Menu

Fotbal

Italská Serie A

US Sassuolo Calcio – SSC Neapol

1:2

konec (1:0)

22.12.2019, 20:45 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore • 17. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 4.82 4.29 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. Eljif ELMAS - 1:2

90+4

Neapol právě vstřelila branku!
Tak to je studená sprcha pro domácí mužstvo! Gianluca Pegolo vyrazil zakončení zpoza šestnáctky na rohový kop, který byl následně potrestán! Centr na první tyči prodloužil Giovanni Di Lorenzo a celou akci uzavřel ELJIF ELMAS. Střídající hráč tak stal skvělým žolíkem hostujícího celku. Za minutu dvanáct se podařilo Neapoli rozhodnout. Asistence: Giovanni Di Lorenzo.

80

80. Neuznaná branka Neapole pro ofsajd

80

VAR rozhodl o tom, že branka Neapole nemůže pro ofsajd platit! Z levé strany šestnáctky zakončoval nepřesně Dries Mertens. Balon před brankářem skočil, a tak se k němu dostal José María Callejón. Jeho hlavička pak zamířila za brankovou čáru, ovšem radost byla předčasná.

79

79. Dries Mertens (NEA)

79

A znovu při domácích stálo štěstí, které je ale k překvapivému výsledku potřeba! Centr letěl před branku zprava a k hlavičce se pak dostal Dries Mertens, jenž zamířil těsně vedle levé tyče.

78

V posledních minutách už Neapol plní roli favorita. Stále si ale myslím, že víc než bod si nezaslouží. Jenže tentokrát nastřelila břevno a poté se k pokusu ještě dostal Lorenzo Insigne, jehož pokus mířil do pravého spodního rohu branky. Ovšem skvělých zákrokem se blýskl domácí gólman.

76

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Arkadiusz Milik, přichází Dries Mertens.

75

75. José María Callejón (NEA)

75

Krásně to vymyslel Lorenzo Insigne, jenž míč lobnul přes zeď, kam si nabíhal nikým neobsazený José María Callejón. Jeho pokus mířil do prostoru tří tyčí, ovšem proti němu skvěle vystartoval Gianluca Pegolo, jenž drží vyrovnaný stav.

72

Sotva Eljif Elmas (Neapol) přišel na hrací plochu, hned byl žlutě potrestán. Střídající hráč totiž zatažením za ruku zastavil pronikajícího soupeře.

70

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Fabián Ruiz, přichází Eljif Elmas.

70

70. Pedro Obiang (SAS)

70

Břevno! Pedro Obiang převzal míč v pokutovém území, kde se otočil a napálil míč do horní tyče. Branka sebou jen zaklepala a brankář Alex Meret si mohl oddychnout.

66

Pozdě do souboje přispěchal skluzem Manuel Locatelli (Sassuolo), jenž atakoval střelce vyrovnávací branky. Domácí hráč se sice divý, ale hlavní rozhodčí má jasno.

64

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Alfred Duncan, přichází Filip Djuričić.

57

57. ALLAN - 1:1

57

Neapol právě vstřelila branku!
Najednou je vyrovnáno, kvalita hostujícího celku je obrovská, a tak se Neapol může radovat. Přihrávku na hranici šestnáctky převzal ALLAN, který se obtočil kolem svého strážce a přesně zamířil do levé šibenice. Gianluca Pegolo byl v této situaci zcela bezmocný. Asistence: Piotr Zieliński.

56

56. Arkadiusz Milik (NEA)

56

Z pravé strany odcentroval José María Callejón, jehož pas mířil na zadní tyč. K hlavičce se pak dostal polský reprezentant Arkadiusz Milik, jenž hlavičku směřoval do bližšího horního rohu. Jenomže Gianluca Pegolo se skvěle přesunul a pokus schoval do rukavic.

53

53. Mert Müldür (SAS)

53

Sassuolo znovu získalo balon a opět se hnalo do otevřené obrany. Moc nechybělo a byl náskok domácího celku dvougólový! Hamed Traorè přihrál na pravou stranu, odkud se do šestnáctky probojoval Mert Müldür. Navíc se stejný hráč kličkou zbavil soupeře, ale zakončil jen těsně vedle vzdálenější tyče.

