Menu

Fotbal

Evropská liga

Eintracht Frankfurt – Vitória SC Guimarães

2:3

konec (2:1)

12.12.2019, 18:55 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Skupina F • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.24 6.48 13.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:51:28)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:4.
Je konec! Vitória Guimaraes nakonec překvapivě zvládla dnešní duel a vítězí na půdě Frankfurtu 3:2. Do zápasu přitom vstoupili lépe hosté a po devíti minutách se prosadil Rochinha! Domácí Frankfurt také vyrovnal z první šance. Po chybě brankáře byla branka připsána Da Costovi! O dalších sedm minut později navíc poslal domácí klub do vedení Dajči Kamada. Portugalský celek v závěru duelu tlačil a dočkal se odměny. Nejprve vyrovnal šťastnou brankou Elmusrati a o dvě minuty později rozhodl o jeho triumfu Marcus Edwards.

90+5

Konec zápasu.

90+5

V závěru nastavení se hosté usadili na polovině Frankfurtu, kde si hosté vyměnili několik přihrávek a nasbírali další cenné vteřinky k dobru.

90+4

Frankfurt se v nastavení dere do pokutového území a snaží se ze zápasu vykřesat alespoň bod. Obrana portugalského celku si poradila i s dalším rohem.

90+3

Mijat Gaćinović si naběhl na zpětnou přihrávku na hranici pokutového území, jenže jeho zakončení levou nohou prolétlo nad břevnem.

90+2

Dajči Kamada rozkmital své hbité nohy po pravé straně a tlačil se do pokutového území. Obrana Guimaraese nakonec stačila odehrát míč na rohový kop.

90+1

Nastavuje se pět minut!

90

Domácím hráčům už v závěru dnešního utkání trošičku tečou nervy. Hráči Frankfurtu drželi v rukou vyhraný duel, ale nepochopitelným zkratem rázem prohrávají.

88

88. Marcus EDWARDS - 2:3

88

Guimarães právě vstřelilo branku!
Neskutečné! Hostující celek přidává další branku v krátkém časovém sledu a otáčí vývoj dnešního duelu! MARCUS EDWARDS si vzal míč v blízkosti pokutového území a parádní střelou levačkou rozjásal hostující fanoušky!

86

86. Ali ELMUSRATI - 2:2

86

Guimarães právě vstřelilo branku!
Tak pozor! Vitória dokázala vyrovnat! Portugalský celek totiž zahrával rohový kop. Do odraženého míče se ve velkém vápna opřel ALI ELMUSRATI a jeho pokus zapadl do sítě!

85

Martin Hinteregger zvládl sprinterský souboj s rozběhnutým soupeřem a včasným skluzem odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Hosté ael zůstávají u míče.

84

Davidson se po levém křídle prosmýkl na hranici velkého vápna, kde si přehodil míč na pravačku, ale jeho technický pokus prolétl kolem vzdálenější tyčky.

83

Žlutou kartu dostává Makoto Hasebe (Eintracht Frankfurt).

83

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Denis-Will Poha, přichází Bruno Duarte Da Silva.

82

García se z pravé strany prosmýkl do pokutového území, jenže jeho průnikovou přihrávku bez problémů zastavil domácí brankář. Eintracht už nikam nespěchá.

81

Marcus Edwards odcentroval z levé strany na malé vápno, jenže stopeři Frankfurtu byli připravení a odehráli balón mimo nebezpečný prostor.

80

Makoto Hasebe prošel s míčem u nohy do blízkosti pokutového území, jenže si nedokázal přehodit míč na pravačku a jeho pokus prolétl kolem levé tyčky.

79

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Gélson Fernandes.

78

Guimaraes se v posledních minutách tlačí do blízkosti pokutového území, jenže nikdo v bílém zatím nedokázal trefit prostor branky. Nyní si domácí brankář došel pro další nepovedený centr.

77

Rode fauloval v souboji na vlastní polovině unikajícího soupeře a sudí mu ukázal žlutou kartu.

