křídle vyrazil do přečíslení tři na dva a krásnou přihrávkou našel v mezikruží Jonathana Huberdeaua, který chtěl zamířit k pravé tyči, Michael Hutchinson ho ale vychytal! Parádní zákrok brankáře Maple Leafs.

27:27

Kasperi Kapanen na levém křídle vyrazil do útoku a z ostrého úhlu chtěl puk nahodit před bránu, jeho nebezpečné nahození ale Panthers přizvedli mimo.

27:11

Panthers se ocitli v postavení mimo hru a za pětibrankového vedení domácí Floridy následuje krátká komerční přestávka. Domácí vedou vysoko 6:1.

26:33

Maple Leafs jsou dnes zralí na ročník a mohli alespoň snížit střelou z levého kruhu pro vhazování, jenže Chris Driedger byl na přední tyči opět připraven a puk vyrazil.

25:46

25:46 Vincent TROCHECK - 6:1

25:46

Florida právě vstřelila branku!
VINCENT TROCHECK vybojoval kotouč v blízkosti obranné modré čáry a podél trestných lavic poté vyrazil do rychlého protiútoku, který zakončil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování osobně, a jeho nádherná střela zápěstím pak zamířila nad lapačkou Michaela Hutchinsona do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 6:1! Bez asistence.

25:26

Zdá se, že pátý inkasovaný gól Maple Leafs konečně probudil, protože nyní jsou hodně aktivní. Na pravém křídle ale jejich akci zastavilo postavení mimo hru.

25:06

Alexander Kerfoot na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu, Chris Driedger se ale namáčkl na přední tyč, aby kotouč levým ramenem zastavil a poté puk zmrazil.

24:21

Maple Leafs se nachází v pozici, na kterou rozhodně nejsou zvyklí, a tak se snažili rychle rozehrát. Kolmá přihrávka podél trestných lavic ale skončila na icingu.

23:30

23:30 Zach HYMAN - 5:1

23:30

Toronto právě vstřelilo branku!
Maple Leafs sice vypálili od modré čáry nepřesně, jenže puk se od hrazení za bránou odrazil k levé tyči, kde si ho levou bruslí rychle přikopl ZACH HYMAN a bekhendem poté z obrovské blízkosti zamířil pod horní tyč! První gól Maple Leafs. Asistence: Morgan Rielly a Kasperi Kapanen.

22:25

22:25 Frank VATRANO - 5:0

22:25

Florida právě vstřelila branku!
Aleksander Barkov vybojoval kotouč před střídačkami a vyrazil do rychlého protiútoku, který u levé tyče brány vyšperkoval zpětnou přihrávkou, a FRANK VATRANO během oslabení poté skóroval mezi betony střídající Michaela Hutchinsona! Asistence: Aleksander Barkov.

21:57

Auston Mattthews vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána bez přípravy se od brusle Coltona Scevioura odrazila do ochranné sítě.

21:29

Mike Hoffman byl vyloučen na dvě minuty za držení a Leafs mají k dispozici druhou přesilovou hru v zápase.

20:49

Střídání v týmu Toronto Maple Leafs: ze hřiště odchází Frederik Andersen, přichází Michael Hutchinson.

20:49

20:49 Michael MATHESON - 4:0

20:49

Florida právě vstřelila branku!
MICHAEL MATHESON na levém křídle vypálil od modré čáry po pěkné zpětné přihrávce Vincenta Trochecka a puk pod levým betonem Frederika Andersena zamířil ke vzdálenější pravé tyči sítě! Frederik Andersen inkasoval po každé třetí střele Panthers a opustil bránu. Panthers vedou 4:0. Asistence: Vincent Trocheck a Brett Connolly.

20:25

Maple Leafs byli sice během úvodní třetiny střelecky aktivnější, jenže v úvodu prostřední části prohrávají na ledě domácí Floridy o tři góly. Bude comeback?