51

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Marlon, přichází Filippo Romagna.

49

Na druhé straně byl hodně venku z branky Alex Meret, kterého se snažil ze strany překvapit Lorenzo Insigne. Jeho pokus mířil po zemi do branky, ovšem domácí brankář se stihl vrátit a nohou odkopnout míč na roh.

48

48. Jeremie Boga (SAS)

48

Trochu jako krkoun zachoval Jeremie Boga, jenž mohl přihrát lépe postavenému spoluhráči před brankou. Ovšem tentok hráč vzal celou situaci na sebe a střelou poslal míč jen do boční sítě.

46

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Sebastiano Luperto, přichází Elseid Hysaj.

43

Domácí mužstvo rychle přešlo do útoku a mohlo využít otevřené obrany. Balon na pravé straně šestnáctky převzal Hamed Traorè, jenž se snažil zakončit podél brankáře. Jenomže Alex Meret skvěle vyběhl a pokus po zemi zlikvidoval.

37

Dalším potrestaným hráčem je Hamed Traorè (Sassuolo), který zezadu podrazil pronikajícího soupeře. Neapol se totiž hnala do otevřené obrany, a tak se jednalo o taktický zákrok.

33

Mário Rui (Neapol) se sice vzteká, ale žlutou kartu si prohlédl zcela zaslouženě. Hostující hráč totiž vletěl do soupeře jako utržený ze řetězu a tady nebylo jiné volby.

29

29. Hamed TRAORÈ - 1:0

29

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Domácí mužstvo se zaslouženě ujímá vedení! Zpoza šestnáctky odcentroval Manuel Locatelli a míč z jeho kopačky mířil k zadní tyči, kde celou situaci uzavíral HAMED TRAORÈ. Jeho pokus pak zamířil mezi brankářovy nohy a poprvé rozjásal fanoušky Sassuola. Asistence: Manuel Locatelli.

25

25. Giorgos Kiriakopoulos (SAS)

25

Zpoza šestnáctky zakončoval na zadní tyč Giorgos Kiriakopoulos. Celou akci se snažila dohrát dvojice domácích hráčů. Jeden z nich byl blízko zakončení a tím i vstřelení gólu.

19

Přetažený centr odehrál jeden z domácích hráčů na roh! Po centru se k zakončení dostal Konstantinos Manolas, jehož pokus dopadl na břevno. Bude se tak rozehrávat pouze od branky, kterou hájí Gianluca Pegolo.

4

4. Alfred Duncan (SAS)

4

Přihrávku z pravé strany převzal za pokutovým územím Alfred Duncan, jehož dělovka mířila do spodní části branky. Hostující brankář se po balonu natáhl a vyrazil jej na další rohový kop.

2

2. Manuel Locatelli (SAS)

2

Centr od rohového praporku prodloužil na první tyči Manuel Locatelli, jehož hlavička mířila do zadní části branky. Ovšem na brankové čáře zasáhl Fabián Ruiz, který Neapol zachránil.

US Sassuolo Calcio – SSC Neapol

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 29. Traorè (Locatelli) – 57. Allan (P. Zieliński), 90+4. Elmas (Di Lorenzo)

Karty:   37. Traorè (SAS), 66. Locatelli (SAS) – 33. Rui (NEA), 72. Elmas (NEA)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 5:11. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:11. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 16:13.

US Sassuolo Calcio: Pegolo – Müldür, Marlon (51. Romagna), Peluso, Kiriakopoulos – Obiang, Locatelli – Duncan (64. Djuričić), Traorè, Boga – Caputo.
Náhradníci: Russo, Turati – Djuričić, Bourabia, Tripaldelli, Rogério, Romagna, L. Mazzitelli, G. M. Ferrari, Raspadori, Magnanelli, Oddei.

SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Manolas, Luperto (46. Hysaj), Rui – Ruiz (70. Elmas), Allan, P. Zieliński – Callejón, Milik (76. D. Mertens), L. Insigne.
Náhradníci: Ospina, Daniele – Gaetano, F. Llorente, Younes, D. Mertens, Leandrinho, Lozano, Elmas, Hysaj.

Rozhodčí: Chiffi – Liberti, Bresmes