76

Portugalský celek zahrával rohový kop. Na vysoký centr si naskočil Pedro Henrique, který hlavičkoval o zem, ale domácí brankář si připsal snadný zákrok.

75

Marcus Edwards si navedl míč do blízkosti velkého vápna, jenže jeho pokus pravou nohou prosvištěl vysoko nad břevnem. Rozehrávat bude domácí brankář.

74

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází André Silva, přichází Mijat Gaćinović.

73

Martin Hinteregger diriguje rozehrávku Frankfurtu na polovině hrací plochy. Nikdo v černém dresu nyní ale zrovna nehýří aktivitou.

72

Domácí se po delší době museli bránit další ofenzivní akci soupeře. Fotbalisté portugalského celku se drali vpřed po pravé straně, ale dlouho u míče nedostali.

71

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Rochinha, přichází Marcus Edwards.

70

Frankfurt nedokázal branku soupeře ohrozit ani po dalším rohovém kopu. Domácí fotbalisté se rozhodli pro rozehrávku do kombinace, ale jejich úmysl byl čitelný.

69

David Abraham měl prostor na pravé straně, jenže místo průniku do blízkosti velkého vápna si raději pomohl zpětnou přihrávkou.

68

Německý klub zahrával rohový kop. Tečovaný centr nakonec propadl na zadní tyč, kde se celou situaci pokoušel zavřít Martin Hinteregger, jenže nedoklepl míč do sítě.

67

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází André Pereira, přichází Léo Bonatini.

66

Victor García zkušil štěstí střelou zpoza hranice pokutového území. Jeho pokus nabral obrovskou výšku a prosvištěl vysoko nad břevnem domácí svatyně.

65

Hosté se usadili na levé straně pokutového území, jenže jejich kombinace vyústila v nepřesnou přihrávku za obranu. Naopak zadáci v černém pokračují ve skvělém výkonu.

64

Filip Kostić prošel po pravé straně do blízkosti pokutového území, jenže jeho centr skončil u prvního obránce soupeře. Hráči Frankfurtu ale zůstávají na míči.

63

Domácí obránci si znovu vyměnili několik přihrávek na vlastní polovině. Kostič poté poslal centr na hranici velkého vápna, ale tam nebyl nikdo v černém.

62

Po dlouhé době se probudili také domácí fanoušci, kteří nyní hlasitým skandováním ženou svůj celek do útoku. Frankfurt se ale jen brání.

61

Makoto Hasebe si dal pozor na průnikovou přihrávku mezi obránce domácího celku a bez váhání balón zakopl na polovinu soupeře.

60

Je za námi hodina hry a domácí Frankfurt si stále hlídá své těsné vedení. Po změně stran je sice aktivnější Guimaraes, ale hosté čekají na svou šanci.

59

Hosté zahrávali rohový kop. K odraženému míči se dostal Frederico Venâncio, který pohotově zakončil, ale jeho projektil srazila domácí obrana na další roh.

58

Sebastian Rode si naběhl na vysoký centr do pokutového území, jenže musel hlavičkovat z těžké pozice a prodloužil míč jen do rukavic připraveného brankáře.

57

Do rozehrávky hostujícího celku se opět musel zapojit také brankář Silva. Jeho nákop hledal Davidsona, který se k balónu nedostal.

56

Guimaraes se usadila na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Nikdo v bílém si ale nevěří na zakončení.

55

Danny da Costa obdržel krásnou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho centr byl nepřesný a skončil u dobře postaveného obránce v bílém.

54

Hostující brankář chtěl nakopnout míč na polovinu soupeře, ale jeho pobídku zastavil dobře postavený obránce v černém dresu, který míč odehrál do bezpečí.

53

Poha fauloval na polovině hřiště ostrým šlapákem a dostává žlutou kartu.

52

Až nyní hostující hráč opustil hrací plochu kvůli ošetření a může se pokračovat ve hře. Fotbalisté v bílém se hnali vpřed, ale dlouho u míče nedostali.