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 11-14; Zablokované střely: 4-1; Vhazování: 42%-58%; Hity: 13-3; Přesilové hry: 0/0-0/1; Trestné minuty: 2-0.
Druhá třetina začne přibližně v 2:05.

Pohled do kabiny domácích hokejistů, kteří dnes jasně dominují

Mitchell Marner dvě sekundy před přestávkou vystřelil na pravém křídle a domácí Chris Driedger skvěle zasáhl pravým betonem. Brankář Floridy tedy drží po dvaceti minutách čisté konto a Florida vede o tři góly, když se postupně prosadili Josh Brown, Aleksander Barkov a Mike Hoffman, který skóroval ve čtvrtém zápase v řadě. Skóre po první třetině, která byla od domácích perfektní. Florida Panthers 3 Toronto Maple Leafs 0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.

18:29

Florida už hraje v plném počtu a Noel Acciari na levém křídle napřáhl k pěkné střele zápěstím, která těsně nad ledem minula vzdálenější pravou tyč brány Toronta.

17:43

Maple Leafs mohli dvakrát střílet, jenže akci zbytečně překombinovali a Colton Sceviour kotouč podél trestných lavic úspěšně vyhodil a rychle zamířil na střídačku.

16:19

Chris Driedger vyrazil ránu Maple Leafs z pravého kruhu pro vhazování a Panthers se poté podařilo puk podél trestných lavic vyhodit až k bráně Frederika Andersena.

16:06

16:06 Představení brankářů: Chris Driedger a Frederik Andersen

16:06

Noel Acciari vyhodil puk přes ochranné sklo a byl poté vyloučen na dvě minuty za zdržování hry. Přesilovka.

15:50

Martin Marinčin podepsal s Maple Leafs novou roční smlouvu a na bodu levého kruhu napřáhl k prudké střele, kterou Chris Driedger zachytil a podržel puk v náručí.

14:13

Tyson Barrie na pravém křídle vypálil ihned po vhazování téměř od modré čáry a jeho prudká rána bez přípravy minula přední pravý horní roh brány Panthers.

14:10

Chris Driedger si bez problému poradil s táhlým nahozením Maple Leafs, když u své levé tyče brány zmrazil puk pod lapačkou. Komerční přestávka.

13:58

Brian Boyle mohl vzápětí skórovat z téměř stejného místa, Frederik Andersen byl ale tentokrát připraven a puk po dobrém zákroku sevřel ve své lapačce.

13:39

13:39 Mike HOFFMAN - 3:0

13:39

Florida právě vstřelila branku!
MIKE HOFFMAN skóroval ve čtvrtém zápase v řadě, když na bodu levého kruhu napřáhl po rychlém protiútoku k pěkné střele zápěstím a nad vyrážečkou Frederika Andersena vymetl přední levý horní roh brány! Florida udeřila! Asistence: Dominic Toninato a Frank Vatrano.

13:19

Tyson Barrie odpověděl prudkou střelou z pravého kruhu pro vhazování, která minula přední pravý horní roh brány. Chris Driedger tedy zasahovat nemusel.

12:47

Josh Brown je dnes hodně aktivní a nyní na pravém křídle vypálil od modré čáry, Frederik Andersen měl ale čistý výhled a bez problému zasáhl vyrážečkou.

12:29

Panthers vyráží do rychlých protiútoků, které mohou být pro Maple Leafs smrtelné, o čemž už se v dnešním zápase přesvědčili dvakrát, a prohrávají o dva góly.

11:13

Chris Driedger si připsal dobrý zákrok a Aleksander Barkov si sjel z levého křídla do mezikruží, kde předvedl nádhernou stahovačku a jeho střela byla zablokována.

10:56

Jevgenij Dadonov na pravém křídle nedosáhl na dlouhou kolmou přihrávku podél střídaček a proti Panthers se pískalo zakázané uvolnění.

10:24

Mike Hoffman na pravém křídle nemohl pokračovat v útočném snažení kvůli přihrávce rukou a po přerušení hry dostává prostor další krátká reklamní přestávka.