50

Hra je přerušena! Jeden z hráčů hostujícího celku zůstává ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.

49

Guimaraes kombinuje v zadních řadách. Hráči v bílém si vyměňují krátké přihrávky, ale zatím nemohou najít mezírku v obraně Frankfurtu.

48

Portugalský klub se vydal vpřed po levé straně, ale nikdo v bílém dresu vzápětí nedosáhl na nadýchaný centr z levé strany hrací plochy. Míč proskákal do autu.

47

Danny da Costa prošel s míčem u nohy až na hranici pokutového území, jenže nedokázal přesně přihrát. Obrana Guimaraese byla dostatečně důrazná.

46

Frankfurt obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže nákop na levou stranu byl příliš dlouhý.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější domácí Frankfurt. Do zápasu přitom vstoupili lépe hosté a po devíti minutách se prosadil Rochinha! Domácí Frankfurt také vyrovnal z první šance. Po chybě brankáře byla branka připsána Da Costovi! O dalších sedm minut později navíc poslal domácí klub do vedení Dajči Kamada. Do kabin se proto jde za stavu 2:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Dajči Kamada ještě vymyslel přihrávku na hranici pokutového území, ale obránci v bílém byli dobře postavení a odehráli balón do zámezí.

45

Nastavuje se jedna minuta!

45

Závěr prvního poločasu patří domácímu klubu. Frankfurt hraje s míčem na kopačkách a nepouští soupeře na svou polovinu.

44

Dajči Kamada tentokrát vymyslel nepřesnou rozehrávku na levou stranu. Jeho přihrávka tak propadla do zámezí. Rozehrávat bude portugalský klub.

43

Také portugalský celek si vypracoval rozehrávku rohového kopu. Míč se stáčel přímo do branky, ale připravený Frederik Rönnow jej s přehledem ukryl do rukavic.

42

Frankfurt zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, odkud hlavičkoval Martin Hinteregger, ale jeho skákavý pokus mířil přímo do rukavic dobře postaveného Silvy.

41

Zadáci Frankfurtu v závěru prvního poločasu hrají s míčem na kopačkách a nepouštějí soupeře na svou polovinu. Německý celek teď dominuje dění na trávníku.

39

39. Dajči KAMADA - 2:1

39

Frankfurt právě vstřelil branku!
Domácí celek ještě před koncem prvního poločasu strhává vedení na svou stranu. Filip Kostić poslal z levé strany přízemní centr na malé vápno, kam si naběhl DAJČI KAMADA a s přehledem doklepl míč do branky!

38

Paciencia podklouzl při brzdě na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista následně zasáhl míč rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra.

37

André Silva skvěle napadal rozehrávku portugalského celku a získal pro Frankfurt míč v nebezpečném prostoru. Jeho následnou přihrávku ale zastavil obránce.

36

Hasebe diriguje rozehrávku Frankfurtu na polovině soupeře. Domácí středopolař je velmi aktivní a snaží se hledat volné prostory pro své spoluhráče.

35

Elmusrati zastavil faulem rodící se akci domácího celku a vysloužil si žlutou kartu.

34

Frankfurt je po vstřelení vyrovnávací branky pořádně nabuzený a tlačí se na polovinu soupeře. Fotbalisté v černém hrají hodně aktivně.

32

32. Danny da Costa - 1:1

32

Frankfurt právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Také domácí Frankfurt dokázal udeřit z první šance a je to hodně kuriózní branka! Už to vypadalo, že portugalský celek přečká rohový kop, ale DANNY DA COSTA vrátil míč do šestnáctky a hostující brankář jej velkou chybou přizvedl za svá záda!

31

André Silva poslal přihrávku za obranu soupeře, jenže přihrávka byla příliš dlouhý a skákavý míč propadl až do zámezí. Portugalský celek bude vhazovat.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme zajímavý duel. Hostující celek se překvapivě dostal do vedení a Frankfurt se od té doby nemůže dostat do šancí.

28

Pedro Rodrigues získal míč na levé straně a nakopl míč za obranu soupeře. Hráči Guimaraese pokračují v dobré kombinaci a drží důležité sekundy.

28

Hostující brankář Silva vystartoval daleko z pokutového území a nakopl míč na polovinu soupeře. Jeho nákop ale skončil jen v moci domácího Eintrachtu.

27

Martin Hinteregger si dělal prostor na levé straně, ale důrazný obránce jej skvělou hrou tělem odstavil od balónu a následně míč odkopl za středovou čáru.

26

Dajči Kamada se vrátil na vlastní polovinu a pomohl spoluhráčům k zisku míče. Frankfurt to tentokrát zkusil po pravé straně, jenže akce narazila na důrazného Garcíu.

25

Paciencia si v pokutovém území hrudí zpracoval přihrávku z pravé strany, ale jeho následné zakončení prolétlo kolem zadní tyčky. Rozehrávat bude hostující celek.

24

Abraham obdržel přihrávku do prostoru na pravé straně, našel Hasebeho, který mohl postupovat do velkého vápna, ale místo toho ještě zvolil zpětnou přihrávku.

23

Venancio si dal pozor na přihrávku za obranu portugalského celku. Stoper Guimaraese odehrál míč do bezpečí. Frankfurt stále čeká na svou první možnost.

22

Filip Kostić napadal rozehrávku soupeře, jenže zadáci portugalského celku předvedli velmi rychlou rozehrávku a dopravili míč daleko od své šestnáctky.

21

Zadáci Frankfurtu rozjeli další útočnou akci domácího celku. Hasebe si naběhl na přihrávku na levou stranu, ale nepotykal si se zpracováním.

20

Guimaraes zahrávala další přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde kralovala obrana Frankfurtu.

19

Na světě je první žlutá karta! Za svůj zákrok si ji vysloužil Martin Hinteregger.

18

Frankfurt už opět kombinuje na polovině svého soupeře a hledá si cestičku za obranu soupeře. Kombinace domácího celku je zatím hodně kostrbatá.

17

Rochinha nakopl míč na polovinu soupeře, jenže na jeho pobídku nakonec nedosáhl nikdo v bílém dresu. Domácí brankář poté pomohl hráčům Frankfurtu s rozehrávkou.

16

Martin Hinteregger poslal zajímavou přihrávku do pokutového území, nicméně jeho spoluhráči přihrávku nepochopili a nedostali se k volnému míči.

15

Ali Elmusrati skvěle napadal rozehrávku soupeře a dostal hráče Frankfurtu pod pořádný tlak. Domácí celek tak stále musí dobývat pevnou obranu.

14

Zadáci Frankfurtu uklidňují hru postupnou kombinací na polovině hrací plochy. Hráči Guimaraese však rozehrávku soupeře skvěle napadají a nedávají domácím moc prostoru.

13

Nyní se domácí Frankfurt hnal do rychlého protiútoku, jenže přihrávka na levou stranu byla hodně riskantní a míč skončil v zámezí. Portugalský klub bude vhazovat.

12

Domácí brankář si dal pozor na další vysoký centr z levé strany a ukryl míč do rukavic. Německý celek ale zatím marně hledá cestičku za obranu soupeře.

11

Portugalský celek následně zahrával rohový kop. Centrovaný míč se stáčel přímo do branky, jenže balón letěl příliš vysoko a skončil na horní síti.

9

9. ROCHINHA - 0:1

9

Guimarães právě vstřelilo branku!
Komplikace pro domácí Frankfurt! Hostující celek se totiž dostává do vedení! Přihrávku do pokutového území obdržel ROCHINHA, který se prosmýkl do zakončení a střelou kolem brankáře uklidil míč k zadní tyči!

8

Frederik Rönnow si dal pozor na dlouhou přihrávku za obranu a bez problémů si došel pro míč. Zkušený brankář domácího celku následně rozehrál na pravou stranu.

7

Hostující brankář nyní zahrál fanouškům hostujícího celku na nervy! Silva totiž hrál mimo pokutové území a riskantní kličkou málem daroval míč domácím.