09:31

Pierre Engvall na pravém křídle nabral velkou rychlost a bekhendem puk z ostrého úhlu posílal nebezpečně před bránu, Panthers ale jeho úmysl skvěle přečetli.

08:33

Aleksander Barkov se snažil dostat do zakončení na levém křídle, jenže Maple Leafs k němu rychle přistoupili a po zisku kotouče mohli otočit hru na druhou stranu.

07:35

Justin Holl na pravém křídle vystřelil od hrazení a Colton Sceviour jeho pokus srazil vedle přední tyče brány, kde poté Chris Driedger zmrazil puk pod lapačkou.

07:25

William Nylander mohl skórovat v blízkosti levé tyče, jenže Chris Driedger ho vychytal a ukryl kotouč ve svém náručí. Následuje krátká komerční přestávka.

05:27

Brett Connolly vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a mířil do předního horního rohu brány, Frederik Andersen ale puk vyrážečkou vyrazil mimo.

04:03

Auston Matthews mohl snížit střelou z pravého kruhu pro vhazování, Chris Driedger ale předvedl pěkný semafor, po kterém ukryl kotouč ve své lapačce.

03:47

03:47 Aleksander BARKOV - 2:0

03:47

Florida právě vstřelila branku!
ALEKSANDER BARKOV si najel před bránu na krásnou přihrávku Marka Pysyka zpoza brány Toronta a po ledě zamířil vedle pravého betonu Frederika Andersena k levé tyči! Panthers vedou 2:0. Asistence: Mark Pysyk a Colton Sceviour.

02:41

Maple Leafs mohli vyrovnat po střele z pravého kruhu pro vhazování, která mířila do levého rohu brány, Chris Driedger ji ale vyrazil vyrážečkou do ochranné sítě.

02:09

Josh Brown vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a Frederik Andersen kotouč hrudí vyrazil.

01:49

01:49 Josh BROWN - 1:0

01:49

Florida právě vstřelila branku!
JOSH BROWN si najel na vzdálenější pravé tyči na nahození Bretta Connollyho z levé strany a poté skvělou tečí puk o lapačku Frederika Andersena usměrnil k přední tyči! Panthers rychle udeřili. Asistence: Brett Connolly a Vincent Trocheck.

01:09

William Nylander dobře vypálil z prostoru pravého kruhu pro vhazování a také Chris Driedger si připsal dobrý zákrok, když levým ramenem vyrazil puk za svou bránu.

00:23

Aleksander Barkov vzápětí vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování, jeho rána ale zamířila pouze do náruče Frederika Andersena, který kotouč vyrazil.

00:09

Maple Leafs vyhráli úvodní vhazování zápasu, Anton Strålman ale předvedl skvělý forčeking a dostal se na pravém křídle ke střele, kterou Frederik Andersen vyrazil pravým betonem, a připsal si první zákrok.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Florida Panthers: Driedger (Montembeault) – Ekblad (A), Matheson, Brown, Yandle, Strålman, Stillman, Pysyk – Dadonov (C), Barkov, Huberdeau – Acciari, Trocheck (A), Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – B. Boyle, Sceviour. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Barrie, Rielly (A), Holl, Dermott, Ceci, Marinčin – Marner, Matthews (A), Hyman – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – Kapanen, Engvall, A. Johnsson – Spezza, Brooks, F. Gauthier. Hlavní trenér. Sheldon Keefe.

Rozhodčí: Brad Meier, Dan O'Halloran. Čároví: Darren Gibbs, Brad Kovachik.
Československá stopa v utkání:

Martin Marinčin (TOR) 13 zápasů, 0+0, +/- +3

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vzájemné zápasy

Oba týmy se potkaly v loňské sezóně NHL čtyřikrát a oba si body spravedlivě rozdělily, když Toronto i Florida dvakrát vyhrály na střídačku na svém domácím ledě.