6

Další útočnou akci domácího Frankfurtu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si totiž nepohlídal Paciencia.

5

Rochinha poslal zajímavou přihrávku do pokutového území, jenže k jeho přihrávce se nedostal nikdo z hráčů portugalského výběru.

4

Gonçalo Paciência si při průniku do pokutového území pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního arbitra, který přerušil hru.

3

Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v bílém se k nadýchanému míči nedostal.

2

Dajči Kamada si udělal prostor na pravé straně a vyslal prudký centr do pokutového území. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v bílém dresu Eintrachtu.

1

Domácí Frankfurt obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Německý celek se ihned vydal do útoku, ale s nákopem na polovinu soupeře si obrana Guimaraese poradila.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hřišti. Frankfurt bude hrát v bílém, zatímco hosté obléknou černé dresy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Eintracht Frankfurt: Rönnow – D. Abraham, Hasebe, Hinteregger – D. da Costa, Rode, Sow, Kostić – André Silva, Paciência, Kamada.
Náhradníci: Zimmermann – G. Fernandes, Durm, Gaćinović, Kohr, N'Dicka, A. Touré.

Vitória SC Guimarães: M. Silva – García, Venâncio, Pedro Henrique, Hanin – Poha, Elmusrati, Rodrigues – Rochinha, A. Pereira, Davidson.
Náhradníci: Oliveira – Agu, Bonatini, Bondarenko, Edwards, Rafa Soares, Da Silva.

Rozhodčí: Mažeika – Šimkus, Kazlauskas.
Vzájemný duel

Na půdě portugalského celku se Frankfurt radoval z výhry 1:0, kterou zařídil N´Dicka.
Eintracht Frankfurt

Německý celek se v letošním ročníku snaží napodobit svou loňskou pouť až do semifinále. Letos má také solidně nakročeno k postupu. Po pěti duelech má na svém kontě devět bodů a drží druhou pozic bod za Arsenalem a dva body před Standardem Lutych. V posledním duelu Evropské ligy navíc dokázal Frankfurt zvítězit na hřišti Arsenalu. V lize však o víkendu doma remizoval 2:2 s Herthou.
Vitória SC Guimaraes

Portugalský celek sice v letošním ročníku předvedl hodně sympatické výkony, když na domácí půdě uhrál remízu s londýnským Arsenalem. Guimaraes však vybojovala jen dva body a už nemá šanci na postup do jarních bojů. V posledním duelu Evropské ligy totiž na vlastní půdě pouze remizovala 1:1 se Standardem Lutych. V lize si o víkendu zlepšila náladu vítězstvím 2:0 nad Portimonense.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Evropské ligy mezi Eintrachtem Frankfurt a Vitórií Guimaraes. Výkop je stanoven na 18:55.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:55.

Eintracht Frankfurt – Vitória SC Guimarães

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 32. D. da Costa, 39. Kamada (Kostić) – 9. Rochinha (Poha), 86. Elmusrati, 88. Edwards (Rodrigues)

Karty:   19. Hinteregger (FRN), 77. Rode (FRN), 83. Hasebe (FRN) – 35. Elmusrati (GUM), 53. Poha (GUM)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:4.

Eintracht Frankfurt: Rönnow – D. Abraham, Hasebe, Hinteregger – D. da Costa, Rode (79. G. Fernandes), Sow, Kostić – André Silva (74. Gaćinović), Paciência, Kamada.
Náhradníci: Zimmermann – G. Fernandes, Durm, Gaćinović, Kohr, N'Dicka, A. Touré.

Vitória SC Guimarães: M. Silva – García, Venâncio, Pedro Henrique, Hanin – Poha (83. Da Silva), Elmusrati, Rodrigues – Rochinha (71. Edwards), A. Pereira (67. Bonatini), Davidson.
Náhradníci: Oliveira – Agu, Bonatini, Bondarenko, Edwards, Rafa Soares, Da Silva.

Rozhodčí: Mažeika – Šimkus, Kazlauskas