Slovenský bek Martin Marinčin podepsal novou roční smlouvu

Toronto Maple Leafs

Toronto vyhlíží své desáté vítězství během posledních třinácti utkání poté, co prohrálo dvakrát v řadě. Maple Leafs vyhráli devět z posledních dvanácti zápasů, když nestačili pouze na hokejisty týmu New Yorku Rangers, Edmontonu a naposledy Winnipegu. Zajímavostí je, že Toronto všechny tři porážky utrpělo na domácím ledě.

Florida doma naposled nastřílela pět gólů a porazila Vancouver

Florida Panthers

Panthers mají během posledních zápasů výsledky jako na houpačce a v zápase proti Torontu jim navíc může chybět Sergej Bobrovskij poté, co v neděli předčasně opustil trénink. Hlavní trenér Joel Quenneville věří, že zranění není vážné, organizace ovšem z AHL povolala Sama Montembeaulta, který bude asi v pozici dvojky.

Pozvánka na pondělní utkání mezi hokejisty Floridy a Toronta

Maple Leafs čeká na začátku nového týdne střetnutí na Floridě, kde budou usilovat o desátou výhru během posledních třinácti zápasů. V bráně domácích Panthers zřejmě bude chybět skvělý brankář Sergej Bobrovskij.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Florida Panthers – Toronto Maple Leafs

8:4

konec (3:0, 4:3, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Brown (Connolly, Trocheck), 4. Barkov (Pysyk, Sceviour), 14. Hoffman (Toninato, Vatrano), 21. Matheson (Trocheck, Connolly), 23. Vatrano (Barkov), 26. Trocheck, 33. Huberdeau (Barkov, Stillman), 45. Hoffman (Huberdeau, Dadonov) – 24. Hyman (Rielly, Kapanen), 33. Marner (Hyman, Barrie), 36. Tavares (W. Nylander, Kerfoot), 41. Marner (Hyman)

Florida Panthers: Driedger (Montembeault) – Ekblad (A), Matheson, Brown, Yandle, Strålman, Stillman, Pysyk – Dadonov (C), Barkov, Huberdeau – Acciari, Trocheck (A), Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – B. Boyle, Sceviour. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

Toronto Maple Leafs: Andersen (21. Hutchinson) – Barrie, Rielly (A), Holl, Dermott, Ceci, Marinčin – Marner, Matthews (A), Hyman – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – Kapanen, Engvall, A. Johnsson – Spezza, Brooks, F. Gauthier. Hlavní trenér. Sheldon Keefe.

Rozhodčí: Brad Meier, Dan O'Halloran. Čároví: Darren Gibbs, Brad Kovachik

Diváci: 15535

Průběh zápasu
1. třetina
01:49 FLA 1:0 Brown (Connolly, Trocheck)
03:47 FLA 2:0 Barkov (Pysyk, Sceviour)
13:39 FLA 3:0 Hoffman (Toninato, Vatrano)
16:06 FLA 2 Acciari, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 1. třetině
2. třetina
20:49 FLA 4:0 Matheson (Trocheck, Connolly)
20:49 TOR -Hutchinson +Andersen (Střídání)
21:29 FLA 2 Hoffman, držení
22:25 FLA 5:0 Vatrano (Barkov)
23:30 TOR 5:1 Hyman (Rielly, Kapanen)
25:46 FLA 6:1 Trocheck
32:38 FLA 7:1 Huberdeau (Barkov, Stillman)
33:00 TOR 7:2 Marner (Hyman, Barrie)
35:26 TOR 7:3 Tavares (W. Nylander, Kerfoot)
Po 2. třetině
3. třetina
40:34 TOR 7:4 Marner (Hyman)
42:06 TOR 2 Ceci, podrážení
44:10 TOR 2 Holl, podrážení
44:33 FLA 8:4 Hoffman (Huberdeau, Dadonov)
55:36 TOR TS Ceci, hákování
58:40 FLA 2 Connolly, držení
Konec